SDP
-
shin
#3801 Re: SDP
Sada ce GROZD i DOSTA osnovati dva nova NO bataljona, jedan ce se zvati 25% a drugi 33% 
-
faer
#3802 Re: SDP
stochar, kosaca, nosara afise i plakate u ruke i u obilazak naroda od vrata do vrata da im objasnite kako cete vi smanjiti cijene grijanja i vode. bilo bi posteno da se konacno javno opredijelite jeste li NS ili SBiH?nosara wrote:Ne lupaj matere ti...!Optimus Prime wrote:Nama je jasno da ti vec odavno places za vremenima kada su likovi kao sto su Bicakcic, Brankovic, Mujezinovic , Silajdzic, Covic i Ivo-Miro jovic palili i zarili.KatarinaKosaca wrote:Nije desnica ni pokušla to nikada da ukine, sad "socijalisti" o tome špekuliraju![]()
![]()
![]()
. stvarno , iako nije smiješno.. Plakaćemo za "crnim" vremenima pored ovih neznalica pljačkaša.
iznesite i plan kako to rijesiti i onda mozemo imati realnu debatu. ovako, ispada da je vasa politicka platforma mrznja prema sdp, sto nece rijesiti nista od ovoga sto vas navodno nervira.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3803 Re: SDP
Eto nama Lepog nazad na velika vrata 2014!
Lepi,vrati se,sve ti je oprošteno!
- nosara
#3804 Re: SDP
faer wrote:
stochar, kosaca, nosara afise i plakate u ruke i u obilazak naroda od vrata do vrata da im objasnite kako cete vi smanjiti cijene grijanja i vode. bilo bi posteno da se konacno javno opredijelite jeste li NS ili SBiH?
iznesite i plan kako to rijesiti i onda mozemo imati realnu debatu. ovako, ispada da je vasa politicka platforma mrznja prema sdp, sto nece rijesiti nista od ovoga sto vas navodno nervira.
Ja sam druko za sdp dok si ti u pelenama slinio materi oko nogu... Mani me se...
- quasar
#3805 Re: SDP
Nista brate. Imacu 30 maraka vise da platim mjesecno rezija i to je to.nosara wrote:Ne znam sta ti je smijesno...?quasar wrote:Jel to nesto opet poskupilo?![]()
Pa hoce li ta revolucija ili da idem po jos kospi?
A zasto je to tako, trebalo bi krenuti od oktobra 1990. Ovo sto vi ovdje trunite postaje perverzno. Ovo svakako da nije dobar potez, ali se pitam jel se mogao izbjeci, obzirom da je dugi niz godina cijena i vode i grijanja ista, a u medjuvremenu su svi energenti znacajno poskupili. JKP su trazili i vece procente, ali je vlada insisitrala da se u tim firmama izvrsi racionalizacija i usteda. Ja ne mogu suditi o toj mjeri, da li je izvrsena i da li je moglo vise da se ustedi pa da ne bude poskupljenja, ali se izvlaci zakljucak, da ako su te firme vec godinama (ako ne i deceniju) radile na istoj cijeni i da je tek sad problem, onda su me debelo derali za vrijeme "najtezih godina".
Dakle 30 maraka rezija vise mjesecno. Nije mi drago, ali sad da poludim i neznamtijastajos zbog odluke za koju se znalo da ce biti donesena, nema svrhe niti smisla.
- Optimus Prime
#3806 Re: SDP
Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.prljavi Hare wrote:Eto nama Lepog nazad na velika vrata 2014!![]()
- nosara
#3807 Re: SDP
S tobom sve pocinje i zavrsava se... Nema drugih, samo ti...quasar wrote:Nista brate. Imacu 30 maraka vise da platim mjesecno rezija i to je to.nosara wrote:Ne znam sta ti je smijesno...?quasar wrote:Jel to nesto opet poskupilo?![]()
Pa hoce li ta revolucija ili da idem po jos kospi?
A zasto je to tako, trebalo bi krenuti od oktobra 1990. Ovo sto vi ovdje trunite postaje perverzno. Ovo svakako da nije dobar potez, ali se pitam jel se mogao izbjeci, obzirom da je dugi niz godina cijena i vode i grijanja ista, a u medjuvremenu su svi energenti znacajno poskupili. JKP su trazili i vece procente, ali je vlada insisitrala da se u tim firmama izvrsi racionalizacija i usteda. Ja ne mogu suditi o toj mjeri, da li je izvrsena i da li je moglo vise da se ustedi pa da ne bude poskupljenja, ali se izvlaci zakljucak, da ako su te firme vec godinama (ako ne i deceniju) radile na istoj cijeni i da je tek sad problem, onda su me debelo derali za vrijeme "najtezih godina".
Dakle 30 maraka rezija vise mjesecno. Nije mi drago, ali sad da poludim i neznamtijastajos zbog odluke za koju se znalo da ce biti donesena, nema svrhe niti smisla.
- nosara
#3808 Re: SDP
Bas da vidimo... Dogodine su lokalni izbori...Optimus Prime wrote:Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.prljavi Hare wrote:Eto nama Lepog nazad na velika vrata 2014!![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3809 Re: SDP
Optimus Prime wrote:Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.
Optimus Prime wrote:
Nama je jasno da ti vec odavno places za vremenima kada su likovi kao sto su Bicakcic, Brankovic, Mujezinovic , Silajdzic, Covic i Ivo-Miro jovic palili i zarili.
Ovako izgledaju "argumenti" Obaminih pionira
- seln
#3810 Re: SDP
Bas vala.KatarinaKosaca wrote:Optimus Prime wrote:Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.Optimus Prime wrote:
Nama je jasno da ti vec odavno places za vremenima kada su likovi kao sto su Bicakcic, Brankovic, Mujezinovic , Silajdzic, Covic i Ivo-Miro jovic palili i zarili.
Ovako izgledaju "argumenti" Obaminih pionira
Ja sam za vanredne izbore.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3811 Re: SDP
Meni lično ne znači gore-dole petobanka,ali za dobar dio populacije i 1 marka znači puno,a ne sumnjam daOptimus Prime wrote:Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.prljavi Hare wrote:Eto nama Lepog nazad na velika vrata 2014!![]()
će ovakva dešavanja politički protivnici itekako znati iskoristiti već na opštinskim izborima.Naravno da ni oni
neće ništa promijeniti ali će to obilato koristiti u kampanji.
-
Walter76
#3812 Re: SDP
Pa ja sam odmah znao da ce Zlaja i kompanija čitavo svoje djelovanje podrediti jednom poznatom: "Poslije mene, potop!" Očito je da sve čine da se isto i ostvari!nosara wrote:Bez "toboze"... Ubjedljivo najgora bagra do sad je trenutno na vlasti... Smradovi lazljivi, stoka seljacka, sline nesposobne... Navukli su ljude na socijalnu pricu, a ponasaju se gore nego i jedni do sada... Fuj...!Optimus Prime wrote: Meni se cini da ti lupas. Kad ce ta revolucija?
Ovi vasi pokusaji da se platformasi predstave kao toboze najgora vlada do sada, te nostalgicna sjecanja na 20 najtezih godina su i vise nego pateticna.
-
Murisno1
#3813 Re: SDP
Ovi znaju privuć investicije
ko niko
- nosara
#3814 Re: SDP
Prica ti je bez veze, jer je bivsi sdp u koaliciji sa vecinom "protivnika"... Lazni sdp... Bagra lazljiva i prodana... Politicko podzemlje...prljavi Hare wrote:Meni lično ne znači gore-dole petobanka,ali za dobar dio populacije i 1 marka znači puno,a ne sumnjam daOptimus Prime wrote:Tesko, mislim nemoj da te zavaraju par "podobnih" iz onog vec bivseg sistema, te par razocaranih ultraljevicara koji ovdje trollaju po forumu. Podrska SDP-u u narodu sigurno nije manja no prije godinu dana. A za tri godine se moze sto sta uraditi.prljavi Hare wrote:Eto nama Lepog nazad na velika vrata 2014!![]()
će ovakva dešavanja politički protivnici itekako znati iskoristiti već na opštinskim izborima.Naravno da ni oni
-
StupskaBitanga
#3815 Re: SDP
SDP odlazite ovo više ničemu ne vodi
- seln
#3816 Re: SDP
Tako je!nosara wrote:Prica ti je bez veze, jer je bivsi sdp u koaliciji sa vecinom "protivnika"... Lazni sdp... Bagra lazljiva i prodana... Politicko podzemlje...prljavi Hare wrote:
Meni lično ne znači gore-dole petobanka,ali za dobar dio populacije i 1 marka znači puno,a ne sumnjam da
Hocemo vanredne izbore!
- quasar
#3817 Re: SDP
Da? I sta s tim? Niti mi je posao da brinem o drugima, niti me drugi hrane i placaju moje rezije. Sve sam zaradim i servisiram. Sta bi po tvom trebao raditi? Da sad kukam ovdje zbog Palestine, pa onda malo zbog grijanja, pa cu poslije zbog struje i vode, pa opet zbog Palestine, pa malo zbog HNK i SBK, pa opet struja...nosara wrote:S tobom sve pocinje i zavrsava se... Nema drugih, samo ti...quasar wrote:
Nista brate. Imacu 30 maraka vise da platim mjesecno rezija i to je to.
Dajte svoj politicki program, mjere koje cete poduzeti i kako ih ostvariti pa da kazem: bravo, glasam za vas.
Ovo sto vi radite samo skodi vasem zdravlju.
Last edited by quasar on 09/11/2011 15:27, edited 1 time in total.
- nosara
#3818 Re: SDP
Dijasporac, primiri...!seln wrote:Tako je!nosara wrote:Prica ti je bez veze, jer je bivsi sdp u koaliciji sa vecinom "protivnika"... Lazni sdp... Bagra lazljiva i prodana... Politicko podzemlje...prljavi Hare wrote:
Meni lično ne znači gore-dole petobanka,ali za dobar dio populacije i 1 marka znači puno,a ne sumnjam da
Hocemo vanredne izbore!
- nosara
#3819 Re: SDP
Pa nisi ti tema nesretnice, procitaj sta pise u naslovu...quasar wrote:Da? I sta s tim? Niti mi je posao da brinem o drugima, niti me drugi hrane i placaju moje rezije. Sve sam zaradim i servisiram. Sta bi po tvom trebao raditi? Da sad kukam ovdje zbog Palestine, pa onda malo zbog grijanja, pa cu poslije zbog struje i vode, pa opet zbog Palestine, pa malo zbog HNK i SBK, pa opet struja...nosara wrote:S tobom sve pocinje i zavrsava se... Nema drugih, samo ti...quasar wrote:
Nista brate. Imacu 30 maraka vise da platim mjesecno rezija i to je to.
Dajte svoj politicki program, mjere koje cete poduzeti i kako ih ostvariti pa da kazem: bravo, glasam za vas.
Ovo sto vi radite samo skodi vasem zdravlju.
- dino84
#3820 Re: SDP
Opusteno ba ljudi...
Eno frisko bio intervju od ovih Zlajinih platformasa,covjek mrtav hladan (Lijanovic naravno) kaze...Pravimo od FBiH Zapadnu Njemacku.
Opusteno ba,trebaju ipak 3 godine da vidimo prve napretke nove vlasti,do tada kao sto rekoh na onoj drugoj temi o poskupljenjima
Grijte se na televizor .
Cao drugari !
Eno frisko bio intervju od ovih Zlajinih platformasa,covjek mrtav hladan (Lijanovic naravno) kaze...Pravimo od FBiH Zapadnu Njemacku.
Opusteno ba,trebaju ipak 3 godine da vidimo prve napretke nove vlasti,do tada kao sto rekoh na onoj drugoj temi o poskupljenjima
Grijte se na televizor .
Cao drugari !
- quasar
#3821 Re: SDP
Pitao si, a ja ti odgovorio. Ili si izgubio kontekst nase rasprave jer su ispali pocetni citati? Vrati se malo.nosara wrote:Pa nisi ti tema nesretnice, procitaj sta pise u naslovu...quasar wrote:Da? I sta s tim? Niti mi je posao da brinem o drugima, niti me drugi hrane i placaju moje rezije. Sve sam zaradim i servisiram. Sta bi po tvom trebao raditi? Da sad kukam ovdje zbog Palestine, pa onda malo zbog grijanja, pa cu poslije zbog struje i vode, pa opet zbog Palestine, pa malo zbog HNK i SBK, pa opet struja...nosara wrote:
S tobom sve pocinje i zavrsava se... Nema drugih, samo ti...
Ovo sto vi radite samo skodi vasem zdravlju.Tema je lazni sdp - skrivena kriminalna organizacija nesposobnjakovica...
SDP jeste tema, vi ga pljujete nekontrolisano, meni šega jer vidim sta se krije iza toga i kako se iznose argumenti.
Pa te na kraju ja pitam sta bi vi uradili da ste partija na vlasti? I ti mi onda pobjeze sa nekakvom nemustom izvalom...
- seln
#3822 Re: SDP
Nista mir. Hocemo izbore!nosara wrote:Dijasporac, primiri...!seln wrote:Tako je!nosara wrote:
Prica ti je bez veze, jer je bivsi sdp u koaliciji sa vecinom "protivnika"... Lazni sdp... Bagra lazljiva i prodana... Politicko podzemlje...
Hocemo vanredne izbore!
Ovo se mora promijeniti!
- Optimus Prime
#3823 Re: SDP
Koje gluposti. Pa i u zapadnoj Njemackoj su zadnjih godina troskovi rezija porasli srazmjerno sa povecanjem cijena energenta na svjetskom trzistu. Ako vi mislite da postoji iko u uvoj drzavi ko je u stanju ubijediti Ruse da nam plin prodaju u pola cijene imenujte ga. Ima moj glas na sljedecim izborima.dino84 wrote:Opusteno ba ljudi...
Eno frisko bio intervju od ovih Zlajinih platformasa,covjek mrtav hladan (Lijanovic naravno) kaze...Pravimo od FBiH Zapadnu Njemacku.![]()
Grijte se na televizor .
Cao drugari !
Kakve dakle veze ovo ima sa SDP-om?
Last edited by Optimus Prime on 09/11/2011 15:36, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#3824 Re: SDP
poskupljenje u sarajevu i odmah haos mora biti u cijeloj bosni?
i opet sdp kriv za sve?
ajmo kolumne odmah, ne moze ovo vise

i opet sdp kriv za sve?
- seln
#3825 Re: SDP
Tako je!jasko_ba wrote:poskupljenje u sarajevu i odmah haos mora biti u cijeloj bosni?![]()
![]()
i opet sdp kriv za sve?ajmo kolumne odmah, ne moze ovo vise
![]()
Neka vlada ukine slobodno trziste!