Mislim jeste za samu interesantnost lige ovo ono, ali u Evropi to je pogubno.
Pa zamisli samo duel u Evropi Lige Freiburg - Tottenham ili Valencia npr!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
to je isto da kazes sto ce leverkusen ili schalke u ligu sampiona pa zamisli samo duel protiv barcelone...BHF_Manijak wrote:Nije to nikakva analiza, to je realnost. Klub je kita i ovo ce im biti jednokratni uspjeh kao i vecini ekipa koja poput njih u vrhu zavrsi pa ih onda nigdje na mapi nema. Kazem ti zavrsit ce kao i Mainz u Evropi, tj. ispasti u pretkolu! To za ligu nije nikako dobro!
Pa zamisli samo duel u Evropi Lige Freiburg - Tottenham ili Valencia npr!![]()
ili bayern-juventus. znaci i ovi slabiji klubovi znaju da iskoriste svoju sansuPartijaner wrote:Nema to veze, eto zamisli BATE-Bayern, pa sta bi.
Daleko daleko je jca razlika izmedju Freiburga i Tottenhama, nego li npr. Leverkusena i Barce. Uostalom ti poredis jedan od tri najbolja kluba Evrope sa njemackim tek 4. ili 5. timom. Sto nisi rekao Bayern?groove wrote:
to je isto da kazes sto ce leverkusen ili schalke u ligu sampiona pa zamisli samo duel protiv barcelone...

E i ti to tako gledaš...BHF_Manijak wrote:Nije to nikakva analiza, to je realnost. Klub je kita i ovo ce im biti jednokratni uspjeh kao i vecini ekipa koja poput njih u vrhu zavrsi pa ih onda nigdje na mapi nema. Kazem ti zavrsit ce kao i Mainz u Evropi, tj. ispasti u pretkolu! To za ligu nije nikako dobro!
Pa zamisli samo duel u Evropi Lige Freiburg - Tottenham ili Valencia npr!![]()
EnesDa ist der FC Bayern München auf dem Weg zur perfekten Saison mit dem Titelgewinn in Champions League, Bundesliga und Cup, doch Bayern- Zampano Uli Hoeneß hat erst recht wieder etwas zu meckern. Die Kritik überrascht, äußert sich Hoeneß doch eher besorgt über die Dominanz seines eigenen Teams und von Borussia Dortmund.
"Es gibt ein großes Leistungsgefälle in der Liga. Das kann uns nicht recht sein. Wir müssen analysieren, warum das so ist", sagte Hoeneß dem Magazin "kicker". Gemeinsam mit BVB- Geschäftsführer Hans- Joachim Watzke will Hoeneß nach der Saison daran gehen, dieses Problem zu lösen.
Der Zeitpunkt der Warnung scheint nicht von ungefähr, hatte doch erst am vergangenen Wochenende eine B- Mannschaft der Bayern daheim den 1. FC Nürnberg mit 4:0 weggeputzt, während Dortmund beim Tabellenletzten Greuther Fürth mit 6:1 siegreich geblieben war.
Hoeneß sieht Handlungsbedarf
"Wir sehen Handlungsbedarf. Es kann auf Dauer nicht sein, dass solche Ergebnisse zustande kommen", meinte Hoeneß. Freilich: Seit 1994 durchbrachen lediglich der 1. FC Kaiserslautern (1998), Werder Bremen (2004), der VfB Stuttgart (2007) und der VfL Wolfsburg (2009) die Dominanz des Bayern- Dortmund- Gespanns.
Ein Schreckensszenario wie in Spanien ist von daher eigentlich ohnehin schon eingetreten, wo sich Real Madrid und der FC Barcelona - von kurzen Ausnahmephasen bzw. "Zufallsmeistern" abgesehen - seit vielen Jahren die Meisterschaften stets untereinander ausmachen.
a skim vi igrate u polufinaluveella wrote:Gledati kako se drugi muce da osvoje DFB Pokal, a znati da je aktuelni osvajac kupa BVB neprocjenjivo
bravomissko wrote:Jo Wolfsburga, treba mu 5 sansi da zabije jedan gol a primi 2 iz dvije kontre nakon greske zadnje linije u dodavanju oba puta. Ne znam jel Bayern sprema ovu taktiku za Barcu ali nisu prije ovako igrali, po ovom veceras misljenja sam da Sakiri mora igrat protiv Barce, svi igraju tako da zaustave Schwajnija , Riberija, ili Mandzu a onda se u sredini otvori veliki prostor i ovaj mali sipac igra samo tako i to koristi.
Ovo sam pisao jos na poluvremenu prije nego je dao gol.MaroonBrigade wrote:bravomissko wrote:Jo Wolfsburga, treba mu 5 sansi da zabije jedan gol a primi 2 iz dvije kontre nakon greske zadnje linije u dodavanju oba puta. Ne znam jel Bayern sprema ovu taktiku za Barcu ali nisu prije ovako igrali, po ovom veceras misljenja sam da Sakiri mora igrat protiv Barce, svi igraju tako da zaustave Schwajnija , Riberija, ili Mandzu a onda se u sredini otvori veliki prostor i ovaj mali sipac igra samo tako i to koristi.
MaroonBrigade wrote:a skim vi igrate u polufinaluveella wrote:Gledati kako se drugi muce da osvoje DFB Pokal, a znati da je aktuelni osvajac kupa BVB neprocjenjivo
Ironicno pitanje kada znas ko je aktuelni osvajac kupaMaroonBrigade wrote:a skim vi igrate u polufinaluveella wrote:Gledati kako se drugi muce da osvoje DFB Pokal, a znati da je aktuelni osvajac kupa BVB neprocjenjivo
koji je drugi super-tim?ultima_palabra wrote:Vidim u Njemačkoj su zabrinuti da im se dešava španska situacija... dva super-tima u ligi i ostatak koji se bori za mrvice.
BvB.muhafuca wrote:koji je drugi super-tim?ultima_palabra wrote:Vidim u Njemačkoj su zabrinuti da im se dešava španska situacija... dva super-tima u ligi i ostatak koji se bori za mrvice.
Bayernmuhafuca wrote:koji je drugi super-tim?ultima_palabra wrote:Vidim u Njemačkoj su zabrinuti da im se dešava španska situacija... dva super-tima u ligi i ostatak koji se bori za mrvice.