Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitarrr82 wrote:Mozes putovati i onda se samo sjebati jos vise kad se vratis, tvoj post je vjerovatno dobronamjeran ali nema veze s nasom stvarnoscu...
Znaci to o cemu ti pricas mozemo samo sanjati jos dugo...
Ja nisam neka naivna budala, ali nije mi jasno jesu li ljudi u BiH baš toliko glupi da prihvaćaju kad se njima nudi gov*o i tvrdi se njima da je to krafna... i ovi ljudi još takve gluposti stalno ponavljaju kao papagaji u kavezu.
da jesu, glupi su........... da si samo vidio haosa kad je toraabi dolazio
Kako bih ja otpustila sve radnike i uposlila one sto zele da rade...
Ok, nek im se ne svidja direktor, ali sta je sa onima koji su kupili kupon , a morat ce davati pare na taxi!
zli_hordas wrote:Ma nek i šine povade puca mi rack....dabogda ih ukinuli i napravili dole dobar trzni centar a mi cemo nabavit rikše i vrtit po gradu ono baš ekološki.
protivzakonit strajk u reziji sinidkata koji nezakonito zeli da imenuje direkotre
koji kriminal i nezakonitost gradjani trebaju da tuze sindikat jer je organizator strajka i traze naplatu stete
i hitno uvesti centortrans
neće ni to imati kada stignu na račun naplate za dug, GRAS se mora konačno reformisati, jer ovo je početak kraja ovakvg GRAS-a, a oni koji ne žele raditi, bujrum na biro, jer ima ljudi koji jedva čekaju da zarade koru hljeba...
Hemera wrote:protivzakonit strajk u reziji sinidkata koji nezakonito zeli da imenuje direkotre
koji kriminal i nezakonitost gradjani trebaju da tuze sindikat jer je organizator strajka i traze naplatu stete
Samo kad bi Bog dao da uprava podnese prijave za nezakonit štrajk, ali ne ide to kod nas tako.
A radnici kao radnici, nije do njih. A to da su preplaćeni stoji.
Hemera wrote:protivzakonit strajk u reziji sinidkata koji nezakonito zeli da imenuje direkotre
Samo kad bi Bog dao da uprava podnese prijave za nezakonit štrajk, ali ne ide to kod nas tako.
uprava je tuzila nekoliko puta pa je sud donio odluku i to je poznato,moguce da ce se to opet desiti
17:26 Nakon što su skoro svi tramvaji došli, u Remizu pristižu i autobusi, minibusi te trolejbusi. Radnika je sve više, sada već nekoliko stotina, i kako kažu stupaju u štrajk i tako će ostati sve dok ime ne ispune zahtjeve. Hasana Bašića ne žele na čelu preduzeća.
Predsjednik Sindikata komunalne privrede Adnan Himzanija optužio je Vladu Kantona Sarajevo na čelu s SDA koja, prema njegovim riječima želi da uvuče "Centrotrans" u javni prijevoz u KS.
- Od ovoga trenutka zahtjevamo od Vlade KS da napokon kaže ko je pokrao GRAS i ko ga je doveo na prosjački štap. U Vladi ima i onih koji su to uradili. se tiče Hadana Bašića, on je "Radovan Karadžić" za GRAS - kazao je Himzanija.
oni su birali svoje sindikate
ista su to g****
Ne možeš tako. Nije u redu generalizovati. Možemo reći da smo mi birali naše političare pa ista smo mi ....
kokuz_sa wrote:17:26 Nakon što su skoro svi tramvaji došli, u Remizu pristižu i autobusi, minibusi te trolejbusi. Radnika je sve više, sada već nekoliko stotina, i kako kažu stupaju u štrajk i tako će ostati sve dok ime ne ispune zahtjeve. Hasana Bašića ne žele na čelu preduzeća.
Predsjednik Sindikata komunalne privrede Adnan Himzanija optužio je Vladu Kantona Sarajevo na čelu s SDA koja, prema njegovim riječima želi da uvuče "Centrotrans" u javni prijevoz u KS.
- Od ovoga trenutka zahtjevamo od Vlade KS da napokon kaže ko je pokrao GRAS i ko ga je doveo na prosjački štap. U Vladi ima i onih koji su to uradili. se tiče Hadana Bašića, on je "Radovan Karadžić" za GRAS - kazao je Himzanija.
PIČKE!!!!!!!!
NISTE DOLAZILI KAD JE SNIJEG PAO U FEBRUARU DA OTRPAVATE SVOJU IMOVINICU
KAD SAD TREBATE RADITI SERETE!!!!