ma joksizifinho wrote:bez ljutnje druže, ali mislim da je tebi i takvim kao ti trebalo baš baš dugo da to priznate... i to je moralo biti nešto ovako grandiozno pa da biste rekli "jeste".todd_smith wrote:
definitivno jedan od njegovih najgenijalnijih golova
Ali istina je da je Messi ovakve golove ranije davao, samo su pojedini ljudi odabrali da se prave budale.
Od kad i kad mi navijači Barce govorimo da ne postoji igrač koji će krenuti sa centra i nasukati pet ljudi i dati gol, ili nasukati četvoricu u pet metara i biti oboren (bez penala)... i fkt mislim da se svake sezone desi najmanje 5-6 puta takva situacija gdje messi izmiješa pola ekipe, plus što u svakoj utakmici lik dominira. Kao što si sam rekao, on stoji, bespomično cijelu utakmicu i onda u 10 minuta riješi sve.
Najvjerovatnije mu je to i taktika... pusti odbranu da se ulijeni, manje ga markiraju, i onda- kao što i sam kažeš, skenira situaciju, i iskoristi je.
pa iznad sad pisao uvijek sam govorio da je u top 3, top 5 ikada na svijetu lik, nikada nisam govorio da je Ronaldo bolji igrac od njega, osim prosle sezone kada je realno Ronaldo bio u boljoj formi, ali ne kao igrac
Ovaj gol protiv Bajerna, pa jeste da zabija iz kola u kolo ovakve, ali jedno je brate kad ti izvrnes igraca Granade i onda jednog Bajerna.
I Dzeko je protiv Latvije polomio noge jednim potezom 2 igraca latvije, ali to ne radi protiv Uniteda, Chelsea i slicno. U tome je razlika. Kazes desi se svake sezone 5-6 puta, kada je zadnji put to uradio velikoj ekipi, ja se sjecam samo Reala u LP kad je na centru uzeo loptu i presao ih i zabio. Jedno je Levanteu, drugo je Bajernu, Citiju, PSGu.