Neko rece svaka cast na strpljenju, ali kad je u pitanju jelo meni nista tesko nije
Evo malo kiflica upravo iz rerne....

I serviranih uz dorucak

Moderator: anex

moze li recepatsonne08 wrote:Hvala vam svima na lijepim komentarima za sarmice![]()
Neko rece svaka cast na strpljenju, ali kad je u pitanju jelo meni nista tesko nije![]()
I serviranih uz dorucak![]()
i ja cekam recept mmmmmmmsonne08 wrote:Hvala vam svima na lijepim komentarima za sarmice![]()
Neko rece svaka cast na strpljenju, ali kad je u pitanju jelo meni nista tesko nije![]()

Boli glavasonne08 wrote:Evo i danasnjeg rucka....Indigo-x mi je jucer dala prijedlog sta da danas pravim![]()
Supa od brokolija
Pita sirnica
A tu je i neizbjezni desert![]()
jedino ti ova solja odudara od svegasonne08 wrote:Evo i danasnjeg rucka...
šta znaci ovo?sonne08 wrote:Tijesto potkuhati oko kao za pitu
hahah ma skontao sam taj dio. mene zanima sta znaci potkuhati, mozes li objasniti proces potkuhavanja plizz, covjek sam zeno....sonne08 wrote:Dina-qa, ne odudara solja, gdje ces to reci![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek_sam_zeno, greska u tipkanju, tijesto potkuhati ono kao za pitu.....
Ajme, dobro je bilo dok je samo muž bio odsutan, ali sad kad je sin na fakultetu i usprkos tome što je udaljen samo 70 km, dolazi sve rjeđe iz raznoraznih razloga, bilo da su studentski prosvjedi ili terenska nastava kao sada, osjećam se prazno bez njih. Nemam za koga kuhati, za kim pospremati, ali ipak nigdje ne mogu mrdnuti jer nemam kome mačku ostaviti.hadzinica wrote:dodji kod mene dok se ne vratedalmatinka wrote:@Indigo - moj naklon!![]()
Ako je to brza torta, pitam se kako bi nazvala moje trenutne obroke?![]()
![]()
![]()
Šmrc, dobro je prva dva dana, ali treći mi užasno počinje nedostajati moj mala obitelj.
Ja ocekujem od tebe tortu na kojoj ce biti broj 1000, i naravno slika te torte se ocekuje sto prije, hvala na razumjevanjuhadzinica wrote:svoj 1000-ti post ostavljam na "maticnoj temi"![]()
![]()
![]()
HVALA VAM ... za svu poizitivnu energiju, pohvale,lijepe sugestije i poznanstva koja sam stekla preko foruma
![]()
Ja sam inace jako probirljiv u hrani ali sve sto ti napravis je fenomenalno, extra po ko zna koji putIndigo-X wrote:Gratinirana palenta i pureci odresci![]()
Indigo-X wrote:Brza cokoladna torta![]()
ovo je kombinacija snova svaka ti cast aaaaaaaaaaa