BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

jarobot

#3801 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

darko151 wrote:Dobro i ja skačem s teme na temu. Al eto, frustriran kao i većina pa... :-)
I onda neko kaže "ne privatizaciji", ili "zaštitimo državne interese"!
Odmah prodati eronet i da se zove Tele2.
BH telekom da je od sutra Vodafone.
Osloboditi se nacionalnih predznaka.
Odmah osloboditi LTE područje od ovih glupih TV.
Uf, maštam i ja gluposti.... :zzzz:
I kad dođu ti razni vodafoni , Teleovi sve će nam Džaba podijeliti internet , uvesti optiku....
Kako ćeš osloboditi LTE kad "PC" blokira sve živo a " kamenjar " vuče na drugu stranu ....u ovakvoj nesređenoj državi stranci bi uletili i samo izvlačili dobit ulagali bi i manje nego što se sad u razvoj ulaže...nema nikakvi mehanizama da stranca natjeraš da razvija mrežu dalje i vjeruj da bi stanje bilo isto ako ne i gore...mnogo bi ljudi ostalo bez posla ..te razne halo ,balo mreže sve bi pogasili .... :skoljka:
Stranca zanima samo profit i da sa što manje ljudi i manje ulaganja zardi više....Ja kad vidim šta telemah radi zgrozim se ,evo kod nas razvače nekakvu mrežu to poudaralo bander gdje je god stiglo ,razvuklo kablove ko paukovu mrežu hebo me svak ako tu postoji bilo kakav projekt ili nešto slično i sam bog zna kolko i kako im ljudi rade...
mariobl

#3802 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mariobl »

avaks wrote:A nisu gluposti, zeznuće se neko već pa pustiti nekog jačeg u opticaj da malo konkurenciju prodrma [emoji106]
Haloo i GoFree su na dobrom putu da raja hoće te opcije. Razgovori u mreži uz uspostavu poziva i relativno jeftin internet pa udri ali kad smo naopak narod [emoji38]
Iza Haloo stoji Eronet, a iza gofree mtel odnosno Logosoft kojeg je kupio mtel. Ipak oni to kontrolisu i nece se nikad zeznuti toliko da ugroze svoje maticne mreze i ponuda ce uvijek biti tu negsje.

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
avaks

#3803 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ko god da stoji iza njih imaju super ponudu, besplatni razgovori u mreži uz uspostavu poziva, GoFree još i predobru obračunsku i jeftin internet za naše standarde. Pa skontaj da još 200 000 ljudi pređe na jednu i drugu, ali ništa od toga :mrgreen: Ukinuli bi odmah? Sumnjam :D
pepeljara

#3804 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

jarobot wrote: ...........
Stranca zanima samo profit i da sa što manje ljudi i manje ulaganja zardi više....Ja kad vidim šta telemah radi zgrozim se ,evo kod nas razvače nekakvu mrežu to poudaralo bander gdje je god stiglo ,razvuklo kablove ko paukovu mrežu hebo me svak ako tu postoji bilo kakav projekt ili nešto slično i sam bog zna kolko i kako im ljudi rade...

I to sve sasvim legalno kako je drzava dozvolila.
Drzava dozvolila da se na njihove stubove postavljaju kablovi
drzava dozvolila da se pola drzave pokrade...
drzava i vlast koju je narod birao sve dozvolila i podrzala ;)

i dalje ce...
ovce
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3805 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Matijevic_Vlado »

Placa li se prijenos broja iz sugavog bh telecoma?
Benq

#3806 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Matijevic_Vlado wrote:Placa li se prijenos broja iz sugavog bh telecoma?
Prijenos broja je besplatan.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3807 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Matijevic_Vlado »

Benq wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Placa li se prijenos broja iz sugavog bh telecoma?
Prijenos broja je besplatan.
Hvala na odgovoru. Negdje procitah da je 22 malke
Benq

#3808 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Matijevic_Vlado wrote: Hvala na odgovoru. Negdje procitah da je 22 malke
Pomijesao si to s necim :) , ja sam prebacio svoj i brojeve svojih ukucana na haloo , potpuno besplatno.
kloniran

#3810 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

nikad
ing-ecc

#3811 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

darko151 wrote:Poštovanje narode.
Jedno pitanje ako neko zna: Ako prenesem broj u drugu mrežu, kad me neko zove javlja li mu onu poruku - broj je prenesen... ako želite nastaviti poziv pritisnite 0... blablabla...
To mi se dešavalo u Hr mreži kad sam prenio broj iz VIPa u Tele2, i pola bi ljudi u tom trenutku prekinulo ili jednostavno nebi znalo nastaviti poziv.
BH Telecom omogucava govornu poruku 'da je broj prenesen .... ' :D
Stalker

#3812 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Stalker »

ing-ecc wrote:
darko151 wrote:Poštovanje narode.
Jedno pitanje ako neko zna: Ako prenesem broj u drugu mrežu, kad me neko zove javlja li mu onu poruku - broj je prenesen... ako želite nastaviti poziv pritisnite 0... blablabla...
To mi se dešavalo u Hr mreži kad sam prenio broj iz VIPa u Tele2, i pola bi ljudi u tom trenutku prekinulo ili jednostavno nebi znalo nastaviti poziv.
Nedavno sam prenio broj u Eronet i nema nikakog obavjestenja kada neko zove,sve je ostalo isto kao i prije.LP
Del_Boy1

#3814 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Del_Boy1 »

Obavijest se uključuje na zahtjev korisnika.

Sent from my E2303 using Tapatalk
ing-ecc

#3815 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Stalker wrote:
Nedavno sam prenio broj u Eronet i nema nikakog obavjestenja kada neko zove,sve je ostalo isto kao i prije.LP
Kakvo bi ti obavjestenje htio ako si prenio broj u Eronet :? Sta je to sto bi ti htio da znas kad te drugi pozivaju :?
zmaj56

#3816 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by zmaj56 »

kloniran wrote:nikad

A razlog je?
Stalker

#3817 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Stalker »

ing-ecc wrote:
Stalker wrote:
Kakvo bi ti obavjestenje htio ako si prenio broj u Eronet :? Sta je to sto bi ti htio da znas kad te drugi pozivaju :?
To je bio odgovor.Citate li vi vise od 3 rijeci?Odakle ti ideja da sam ja nesto htio.
kloniran

#3818 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

zmaj56 wrote:

A razlog je?
lova
ing-ecc

#3819 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Stalker wrote:
ing-ecc wrote:
Stalker wrote: Nedavno sam prenio broj u Eronet i nema nikakog obavjestenja kada neko zove,sve je ostalo isto kao i prije.LP
To je bio odgovor.Citate li vi vise od 3 rijeci?Odakle ti ideja da sam ja nesto htio.
Pa ako si napisao 'nema nikakvog obavjestenja' valjda se to na tebe odnosi :? Jel ti pises u svoje ime :?:
Ali_G

#3820 bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Ali_G »

Mislim da je to obavjestenje raji trebalo dok su bile visoke cijene poziva prema drugim mrezama. Sad mu ne vidim neku svrhu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaha79

#3821 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Jaha79 »

mariobl wrote:http://manager.ba/mob/clanak/deutsche-t ... -telecomom

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
očekuje se opšta dreka, kuknjava i napad na Novalića i vladu, kao što je već viđeno po oprobanom scenariju ako treba i falsifikovanja i lažiranja dokumenata od strane partijskih drugova iz SDPa koji su smjestili žene i rodbinu u bhtelekom jer Švabo kad preuzme neće sigurno tolerisat socijalistički javašluk i nerad i naročito prekobrojne, nepotrebmo zaposlene
zmaj56

#3822 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by zmaj56 »

kloniran wrote:
zmaj56 wrote:

A razlog je?
lova

Pare....U kom smislu?
Sanjarko

#3823 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Jel se na halu kad se dokupi net prvo skida bonus ili dokupljeni net.
Ne mogu se sjetit znam da ste govorili o tome, al sam zaboravio.
Ak ko zna i hoce da odgovori, hvala.
kloniran

#3824 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Vizionar 1985 wrote:Jel se na halu kad se dokupi net prvo skida bonus ili dokupljeni net.
Ne mogu se sjetit znam da ste govorili o tome, al sam zaboravio.
Ak ko zna i hoce da odgovori, hvala.
bonus
channel10

#3825 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Kakva je ovo opcija uredjaj kod super tarifa na Eronetu. Kod cijene telefona ima i neka naknada na mjesecnom nivou pa mi nije jasno kako se sve to fakturise korisniku usluge? Ima li iko na eronetu da to fino objasni :)?
Post Reply