Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#3801 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I Spaha se iznenadio kad je vidio kolko ih je namlatio 
-
vade_mecum
#3802 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pa naravno da su se sporazumno razisli jer je jos jednu godinu bio vezan za njihbiscanka2 wrote:Fußball-Bundesligist Bayer Leverkusen hat die vorzeitige Trennung von Abwehrspieler Emir Spahic vollzogen. Der bis 30. Juni 2016 laufende Vertrag mit dem 34 Jahre alten Bosnier wurde im gegenseitigem Einvernehmen mit sofortiger Wirkung aufgelöst.
Da u detalje ne prevodim - Emir Spahic se po zajednickom dogovoru sa klubom rastao.
U jednoj izjavi ( mislim ZDF sport ) njegov trener je rekao da je Emir i sam , kad je vidio video snimak, bio sokiran i dodao da ce po ovom pitanju sa klubskom postavom vidjeti sta ce dalje biti ali je naglasio da nezna dali ce Emir poslije ovog ispada uopste htjeti u klubu dalje ostati.
dobar clanak ima na spiegel portalu, mrsko mi prevoditi http://www.spiegel.de/sport/fussball/em ... 28191.html
uglavnom citajuci razlicite clanke (ukljucujuci i navedeni) sticem utisak da nije toliki problem ona prva tuca koliko je onaj udarac glavom kada se smirila frka.
- Šunj
#3803 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Na poluvremenu se potukla dvojica igraca Hamburga, Johan Djourou und Valon Behrami!It_is_a_Leclerc wrote:Emir je za ligu Turske. Tamo se ionako ubijaju, udaraju, mlate, namještaju...
http://www.sport1.de/fussball/bundeslig ... on-behrami
Beim Hamburger SV liegen die Nerven blank: Johan Djourou und Valon Behrami geraten in der Halbzeit beim Spiel gegen Wolfsburg aneinander. Beiersdorfer kündigt Strafen an.
Eklat beim Hamburger SV:
Zwischen den Schweizer Nationalspielern Johan Djourou und Valon Behrami ist es in der Halbzeitpause des Bundesliga-Duells gegen den VfL Wolfsburg (0:2) zu einer handfesten Auseinandersetzung gekommen.
Last edited by Šunj on 12/04/2015 19:21, edited 1 time in total.
- shake69
#3804 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
To sam jucer napisao za udarac glavom a odluka je ocekivana poznavajuci Nijemce. Sve mu se moglo progledati kroz prste, ali udariti onako covjeka glavom - nikako. Tada je izgleda i izbio dva zuba tom Marcusu. Sta covjek napravi, Boze sacuvaj.vade_mecum wrote:pa naravno da su se sporazumno razisli jer je jos jednu godinu bio vezan za njihbiscanka2 wrote:Fußball-Bundesligist Bayer Leverkusen hat die vorzeitige Trennung von Abwehrspieler Emir Spahic vollzogen. Der bis 30. Juni 2016 laufende Vertrag mit dem 34 Jahre alten Bosnier wurde im gegenseitigem Einvernehmen mit sofortiger Wirkung aufgelöst.
Da u detalje ne prevodim - Emir Spahic se po zajednickom dogovoru sa klubom rastao.
U jednoj izjavi ( mislim ZDF sport ) njegov trener je rekao da je Emir i sam , kad je vidio video snimak, bio sokiran i dodao da ce po ovom pitanju sa klubskom postavom vidjeti sta ce dalje biti ali je naglasio da nezna dali ce Emir poslije ovog ispada uopste htjeti u klubu dalje ostati.
dobar clanak ima na spiegel portalu, mrsko mi prevoditi http://www.spiegel.de/sport/fussball/em ... 28191.html
uglavnom citajuci razlicite clanke (ukljucujuci i navedeni) sticem utisak da nije toliki problem ona prva tuca koliko je onaj udarac glavom kada se smirila frka.
- GeneralBHF
#3805 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Krivi su ovi sto su snimali. Njih treba namlatiti 
-
vade_mecum
#3806 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
cetirishake69 wrote:To sam jucer napisao za udarac glavom a odluka je ocekivana poznavajuci Nijemce. Sve mu se moglo progledati kroz prste, ali udariti onako covjeka glavom - nikako. Tada je izgleda i izbio dva zuba tom Marcusu. Sta covjek napravi, Boze sacuvaj.vade_mecum wrote:pa naravno da su se sporazumno razisli jer je jos jednu godinu bio vezan za njihbiscanka2 wrote:Fußball-Bundesligist Bayer Leverkusen hat die vorzeitige Trennung von Abwehrspieler Emir Spahic vollzogen. Der bis 30. Juni 2016 laufende Vertrag mit dem 34 Jahre alten Bosnier wurde im gegenseitigem Einvernehmen mit sofortiger Wirkung aufgelöst.
-
todd_smith
#3807 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
stao im na zulj pa jedva docekali da snimajuGeneralBHF wrote:Krivi su ovi sto su snimali. Njih treba namlatiti
- shake69
#3808 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jao bh. novinarstva na sportskom portalu!!!? Emir Spahić dao izjavu koja je zapalila javnost: Bayer će požaliti zbog ovog!
Kako ih nije stid postaviti naslov koji ne postoji u izjavi!?
- It_is_a_Leclerc
#3809 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eki to. Ispade Spahu nisu otjerali kao zadnjeg nebitnog čovječuljka, već je on otišao sam. Iz moralnih pobuda.

- spinel_
#3810 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
znaci da je spaho ipak u pravu i da je u brazilu nekoga namlatio, samo sto se to zataskalo. naravno, svi ce govoriti kako je sve ok.
ali, kad tad s druge strane istina izadje na vidjelo. doduse, znali smo da nije majka tereza.
ali, kad tad s druge strane istina izadje na vidjelo. doduse, znali smo da nije majka tereza.
-
groove
#3811 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
boli marcusa briga, sad ce glumiti da ima traume i ne moze vise raditi.
ima se odakle dobiti odsteta
ima se odakle dobiti odsteta
-
vade_mecum
#3812 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
hahaha sad sam i ja vidio. koji odron majko mila.shake69 wrote:Jao bh. novinarstva na sportskom portalu!!!? Emir Spahić dao izjavu koja je zapalila javnost: Bayer će požaliti zbog ovog!![]()
-
biscanka2
#3813 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Laut Bayer-Geschäftsführer Michael Schade sei Spahic ein "herausragender Fußballspieler, der sich mit seinen Leistungen um Bayer 04 verdient gemacht hat".
Emir Spahic je reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno doprinijeo i dalje ce biti legenda fudbala a da je tako potvrdjuje i izjava
sefa Bayera Mihaela Schade.
Iz ovog slucaja ponijt ce dobru pouku ali njegove vrijednosti kao fudbalera prepoznat ce mnogi klubovi tako da ovi
pljucarosi mogu samo stati pred ogledalo i dobro hraknuti na ono sto u njemu vide.
Spaha majstore glavu gore i samo dalje
( a ako ti je od one dvojice, jedan brat, usi mu na massnu svezi - kojeg ti
belaja napravi).
Emir Spahic je reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno doprinijeo i dalje ce biti legenda fudbala a da je tako potvrdjuje i izjava
sefa Bayera Mihaela Schade.
Iz ovog slucaja ponijt ce dobru pouku ali njegove vrijednosti kao fudbalera prepoznat ce mnogi klubovi tako da ovi
pljucarosi mogu samo stati pred ogledalo i dobro hraknuti na ono sto u njemu vide.
Spaha majstore glavu gore i samo dalje
belaja napravi).
- shake69
#3814 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mani Schade utjehe sada. Nego, kontam da je Emir izgubio oko milion i po eura sigurne zarade od Bayera, ako mu je godisnja zarada bila nesto iznad milion eura. Na stranu nastup u CL i bruka, iako ne znam tacno koliko je zaradjivao u Leverkusenu.biscanka2 wrote:Laut Bayer-Geschäftsführer Michael Schade sei Spahic ein "herausragender Fußballspieler, der sich mit seinen Leistungen um Bayer 04 verdient gemacht hat".
sefa Bayera Mihaela Schade.![]()
pljucarosi mogu samo stati pred ogledalo i dobro hraknuti na ono sto u njemu vide.![]()
Spaha majstore glavu gore i samo dalje( a ako ti je od one dvojice, jedan brat, usi mu na massnu svezi - kojeg ti
belaja napravi).
Last edited by shake69 on 12/04/2015 20:08, edited 1 time in total.
- Ridjobrki
#3815 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Računaj i topli obrok i regres.
- shake69
#3816 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zna li neko koliko je zaradjivao?shake69 wrote:Mani Schade utjehe sada. Nego, kontam da je Emir izgubio oko milion i po eura sigurne zarade od Bayera, ako mu je godisnja zarada bila nesto iznad milion eura. Na stranu nastup u CL i bruka, iako ne znam tacno koliko je zaradjivao u Leverkusenu.biscanka2 wrote:Laut Bayer-Geschäftsführer Michael Schade sei Spahic ein "herausragender Fußballspieler, der sich mit seinen Leistungen um Bayer 04 verdient gemacht hat".
sefa Bayera Mihaela Schade.![]()
pljucarosi mogu samo stati pred ogledalo i dobro hraknuti na ono sto u njemu vide.![]()
Spaha majstore glavu gore i samo dalje( a ako ti je od one dvojice, jedan brat, usi mu na massnu svezi - kojeg ti
belaja napravi).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3817 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Blažević: Spahić je u jeseni karijere i ne bi valjalo da napravi veliku pauzu
Spahić nakon raskida ugovora: Bila mi je velika čast biti dio ovog tima
"Žao mi je zbog mog ponašanja nakon utakmice Kupa prošle srijede i želim se izviniti svima na koje je utjecalo, kao i njihovim porodicama. Znam da sam time klubu stvorio velike probleme".
"Bila mi je velika čast biti dio ovog tima. Svojim prijateljima iz ekipe i cijelom klubu, kao i navijačima Bayer 04 Leverkusena od srca želim sve najbolje u svijetloj budućnosti koja je pred njima"
-
missko
#3818 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa platit ce mu tu godinu ugovora ili bar pola jer su se dogovorili ko zna kako
- Mišo_Kovač
#3819 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sve ovisi kako je ugovor konstruiran... Ako ima klauzula u slucaju neprimjerenog ponasanja, dobit ce kuVac

- bingov buraz
#3820 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ko zeko u vicu kad su se vukovi poklaliMali_Vuk wrote:I Spaha se iznenadio kad je vidio kolko ih je namlatio
I kljiks perfidno podjebava http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /150412063
Emir
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3821 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma ovo je navlacenje na tanak led.bingov buraz wrote:Ko zeko u vicu kad su se vukovi poklaliMali_Vuk wrote:I Spaha se iznenadio kad je vidio kolko ih je namlatio![]()
I kljiks perfidno podjebava http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /150412063
Emir
- Ridjobrki
#3822 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne moraju mu isplatiti tu godinu ali baš ga briga jer ukoliko potpisuje kao slobodan igrač od budućeg kluba može tražiti bonus za potpisivanje ugovora jer ne moraju prošlom klubu plaćati odštetu.
Tako da postoji šansa da će financijski bolje proći nego da je odradio ugovor do kraja.
Tako da postoji šansa da će financijski bolje proći nego da je odradio ugovor do kraja.
-
missko
#3823 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U sustini tu je to negdje ako mu je plata 2 mil pa za preostalu 1 god ugovora ne bi ni moglu apotekari uzeti vise od 2 mil za njega tako da je ovo Spahi na vrijeme doslo mozda je on ovo i iskonstruisao da ode slobodan i ubode pravu platu za sljedece 2 godine negdje u Kini ili USA ili Dinamu cak
- Troll_Happens
#3825 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pa kakva je kabadahija i sirovina.. i svojim ponasanjem je dokazao da je huligan.. Svabe su znale sto su ga najurile i potpuno opravdano i zasluzeno. Spaha moze samo u turbinu iz jablanice otici i jest za nase lige i publike. Ionako imamo huligane na tribinama koji svaku utakmicu useru eto taman i spahe pa nek se bubaju medjusobno..tataćusak wrote:Kakva je spahić osoba dovoljno govori i to da je kapiten Bayera stao na stranu zaštitara i rekao da je i on dio ekipe a za spahića ni riječi, isto kao da je napao neki huligan