Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
General War

#3802 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Jesil corav?
:D
Ama ko su ti bosanjci?
Laktaskom krmetu moraju bosanjci zacepiti gubicu
Bosnjaci ili Bosanci? Nema bjezanja.
Pardon, "typo" nisam vidio...Bosnjaci naravno :thumbup:
zavrzlama

#3804 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

General War wrote:
zavrzlama wrote:a tamam ga krenulo :D :D
Nista se ti ne sikiraj :thumbup:
Bosnu i cuva nasa tradicionalna zajebancija...dok se drugi polomise ozbiljnoscu da je sruse. :D :bih: ..nemoj sta zahaterit,ne umijem ja okolo,bar znas na cemu si :D
video

#3806 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

Sto se ovaj @sumirov zemljak zadao, nema dalje 8-)
@djenerale, opet te pocelo nosati, nisi odavno
General War

#3807 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

zavrzlama wrote:
General War wrote:
zavrzlama wrote:a tamam ga krenulo :D :D
Nista se ti ne sikiraj :thumbup:
Bosnu i cuva nasa tradicionalna zajebancija...dok se drugi polomise ozbiljnoscu da je sruse. :D :bih: ..nemoj sta zahaterit,ne umijem ja okolo,bar znas na cemu si :D
Znam i ja , ali naucio se kontrolisat.
insomnia78

#3808 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

video wrote:Sto se ovaj @sumirov zemljak zadao, nema dalje 8-)
Blize se praznici. Valja se striki pojaviti s obrazom
General War

#3809 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:Sad lafo nije vidio, al nema veze,..
Nisam stvarno, bez zajebancije...zato nisam ni skontao sta me pitas.
hAZNADAR

#3810 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Sad dize palceve, hoce da se sjarani i finim tonom. Kao pravi tolerantni Bosnjaci cemo to prihvatiti.
General War

#3811 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

insomnia78 wrote:
video wrote:Sto se ovaj @sumirov zemljak zadao, nema dalje 8-)
Blize se praznici. Valja se striki pojaviti s obrazom
Grupise se "drustvo" opet :D
video

#3812 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

hAZNADAR wrote:Sad dize palceve, hoce da se sjarani i finim tonom. Kao pravi tolerantni Bosnjaci cemo to prihvatiti.
Pa @belmin i slicni njemu, koji su novi kolacici na ovom podforumu, su pali i padaju na tu foru-OPET
Last edited by video on 28/12/2018 20:03, edited 1 time in total.
zavrzlama

#3813 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Ja @generalu odajem priznanje..ozbiljno...10 forumasa kad te podrzaju i hvale tesko je upratiti, a kamoli kad te isti kude i kontriraju ti...

nedaj se @generale :thumbup: :bih:
Last edited by zavrzlama on 28/12/2018 20:03, edited 1 time in total.
General War

#3814 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:Sad dize palceve, hoce da se sjarani i finim tonom. Kao pravi tolerantni Bosnjaci cemo to prihvatiti.
...I ne samo to, ja bi savama, ili sa tobom kao primjerom tolerancije :D
General War

#3815 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

zavrzlama wrote:Ja @generalu odajem priznanje..ozbiljno...10 forunasa kad te podrzaju i hvale tesko je upratiti a kamoli kad te isti kude i kontriraju ti...

nedaj se @generale :thumbup: :bih:
Image

I onda se pitas odakle mi onoliko postova :D
hAZNADAR

#3817 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

I vidi ti to molim te. Vamo pise svasta nesto za Bosnjake, te bakirovi, te SDA, te izmisljeni,... a sad bi ih slao da zacepljaju usta Dodiku. A nece neke druge. Mislim stvarno :roll:
zavrzlama

#3818 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Ideoloski si skuhan @generale,jos da te osunetimo i to je to :D
video

#3819 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

Sto kaze jedan forumas sa golf terena :-D - djenerale, kad izadjes iz salona zatvori vrata, ubi nas propuh!
insomnia78

#3820 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Ona je doduse Šešeljevka a Vojo reče da nikad Dodiku neće halaliti
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3821 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote:No eno M. Serifovic otkazala koncert u BL
Dodikova pjevaljka
Sad ce Dodik ostati precednik i nakon smrti
video

#3822 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

insomnia78 wrote:Ona je doduse Šešeljevka a Vojo reče da nikad Dodiku neće halaliti
Jes, jes, dobro si to uvezao
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3823 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

Prosto animmus memiesse horet (dusa mi se jezi i na pomisao) da neka Dijana Kajmakovic vodi slucaj u ime BIH Tuzilastva. Ili Cavka... valjda zato Dodik i zeli da ide na BIH Tuzilastvo. Ako Kalender 2 godine slobide plati Cavki, a Kajmakovic zataska, onda ce se sa malo vise love zataskati i MUP RS, a Dodik ce moci reci da je BIH Tuzilastvo q...c otkrilo ubojicu (minder politika ce vec nekoga namjestiti)..
¤ jelena ¤

#3824 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by ¤ jelena ¤ »

Znači, opet njih... šestorica na jednoga i još se žale da ih ubi propuh :lol:

hrabro, nema šta... :lol:
insomnia78

#3825 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Eto sad si stigla i ti. Nije vise sam u odbrani vrednosti republike sumske
Post Reply