BAKIRE ODLAZI

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3801 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Black swan wrote:ketrin :D ja mislim da ti imaš blagi štokholmski sindrom :D
bez uvrede
Nema uvrede... ako misliš na to što sam rekla da je SDP gori , to i dalje mislim, a beli treba biti dooooobar lopov pa biti gori od SDA
A glede Bakira, on je neobrazovan, nenačitan, neelokventan, on je smo zbunjeni lopov i našao se u situaciji za koju nije dorastao od šefa kabineta do dierkotr azavoda za izgradnju, pa i sad, a Lagumdžija nije ni nepismeni ni smotan, nego jaaako opasan.
I inače kod mene nije nikad preovladavao osjećaj obožvanja ili idealiziranja ili branjenja po svaku cijenu nekog političara, niti neke opcije... ako si na to mislio glede štokolmskog sindroma, da branim svoje mučitelje, vremenom :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3802 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Truba »

dobro si :thumbup:
hizo ramidovic

#3803 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

nekad sam mislio da je boro paravac neponovljiv...sad vidim da sam se zajeb'o...
razonoda

#3804 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

@kato
------------
Provalama, gafovima, glupostima, radu na štetu svog naroda nikad kraja.. I molim ako netko zna nekog iz njegovog kabineta, neka ga odvedu logopedu, MORA kao državnik konačno bar naučiti razliku između č i ć, đ, dž, ako već engleski ne zna, da bar bosanski ako ne elokventno, ono bar pravilno izgovara.
----------------------
Ako bi ovo sve uradili Na Bakiru-----to ne bi bio ON.

Vjeruj , niko ne bi glasao za njega.

Mi ga volimo --kakav je :cry:
Better Man

#3805 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

Bakir je jedan od najvećih grobara ove države. Isto to je bio i njegov otac. Više su cjenili i poštovali kriminalce i dali su im sve nego obične i poštene ljude.
KatarinaKosaca

#3806 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:Bakir je jedan od najvećih grobara ove države. Isto to je bio i njegov otac. Više su cjenili i poštovali kriminalce i dali su im sve nego obične i poštene ljude.
Gdje si nam , bio ti, đenerale da spasiš zemlju od grobara? Nikli generali poslije bitke kao pečurke poslije kiše
I budi toliko elegantan, kao što nisi nikad bio, da mrtve ljude ne prozivaš, jer se ne mogu braniti. Sve sam o sebi kažeš-
iz zadnje klupe

#3807 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by iz zadnje klupe »

Ovde ću se pozvati na jednu njegovu izjavu : ako ti se ne sviđa što vidiš u ogledalu, nemoj se ljutiti na ogledalo.

Mene Bakir uopšte ne ljuti, jer ma koliko to poricali, ma koliko bi želio da je to drugačije, onu svakom pogledu predstavlja prosječnog Bošnjaka,onog naivnog i nedoraslog komšijama i Evropi, sklonog korupciji i manjim ili većm marifetlucima, ne može nama Čerčil biti presjednik, jer mi nismo takva sorta naroda.

Mi kao kolektiv i nacija, nemamo neku svijetlu budućnost, naša je jedina nada pojedinci koji se mogu izdići iz tog taloga mediokritetstva.

U tom je moja nada.
Maharadza

#3808 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maharadza »

razonoda wrote:
spreca wrote:
hizo ramidovic wrote:jedini kandidat za presjednistvo koi je zasluzijo da tuj ibude je bakir mogu zlobnici i sitne duse reknut stahoce al bosnjaci ne maju boljeg sposobnieg pametnieg kandidata nijemu babo pomogo nista mozda malo oko srednje skole fakulteta radnog mijesta ratnog angazmana i neki politicki veza ostalo je sve sam steko svojim znanjem viziom i strukom
:thumbup: :lol: :lol: :lol: da ga vidi babo kako je uznapredovo :lol:
:cry: Alija Izetbegović: Bakiru ne bih savjetovao da ide na izbore za člana Predsjedništva BiH!
Pa valjda mu je Babo znao najbolje kakvog izroda ima! :-)
Better Man

#3809 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Bakir je jedan od najvećih grobara ove države. Isto to je bio i njegov otac. Više su cjenili i poštovali kriminalce i dali su im sve nego obične i poštene ljude.
Gdje si nam , bio ti, đenerale da spasiš zemlju od grobara? Nikli generali poslije bitke kao pečurke poslije kiše
I budi toliko elegantan, kao što nisi nikad bio, da mrtve ljude ne prozivaš, jer se ne mogu braniti. Sve sam o sebi kažeš-
Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je okretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
Last edited by Better Man on 18/07/2015 00:47, edited 1 time in total.
napalhame

#3810 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by napalhame »

iz zadnje klupe wrote:Ovde ću se pozvati na jednu njegovu izjavu : ako ti se ne sviđa što vidiš u ogledalu, nemoj se ljutiti na ogledalo.

Mene Bakir uopšte ne ljuti, jer ma koliko to poricali, ma koliko bi želio da je to drugačije, onu svakom pogledu predstavlja prosječnog Bošnjaka,onog naivnog i nedoraslog komšijama i Evropi, sklonog korupciji i manjim ili većm marifetlucima, ne može nama Čerčil biti presjednik, jer mi nismo takva sorta naroda.

Mi kao kolektiv i nacija, nemamo neku svijetlu budućnost, naša je jedina nada pojedinci koji se mogu izdići iz tog taloga mediokritetstva.

U tom je moja nada.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Better Man

#3811 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:A glede Vučća i Potočara.... Kad je Vučić početkom jula već pravio spektakl konferencije za medije oko izmišjenog slučaja Orić, dakle kada je bez sudske presude čovjeka nazivao zločincem koji vadi oči i kolje, samo na osnovu izjave nekog svjedoka koji sjedi u Beogradu, kad je poslije opet spektakularno tražio Ruski veto i slavodobitno ga obilježio , opet nakon toga je Bakir zvao Vučića, umjesto obrnuto da mu pošalje poruku da sad nije momenat, možda neke druge godine itd
Jok, zvao ga i on sam i preko Erdoganovog ministra ino poslova. Onda ga u Potočarima nije ni pogledao, istina je ovo što kaže Vučić, ali mu je prije toga tim pozivnim pismom garantirao bezbjednost.
Onda je doživio da mu Vučić ne uzima telefon, a onda je Bakir, mrtav-hladan izjavio da on jeste garantiro bezbjednost, jer je mislio :jbt:
Imali smo svašta i svakakvih, imali smo i u prošlom sistemu nepismenih ulizica, ali ovo j e prevazišlo likove i izjave iz Alan Forda šta imamo u Predsjesništvu u Bošnjaka
Provalama, gafovima, glupostima, radu na štetu svog naroda nikad kraja.. I molim ako netko zna nekog iz njegovog kabineta, neka ga odvedu logopedu, MORA kao državnik konačno bar naučiti razliku između č i ć, đ, dž, ako već engleski ne zna, da bar bosanski ako ne elokventno, ono bar pravilno izgovara.
Valjda je svima jasno da je napad na Vučića u Potočarima izrežiran od strane samog Vučića i onih kojima je to odgovaralo kako bi se ponovo potpaljivale nacionalne mržnje i zbijanje nacionalnih torova. Dodik je potpuno pobudalio i toliko je opsjednut vlašću da ne bira sredstva da se zadrži u fotelji i zaštiti svoj kriminal i korupciju. Najnovije šizofrene izjave da je Naser Orićbio u Srebrenici prerušen i lično učestvovao u napadu na Vučića, tj. bio predvodnik napada je dokaz da je totalno skrenuo s uma u želji da sačuva fotelju. Da je bilo pameti, ali nemamo mi takvih ljudi, Vučiću bi bio zabranjen pristup u Potočare sve dok javno ne prizna da je bio Genocid i da je Srbija izvršila agresiju ne samo na BiH, već prvo na Sloveniju, pa na Hrvatsku
Holms

#3812 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Holms »

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je kretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
:thumbup: :thumbup:
relativno84

#3813 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

Amateri koji ostavljaju komentare na prekodrinskim portalima bi definitivno mogli dosta toga nauciti od pojedinaca ovdje, kako se na fin i kulturan nacin gura srpstvo u prvi plan :izet:

Ridjobradi odlazi i povedi sa sobom ove visoke temperature, hocemo Šćepu i totalno zahladjenje Bošnjaka :bih:
Paul F.

#3814 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paul F. »

Better Man wrote: Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je okretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
Hmm, ja sam konto da je Alija po mnogima bio u bezizlaznoj situaciji pa je našao izlaz. Naravno, ti najbolje znaš. Od tih milion primjera ako može barem četri da nam predočiš. Što se tiče zalaganja za oslobođenje iz zatvora, ja sam naivno konto da su svi oni tada bili disidenti i da pomažući Aliji, pomažu i sebi. Sad si me uvjerio da nisam bio u pravu.
mg

#3815 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mg »

Paul F. wrote:
Better Man wrote: Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je okretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
Hmm, ja sam konto da je Alija po mnogima bio u bezizlaznoj situaciji pa je našao izlaz. Naravno, ti najbolje znaš. Od tih milion primjera ako može barem četri da nam predočiš. Što se tiče zalaganja za oslobođenje iz zatvora, ja sam naivno konto da su svi oni tada bili disidenti i da pomažući Aliji, pomažu i sebi. Sad si me uvjerio da nisam bio u pravu.

Alija se i u ratu bavio minder politikom i kadroviranjem. Ko vojskovođa loš, ko političar gori. Ko čovjek neodlučan, ta neodlučnost koja mu je bila karakterna osobina je iskorištena od svih. Dobar političar nije neodlučan.

Bakir je od oca naslijedio neodlučnost, ali njega još karakteriše i uskogrudnost, sitni interesi. I podera ga sujeta.

Dobrica Čosić nije bio disident, on je arhitekta zločina. Sjeme njegovo!
Banksy

#3816 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

mg wrote:
Alija se i u ratu bavio minder politikom i kadroviranjem. Ko vojskovođa loš, ko političar gori. Ko čovjek neodlučan, ta neodlučnost koja mu je bila karakterna osobina je iskorištena od svih. Dobar političar nije neodlučan.

Bakir je od oca naslijedio neodlučnost,
Nekompetentni i nesigurni, neodlučnost je tu tek posljedica ...
KatarinaKosaca

#3817 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je kretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
I te kako mogu. Vladao je u najgore vrijeme, a ovaj vlada u miru. Vladao je kad je bio upitan opstanak jedne zemlje i jednog naroda, ovaj vlada kad je to garantirano. I zašto ne mogu napadati sina, a ne oca? Po kojem to glupom semizovskom pravilu? :-) :-)
Mada, ti si najpoznatiji general poslije bitke, onaj isti koji je bio banovan jer je mrtva-hlvadan napisao da je Alija ni manje ni više nego kriv za Srebrenicu. Takvi kao ti su Vućiću mehlem na ranu na usni :D I nemam šta više sa tobom sdiskutirati, te na tvoju eventualnu, repliku, neću odgovarati, NAJAVLJUJEM.
KatarinaKosaca

#3818 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:Ridjobradi odlazi i povedi sa sobom ove visoke temperature, hocemo Šćepu i totalno zahladjenje Bošnjaka :bih:
Hoćemo poštenog čovjeka, odnosno onog koji će imati odgovornost pram našeem novcu. Šta manje tražiti? Zvao se on Šćepo ili Džebrailo ili Vaso, sasvim mi je svejedno, vapim za poštenim političarem, a Bakirov lopovluk, drskost, dvoličnost, troličnost prelazi svaku mjeru. I , naravno mješanje č,ć, đ, dž :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3819 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

iz zadnje klupe wrote:Ovde ću se pozvati na jednu njegovu izjavu : ako ti se ne sviđa što vidiš u ogledalu, nemoj se ljutiti na ogledalo.

U tom je moja nada.
Kljucaj temu, co'jek zakucao :thumbup:
KatarinaKosaca

#3820 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote:

U tom je moja nada.
Kljucaj temu, co'jek zakucao :thumbup:
Govori u svoje ime i ti i onaj kome lajkaš. Znam Bošnjake koji su čestiti ljudi ne bi ukrali ni daim se podmeće i pod jastuk stavlja, naročito ne bi u krali od sirotinje kao što rade Bošnjački politički predstavnici ili konkretno lik iz naslova, znam Bošnjake koji su obrazovani, kulturni, načitani, ne ganjaju štelu za posao i rade 15h dnevno. Ja se pitam u čemu i kako provede ovaj lik Bakir svojih 8h dnevno rada? Rezultata nema. Za Šemsu bar znam, on uredno kontrolira gradilišta Famus gradnje, za ovoga ne.. Prema tome u svoje ime drugovi, u svoje ime...
JThomas

#3821 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

takoreći etalon prosječnog bošnjaka, k'o onaj za metar u sevru. ogledalo i to uglancano bez najmanje mrljice...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3822 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

KatarinaKosaca wrote:
Govori u svoje ime i ti i onaj kome lajkaš. Znam Bošnjake koji su čestiti ljudi ne bi ukrali ni daim se podmeće i pod jastuk stavlja, naročito ne bi u krali od sirotinje kao što rade Bošnjački politički predstavnici ili konkretno lik iz naslova, znam Bošnjake koji su obrazovani, kulturni, načitani, ne ganjaju štelu za posao i rade 15h dnevno. Ja se pitam u čemu i kako provede ovaj lik Bakir svojih 8h dnevno rada? Rezultata nema. Za Šemsu bar znam, on uredno kontrolira gradilišta Famus gradnje, za ovoga ne.. Prema tome u svoje ime drugovi, u svoje ime...
Ah cuj boga ti, ti znas nekog ko iskace iz prosjeka. Ono, no shit, you are killing me :izet:

Prosjek se vadi na osnovu brojeva, jelte. Niko ne kaze svi Bosnjaci su ovo, svi Bosnjaci su ono, jer ne postoji nijedan kolektivni identitet koji je po svim karakteristikama homogen. Ali da se odredjene osobine manifestuju kod relativne vecine, to je tacno.

Brojke sa izbora govore svoje. ;-)

Sto bi moj dobar drug rekao: "Otkako sam vidio da je Bakir osvojio najvise glasova u poplavama najteze pogodjenim mjestima, zivo mi se hebe za ovaj narod"

Sifra: vozanje helikopterom.

Sifra 2: dolazak u postapokalipticni Maglaj s 5 automobila pod punom pratnjom i naoruzanim cuvarima :run:
KatarinaKosaca

#3823 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote:Brojke sa izbora govore svoje. ;-)

Sto bi moj dobar drug rekao: "Otkako sam vidio da je Bakir osvojio najvise glasova u poplavama najteze pogodjenim mjestima, zivo mi se hebe za ovaj narod"

Sifra: vozanje helikopterom.

Sifra 2: dolazak u postapokalipticni Maglaj s 5 automobila pod punom pratnjom i naoruzanim cuvarima :run:
Šifra: Preko-štele-zemljačkom linijom-zaposleni-ljudi -iz -provincija-koji prjie Sarajeva nisu vidjeli, nemaju komepetencije , znanje ni sposobnost za posao za koji su pretplaćeni. Oni+ njihove familije dolazimo do egzaktne cifre Bakirovih glasača, obizirom da je neproizvodni segment makroekonomije enorman.
L u c i f e r

#3824 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:A glede Vučća i Potočara.... Kad je Vučić početkom jula već pravio spektakl konferencije za medije oko izmišjenog slučaja Orić, dakle kada je bez sudske presude čovjeka nazivao zločincem koji vadi oči i kolje, samo na osnovu izjave nekog svjedoka koji sjedi u Beogradu, kad je poslije opet spektakularno tražio Ruski veto i slavodobitno ga obilježio , opet nakon toga je Bakir zvao Vučića, umjesto obrnuto da mu pošalje poruku da sad nije momenat, možda neke druge godine itd
Jok, zvao ga i on sam i preko Erdoganovog ministra ino poslova. Onda ga u Potočarima nije ni pogledao, istina je ovo što kaže Vučić, ali mu je prije toga tim pozivnim pismom garantirao bezbjednost.
Onda je doživio da mu Vučić ne uzima telefon, a onda je Bakir, mrtav-hladan izjavio da on jeste garantiro bezbjednost, jer je mislio :jbt:
Imali smo svašta i svakakvih, imali smo i u prošlom sistemu nepismenih ulizica, ali ovo je prevazišlo likove i izjave iz Alan Forda šta imamo u Predsjesništvu u Bošnjaka
:D :thumbup:

:|

:sad:
jao_situacije

#3825 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote: Govori u svoje ime i ti i onaj kome lajkaš. Znam Bošnjake koji su čestiti ljudi ne bi ukrali ni daim se podmeće i pod jastuk stavlja, naročito ne bi u krali od sirotinje kao što rade Bošnjački politički predstavnici ili konkretno lik iz naslova, znam Bošnjake koji su obrazovani, kulturni, načitani, ne ganjaju štelu za posao i rade 15h dnevno. Ja se pitam u čemu i kako provede ovaj lik Bakir svojih 8h dnevno rada? Rezultata nema. Za Šemsu bar znam, on uredno kontrolira gradilišta Famus gradnje, za ovoga ne.. Prema tome u svoje ime drugovi, u svoje ime...
takvi bošnjaci, a i generalno balkanci su u manjini
mi to moramo shvatiti i pokušavati mijenjati okolinu barem na mikro nivou
Post Reply