Kakvi samari, treba im samo kazne pisat pa nek pune budjet da se more podjednako trosit na socijalne slucajeve, jer se one i bore za tako nestaBloo wrote:Treba im par vaspitno-popravnih samara zalijepit da pasjaluk izadetriconja wrote: Ne znaju vise sta ce od pasjaluka, isto ko streber koji pita nastavnika sto ne pregleda zadace svima (kad ovaj zaboravi), jedino sto streber neke stvari ko zna a ove furaju jedan te isti argument, znaci u prevodu zenski fasizam u najmanju ruku![]()
Danasnji "feminizam"
- triconja
#3801 Re: Danasnji "feminizam"
- MarlboroGold
#3802 Re: Danasnji "feminizam"
U tamnicu strpati nakon ovog sa SW-om 
- AleksoMKD
#3803 Re: Danasnji "feminizam"
https://www.nbcnews.com/think/opinion/p ... ncna849681
Marcie Bianco: The patriarchal race to colonize Mars is just another example of male entitlement
The presumed right to use and abuse something and then walk away to conquer something new is a hallmark of colonialism.

Marcie Bianco: The patriarchal race to colonize Mars is just another example of male entitlement
The presumed right to use and abuse something and then walk away to conquer something new is a hallmark of colonialism.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3804 Re: Danasnji "feminizam"
Eno sad ni Elon ne valja
- insomnia78
#3805 Re: Danasnji "feminizam"
Samo mistvakom molim lijepo. Ta ipak je ramazanBloo wrote:Treba im par vaspitno-popravnih samara zalijepit da pasjaluk izadetriconja wrote:Ne znaju vise sta ce od pasjaluka, isto ko streber koji pita nastavnika sto ne pregleda zadace svima (kad ovaj zaboravi), jedino sto streber neke stvari ko zna a ove furaju jedan te isti argument, znaci u prevodu zenski fasizam u najmanju rukuVelkoski wrote:čuj, eto sad ima poneka žena, al' sve su bijele![]()
daj diverzitija na silu, pa onda dobijemo onu spodobu od rose il' kako već
Solo je zakaz'o na boks ofisu, čitam na tviteru da je to zato što je muški lead![]()
- AleksoMKD
#3806 Re: Danasnji "feminizam"
Ne samo Elon, pokusaj sirenja covecanstva na druge planete (posto ce ova kad tad nestati) je patrijarhat.Velkoski wrote:![]()
Eno sad ni Elon ne valja
- triconja
#3807 Re: Danasnji "feminizam"
AleksoMKD wrote:Ne samo Elon, pokusaj sirenja covecanstva na druge planete (posto ce ova kad tad nestati) je patrijarhat.Velkoski wrote:![]()
Eno sad ni Elon ne valja
Vidjaj ovo i reci jel satira ili humor!?
-
omar little
#3808 Re: Danasnji "feminizam"
elon musk je najobicniji glorificirani zapadnjacki biznis drkadzija. nije dosta sto smo unistili jednu planetu nego sada treba da razaramo svemir redom ne bi li bogati i entitled slojevi mogli odrzati svoj iskompleksirani lajfstajl i poredak.
nisam citala link.
nisam citala link.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3809 Re: Danasnji "feminizam"
sunce će eventualno uništiti sve tako da, who cares 
- triconja
#3810 Re: Danasnji "feminizam"
Da se takve ljude kao ti pita o buducnosti tehnologije i ljudske rase opcenito, adam i eva ne bi nikad izvrsili mrijescenje nego bi nako lezali do kraja zivota u zabokreciniomar little wrote:elon musk je najobicniji glorificirani zapadnjacki biznis drkadzija. nije dosta sto smo unistili jednu planetu nego sada treba da razaramo svemir redom ne bi li bogati i entitled slojevi mogli odrzati svoj iskompleksirani lajfstajl i poredak.
nisam citala link.
- AleksoMKD
#3811 Re: Danasnji "feminizam"
Verovatno jeste. Vecina milijardera su, ne vidim zasto bi on bio drugaciji.omar little wrote:elon musk je najobicniji glorificirani zapadnjacki biznis drkadzija.
Posto ce planeta nestati kad-tad (neizbezno je da nas meteor, kometa ili neka druga priridna katastrofa zbrise ako mi sami ne sjebemo stvar pre toga) mozda kolonizacija svemira i nije najgora ideja? Cisto da sacuvamo ljudsku vrstu od istrebljenja.omar little wrote: nije dosta sto smo unistili jednu planetu nego sada treba da razaramo svemir redom ne bi li bogati i entitled slojevi mogli odrzati svoj iskompleksirani lajfstajl i poredak.
E jebiga.omar little wrote: nisam citala link.
- Bloo
- Globalna šefica
#3812 Re: Danasnji "feminizam"
NaravnoAleksoMKD wrote:Ne samo Elon, pokusaj sirenja covecanstva na druge planete (posto ce ova kad tad nestati) je patrijarhat.Velkoski wrote:![]()
Eno sad ni Elon ne valja
Muškarci odlaze u penisoidnim letjelicama i slijeću na djevičansku, netaknutu planetu, zagađujući njenu atmosferu svojim feromonina, mijenjajući njen izgled svojim nastambama, uspostavljajući se opet kao nasilni kolonizatori, te osnivajući isti ustroj kao na Zemlji, osuđen da ponavlja iste greške...tako nešto?
-
omar little
#3813 Re: Danasnji "feminizam"
pa da. a i bog nam je dao ovu planetu da s njom radimo sta nam volja.Velkoski wrote:sunce će eventualno uništiti sve tako da, who cares
- AleksoMKD
#3814 Re: Danasnji "feminizam"
Bloo wrote:NaravnoAleksoMKD wrote:Ne samo Elon, pokusaj sirenja covecanstva na druge planete (posto ce ova kad tad nestati) je patrijarhat.Velkoski wrote:![]()
Eno sad ni Elon ne valja
Muškarci odlaze u penisoidnim letjelicama i slijeću na djevičansku, netaknutu planetu, zagađujući njenu atmosferu svojim feromonina, mijenjajući njen izgled svojim nastambama, uspostavljajući se opet kao nasilni kolonizatori, te osnivajući isti ustroj kao na Zemlji, osuđen da ponavlja iste greške...tako nešto?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3815 Re: Danasnji "feminizam"
khm, hu iz bogomar little wrote:pa da. a i bog nam je dao ovu planetu da s njom radimo sta nam volja.Velkoski wrote:sunce će eventualno uništiti sve tako da, who cares
-
omar little
#3816 Re: Danasnji "feminizam"
sto se mene tice, ljudska vrsta ne zasluzuje sacuvanje. ova predivna planeta treba da nas unisti kompletno i rjesi se virusa koji ju je spopao.AleksoMKD wrote:.
nisam citala link jer me "feministicke" kolumne ili opinion pieces ne zanimaju. od tih tviter generating autrejdza sa obje strane mi se riga.
-
omar little
#3817 Re: Danasnji "feminizam"
...messi?Velkoski wrote:khm, hu iz bogomar little wrote:pa da. a i bog nam je dao ovu planetu da s njom radimo sta nam volja.Velkoski wrote:sunce će eventualno uništiti sve tako da, who cares
- dale cooper
#3818 Re: Danasnji "feminizam"
Bloo je u pravu. Hoćete dokaz? Jeff Bezosova nova raketa Blue Origin:AleksoMKD wrote:Bloo wrote:
Naravno
Muškarci odlaze u penisoidnim letjelicama i slijeću na djevičansku, netaknutu planetu, zagađujući njenu atmosferu svojim feromonina, mijenjajući njen izgled svojim nastambama, uspostavljajući se opet kao nasilni kolonizatori, te osnivajući isti ustroj kao na Zemlji, osuđen da ponavlja iste greške...tako nešto?![]()

Ako ovo nije falusni simbol onda ne znam šta jeste.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3819 Re: Danasnji "feminizam"
Kobe!omar little wrote:...messi?Velkoski wrote:khm, hu iz bogomar little wrote:
pa da. a i bog nam je dao ovu planetu da s njom radimo sta nam volja.
- Bloo
- Globalna šefica
#3820 Re: Danasnji "feminizam"
Hear, hear.omar little wrote:sto se mene tice, ljudska vrsta ne zasluzuje sacuvanje. ova predivna planeta treba da nas unisti kompletno i rjesi se virusa koji ju je spopao.AleksoMKD wrote:.
nisam citala link jer me "feministicke" kolumne ili opinion pieces ne zanimaju. od tih tviter generating autrejdza sa obje strane mi se riga.
Smije[no je sve interpretiranje po rodnoj ideologiji dok se kvalitetno ubijamo na nečem što zovemo domom.
- Muhamed Đakmić
#3821 Re: Danasnji "feminizam"
Ako već ne zaslužujemo očuvanje, da li su onda masovni samoubice najinteligentniji dio našeg roda? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3822 Re: Danasnji "feminizam"
Ili samoubice? 
- AleksoMKD
#3823 Re: Danasnji "feminizam"
Ja ipak gajim nadu da ce se nasa vrsta promeniti na bolje, i volio bih putovati na druge planete, znam da necu stici na vreme ali ideja je dobra. Ne zelim da nestanemo kao vrsta.omar little wrote:
sto se mene tice, ljudska vrsta ne zasluzuje sacuvanje. ova predivna planeta treba da nas unisti kompletno i rjesi se virusa koji ju je spopao.
HFY
[/quote]omar little wrote: nisam citala link jer me "feministicke" kolumne ili opinion pieces ne zanimaju. od tih tviter generating autrejdza sa obje strane mi se riga.
Slazem se oko twater-a. Kolumna je smesna.
- dječak sa šibicama
#3824 Re: Danasnji "feminizam"
eno smeta im znak "man at work" u Engleskoj, kazu seksisticki je 

-
kakavdanakneiskustvu
#3825 Re: Danasnji "feminizam"
ozbiljno?dječak sa šibicama wrote:eno smeta im znak "man at work" u Engleskoj, kazu seksisticki je
što ne uzmu lopatu u ruke umjesto muskarca