eluna wrote:Bojim se da sam zauzeta
Sent from my V7A using Tapatalk
od 2,57 do 3,25
Jel ti to ko trzno pitona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eluna wrote:Bojim se da sam zauzeta
Ej, zvala me je Pukepuke, ona dolazi na Beer Fest, petak i subotu, pa da se vidimo. Mogli bi u petak??Bloo wrote:moghlo bi se na beer fest15.7
Ja dolazim, zato i kažem, organizirajte kavu u petak, da mogu i ja doći.Bloo wrote:moghlo bi se na beer fest15.7
moze petak beer festEuridika wrote:Ej, zvala me je Pukepuke, ona dolazi na Beer Fest, petak i subotu, pa da se vidimo. Mogli bi u petak??Bloo wrote:moghlo bi se na beer fest15.7
kakva kava kakvi bakračipukepuke wrote:Ja dolazim, zato i kažem, organizirajte kavu u petak, da mogu i ja doći.Bloo wrote:moghlo bi se na beer fest15.7
Guj'ce i Pipsi...Bloo wrote:kakva kava kakvi bakračipukepuke wrote:Ja dolazim, zato i kažem, organizirajte kavu u petak, da mogu i ja doći.Bloo wrote:moghlo bi se na beer fest15.7
beer fest
![]()
da drmamo gujce na pipse
Nema organizacije rasporeda. Sama sebi biraš samo obavijesti ostatak ekipe da se zna u šta/koga se ne barćeeluna wrote:Samo informacija ko pravi raspored zaduzenja
Mi drmamo guzice na pips chips videoclipaTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
AaaaBloo wrote:Mi drmamo guzice na pips chips videoclipaTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
nuovavita wrote:Nema organizacije rasporeda. Sama sebi biraš samo obavijesti ostatak ekipe da se zna u šta/koga se ne barćeeluna wrote:Samo informacija ko pravi raspored zaduzenja
Sent from my V7A using Tapatalk![]()
Kukavica!Velkoski wrote:tomahawče, ja bih na kaficu samo s tobom
MozeVelkoski wrote:tomahawče, ja bih na kaficu samo s tobom
Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovakoTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
To je vec jasnijepukepuke wrote:Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovakoTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
?
čuj, samo guze se tresu, a ne i gornji postrojpukepuke wrote:Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovakoTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
?
Naravno...ne treba komplikovatiEuridika wrote:nuovavita wrote:
Nema organizacije rasporeda. Sama sebi biraš samo obavijesti ostatak ekipe da se zna u šta/koga se ne barće![]()
![]()
![]()
Kako smo se mi organizirale, i to bez puno riječi, jel?
Nit' su prebujne, nit' minibujne. Tam-tamanTomahawk11 wrote:Bujne moze biti i pozitivno i negativno
pukepuke wrote:Nit' su prebujne, nit' minibujne. Tam-tamanTomahawk11 wrote:Bujne moze biti i pozitivno i negativno
Tnxmad_max_ba wrote:čuj, samo guze se tresu, a ne i gornji postrojpukepuke wrote:Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovakoTomahawk11 wrote:Fino pisite![]()
Kakve gujce i pipsi![]()
?
![]()
nice avatar btw
Vala sam te ženo poželjela vidjeti, nismo odavno...nuovavita wrote:Naravno...ne treba komplikovatiEuridika wrote:nuovavita wrote:
Nema organizacije rasporeda. Sama sebi biraš samo obavijesti ostatak ekipe da se zna u šta/koga se ne barće![]()
![]()
![]()
Kako smo se mi organizirale, i to bez puno riječi, jel?![]()
e dobropukepuke wrote:Tnxmad_max_ba wrote:čuj, samo guze se tresu, a ne i gornji postrojpukepuke wrote: Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovako?
![]()
nice avatar btwGornji dio se trese u kolu, donji na Pipsima
Joooj kako naivno padoh na forumad_max_ba wrote:samo sam htio ispitati ima li šta i gore da se trese, evo stigao i pozitivan odgovor (pa makar i u kolu)