krakatt wrote:Zdravo...
naisao sam na ovaj sajt/blog sta vec, slucajno imajuci takodje, problema sa pikom i njegovim "prevarantima". Vrlo brzo uvideo sam problem sa korisnikom pcmaniac ili slashkalol (takodje smatram da su ovo dvije RAZLICITE osobe) jer pregledajte malo profile, pa cete shvatiti.
Takodje, videh da korisnik janaeM upravo na sva zvona baca primedbe na korisnika slashkalol / pcmaniac.
Dopustio sam sebi da proverim profil ovog korisnika (slashkalol/pcmaniac) i videh da korisnik slashkalol ima 0 negativnih dojmova i citave 4 transakcije, a pcmaniac ima 6 pozitivnih i 7 negativnih dojmova i ti svi negativni su zbog kasnjena. ali ima jos nekoliko stvari: 1) proverio sam korisnika janaeM, datum kada je objavljen prva primjedba ovde je 28.04.2014. tj. prije 4 dana od danasnjeg datuma, takodje na taj ISTI DATUM korisnik se registrovao NA pik .ba, a i na facebook, pod imenom UNA UNA. 2) takodje, videh na profilu broj telefona pcmaniaca i proverih... slucajno, naisao sam na oglas koji je janaeM objavila, sa brojem pogodite cijeg telefona ... pcmaniac.
3)
http://www.besplatnioglasi.rs/oglasi/masaze-598878.html evo i stranice na kojoj je vec pomenuti oglas objavljen a vidite li ko je kreator oglasa? jana M, zvuci poznato?[/color]
4) jos nesto, ako pcmaniac ima ovoliko negativnih dojmova, to bi morao biti i jedan od korisnika janaeM, no nema niti jednog, pa ako ste vec toliko nezadovoljni, zasto sami ne resite problem?
Dakle, bezveze vam je maltretirati korisnika, bolje proverite, a onda sudite.
Hvala
Pozdrav krakatt, ili Ognjene ili slashkalol ili PCmaniac, kako god hoces. Da ti kazem za pocetak da je bolje da se uopste nisi ni javljao ovdje nego da se ukopavas ovako. Nadaj se za svoje dobro da ce ovo sto si napisao iznad vidjeti sto manje ljudi.
Prvo, nije te banovao niko ko pise ovdje vec Pik administracija, jel to znaci da su i ovi admini s Pika u krivu?
Dalje, slashkalol nije imao 4 nego 7 transakcija od cega 6 sa PCmaniac. I pcmaniac nije imao 7 negativnih nego 6 negativnih i 1 neutralan. Od tih 6, samo na jednom je spomenuto kasnjenje i to sa parama, ovi ostali kasnjenje nisu spominjali, otkud onda ti znas da je dobio sve negativne zbog kasnjenja?
1. janaeM nije ulozio primjedbu 28.4. nego 28.3. Ovo je na prvi pogled samo obicna greska u tipkanju ali ima jedna kvaka, datum 28.4.2014. je datum isteka oglasa na linku koji si postavio pod brojem 3.
2. janaem je podrzao zapazanje @propalismo da su slashkalol i pcmaniac 2 profila iste osobe tj. tebe
3. znaci, ti za ovaj oglas sto je postavljen tvrdis da je broj od janaem i broj od pcmaniac, sad ispade da je janaem sam sebe prevario i sam sebe prijavio ovdje. Zapetljao si se u svojoj prici.
4. pod ovom tackom pokusavas minirati dalje pisanje o pcmaniacu i slashkalolu vec poznatom frazom zasto sami ne rijesite problem, cime si pokazao da si kao sto to obicno biva s prevarantima neosjetljiv na altruizam. janaem nije to napisao da bi
rijesio svoj problem, steta je vec nacinjena, nego da bi sprijecio prevaru nekog drugog u buducnosti.
Na Piku uopste nisam nasao profil UNA UNA ni varijacije istog, nasao sam unauna koji je bio online zadnji put jaaako davno,. Takodjer janaem je pisao u muskom rodu a ti ga pominjes kao zensko.

I da, u ovom tvom oglasu sto si postavio, Jana M uopste nije naziv profila nego stoji pod rubrikom Ime i Prezime, naziv korisnickog naloga je zasebna stvar. Vjerovatno si editovao jedan od svojih oglasa objavljenih 29.3. i prilagodio ga.
I za kraj, nijedan od profila nije banovan po osnovu ove prevare, nego po osnovu laziranja dojmova. A tvoja oba profila su vec dodana na listi na 113. strani ove teme.