ništa, ništa....pastsimple wrote:
U kojem se gradu nalazi stadion Estadio da Luz ili Stadion svjetlosti?
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
1-89 3 preskoka
komete - dinastije
i dalje igraš sa tri preskoka 1- 85
ništa, ništa....pastsimple wrote:
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
1-89 3 preskoka
znaci corak nisam pogodila jelAC_grom_DC wrote:ništa, ništa....pastsimple wrote:
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
1-89 3 preskoka
komete - dinastije
lejlamo wrote: Europska plemićka titula čiji je rang iznad barona a ispod grofa je ?
a- erl
b- viskont
c- satrap
pogodila si vidiš da imaš manje protivnika i dvije nove teme...gledaj malopastsimple wrote:
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
komete - dinastije
znaci corak nisam pogodila jel
AC_grom_DC wrote:
evrovizija - poznati konji
1-1 0 pr.
aaaaaaaaaa pogodila sam leleeeeee jesam li obe teme boldirala hocu kometeAC_grom_DC wrote:pogodila si vidiš da imaš manje protivnika i dvije nove teme...gledaj malopastsimple wrote:
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
komete - dinastije
T....a čekanje me strašno zamaraaaaa
i mene cekanje strasno zamara sta se dogadja sadpastsimple wrote:aaaaaaaaaa pogodila sam leleeeeee jesam li obe teme boldirala hocu kometeAC_grom_DC wrote:pogodila si vidiš da imaš manje protivnika i dvije nove teme...gledaj malopastsimple wrote:
a- Lisabonu
b- Madridu
c- Portu
komete - dinastije
T....a čekanje me strašno zamaraaaaa
jedno pitanje nešto malo izvan tvog vremena ako sam dobro skužio al ko zna možda si dobila to lijepo ime baš po ovoj pjesmilejlamo wrote: evrovizija
1-1 0 pr.[
Kako glasi ime kometa koji je prošao najbliže Zemlji u posljednjih 200 godina ?pastsimple wrote:[
igraš sa tri preskoka 1- 85
hocu komete
U kojem je gradu Seid Memić Vajta u maju 1981.god.osvojio 15.mjesto za nestalu državu pjevajući o Lejli?AC_grom_DC wrote: -1 0 pr.[
AC_grom_DC wrote:Kako glasi ime kometa koji je prošao najbliže Zemlji u posljednjih 200 godina ?pastsimple wrote:[
igraš sa tri preskoka 1- 85
hocu komete
a- Komet McNaught
b- Komet Hyakutake
c- Halleyev komet
Halejeva definitivno nije ona prolazi na svakih 76 godina cini mi se ili manje nisam sigurna a ovde se pita u poslednjih 200 godina OK idemo pa sta bude
dosta teško pitanje . ako ne znaš ili nisi sigurna možeš zatražiti preskok i dobiti dvije nove teme....izgubiti dosta protivnika ,nastaviti igru....
ili pasti, ako pogrešno odgovoriš
googling forbiden
jok eto ja znamlejlamo wrote: U kojem je gradu Seid Memić Vajta u maju 1981.god.osvojio 15.mjesto za nestalu državu pjevajući o Lejli?
a- u Dablinu
b- u Stockholmu
c- u Ženevi
ne znam odgovor....
e da da, u pravu si za Halleyevu kometu ......ali, ovde je u pitanju komet Hyakatukepastsimple wrote: Kako glasi ime kometa koji je prošao najbliže Zemlji u posljednjih 200 godina ?
a- Komet McNaught
b- Komet Hyakutake
c- Halleyev komet
Halejeva definitivno nije ona prolazi na svakih 76 godina cini mi se ili manje nisam sigurna a ovde se pita u poslednjih 200 godina OK idemo pa sta bude
ama stvarno nisam znala gdje je pjevao...nego onako kao da mi je ostalo u uhu...kada se pravi ona retrospektiva svih nastupa...pa kao vajta dablin ...ne znam ....AC_grom_DC wrote: ne...mislim stvarno...sad ću ti morat nivo težine pitanja povećat na narandžasto....dosad si bila na žutom a ima i crveno....bijelo i smeđe nije za tebe vrijedno pomena jelte
![]()
evo dvije nove teme za tebe
sevdalinke - internet domeni
a ne, ne ....vrijeme je za evoluciju....pa da siđeš s drveta akobogdalejlamo wrote: ama stvarno nisam znala gdje je pjevao...nego onako kao da mi je ostalo u uhu...kada se pravi ona retrospektiva svih nastupa...pa kao vajta dablin ...ne znam ....
a ne mijenjaj mi razinu ...meni je ova taman.....i sam znas da na dosta pitanja odgovaram logikom, a cisto znanje dodje tu i tamo
![]()
AC_grom_DC wrote:e da da, u pravu si za Halleyevu kometu ......ali, ovde je u pitanju komet Hyakatukepastsimple wrote: Kako glasi ime kometa koji je prošao najbliže Zemlji u posljednjih 200 godina ?
a- Komet McNaught
b- Komet Hyakutake
c- Halleyev komet
al evo dvije nove teme za tebe pa možemo nastaviti novu igru , ošišat' se na ćelavo pa sve ISPOČETKA......znam ja da si ti stara i opaka kvizerka
![]()
ošišat' se na ćelavo hehehestara i "opaka"kvizerka kaze Oskarovci
susjedne države - Oskarovci
Ko glumi vojnika Jamesa Ryana u Oskarom nagrađenom filmu Stevena Spielberga Saving Private Ryan ?pastsimple wrote: Oskarovci
ima za tebe, i da ih nema na wikipediji bi ih našoplain vanilla wrote:Ima li pitanja?
AC_grom_DC wrote:Ko glumi vojnika Jamesa Ryana u Oskarom nagrađenom filmu Stevena Spielberga Saving Private Ryan ?pastsimple wrote: Oskarovci
a- Matt Demon
b. Tom Hanks
c- Edward Burns
jel tacno il nije ako nije definitivno cu se ošišati na ćelavo al stvarnopastsimple wrote:AC_grom_DC wrote:Ko glumi vojnika Jamesa Ryana u Oskarom nagrađenom filmu Stevena Spielberga Saving Private Ryan ?pastsimple wrote: Oskarovci
a- Matt Demon
b. Tom Hanks
c- Edward Burns
daj tog junakaAC_grom_DC wrote:
parfemi - glavni junak jedne knjige
plain vanilla wrote: daj tog junaka
AC_grom_DC wrote:
Hadži Murat je glavni lik istoimenog romana kojeg ruskog pisca ?
a- Dostojevskog
b- Tolstoja
c- Solohova
brafoooplain vanilla wrote: Hadži Murat je glavni lik istoimenog romana kojeg ruskog pisca ?
a- Dostojevskog
b- Tolstoja
c- Solohova