znaci ne verujem AHAHAAH .al ovo je lik mrtav ozbiljanTomahawk11 wrote:Srba u fbih 3.6%. Muslimana u RS 15 i kusur.
Dakle jasno gdje je genocid pocinjen..Dakle mi smo najnesposobniji narod na planeti
Etnicki ocistimo i izgenocidisemo ove nase muslimane .. i njih nakon 25 godina vise nego sto ih je bilo
Pa mislim, stvarno
Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
-
sumirprimus
#3801 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- Drvosjeca iz Dejcica
#3802 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Farsa za naivne kao ti. Srbiji je stalo do EU k'o do lanjskog snijega.General War wrote:Niko ti nije rekao da srbija isto hoce u EU?Fudo387 wrote:
Kakvom srbijom?
Na cemu si?
- HAVANA
#3803 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ovo neke nove sale i posalice u skladu s vremenom u kojem zivimo.Vrlo duhovito.Imas i na srpskim i hrvatskim forumima divnih posalica.Idite pa se druzite.Jos da je risto djogo ziv,smijehu kraja ne bi bilo...GeeTnT wrote:Ne znaju bosnjaci da je stojadin jedini "srbin" koji se da popravit....
- skupljac_zeljeza
#3804 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Imam ja za tebe jednu muzičku. Use, nase i podase, samo ne razmišljaj.mirzaaa33 wrote:Sve nešto radimo za budućnost a ništa za sebe, za sadašnjost. Ionako nam se bliži Sudnji dan, svi predznaci su tu - patike koje govore, zgrade idu u nebesa - a tad neće biti ni Bošnjaka ni Bosne ni Bosanaca. Trebamo bolje iskoristiti vrijeme koje nam je ostalo i pokušati skupiti dovoljno bodova za dženet.
-
L u c i f e r
#3805 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Tomahawk11 wrote:Srba u fbih 3.6%. Muslimana u RS 15 i kusur.
Dakle jasno gdje je genocid pocinjen..Dakle mi smo najnesposobniji narod na planeti
Etnicki ocistimo i izgenocidisemo ove nase muslimane .. i njih nakon 25 godina vise nego sto ih je bilo
Pa mislim, stvarno
- General War
#3806 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
...pa koliko ste vi onda naivni da se to nece odrazit na put BiH...tri mercedesa idu kod merkelove, ne guraju se u taxiju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Farsa za naivne kao ti. Srbiji je stalo do EU k'o do lanjskog snijega.General War wrote:Niko ti nije rekao da srbija isto hoce u EU?Fudo387 wrote:
Kakvom srbijom?
Na cemu si?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3807 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
BanDZalukaforumL u c i f e r wrote:
dje
-
L u c i f e r
#3808 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Aha, ko sto i pretpostavio, falaTomahawk11 wrote:BanDZalukaforumL u c i f e r wrote:
dje
- Alfons Kauders
#3809 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
E cuo sam za to blato, jaranica mi pricala...HAVANA wrote:Ako mozes stic bujrum,sutra idem nazad.Ima ribe,prave,nije ona kofole uzgojena.Ima vina od marije,dugo bolje nisam popio.Ima bastica,gitarica,hladovine,narasto mi limun,sipak...Kud ces vise,jebo popis.Prodje mi po zivota slusajuci budale i vidajuci rane.Sreca ima ovde i blato ,pa se namazem.Bas mi prija.Lipoooo li je lipoooo li jeeeeAlfons Kauders wrote:Jesi sefe jesi.HAVANA wrote: Da cujem parametre?Sta se vadis
A ne zoves na ribu, jel?
Taman da odvedem tamo drugu jaranicu.
Danas slabo, zato sretan put. Pingaj kad sljedeci put budes u prolazu, makar kafa/sladoled u prolazu
- ze kalanga
#3810 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Očekivano farsa od rezultata.
Očekivano percepcije različite.
I očekivano konsenzus ponovo nije bio moguć.
I sada bi tu bilo niz pitanja za sve one koji su već 2 decenije imali percepciju o etničkom čišćenju i sličnim stvarima. Ali...
Još jednom je država BiH pokazala da nije spremna za iskorak i to su fakti. Do narednog popisa, ako ga i bude (da neko ne shvati kako sam zagovornik nekih negativnih epiloga) jer posle ovog teško da će se ponovo dogovoriti za jedan novi, realno je da će broj ljudi koji žive u BiH biti ispod 3 miliona... al blago nama (jednima, drugima, trećima) imamo brojnu dijasporu da nam kaže kako nas ima, više od Albanaca... a vrlo vjerovatno će BiH biti na tom nivou 2023-će.
I sada bi tu bilo niz pitanja za sve one koji su već 2 decenije imali percepciju o etničkom čišćenju i sličnim stvarima. Ali...
Još jednom je država BiH pokazala da nije spremna za iskorak i to su fakti. Do narednog popisa, ako ga i bude (da neko ne shvati kako sam zagovornik nekih negativnih epiloga) jer posle ovog teško da će se ponovo dogovoriti za jedan novi, realno je da će broj ljudi koji žive u BiH biti ispod 3 miliona... al blago nama (jednima, drugima, trećima) imamo brojnu dijasporu da nam kaže kako nas ima, više od Albanaca... a vrlo vjerovatno će BiH biti na tom nivou 2023-će.
- Edin H.
#3811 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Diaspora rules.ze kalanga wrote:Očekivano farsa od rezultata.
-
L u c i f e r
#3812 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Planira li se guliti djegod iz bosne sad kad je rezultat pokazao da je otisla mast u propast
- Alfons Kauders
#3813 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nisam rekao da sukoba nece biti zato sto bi Srbima to bilo mrsko, vec zato sto ne mogu priustiti jos jedan rat. Napravili su sto su napravili prosli put, a ovaj put bi im bilo neuporedivo teze postici bilo sta na vojnom ili politickom planu, a mogli bi vrlo lako izgubiti sve.skupljac_zeljeza wrote:To su mi trunili i u JNA i na časovima ONOiDSZ pa na časovima Marksizma pa igrali u svakoj prigodnoj situaciji kozaračko kolo pa ne možeš u BG ništa uraditi dok prvo Titov grob ne obiđeš itd...itd... Misliš da se to gledalo kada je puklo? Nikakve meni niko garancije nije dao da će mir trajati narednih 100 god. Bar? Vidi šta rade nacisti u Austriji, šta radi Pegida u Dresdenu, šta pričaju francuski nacionalisti. Dodik se približio Hoferu i nešto se ljubakaju pa jedan drugom nešto obećavaju. Treba raditi i ja radim, ali već sam jednom morao sve iz početka za svog života.Alfons Kauders wrote: Ma to je vec stara prica, nece vise biti sukoba, osim ako BL i BG fakat ne pobudale... Samo lagano...
Nazalost, njihova politika nije racionalna i od nje se moze svasta ocekivati (vidi pod Plan Z4). Ipak mislim da nemaju muda da zapocnu jos jedan rat, jer bi previse morali baciti na kocku. Jedini nacin da nas vojno savladaju je da Srbija otvoreno udje u rat. Bez toga bi imali ekspresnu reprizu 1995. Cak i da Srbija uleti, jebiga, nas je danas u BiH oko milion i po, svaka kuca je naoruzana, pa nek bace na papir koliko ce ih stotina hiljada morati izgunuti dok nas poklope i potamane. Mi nemamo izbora, mi bi se morali rokati, ne bi nam bilo ni prvi put, a s druge strane nisam siguran da bi mobilizacija u Beogradu isla glatko, nakon sto se vrati prvih par hiljada kovcega. Pa bujrum, da vidimo koliko rado Srbin ide u vojnike.
A za evropske nacionaliste me zivo zaboli. Hrpa nepismenih i nesposobnih idiota kojim "otimaju poslove" kojekakvi Poljaci i Marokanci, iz cega se vidi sta su im intelektualni dometi (pranje sudja, baustela i sl)
-
L u c i f e r
#3814 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ali.
Ko bi normaln rekao da ce se briti oduciti za brexit.
Glupom nije vjerovati,
Glupom nije vjerovati,
- Alfons Kauders
#3815 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa stani malo - vi ste insistirali da se etnicka i vjerska pripadnost uvedu u popisnice. Mi smo se borili protiv toga.ze kalanga wrote:Očekivano farsa od rezultata.
I kako mislis da se ne odradi sljedeci popis? To znaci da odustajemo od clanstva u EU... Ok, onda neka RS to odmah kaze, pa da vidimo kako cemo dalje (i kako ce EU dalje, jer nisam siguran da bi vam onda davali finansijsku pomoc i povoljne kredite).
Stoga, iduci popis ide 2021, po istim standardima, i to je kraj price.
- General War
#3816 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
problem demokratije i jeste sto se glas jednog profesora i jednog ljaksea jednako cijeni...kako u VB tako i u ex Yu.
- Alfons Kauders
#3817 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Jbg, onda bi morali potamaniti milion ljudi... Da ne racunamo na reakciju svijeta, vec samo da pogledamo kako bi to izgledalo lokalno... Brat bratu, to je nekoliko stotina hiljada mrtvih s njihove strane...L u c i f e r wrote:Ali.
Glupom nije vjerovati,
A pitanje je kako bi se proveli nakon toga? Ono, bas niko ne bi reagovao na to?
Kako bilo, mogu pokusati s nekim teroristickim akcijama i sl, ali u otvoreni rat ne mogu uci.
-
Hafis
#3818 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
dupli
Last edited by Hafis on 02/07/2016 11:16, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3819 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
svako ko je mislio da će se više ljudi izjasniti kao Bosanac je bio u najmanju ruku nerealan. zato i čudi tolika slavodobitnost.Fudo387 wrote:Jarane, po svim parametrima ti si Bosnjo oridjinale.HAVANA wrote:Eh eto,bitno je biti bosnjak,srbih,hrvat.Sta cete sad sa tom bitnoscu? Drkat racq ko i dosad,lajat na sve i svakog,mrzit,prdit...Vidimo iz popisa koliko smo pametni i do cega je sva ta pamet dovela.Nestajemo glupi,gladni,nepismeni,raseljavamo se,djeca nam bjeze glavom bez obzira...al bitno je,bitno je moj qrac.Bitno je nesto sasvim drugo.Uzivajte u plodovima svojih snosaja.Zigosite djecu da se zna ko su cim na ulicu izadju.To ce im pomoc u zivotu pravo.
Ne znam kojeg se djavla tu opires bezze.
ono što ti i ostalih nekoliko pojedinaca ne možete da shvatite: rat, odnosno odbrana, nije se desila samo da bi se osigurao biološki opstanak Bošnjaka, nego i da bi se svako mogao izjasniti onako kako se osjeća i kako su mu poredani životni prioriteti. antifašizam protiv fašizma. zar smo zaboravili ono: za jedinstvenu, suverenu i SLOBODNU BiH?
ja se nisam odredio kao Bošnjak jer je presjek bošnjačke politike razdvajanje na naše i njihovo. teritorije, kultura, pismo, historija. a sve zbog sitnog šićara. ne pada mi na pamet da kažem da je npr. Safetova Bileća njihova. ili Banja Luka. ili je Mostar nečiji tamo... izgubljen.
ili da je Katarina njihova. ili su stećci tuđi...
ne želim da me određuje samo to što je Fatih projahao ovim prostorima, jer smo bili na putu za nešto. sad sam musliman, sutra možda nisam. jel zbog toga gubim dio svog nacionalnog identiteta? ili ga neko dobija jer postaje musliman. šta je onda on? šta postaju njegova djeca? predmet Latićevih eseja?
ja vjerujem da je ovo na Havaninom tragu - dok Bošnjaštvo ne postane inkluzivno, postojaće određeni otpor prema njemu. komentari o pišanju, kmečanju i svrstavanju međ' ratne zločince su poprilično uvredljivi za ljude koji su poput Havane svoje najbolje godine i dijelove tijela ostavljali po raznim čukama. za jedinstvenu, suverenu i SLOBODNU. zato bi bilo fino da se povuče ručna. vidjeti neprijatelje u svojim saborcima koji su bili tu kad je bilo najteže je... skontaj sam.
-
Hafis
#3820 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
."Alfons Kauders"]Jedini nacin da nas vojno savladaju je da Srbija otvoreno udje u rat. Bez toga bi imali ekspresnu reprizu 1995
Reprizu, s tim da HV upadne ponovo, pošto imaju kakvu-takvu vojsku. Ali je Ante čini mi se okačio kopačke.
Bez toga ništa, sve bi se svelo na seoske straže (stoj!!! tko ide!!! lozinka!!! hajmo gasi svjetla !!! ), šaketanje i prepucavanje po forumu.
Jedino Tuzla i oni tenkovi...
-
L u c i f e r
#3821 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ma ne treba nikog tamaniti ni u kojem scenarijuAlfons Kauders wrote:Jbg, onda bi morali potamaniti milion ljudi... Da ne racunamo na reakciju svijeta, vec samo da pogledamo kako bi to izgledalo lokalno... Brat bratu, to je nekoliko stotina hiljada mrtvih s njihove strane...L u c i f e r wrote:Ali.
Glupom nije vjerovati,
A pitanje je kako bi se proveli nakon toga? Ono, bas niko ne bi reagovao na to?
Kako bilo, mogu pokusati s nekim teroristickim akcijama i sl, ali u otvoreni rat ne mogu uci.
Samo velim: samo zato sto je nesto razumnom insanu nevjerovatno jer je glupo i iracionalno, glupom je sasvim ok i cool
Ne velim da treba biti paranoican, ali da 92 nisam bio oprezan i naoruzan, ne bih sad ovo kuckao vjeruj
- Alfons Kauders
#3822 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa dobro, ako bi HV upala, to bi znacilo da NATO stane na stranu Srbije, i da tamani ljude koji su za NATO i EU - sto po meni bas i nije realisticno... Osim dole u vas na Poskoku.Hafis wrote:
Reprizu, s tim da HV upadne ponovo, pošto imaju kakvu-takvu vojsku. Ali je Ante čini mi se okačio kopačke.
Bez toga ništa, sve bi se svelo na seoske straže (stoj!!! tko ide!!! lozinka!!! hajmo gasi svjetla !!! ), šaketanje i prepucavanje po forumu.
Jedino Tuzla i oni tenkovi...
- General War
#3823 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Chmoljo wrote:svako ko je mislio da će se više ljudi izjasniti kao Bosanac je bio u najmanju ruku nerealan. zato i čudi tolika slavodobitnost.Fudo387 wrote:Jarane, po svim parametrima ti si Bosnjo oridjinale.HAVANA wrote:Eh eto,bitno je biti bosnjak,srbih,hrvat.Sta cete sad sa tom bitnoscu? Drkat racq ko i dosad,lajat na sve i svakog,mrzit,prdit...Vidimo iz popisa koliko smo pametni i do cega je sva ta pamet dovela.Nestajemo glupi,gladni,nepismeni,raseljavamo se,djeca nam bjeze glavom bez obzira...al bitno je,bitno je moj qrac.Bitno je nesto sasvim drugo.Uzivajte u plodovima svojih snosaja.Zigosite djecu da se zna ko su cim na ulicu izadju.To ce im pomoc u zivotu pravo.
Ne znam kojeg se djavla tu opires bezze.
ono što ti i ostalih nekoliko pojedinaca ne možete da shvatite: rat, odnosno odbrana, nije se desila samo da bi se osigurao biološki opstanak Bošnjaka, nego i da bi se svako mogao izjasniti onako kako se osjeća i kako su mu poredani životni prioriteti. antifašizam protiv fašizma. zar smo zaboravili ono: za jedinstvenu, suverenu i SLOBODNU BiH?
ja se nisam odredio kao Bošnjak jer je presjek bošnjačke politike razdvajanje na naše i njihovo. teritorije, kultura, pismo, historija. a sve zbog sitnog šićara. ne pada mi na pamet da kažem da je npr. Safetova Bileća njihova. ili Banja Luka. ili je Mostar nečiji tamo... izgubljen.
ili da je Katarina njihova. ili su stećci tuđi...
ne želim da me određuje samo to što je Fatih projahao ovim prostorima, jer smo bili na putu za nešto. sad sam musliman, sutra možda nisam. jel zbog toga gubim dio svog nacionalnog identiteta? ili ga neko dobija jer postaje musliman. šta je onda on? šta postaju njegova djeca? predmet Latićevih eseja?
ja vjerujem da je ovo na Havaninom tragu - dok Bošnjaštvo ne postane inkluzivno, postojaće određeni otpor prema njemu. komentari o pišanju, kmečanju i svrstavanju međ' ratne zločince su poprilično uvredljivi za ljude koji su poput Havane svoje najbolje godine i dijelove tijela ostavljali po raznim čukama. za jedinstvenu, suverenu i SLOBODNU. zato bi bilo fino da se povuče ručna. vidjeti neprijatelje u svojim saborcima koji su bili tu kad je bilo najteže je... skontaj sam.
- skupljac_zeljeza
#3824 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Zna se šta je zakon u svijetu. Gledamo ga svaki dan očima. Uvode demokratiju arapskim proljećima u Iraku, Libiji, Siriji, Jemenu....., a niko ni da spomene Sjevernu Koreju. Nećemo mi Vučića učiniti dobronamjernim što mu okačimo cvijet Srebrenice na rever i izljubimo ga nego njegovim znanjem da mi nismo pobacali puške iz prošlog rata nego zamotane stoje u ćumuru, a tek kada se na popisu pokaže da Bosna ima kičmu u preko 50% svog stanovništva.General War wrote:problem demokratije i jeste sto se glas jednog profesora i jednog ljaksea jednako cijeni...kako u VB tako i u ex Yu.
- bh.tornjak
#3825 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
na casu matematike uciteljica pita ucenike:
Koliko je 2+3 ???
Mujo : PET....!!!
Mato : PET....!!!
Djordje: CETIRI.....!!!
Uciteljica: Mujo,Mato....bravo....odgovor je tacan.
a na to ce Djordje:
To je nevazeci rezultat,ja sam preglasan...
Koliko je 2+3 ???
Mujo : PET....!!!
Mato : PET....!!!
Djordje: CETIRI.....!!!
Uciteljica: Mujo,Mato....bravo....odgovor je tacan.
a na to ce Djordje:
To je nevazeci rezultat,ja sam preglasan...