Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3801 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

palermo wrote:
plain vanilla wrote:

a za koga ce glasati Srbi iz RS i hercegovacki Hrvati? ili je samo ovaj komadic Federacije bitan
Ma jok bona, i komadić federacije je preveliko, bitno je samo ono od Baščaršije do Alipašina polja. Dolazi promjena, DF i SBB, amerikanci podržavaju. Naravno da nema , u ovim vajnim analizama, promjene unutar hrvatskog i srpskog biračkog tijela......ko će još o tome brinuti :D

Kakvi amerikanci i bakrači, nema parcijalnih promjena.....ne što ih netko neće, nego što su nemoguće. A ako je Komšo stvarno poletio na ovu eventualnu mrkvu.......tja, mislim da se (ne tvrdim) zajebao
pa eto zahvaljujuci Amerima i Komsicu mozemo zakljuciti da Radoncic i nije tako los lik...naprotiv, on je nasa buducnost

nova parola-marka za Avaz, marka za BiH :bih:

:mrgreen:
kox

#3802 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

plain vanilla wrote: pa eto zahvaljujuci Amerima i Komsicu mozemo zakljuciti da Radoncic i nije tako los lik...naprotiv, on je nasa buducnost

Pristalice SDP-a nekome prebacuju podršku Radončiću. Neprocjenjivo :mrgreen:
volta dzontra

#3803 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by volta dzontra »

plain vanilla wrote:
palermo wrote:
plain vanilla wrote:

a za koga ce glasati Srbi iz RS i hercegovacki Hrvati? ili je samo ovaj komadic Federacije bitan
Ma jok bona, i komadić federacije je preveliko, bitno je samo ono od Baščaršije do Alipašina polja. Dolazi promjena, DF i SBB, amerikanci podržavaju. Naravno da nema , u ovim vajnim analizama, promjene unutar hrvatskog i srpskog biračkog tijela......ko će još o tome brinuti :D

Kakvi amerikanci i bakrači, nema parcijalnih promjena.....ne što ih netko neće, nego što su nemoguće. A ako je Komšo stvarno poletio na ovu eventualnu mrkvu.......tja, mislim da se (ne tvrdim) zajebao
pa eto zahvaljujuci Amerima i Komsicu mozemo zakljuciti da Radoncic i nije tako los lik...naprotiv, on je nasa buducnost

A svi se ludi prave i zboravljaju da je Fahro protjerao Irance....
plain vanilla

#3804 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kox wrote:
plain vanilla wrote: pa eto zahvaljujuci Amerima i Komsicu mozemo zakljuciti da Radoncic i nije tako los lik...naprotiv, on je nasa buducnost

Pa ako sam to mogla zamjerati SDP-u, sto ne bih mogla i Komsicu?

Btw, kad je SDP koalirao s Radoncicem i Komsic je bio SDP :wink:
kox

#3805 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

plain vanilla wrote:
kox wrote:

I vrlo brzo ga napustio. A ako nisam fulio neke velike novosti u trećem dnevniku SDP i Radončić su još uvijek u koaliciji.
plain vanilla

#3806 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kox wrote:
plain vanilla wrote:
kox wrote: Pristalice SDP-a nekome prebacuju podršku Radončiću. Neprocjenjivo :mrgreen:

I vrlo brzo ga napustio. A ako nisam fulio neke velike novosti u trećem dnevniku SDP i Radončić su još uvijek u koaliciji.
pa da, to je najvece sto je uradio dosad, napustio stranku u kojoj je uvijek obnasao visoke funkcije

nikad ja nikakve koristi nisam imala od SDP, osim ove razonode na forumu, sto se za Komsica bas ne bi moglo reci

a ako sutra kaze da je Lijanovic postenjacina, smijemo li o tome pricati :mrgreen:
kox

#3807 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Misliš o donedavnom koalicionom partneru SDP-a ? Što bi rekao Darjan - apsolutno, apsolutno :D
plain vanilla

#3808 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kox wrote:Misliš o donedavnom koalicionom partneru SDP-a ? Što bi rekao Darjan - apsolutno, apsolutno :D
bas tako

ne znam samo zasto je nekome (u ovom slucaju tebi) lako prihvatiti da Komsic nije dio SDP-a, a tesko prihvatiti da ako je neko bio glasac SDPa ne znaci da ce to uvijek biti?

Kako rekoh, puno se vise okoristio Komsic SDPom nego ja, ali eto njemu se halali sve...

i dok je to Darjan govorio, Komsic je apsolutno bio SDP, cak i sad obnasa funkciju na koju je izabran kao kandidat SDPa
ako ne vjerujes, pitaj Hercegovce, oni mu to nikad nece zaboraviti
palermo

#3809 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

plain vanilla wrote:
kox wrote:Misliš o donedavnom koalicionom partneru SDP-a ? Što bi rekao Darjan - apsolutno, apsolutno :D
bas tako

ne znam samo zasto je nekome (u ovom slucaju tebi) lako prihvatiti da Komsic nije dio SDP-a, a tesko prihvatiti da ako je neko bio glasac SDPa ne znaci da ce to uvijek biti?

Kako rekoh, puno se vise okoristio Komsic SDPom nego ja, ali eto njemu se halali sve...

i dok je to Darjan govorio, Komsic je apsolutno bio SDP, cak i sad obnasa funkciju na koju je izabran kao kandidat SDPa
zašto mu ja to ne bih zaboravio ???
plain vanilla

#3810 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

palermo wrote:
pardon, Hrvati iz Hercegovine :mrgreen:
palermo

#3811 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

plain vanilla wrote:
palermo wrote:
Hvala na ispravci. Nadam se da ne zamjeraš na mojem insistiranju na tačnom definisanju. Bitno je. Barem meni.
plain vanilla

#3812 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

palermo wrote:
plain vanilla wrote:
palermo wrote:
Hvala na ispravci. Nadam se da ne zamjeraš na mojem insistiranju na tačnom definisanju. Bitno je. Barem meni.
naravno da ne zamjeram, do mene je, trebala sam se preciznije izraziti :)
kox

#3813 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

plain vanilla wrote:
bas tako

Nemam ja tebi šta halalit', par postova ranije i ja sam Komšiću zamjerio na onoj izjavi o Radončiću. Ali od izjave do bilo kakve saradnje je dug put, a zna se ko je Radončića uveo u vlast i kada pa mi je šega da mu to (izgleda bivši) vatreni branilac SDP-a zamjera.
Katamaran_Sa

#3814 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Katamaran_Sa »

Vjerovati da je koalicija SDP-SBB razlog Komsicevog napustanja SDP-a je ravna Radoncicevom postenju, gubitak utjecaja i moci unutar samog SDP-a je jedini razlog za napustanje i to sto su mu odredili dijagnozu
plain vanilla

#3815 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kox wrote:
plain vanilla wrote: Nemam ja tebi šta halalit', par postova ranije i ja sam Komšiću zamjerio na onoj izjavi o Radončiću. Ali od izjave do bilo kakve saradnje je dug put, a zna se ko je Radončića uveo u vlast i kada pa mi je šega da mu to (izgleda bivši) vatreni branilac SDP-a zamjera.
pa s obzirom da sam ih podrzavala za dzabe, da nemam oraha u dzepovima, sad ih vala ne moram podrzavati

a niko od nas nema vece ili manje pravo da nekoga kritikuje ili podrzava

ovo sto je Komsic rekao u emisiji se moze shvatiti kao neki gaf, jedino je problem ako je ova izjava samo uvod u nesto vece

a to cemo da vidimo jos, rano je
Corto Maltese

#3816 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Katamaran_Sa wrote:
Vjerovati da je koalicija SDP-SBB razlog Komsicevog napustanja SDP-a je ravna Radoncicevom postenju, gubitak utjecaja i moci unutar samog SDP-a je jedini razlog za napustanje i to sto su mu odredili dijagnozu
Komšić nikada nije imao ni utjecaj ni moć unutar SDP-a.
Banksy

#3817 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

webby-x wrote:
Banksy wrote:+ najavljeni Ragužev angažman u cilju reforme hrvatske politike u BiH.
Propao Jurišić i Budimir pa bi sada i Raguža iskoristili
kao kondom? Raguž kod Hrvata ima političke moći koliko i
Dennis Gratz kod Bošnjaka.

:-)
Ne bih brinula o tome. Stare će potopiti, njega iskonstruirati i ubijediti ih da je on taj.
Raguž je vrlo inteligentan čovjek, pragmatičan u najboljem smislu te riječi, a dosad nije imao pogrešnih poteza.
dustaban

#3818 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Corto Maltese wrote: Komšić nikada nije imao ni utjecaj ni moć unutar SDP-a.
Sa ovim najnovijim desavanjima (formiranje DF-a i totalno nesnalazenje na poziciji lidera) pocinjem vjerovati da su njemu nemoc i neuticaj sudjene stvari... cak i u stranci koju si je sam napravio!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3819 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

plain vanilla wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: Vanilla legendo :thumbup:
Gandalf

#3820 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Gandalf »

:D i fahrA 4 prezident
Banksy

#3821 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Gandalf wrote:
:D i fahrA 4 prezident
Kvalitete su neupitne ...

SBB je dobar partner, jer Radončić poznaje ekonomiju ... Gospodin Radončić dolazi iz realnog sektora
Gandalf

#3822 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Gandalf »

iz realnog sektora, hmmmm, naumpade mi Alija, milijarde donacija, kontroverzni biznismeni tipa Gaši, Šaja, Naser, privatizacija, tornjevi, 200 miliona fahrove žene i šta su dotična gospoda napravila od realnog sektora
kamen spoticanja

#3823 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:
webby-x wrote:
Banksy wrote:+ najavljeni Ragužev angažman u cilju reforme hrvatske politike u BiH.
Propao Jurišić i Budimir pa bi sada i Raguža iskoristili
kao kondom? Raguž kod Hrvata ima političke moći koliko i
Dennis Gratz kod Bošnjaka.

:-)
Ne bih brinula o tome. Stare će potopiti, njega iskonstruirati i ubijediti ih da je on taj.
Raguž je vrlo inteligentan čovjek, pragmatičan u najboljem smislu te riječi, a dosad nije imao pogrešnih poteza.
kad smo kod favorita stranih ambasada naumpade mi i da senad sepic u zadnje vrijeme kotira dobro kod istih...haman pomenuti hoce da nas restartuju :-)
sad bi bilo cool da haris lepi ope' vaskrne vaistinu :D
VjecitiStudent

#3824 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

kamen spoticanja wrote: ...
Amerikanci ga vasrksavati neće, a sumnjam da i domaćih naivaca ima u dovoljnim količinama.
kamen spoticanja

#3825 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

VjecitiStudent wrote:
kamen spoticanja wrote: ...
Amerikanci ga vasrksavati neće, a sumnjam da i domaćih naivaca ima u dovoljnim količinama.
ma jasno...al bi cirkus tada bio potpun :D
Post Reply