Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
muzicar_iz_parka
#3801 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Neka se pripaze oni iz gatačkog klana, kreće Fahraon u napad, dosta su oni radili šta im volja. 
- omega369
#3802 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jarane, sto docekase kepeca
sef, vodja, spasioc bosne, legenda

sef, vodja, spasioc bosne, legenda
- Banksy
#3803 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Istina.JThomas wrote:nije ni gatački za baciti
Što škrtije i siromašnije podneblje, to je stanovništvo zadrtije i surovije.
S tim da su Gačani ovdje svileni, shodno obiteljskim okolnostima funkcionerskog odrastanja, u odnosu na samotne orlušine divljih Berana ...
Sve smo predvidjeli, Radončiću slijedi što slijedi, ali šta će biti u SDA i koja je Bakirova sudbina, e tu će biti još veselijih epizoda, slijedi spektakl.
- mad_max_ba
#3804 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tresla se gora rodio se .....
ma nije ni zec jebo sliku svoju
ma nije ni zec jebo sliku svoju
-
hizo ramidovic
#3805 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
vakose docekuju pravi heroi iprave patrijote koibi zaovu drzavu izaovaj narod zivot datreba dadnu samo vaki covijek more bidnut vodza bosnjackog naroda
- KB9
#3806 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
avaz dzaba do kraja godine 
- Rockefeller
#3807 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Realno, boli Fahru kurac. Jebe se njemu, on ima i on može 
- Matzan
#3808 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prati čovjek šta se piše po forumupici wrote:Ćim je izjaviJo da je Bošnjak su velikim B namaH ga pušČaše... šHo je ljubav prema naciji
HM 2011 wrote:Postani clan stranke - aktivno se ukljuci u politiku....
napravi prvi korak....
Bitno je biti Bosnjak - U jedinstvu je snaga !
-
muzicar_iz_parka
#3809 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Kad bi Fahro postao ministar odbrane naredio bi da se sravni Gacko sa okolinom. 
-
palermo
#3810 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
¸muzicar_iz_parka wrote:Kad bi Fahro postao ministar odbrane naredio bi da se sravni Gacko sa okolinom.
Što Gacko ? Prije Stup i one okolo mahale
-
napalhame
#3811 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Dernek
Last edited by napalhame on 17/02/2016 17:58, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#3812 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Banksy wrote:
Sve smo predvidjeli, Radončiću slijedi što slijedi, ali šta će biti u SDA i koja je Bakirova sudbina, e tu će biti još veselijih epizoda, slijedi spektakl.
Mene bi ovo bilo sramota napisat...jedino ako nisi izbrisala starije postove. Sta velis vesele epizode? Spektakl?
Puste zelje...Samo nisi ti kriva..
PS: Tako sam i ja nekad u vrijeme Zlatkove vladavine prizivao vesele epizode, a spektakl se desio tek nakon izbora..
-
Drvenija87
#3813 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Vidjeli ste i Mariofila .
Prava ona ulizivacka faca.
Tipicna sanerska hulja.
Tipicna sanerska hulja.
-
muzicar_iz_parka
#3814 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pčele pomru kad im ubiješ mticu, tako i oni crpe snagu života iz Gacka i okoline.palermo wrote:¸muzicar_iz_parka wrote:Kad bi Fahro postao ministar odbrane naredio bi da se sravni Gacko sa okolinom.
Ako ih ovdje napane onda ne može biti siguran da se posve sa njima obračunao.
-
Drvenija87
#3815 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Gacani su uvijek bili skolovani ljudi i na jakim pozicijama,jos i prije rata.muzicar_iz_parka wrote:Pčele pomru kad im ubiješ mticu, tako i oni crpe snagu života iz Gacka i okoline.palermo wrote:¸muzicar_iz_parka wrote:Kad bi Fahro postao ministar odbrane naredio bi da se sravni Gacko sa okolinom.
Ako ih ovdje napane onda ne može biti siguran da se posve sa njima obračunao.
Tko danas predstavlja Sarajlije filozofe i njihovu intelektualnu elitu?
Likovni umjetnici iz Gusinja.
-
Samprotivsviju
#3816 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ima logike...
Uvijek sam zamisljao Betmena kao Scepin kraj, onako kao u 2om dijelu odnosno The dark knight...gdje betmen onog kineza ganja po najvecoj zgradi u hong kongu, onda ga fata i kaci ga za sajlu i sebe i njega za onaj avion...te ge vraca u ameriku u zatvor
Tako sam iskreno i ja zamisljao Scepin kraj...betmen ga hvata u tornju...udara mu par fosni..onda ga uhvati da malo visi sa zgrade...pa ispali onu kuku i zakaci se zajedno sa scepom za avion...te ga transportuje u Gusinje
https://youtu.be/W5Qo9Ndbrzw Betmen hapsi Scepu
-
Patriotska_Liga
#3817 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Marijofil zvani Rile je onomad reko dase ima ustat kadse spominje njegovo viso čanstvo Fahraon Kradončić.Drvenija87 wrote:Vidjeli ste i Mariofila .![]()
Tipicna sanerska hulja.
Utoj emisiji Kaplar iz EZDE-a, pozanimanju parkirač đipa narampu zainvalide, ličijo je namudrog insana.
- ultima_palabra
#3818 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ti bas opsjednut Fahraonom... ni Campare ovoliko ne misle o njemuSamprotivsviju wrote:Ima logike...
Uvijek sam zamisljao Betmena kao Scepin kraj, onako kao u 2om dijelu odnosno The dark knight...gdje betmen onog kineza ganja po najvecoj zgradi u hong kongu, onda ga fata i kaci ga za sajlu i sebe i njega za onaj avion...te ge vraca u ameriku u zatvor
Tako sam iskreno i ja zamisljao Scepin kraj...betmen ga hvata u tornju...udara mu par fosni..onda ga uhvati da malo visi sa zgrade...pa ispali onu kuku i zakaci se zajedno sa scepom za avion...te ga transportuje u Gusinje
- JThomas
#3819 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pa čovjek je ministar ispred njegove stranke. šta biste htjeli da kaže?Patriotska_Liga wrote:Marijofil zvani Rile je onomad reko dase ima ustat kadse spominje njegovo viso čanstvo Fahraon Kradončić.Drvenija87 wrote:Vidjeli ste i Mariofila .![]()
Tipicna sanerska hulja.
Utoj emisiji Kaplar iz EZDE-a, pozanimanju parkirač đipa narampu zainvalide, ličijo je namudrog insana.
-
Samprotivsviju
#3820 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mozda postanem betmen, pa ga odem goniti ili hapsit po tornjuultima_palabra wrote:Ti bas opsjednut Fahraonom... ni Campare ovoliko ne misle o njemuSamprotivsviju wrote:Ima logike...
Samo se moram uclaniti u SDA i obogatiti, valja finansirat svu tu opremu i igracke
- ultima_palabra
#3821 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro je treci esalon SDA lopina, koji se kroz veze s podzemljem i propagandnu masineriju uzdigao vise nego sto je trebalo.
Ne treba od njega praviti mitskog negativca, ne dok imamo vece lopine od njega na slobodi i na funkcijama.
Ne treba od njega praviti mitskog negativca, ne dok imamo vece lopine od njega na slobodi i na funkcijama.
-
napalhame
-
palermo
#3823 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ko je prvi i drugi ešalon, ako je Fahro treći ???ultima_palabra wrote:Fahro je treci esalon SDA lopina, koji se kroz veze s podzemljem i propagandnu masineriju uzdigao vise nego sto je trebalo.
- Banksy
#3824 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nije mi baš najjasnije o čemu bulazniš iznad.GeeTnT wrote:Banksy wrote:
Sve smo predvidjeli, Radončiću slijedi što slijedi, ali šta će biti u SDA i koja je Bakirova sudbina, e tu će biti još veselijih epizoda, slijedi spektakl.![]()
Mene bi ovo bilo sramota napisat...jedino ako nisi izbrisala starije postove. Sta velis vesele epizode? Spektakl?
Puste zelje...Samo nisi ti kriva..
PS: Tako sam i ja nekad u vrijeme Zlatkove vladavine prizivao vesele epizode, a spektakl se desio tek nakon izbora..
Pozdravljam svako međusobno razračunavanje mafijaško-minderaške bande koja nas je opljačkala, poharala i unesrećila u zadnjih 20 godina.
Kupujem kokice, aplaudiram i nadam se što brutalnijem obračunu.
-
Patriotska_Liga
#3825 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Džetojoš ima daneko istranke kae zaprijesednika dase mora ustat kadse spominje njego vo ime?JThomas wrote: pa čovjek je ministar ispred njegove stranke. šta biste htjeli da kaže?