Ma nisi ti ni babu sluso a kamoli njega.Fudo387 wrote:Taaa ce on predavat, nema toga.HAVANA wrote:Sad zamisljam fudu sjeo s haretom,taman zovno pivu,pita ima li kake meze...kad poce predavanje.Kae fudo ne valja ti to,ti bi to trebo batalit...
Zahiragić opet jaše
- HAVANA
#3801 Re: Zahiragić opet jaše
- insomnia78
#3802 Re: Zahiragić opet jaše
Ne smije on gledati u Hareta. Al mozes misliti koji su to pacenici. Aj provincija, aj krezubi, vaki, naki a njih nidjeFudo387 wrote:Ja sam iz provincije, podrska Zahiragicu da te isamara.Vector_dum wrote:Pronasla si se u provinciji pa te to dotice?Boemica wrote:A jes' čovjek napaćen provincijom![]()
Pa kakav si ti onda kad te jedan nepismeni, krezo iz provincije udara po usima na tvom ognjistu? Imal ikakih vrijednosti osim rodnog lista?
-
Fudo387
#3803 Re: Zahiragić opet jaše
Ma jebo Hareta, budala k’o budala, al’ ovo tvoje fakat stoji. Zna dje izlazi, zna koga taslaci, zna dje zivi...idi jarane, sacekaj i obracunaj se k’o cojek, jebo ga klix i simici vise.insomnia78 wrote: Ne smije on gledati u Hareta. Al mozes misliti koji su to pacenici. Aj provincija, aj krezubi, vaki, naki a njih nidje
Pa kakav si ti onda kad te jedan nepismeni, krezo iz provincije udara po usima na tvom ognjistu? Imal ikakih vrijednosti osim rodnog lista?
-
Fudo387
#3804 Re: Zahiragić opet jaše
Ma zajebajem te...hajmo kod muhe.HAVANA wrote:Ma nisi ti ni babu sluso a kamoli njega.Fudo387 wrote:Taaa ce on predavat, nema toga.HAVANA wrote:Sad zamisljam fudu sjeo s haretom,taman zovno pivu,pita ima li kake meze...kad poce predavanje.Kae fudo ne valja ti to,ti bi to trebo batalit...
-
klosar pravi
#3805 Re: Zahiragić opet jaše
HAVANA wrote:Pa koji kurac onda sere,koga lazes? Sebe,boga,koga?klosar pravi wrote:Da znaš s kakvom se ruljom haris druži smijao bi se sam sebiHAVANA wrote:Sad zamisljam fudu sjeo s haretom,taman zovno pivu,pita ima li kake meze...kad poce predavanje.Kae fudo ne valja ti to,ti bi to trebo batalit...
Ne mora znaciti da su i dalje rulja bili su u mlađim danima kao i on sam Haris ima muda uvijek je imao muda na šake uvijek jedan od jacih bio u starom gradu ta generacija 91-2
Kao što vidiš vremenom se popravio ima pameti nije glup i to je to..
Dakle suma sumarum kakvih starih kenjaca ima u skupštini i na svakom nivou vlasti Haris bi bio i osvježenje pa kakvo god.
Nemoj da bi slucajno pomislio da sam ja kao pro-Haris.
Svakako je eto izgubio, a nevjerovatno da nije stavljen na te pozicije gdje bi s ovih 3000+ glasova prošao bez problema.
- rajv0sa
#3806 Re: Zahiragić opet jaše
Birvaktile je poslje džume u mevlani raspuhivoAmiĐa_Idriz wrote:A u kojem štabu on puši shishu, u Mahali ne dimi garant hmmm
A što se tiče provincije glupo vam je to, znam bruku momaka iz "provincije" koji su politički u odnosu na hareta drugi svijet.
-
kakavdanakneiskustvu
#3807 Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:Momak o sebi pri sebi. Visok, krupan. Pojest, popit, zapaliti, zeMsko prifatiti. Patriota. Ne ko ovi zakrzljali, gender neutralni cvikerasi
popiti,zar se smije to???
- drndalo
#3808 Re: Zahiragić opet jaše
"Provincija" ne mora biti samo mjesto rodjenja, to je vise stanje uma nekoga ko bi da sve prilagodi sebi, umjesto da se on prilagodi drugima...rajv0sa wrote:Birvaktile je poslje džume u mevlani raspuhivoAmiĐa_Idriz wrote:A u kojem štabu on puši shishu, u Mahali ne dimi garant hmmm
A što se tiče provincije glupo vam je to, znam bruku momaka iz "provincije" koji su politički u odnosu na hareta drugi svijet.
Sifra:"Sarajevo taxi, jarane rodjen sam na Sedreniku, hrak, sta je meni ovaj grad dao? Pljuc, patim se na taksiju, hoce ove Ubere da nam uvedu, Slinotres, i fiskalne kase, nek' im babo vozi na Soukbunar za 5 KM, ne mogu ja Passata od 50.000 KM gore jahati... Radim sa gubitkom, a rodjen sam ovdje, cesanje jajca!"
Kad mu kazem pa sto radi s gubitkom, bolje je lezati kuci za nula KM nego raditi za -300 KM, promrsi nesta sebi u bradu i nestane...
- JThomas
#3809 Re: Zahiragić opet jaše
a zato se trošak da izađeš na sa taksi popeo na sto hiljada. zato što rade s gubitkom... 
- kamen spoticanja
#3810 Re: Zahiragić opet jaše
jel vam pros'o ovaj dzindas u skupstinu?
-
noviclan
#3811 Re: Zahiragić opet jaše
Kako nije sda kadar svi ga ne levo a bruka glasova
-
broj dva
#3812 Re: Zahiragić opet jaše
Bice da se di se dobro o boga ogrjesio dok te su te takvi jadi zafatali jado jadni. Iglu u ruke i krpi te rupe na pantalama, sta ce komsiluk rec.HAVANA wrote:Ima moja cerka naku djetelinu kod noznog zgloba,hoce li je ocerat hare s fakulteta ? I popije s tatom pivu na koncertu...beli i s rajom,mos mislit.Vice da boga nema a ide sama s autom i dalje od zenice.I grozdje brala za vinariju ovo ljeto tobejarabi...Zlo i naopako.
Ima i one pantole poderane,i koznu jaknu,trenira u fitnesu s muskarcima...Sta sam ja sebi rodio kukuuu...Ljubi je tata.
- nepass1
#3813 Re: Zahiragić opet jaše
On je 1991 godiste, radio u parlamentu cini mi se, tj zavrsio pripravnicki, odmah se zaposlio u zzo ks. Skace po tim nakim odborima, upravama. Uzima finu lovu. Mislim da mu nije ni bio cilj lista, ili eventualno htio je da opipa teren. Svjestan je da se infiltrirao u taj jebeni sda, zna ljude, znaju ga ljudi. Strpljivo ceka svoje vrijeme, polako im se uvlaci u dupe, ceka vrijeme kad ce se njemu drugi uvlaciti u dupe. Brat mu je za lokalne izbore bio na listi, sad ga uopste nema. Brat mu je ekstremnije islamski orjentisan nego haris.kudrilo wrote:Je li vi stvarno mislite da je Zaha Inšalah Mašalah Beg zadovoljan rezultatom![]()
Najgore kod njega je sto on stvarno misli da se bori za pravu stvar, sto misli da zna a ne zna, ne mozes mu nista ni reci, ima svoke misljenje koje nije sam ni formirao, vec su to prikupljene glasine, i to misljenje ke po njemu jedino ispravno.
A razumije se u neke stvari kao da ja sad odem u NASA Centar i pocnrm im objasnjavati kako da spuste letjelicu na mars.
- DaffyDuck
#3814 Re: Zahiragić opet jaše
On je iz takve porodice da je imao lagan ulet....nepass1 wrote:On je 1991 godiste, radio u parlamentu cini mi se, tj zavrsio pripravnicki, odmah se zaposlio u zzo ks. Skace po tim nakim odborima, upravama. Uzima finu lovu. Mislim da mu nije ni bio cilj lista, ili eventualno htio je da opipa teren. Svjestan je da se infiltrirao u taj jebeni sda, zna ljude, znaju ga ljudi. Strpljivo ceka svoje vrijeme, polako im se uvlaci u dupe, ceka vrijeme kad ce se njemu drugi uvlaciti u dupe. Brat mu je za lokalne izbore bio na listi, sad ga uopste nema. Brat mu je ekstremnije islamski orjentisan nego haris.kudrilo wrote:Je li vi stvarno mislite da je Zaha Inšalah Mašalah Beg zadovoljan rezultatom![]()
Najgore kod njega je sto on stvarno misli da se bori za pravu stvar, sto misli da zna a ne zna, ne mozes mu nista ni reci, ima svoke misljenje koje nije sam ni formirao, vec su to prikupljene glasine, i to misljenje ke po njemu jedino ispravno.
A razumije se u neke stvari kao da ja sad odem u NASA Centar i pocnrm im objasnjavati kako da spuste letjelicu na mars.
Ko jos moze odradit pripravnicki u parlamentu?
- nepass1
#3815 Re: Zahiragić opet jaše
Pa to i pisem, polako i porodica i sda mu pomazu da ostvari ciljeve. Sad mu porodica i ne treba. Ceka on svoje vrijeme. Mislim da mu ovi izbori nisu ni bili interesantni. Nadolazeci hoce.
- sadie_forever
#3816 Re: Zahiragić opet jaše
nepass1 wrote:Pa to i pisem, polako i porodica i sda mu pomazu da ostvari ciljeve. Sad mu porodica i ne treba. Ceka on svoje vrijeme. Mislim da mu ovi izbori nisu ni bili interesantni. Nadolazeci hoce.
SDA ima pontencijal,nasljednici SDA vidjam kod takvih poput Semira Efendica,pa onda Zahiragica
- HAVANA
#3817 Re: Zahiragić opet jaše
[*]
Htjela joj je nana sasit ,al ne dadebroj dva wrote:Bice da se di se dobro o boga ogrjesio dok te su te takvi jadi zafatali jado jadni. Iglu u ruke i krpi te rupe na pantalama, sta ce komsiluk rec.HAVANA wrote:Ima moja cerka naku djetelinu kod noznog zgloba,hoce li je ocerat hare s fakulteta ? I popije s tatom pivu na koncertu...beli i s rajom,mos mislit.Vice da boga nema a ide sama s autom i dalje od zenice.I grozdje brala za vinariju ovo ljeto tobejarabi...Zlo i naopako.
Ima i one pantole poderane,i koznu jaknu,trenira u fitnesu s muskarcima...Sta sam ja sebi rodio kukuuu...Ljubi je tata.
- seln
#3818 Re: Zahiragić opet jaše
Vjeruje li da je zemlja okrugla?nepass1 wrote:On je 1991 godiste, radio u parlamentu cini mi se, tj zavrsio pripravnicki, odmah se zaposlio u zzo ks. Skace po tim nakim odborima, upravama. Uzima finu lovu. Mislim da mu nije ni bio cilj lista, ili eventualno htio je da opipa teren. Svjestan je da se infiltrirao u taj jebeni sda, zna ljude, znaju ga ljudi. Strpljivo ceka svoje vrijeme, polako im se uvlaci u dupe, ceka vrijeme kad ce se njemu drugi uvlaciti u dupe. Brat mu je za lokalne izbore bio na listi, sad ga uopste nema. Brat mu je ekstremnije islamski orjentisan nego haris.kudrilo wrote:Je li vi stvarno mislite da je Zaha Inšalah Mašalah Beg zadovoljan rezultatom![]()
Sta misli o teoriji evolucije?
- insomnia78
#3819 Re: Zahiragić opet jaše
Pobrko si roćko. Dino Merlin ne smijekakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Momak o sebi pri sebi. Visok, krupan. Pojest, popit, zapaliti, zeMsko prifatiti. Patriota. Ne ko ovi zakrzljali, gender neutralni cvikerasi
-
kakavdanakneiskustvu
#3820 Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:Pobrko si roćko. Dino Merlin ne smijekakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Momak o sebi pri sebi. Visok, krupan. Pojest, popit, zapaliti, zeMsko prifatiti. Patriota. Ne ko ovi zakrzljali, gender neutralni cvikerasi
šta sam bolan pobrko,je li ovaj glavonja musliman??
- insomnia78
#3821 Re: Zahiragić opet jaše
Najbolje da ga upitas
-
Hakiz
#3822 Re: Zahiragić opet jaše
"Razuman čovjek pokušava da se prilagodi svijetu. Nerazuman čovjek pokušava da svijet prilagodi sebi.drndalo wrote: "Provincija" ne mora biti samo mjesto rodjenja, to je vise stanje uma nekoga ko bi da sve prilagodi sebi, umjesto da se on prilagodi drugima...
Zato sav napredak zavisi od nerazumnog čovjeka."
Džordž Bernard Šo - "Čovjek i nadčovjek"
-
kakavdanakneiskustvu
#3823 Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:Najbolje da ga upitas
pa evo znamo svi da se takvim predstavlja,muslimanom,a njima je alkohol zabranjen,bar koliko ja znam,ispravi me ako grijesim
-
Fudo387
#3824 Re: Zahiragić opet jaše
Smije pivu, nije to zabranjeno.kakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Najbolje da ga upitas
pa evo znamo svi da se takvim predstavlja,muslimanom,a njima je alkohol zabranjen,bar koliko ja znam,ispravi me ako grijesim
- nivla
#3825 Re: Zahiragić opet jaše
samo klempa se ne smije jesti, piti se mozeFudo387 wrote:Smije pivu, nije to zabranjeno.kakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Najbolje da ga upitas