Hayat
Moderator: anex
- lucky_strike
#3801 Re: Hayat
Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!
-
Trebam te
#3802 Re: Hayat
lucky_strike wrote:Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!
Potpisujem, odron do dna.
-
Melami
#3803 Re: Hayat
ma daaaaaaaajKatarinaKosaca wrote:Anida Idrizović i Andan Jakupović su u hotelu Park u vogošći pjevali na proslavi BIH Teledoma i za jednu noć su uzeli 80.000KM, ništa neobično ako se plati porez. Ali, jeste porazno da su i jedno i drugo odbili da daju fening za Srebrenicu... Takav šljam nam proizvodi i servira Hayat produkcija.
- Pitarrr82
#3804 Re: Hayat
KatarinaKosaca wrote:Anida Idrizović i Andan Jakupović su u hotelu Park u vogošći pjevali na proslavi BIH Teledoma i za jednu noć su uzeli 80.000KM, ništa neobično ako se plati porez. Ali, jeste porazno da su i jedno i drugo odbili da daju fening za Srebrenicu... Takav šljam nam proizvodi i servira Hayat produkcija.
Cuj 80k KM pa ljudi moji jel ovo moguce?
-
m_l
#3805 Re: Hayat
Dno dna definitivno.Trebam te wrote:lucky_strike wrote:Zzzzzzzzzzzzzzzzdravooooooooo hayat...odron televizija na čelu sa ratnim profiterima i jako lošim programom!!
Potpisujem, odron do dna.
-
StupskaBitanga
#3807 Re: Hayat
http://www.youtube.com/watch?v=Bw8b2aOy ... ure=relmfu
A neće ni ona ni on vidjeti te pare već Švrakić preko SDA linije koja hvala bogu gubi BH Telecom
a za nju pogledajte joj izjave i sve će vam biti jasno
A neće ni ona ni on vidjeti te pare već Švrakić preko SDA linije koja hvala bogu gubi BH Telecom
a za nju pogledajte joj izjave i sve će vam biti jasno
- dusa_raskopuša
#3808 Re: Hayat
Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sereMelami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
Gledam kad stignem, tj kad nema nista drugo, te ''zvijezde'' i ne znam kako on te kartone dijeli svima?
-
Melami
#3809 Re: Hayat
na pocetku je dijelio kartone svima skoro zato sad nema dovoljnodusa_raskopuša wrote:Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sereMelami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
Gledam kad stignem, tj kad nema nista drugo, te ''zvijezde'' i ne znam kako on te kartone dijeli svima?
- lijan
#3810 Re: Hayat
Zar je problem narezati tih kartona pa podijeliti ko zasluzi..pa u sledecoj fazi odbaciti vise slabijih pjevaca ovako....PA TO JE NE PRAVDAMelami wrote:na pocetku je dijelio kartone svima skoro zato sad nema dovoljnodusa_raskopuša wrote:Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sereMelami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
- lijan
#3811 Re: Hayat
Zar je problem narezati tih kartona pa podijeliti ko zasluzi... a u sledecoj fazi odbaciti vise slabijih pjevaca ....Kalimero bi rekao na ovo sto sad radi Ammar "TO JE NEPRAVDA"Melami wrote:na pocetku je dijelio kartone svima skoro zato sad nema dovoljnodusa_raskopuša wrote:Ja kol'ko vidjoh, a Bgm vidjoh, on slabo dijeli te kartone, ima dosta ljudi koji su zasluzili karton a nisu ga dobili, medju kojima su i ovi sto ih je @Ilijan postavio. Evo npr. ovaj Aleksandar, lik rece da se pjevanjem bavi 6 godina i namjerno mu ne dadose karton, a Anida ga je dobila, bez obzira sto je isto imala iskustva...rezija sereMelami wrote:Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
- dusa_raskopuša
#3812 Re: Hayat
ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgo
meni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini? 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3813 Re: Hayat
svaka cura koja se razgolisi i malo provrti po sceni dobije karton
-
Melami
#3814 Re: Hayat
upravo, to im je zbog gledanosti. def ima diskriminacije.plain vanilla wrote:svaka cura koja se razgolisi i malo provrti po sceni dobije karton
A kako su mi svi ruzni na tom hayatu Boze sacuvaj, ne znam sta je reci, od onog direktora, preko onog Igora, Amara i svih ostalih, one male, sto vodi glam glam, blam kako se vec zove.
Edit:
Eh Eh, Mirza se zove.
-
Mustang1
#3815 Re: Hayat
Nema ti na ovim audicijama niko od zirija ili koga vec da govori kome ce dati karton .. on sam daje .. znam jer sam bio ovdje kad je audicija bila .. bio u prolazu i vidio i cuo da nema nikoga samo on .. I to odrade sve za jedan dan u kojem se on presvuce par puta i onda na tv.u ide po mjesec dana iza jednog gradadusa_raskopuša wrote:ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgomeni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini?
- dusa_raskopuša
#3816 Re: Hayat
e cuj on daje kartone po svom nahodjenju 
- karanana
#3817 Re: Hayat
definitivno diskriminacija se vidi.
a nemam nista protiv toga sto primaju dobre i razgolisene. iskreno, to je 80-90% razloga sto ih gledam.
a nemam nista protiv toga sto primaju dobre i razgolisene. iskreno, to je 80-90% razloga sto ih gledam.
-
Chuckie
#3818 Re: Hayat
Dajte link na youtube te hairlice od 17 god koja ima dijete. 
- dusa_raskopuša
#3819 Re: Hayat
Chuckie wrote:Dajte link na youtube te hairlice od 17 god koja ima dijete.
gora je ona sto je rekla da joj je tetovaza ustvari ime djeteta
- karanana
#3820 Re: Hayat
kakve veze ima sto im je 17 godina?
jeli to ne mogu nastupati na show-u maloljetnice?
-
LiTtle MaN
#3821 Re: Hayat
Ma ima ziri, , jednom su ih prikazali, oni sjede tamo u reziji i slusaju..Bubalo1 wrote:Nema ti na ovim audicijama niko od zirija ili koga vec da govori kome ce dati karton .. on sam daje .. znam jer sam bio ovdje kad je audicija bila .. bio u prolazu i vidio i cuo da nema nikoga samo on .. I to odrade sve za jedan dan u kojem se on presvuce par puta i onda na tv.u ide po mjesec dana iza jednog gradadusa_raskopuša wrote:ni'e na Amaru da dijeli kartone, da se on pita, on bi dao vecini, vjerovatno, on je samo marioneta koja slusa sta mu kazu u uho oni odozgomeni se ponekad cini da rezija, ae da kazem, diskriminira neke ljude, npr. onu djevojku sto ima dijete a 17 joj godina ili onaj lik sto je 'garav', ili onaj sto se bavi pjevanjem 6 godina...je l' se samo meni to cini?
- dusa_raskopuša
#3822 Re: Hayat
ma mora bit' neko ko pusta muziku ak' nis' drugo 
- dusa_raskopuša
#3823 Re: Hayat
ne'am pojma, valjda uz dozvolu roditelja, al' uglavnom svim mladjim je rek'o da ce ih 'nazvati'karanana wrote:kakve veze ima sto im je 17 godina?
- karanana
#3824 Re: Hayat
to je fol da ih otkaci, kao onoj harisi isto reko kad joj bude 18 da dodje. bilo je mladjih takmicara i prije. pa eno ona tufo-vica od prosle godine, nije jos ni 17 godina bilo.dusa_raskopuša wrote:ne'am pojma, valjda uz dozvolu roditelja, al' uglavnom svim mladjim je rek'o da ce ih 'nazvati'karanana wrote:kakve veze ima sto im je 17 godina?
- dusa_raskopuša
#3825 Re: Hayat
fora je sto vecini kaze da ce ih nazvat', 'naci ni'e humano, oni se nadaju, a nema nista od toga