Ma čim su bijele čarape, odmah je asocijacija na sandale
Inače, bijele čarape idu uvijek u tene
Moderator: anex
Ne bi ih obukao ni sa tim "ULOŠKOM" starke su rinaka i tu se završava svaka rasprava.eltroxin wrote:SmokingMan wrote:Zadnji put sam ih nosio 2001.god,i rekao sam nikada više,starke su ubice tabana...Pa starke 2 imaju nike ulozak + sto im se "jezik" vise ne uvijakonektovan wrote:Starke su zlo veliko, ali u trendu uvijek.![]()

ExNihilo wrote:I više od toga.
hola chica, imas ti pravo fine nogecendlerbing wrote:Joj frostija...kakve patike, vid nogu![]()
E, ja mislim da sam vam s ovima pokazala sve patike koje imam
na pravom si putu, samo tako nastaviNastasia wrote:Nosim starke, imala sam ih tonu, sad sam se ograničila. Jedne duboke bijele, kožne, jedne teget plave, crvene i crne.
Zadnjih godinu-dvije sam jako zavoljela vansice, i njih imam tonu, pretežno u nekim ludim dezenima, roze ružice, šahovnica, crne sa crvenim srcadima i bijelim krilima hahah i imam jedne muške patike, za koje me prodavač 10 minuta ubjeđivao da su muške ZNAM hoću da kupim, makse.
Tenisice nosim uz sve, od farmerki i opuštene majice, do suknjica, pa i haljine, čak i navečer u izlazak.
Imam jedne ravne sandale i jedne sa štiklom, u nekom retro fazonu, vrlo rijetko ih nosim.
Nisu majice tema.ExNihilo wrote:Hajd sad da vidimo kakve majice imaš.
Nisu teniske za svaku priliku.pizarro wrote:na pravom si putu, samo tako nastaviNastasia wrote:Nosim starke, imala sam ih tonu, sad sam se ograničila. Jedne duboke bijele, kožne, jedne teget plave, crvene i crne.
Zadnjih godinu-dvije sam jako zavoljela vansice, i njih imam tonu, pretežno u nekim ludim dezenima, roze ružice, šahovnica, crne sa crvenim srcadima i bijelim krilima hahah i imam jedne muške patike, za koje me prodavač 10 minuta ubjeđivao da su muške ZNAM hoću da kupim, makse.
Tenisice nosim uz sve, od farmerki i opuštene majice, do suknjica, pa i haljine, čak i navečer u izlazak.
Imam jedne ravne sandale i jedne sa štiklom, u nekom retro fazonu, vrlo rijetko ih nosim.![]()

jesu!moonca wrote:Nisu teniske za svaku priliku.pizarro wrote:na pravom si putu, samo tako nastaviNastasia wrote:Nosim starke, imala sam ih tonu, sad sam se ograničila. Jedne duboke bijele, kožne, jedne teget plave, crvene i crne.
Imam jedne ravne sandale i jedne sa štiklom, u nekom retro fazonu, vrlo rijetko ih nosim.![]()
SmokingMan wrote:Ne bi ih obukao ni sa tim "ULOŠKOM" starke su rinaka i tu se završava svaka rasprava.eltroxin wrote:SmokingMan wrote:Zadnji put sam ih nosio 2001.god,i rekao sam nikada više,starke su ubice tabana...Pa starke 2 imaju nike ulozak + sto im se "jezik" vise ne uvijakonektovan wrote:Starke su zlo veliko, ali u trendu uvijek.![]()

E svaka ti cast.S4mpion wrote:Kako nisu?
Evo jednih za svaku priliku, nebitno je li u pitanju utakmica ili treća svadba najboljeg jarana iz petog razreda osnovne škole.
U tim mozes samo granap obit, cuj na svadbu u tenama. Boze sacuvajS4mpion wrote:Kako nisu?
Evo jednih za svaku priliku, nebitno je li u pitanju utakmica ili treća svadba najboljeg jarana iz petog razreda osnovne škole.