Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
lucky_strike

#3801 Re: Hayat

Post by lucky_strike »

Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!
Trebam te

#3802 Re: Hayat

Post by Trebam te »

lucky_strike wrote:Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!

Potpisujem, odron do dna. 8-)
Melami

#3803 Re: Hayat

Post by Melami »

KatarinaKosaca wrote:Anida Idrizović i Andan Jakupović su u hotelu Park u vogošći pjevali na proslavi BIH Teledoma i za jednu noć su uzeli 80.000KM, ništa neobično ako se plati porez. Ali, jeste porazno da su i jedno i drugo odbili da daju fening za Srebrenicu... Takav šljam nam proizvodi i servira Hayat produkcija.
ma daaaaaaaaj
Pitarrr82

#3804 Re: Hayat

Post by Pitarrr82 »

KatarinaKosaca wrote:Anida Idrizović i Andan Jakupović su u hotelu Park u vogošći pjevali na proslavi BIH Teledoma i za jednu noć su uzeli 80.000KM, ništa neobično ako se plati porez. Ali, jeste porazno da su i jedno i drugo odbili da daju fening za Srebrenicu... Takav šljam nam proizvodi i servira Hayat produkcija.

Cuj 80k KM pa ljudi moji jel ovo moguce? :mrgreen:
m_l

#3805 Re: Hayat

Post by m_l »

Trebam te wrote:
lucky_strike wrote:Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!

Potpisujem, odron do dna. 8-)
Dno dna definitivno.
Magarece_godine

#3806 Re: Hayat

Post by Magarece_godine »

Kad spominjete odron :)

StupskaBitanga

#3807 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

http://www.youtube.com/watch?v=Bw8b2aOy ... ure=relmfu
A neće ni ona ni on vidjeti te pare već Švrakić preko SDA linije koja hvala bogu gubi BH Telecom
a za nju pogledajte joj izjave i sve će vam biti jasno
dusa_raskopuša

#3808 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Melami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
Gledam kad stignem, tj kad nema nista drugo, te ''zvijezde'' i ne znam kako on te kartone dijeli svima?
Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sere :-)
Melami

#3809 Re: Hayat

Post by Melami »

dusa_raskopuša wrote:
Melami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
Gledam kad stignem, tj kad nema nista drugo, te ''zvijezde'' i ne znam kako on te kartone dijeli svima?
Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sere :-)
na pocetku je dijelio kartone svima skoro zato sad nema dovoljno :D
lijan

#3810 Re: Hayat

Post by lijan »

Melami wrote:
dusa_raskopuša wrote:
Odron.
Zar je problem narezati tih kartona pa podijeliti ko zasluzi..pa u sledecoj fazi odbaciti vise slabijih pjevaca ovako....PA TO JE NE PRAVDA
lijan

#3811 Re: Hayat

Post by lijan »

Melami wrote:
dusa_raskopuša wrote:
Odron.
Zar je problem narezati tih kartona pa podijeliti ko zasluzi... a u sledecoj fazi odbaciti vise slabijih pjevaca ....Kalimero bi rekao na ovo sto sad radi Ammar "TO JE NEPRAVDA"
dusa_raskopuša

#3812 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgo :D meni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini? :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3813 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

svaka cura koja se razgolisi i malo provrti po sceni dobije karton
Melami

#3814 Re: Hayat

Post by Melami »

plain vanilla wrote:svaka cura koja se razgolisi i malo provrti po sceni dobije karton
upravo, to im je zbog gledanosti. def ima diskriminacije.
A kako su mi svi ruzni na tom hayatu Boze sacuvaj, ne znam sta je reci, od onog direktora, preko onog Igora, Amara i svih ostalih, one male, sto vodi glam glam, blam kako se vec zove.
Edit:
Eh Eh, Mirza se zove.
Mustang1

#3815 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

dusa_raskopuša wrote:ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgo :D meni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini? :D
Nema ti na ovim audicijama niko od zirija ili koga vec da govori kome ce dati karton .. on sam daje .. znam jer sam bio ovdje kad je audicija bila .. bio u prolazu i vidio i cuo da nema nikoga samo on .. I to odrade sve za jedan dan u kojem se on presvuce par puta i onda na tv.u ide po mjesec dana iza jednog grada :D
dusa_raskopuša

#3816 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

e cuj on daje kartone po svom nahodjenju :roll:
karanana

#3817 Re: Hayat

Post by karanana »

definitivno diskriminacija se vidi.

a nemam nista protiv toga sto primaju dobre i razgolisene. iskreno, to je 80-90% razloga sto ih gledam.
Chuckie

#3818 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Dajte link na youtube te hairlice od 17 god koja ima dijete. :D
dusa_raskopuša

#3819 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Chuckie wrote:Dajte link na youtube te hairlice od 17 god koja ima dijete. :D

gora je ona sto je rekla da joj je tetovaza ustvari ime djeteta :-) trebala je da suti, jer bi joj tad mozda i dao karton, a mozda i ne bi s ozbirom da ima 17 godina
karanana

#3820 Re: Hayat

Post by karanana »

kakve veze ima sto im je 17 godina?
jeli to ne mogu nastupati na show-u maloljetnice?
LiTtle MaN

#3821 Re: Hayat

Post by LiTtle MaN »

Bubalo1 wrote:
dusa_raskopuša wrote:ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgo :D meni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini? :D
Nema ti na ovim audicijama niko od zirija ili koga vec da govori kome ce dati karton .. on sam daje .. znam jer sam bio ovdje kad je audicija bila .. bio u prolazu i vidio i cuo da nema nikoga samo on .. I to odrade sve za jedan dan u kojem se on presvuce par puta i onda na tv.u ide po mjesec dana iza jednog grada :D
Ma ima ziri, , jednom su ih prikazali, oni sjede tamo u reziji i slusaju.. :)
dusa_raskopuša

#3822 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

ma mora bit' neko ko pusta muziku ak' nis' drugo :lol:
dusa_raskopuša

#3823 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

karanana wrote:kakve veze ima sto im je 17 godina?
ne'am pojma, valjda uz dozvolu roditelja, al' uglavnom svim mladjim je rek'o da ce ih 'nazvati'
karanana

#3824 Re: Hayat

Post by karanana »

dusa_raskopuša wrote:
karanana wrote:kakve veze ima sto im je 17 godina?
ne'am pojma, valjda uz dozvolu roditelja, al' uglavnom svim mladjim je rek'o da ce ih 'nazvati'
to je fol da ih otkaci, kao onoj harisi isto reko kad joj bude 18 da dodje. bilo je mladjih takmicara i prije. pa eno ona tufo-vica od prosle godine, nije jos ni 17 godina bilo.
dusa_raskopuša

#3825 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

fora je sto vecini kaze da ce ih nazvat', 'naci ni'e humano, oni se nadaju, a nema nista od toga :-D
Post Reply