Nadzorna_ploca wrote:Radije se lomim nego da me pljackaju u Croatiji.
Pa vi drugari idite u HR ....
Moderator: anex
Nadzorna_ploca wrote:Radije se lomim nego da me pljackaju u Croatiji.
ooo kako drugi pljačkaju, hrvati su smiješniNadzorna_ploca wrote:Radije se lomim nego da me pljackaju u Croatiji.
Gandra_1 wrote:Ako cemo realno, bilo gdje u Evropi se može naći smještaj po cijeni kao u Hrvatskoj, razlika je samo u troškovima leta avionom, ali ako se na vrijeme isplanira i kupi karta, može se povoljno proći...
A koliko je to "skupo"?mO k3 wrote: turska , grcka puno ljepse .... u hrvatskoj odes na more vecina ovdje uzme privatno pa ti ujutro ustani skuhaj sebi kahvu , namjesti krevet pa dole na plazu i onda razmisljas sta ces jesti ne smije da bude skupo pa vecera .....
mO k3 wrote: Ovko odes grcka , turska uzmes hotel all inkl. i 10 dana ne moras o nicemu da brines , jedine dvije tri brige su ti na koju cu se stranu okrenuti na lezaljki i sta cu pojesti sa bufeta ....
Narocito dio oko Busovace.Doboj je Doboj...Naslovnica wrote:Doboj.
Phuket je odlican ako uspijes izbjeci Ruse. Phi Phi isto. Krabi i Ko Lanta su takodje odlicni, jeftinije od Phuketa i nema Rusa.mO k3 wrote:Nisrin wrote:Ima li neko iskustva sa Bangkok-Phuket-PhiPhi ili je bolje Bangkok-Ko Samui- Ko Pha Ngan?![]()
phuket- phiphi
Prelijepo !!
Bangkok je prljav
Sta te tacno zanima
Ma biće dobro, što ne bi bilo. Mi bili jednom kad su nam djeca bila manja i sve je pet bilo.DarkSoul wrote:Ove godine Neum prvi put, ne znamo sta nas ocekuje.
Idemo jer vremenski smo ograniceni u augustu tako da nema vremena i za Bosnu i za neku drugu drzavu.
Nadam se da ce biti koliko toliko dobro
EjsNot My Idea wrote:Trebaju biti odvojene teme, za dijasporu i za nas jadnike
Ja sam davno rekao najbolje je da fb i insta profile ljudi postavljaju, lakse i njima i nama_BataZiv_0809 wrote:Jos jedna tema za lijecenje frustracija?
Zbog čega? Kakve frustracije?amidzazeher wrote:Ja sam davno rekao najbolje je da fb i insta profile ljudi postavljaju, lakse i njima i nama_BataZiv_0809 wrote:Jos jedna tema za lijecenje frustracija?