u medjuvremenu samo neshvacenoljubav_aha wrote:hajmo na kafupustopoljina wrote:neshvaceno i gladno.
nice nicePalaSa Marsa wrote:
gdje me vodis?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
u medjuvremenu samo neshvacenoljubav_aha wrote:hajmo na kafupustopoljina wrote:neshvaceno i gladno.
nice nicePalaSa Marsa wrote:
neka samo nema galame,da se ispricamo kako nam je na Zapadupustopoljina wrote:u medjuvremenu samo neshvacenoljubav_aha wrote:hajmo na kafupustopoljina wrote:neshvaceno i gladno.
nice nicePalaSa Marsa wrote:![]()
gdje me vodis?
Laughing hysterically as we speakpustopoljina wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakat se razgalamile![]()
![]()
![]()
njihova bi djeca sigurno tukla nasu![]()
![]()
Heeeej kakvo jeeeeeeDzontra Volta wrote:
Dzontra Volta wrote:brojis ovce?

Dzontra Volta wrote:vjerovatno znas onaj:
Razgovaraju Mujo i Haso o nesanici:
Mujo:"Ja se nesanice brzo rijesim. Uvjek
brojim do tri, i gotovo."
Haso:"Samo do tri??"
Mujo:"Pa dobro, nekad i do pola cetiri.."
BagerisatPalaSa Marsa wrote:Dzontra Volta wrote:vjerovatno znas onaj:
Razgovaraju Mujo i Haso o nesanici:
Mujo:"Ja se nesanice brzo rijesim. Uvjek
brojim do tri, i gotovo."
Haso:"Samo do tri??"
Mujo:"Pa dobro, nekad i do pola cetiri.."Dobar, nemam ja nesanice, samo sto mi je mrsko spavat'.
![]()
A valja sutra bagerisat'.
![]()
Eleonora wrote:
Sta ti nije jasno?!Collector604 wrote:Eleonora wrote:
Moze biti da jeste,imaju tradicije ne znam tacno gdje,zaboravio,da kada neko umre zapale ga ovako.PalaSa Marsa wrote:Joj jel' ono prava noga?
Sve je meni jasno,sve je meni jasnoEleonora wrote:Sta ti nije jasno?!Collector604 wrote:Eleonora wrote:
Uh..Collector604 wrote:Moze biti da jeste,imaju tradicije ne znam tacno gdje,zaboravio,da kada neko umre zapale ga ovako.PalaSa Marsa wrote:Joj jel' ono prava noga?
Moze biti da je to to,pretpostavljam
Evo nasao sam,pa pogledaj ko to praktikuje (nema slika neboj sePalaSa Marsa wrote:Uh..Collector604 wrote:Moze biti da jeste,imaju tradicije ne znam tacno gdje,zaboravio,da kada neko umre zapale ga ovako.PalaSa Marsa wrote:Joj jel' ono prava noga?
Moze biti da je to to,pretpostavljam
Vidi se cijeli kostur ako pazljivo gledas,a vidi se i druga noga skroz izgorjela....PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
Ma ja, znala sam za neke od ovih. Al' moramo priznat' kad covjek na slici vidi nogu skoro izgorjelu
![]()