English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#3801 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

Chivas1 wrote:Al nije mi jasno kako je jucer igrana utakmica u drugoj ligi po snijegu sve se bijeli...a linije im plave .. jos u pocetku igrali sa zutom loptom nist se ne vidi ni lopta ni linije kasnije tek narandjaste uzeli..ne znam jesul zavrsili utakmicu al kad su vecinu odgodili sto nisu i tu :roll:
zato sto je glavna liga vrijednija, lakse se povrijediti i klubovi nece da rizikuju zdravlje igraca :oops:
Bordolini

#3802 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

kakva tekma na Eastlandsu, City napada a Everton trpa iz kontri..
Bordolini

#3803 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

kraj 1:2...Everton s 10 igraca od 60. minute, odlicno su se branili.
I City, tacnije Toure dobio crveni ali tek u sudijskom vremenu.
Bravo Mancini. :D Zabar je to, ziceras mrtvi, dzaba sve pare svijeta kad ono ne zna.
krusty

#3804 Re: English Premier League

Post by krusty »

Bordolini wrote:kakva tekma na Eastlandsu, City napada a Everton trpa iz kontri..
kakve bolan kontre pa city ne igra odbranu uopste presmijesni su... ne moras igrat ni kontre protiv njih mozes dat gol kad hoces :D kod prvog gola onaj kloc kolarov ja mislim stoji i konta bil ono skocio da blokira centarsut... misli se...
Bordolini

#3805 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

krusty wrote:
Bordolini wrote:kakva tekma na Eastlandsu, City napada a Everton trpa iz kontri..
kakve bolan kontre pa city ne igra odbranu uopste presmijesni su...
Slazem se da su tanki u odbrani ali kakve to ima veze? Everton je dosao braniti se i igrati na kontre bez obzira na to kakva je odbrana City-u. Ima City i napad, ne cini ekipu samo odbrana. Treba i svoj gol sacuvati od tog napada. I branili su se odlicno, a kontre iskoristili, svaka cast Davidu Moyesu na taktici.
S druge strane Mancini -odron. Otjerali su Hughes-a koji je za njega trenercina, dosad bi covjek sve kockice slozio.
ultima_palabra

#3806 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Bordolini wrote:
krusty wrote:
Slazem se da su tanki u odbrani ali kakve to ima veze? Everton je dosao braniti se i igrati na kontre bez obzira na to kakva je odbrana City-u. Ima City i napad, ne cini ekipu samo odbrana. Treba i svoj gol sacuvati od tog napada. I branili su se odlicno, a kontre iskoristili, svaka cast Davidu Moyesu na taktici.
S druge strane Mancini -odron. Otjerali su Hughes-a koji je za njega trenercina, dosad bi covjek sve kockice slozio.
Jao Kolo Tourea na kraju, kakav kloc :-) Everton se junački branio, Howard :shock:
krusty

#3807 Re: English Premier League

Post by krusty »

Bordolini wrote:
krusty wrote:

ma samo kazem da Everton nije morao imati nikakvu taktiku ni igru da pobjedi one kloceve :lol:
Trasimaco

#3808 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Pazi samo ove legende.

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baron_Samedi

#3809 Re: English Premier League

Post by Baron_Samedi »

:shock: poglavica nemirnog duha.
Logovan

#3810 Re: English Premier League

Post by Logovan »

Trasimaco wrote:Pazi samo ove legende.

Image

hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Nego kakve ovo gluposti Mario Balotelli izjavljuje, kaže samo je Messi bolji fudbaler od mene :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#3811 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

zlo87 wrote:
Trasimaco wrote:Pazi samo ove legende.

Image

hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Nego kakve ovo gluposti Mario Balotelli izjavljuje, kaže samo je Messi bolji fudbaler od mene :lol: :lol: :lol:
Rekao je malo bolji :D
belafonte

#3812 Re: English Premier League

Post by belafonte »

El-Hadji Diouf has launched a scathing attack on former Liverpool team-mate Jamie Carragher, claiming the Reds defender has "done nothing with his life".

There is little love lost between the pair with Carragher highly critical of Diouf during his two years at Anfield.

Former England international Carragher criticised the Blackburn forward in his autobiography, saying Diouf didn't care about winning or losing.

"In all my years at Anfield, I have never met a player who cared less about winning or losing. His name - along with Salif Diao - still makes even the toughest Liverpudlians shudder with fear," Carragher wrote.

Diouf has now issued his riposte, mocking the talent and personality of Liverpool hero and stalwart Carragher

"If Liverpool had ten players like Carragher then they would never win anything," Diouf is quoted as saying in The Sun.

"Carragher, for me, is nothing. He's like a make of ketchup or mustard to a normal person: not important. I played for Liverpool for two years and Carragher never spoke to me. That's life - some people are like that. We didn't have a team at Liverpool. We had the English somewhere and the French boys somewhere. If it's like that - you can do nothing together.

"Carragher is just a guy who loves to talk, but Caragher doesn't sell papers, Carragher doesn't sell shirts."

Jealous

Diouf puts Carragher's attack on him down to jealousy, insisting the former England defender never liked the money or attention that followed Diouf from France and his success at the 2002 World Cup.
When assessing Carragher's evaluation of him as a player, Senegal international Diouf insists he prefers to listen to Pele and Diego Maradona, who both once named him in the world's top 100 players.

"When I played at Liverpool, Carragher could have talked to me then, but he didn't. He was jealous of me - that's why he talked about me. Because when I came to Liverpool, I earned more than him and I was a bigger name than him. I took my country to the World Cup and to the finals of the African Nations Cup.

"So Carragher can't criticise me because, to me, he has done nothing with his life. I'm not going to listen to what Carragher says. I listen to the big men, the greats of football."
Udri ga Mehmedeeee...

Carragher, for me, is nothing. He's like a make of ketchup or mustard to a normal person: not important
:lol: :lol:
Bordolini

#3813 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Blackpool-Liverpool i Everton-Birmingham otkazani za sada, ocekuje se jos.
U medjuvremenu u Londonu igraju Fulham-WestHam. :-D , trenutno 1:2.
Nize lige (league championship, league 1, 2 and conference) vecinom otkazane. Jesu picke ovi drugo-trece ligasi :D Dje je sad milko djurovski da uleti u sarenim stramplicama :lol:
ultima_palabra

#3814 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Jel ovo Šuko zove Carrolla Krol? :shock:
Šibicar

#3815 Re: English Premier League

Post by Šibicar »

ultima_palabra wrote:Jel ovo Šuko zove Carrolla Krol? :shock:
Omaklo mu se jednom.
ultima_palabra

#3816 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Šibicar wrote:
ultima_palabra wrote:Jel ovo Šuko zove Carrolla Krol? :shock:
Omaklo mu se jednom.
Dvaput čini mi se :D Ali izgleda da je bila omaška. Dok sam napravio sendvič, timovi iz Manchestera zabiše 3 gola :roll:
extraordinary

#3817 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Brojao sam, i rekao je tri puta Krol. S*bao sam se kakav mamlaz radi na državnoj televiziji. Sreća pa nije nastavio valjati gluposti, mada me od naših komentatora ništa ne iznenađuje.
Obuca9

#3818 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

Meni je jače bilo to što nisu ukinuli onog engleskog komentatora, sve se frajer čuje u pozadini šta govori :lol: :lol:
Bordolini

#3819 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

United rutinski. Sunderland bas tanak, ovaj egipcanin im je glavno smetalo, sve sto je preko njega islo zavrsilo je kod korner zastavice. :-D
Valjda ce Birmingham uspjeti barem bobu otkinuti u utorak. Sad svaki dan tekme (barem po jedna) saso mange :thumbup:
translater

#3820 Re: English Premier League

Post by translater »

dobro je...izbjegnuta neugodna situacija(biti zadnji nakon boxing-a)...e sad da je josh kuci dobiti Evertona moglo bi se reci da je West Ham na putu ka opstanku, ali ipak...duga je sezona :-D

"forever blowing bubbles..."
Bordolini

#3821 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Odnesose firauni 3 bobe s villa parka. :sad:
Better Man

#3822 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Sutra biti ili ne biti utakmica za Chelsea. Sve osim pobjede bi znacilo kraj njihove borbe za odbranu naslova.
Bordolini

#3823 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Better Man wrote:Sutra biti ili ne biti utakmica za Chelsea. Sve osim pobjede bi znacilo kraj njihove borbe za odbranu naslova.
:shock:

Pa ima jos bruka da se igra. Plus imaju odigrati 2 tekme s Unitedom pred kraj sezone, dakle nema sanse da se ovdje bilo kakav sampion nazire.
Trasimaco

#3824 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Berbasticno. :D
Trasimaco

#3825 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Btw...

Image

:D
Post Reply