Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- spree
#3802 Re: Juventus
danas u sport centru na skenderiji

- Zatamnjena stakla
#3803 Re: Juventus
Aaaaaaaaaaaaaaaa da sam znao doš'o bi'.................................
Hoće li biti kakvog okupljanja za meč protiv Napolija?
- vejza00
#3804 Re: Juventus FC
kad sam ja ovo napisao 29.11.2012. svi ovi mogu reci tzv navijaci juvea su poceli pljuvati po del pieru a sad vam kao zao sto ide, ma ko vas jebe niste ni zasluzili ovakvog igracavejza00 wrote:sve mogu shvatiti al da se ponasaju ovako sugavo prema svojoj najvecoj legendi i da mu daju ovako 2 min kad nema se sta vise uraditi to je sramota
ps iskreno cestitam na tituli zasluzila je to ova momcad, al njeni navijaci nisu
- Zatamnjena stakla
#3805 Re: Juventus
Ale hvala ti na svemu...
Legendoooooooooo, želimo još jednu utakmicu da odigraš!!!!!!!
Legendoooooooooo, želimo još jednu utakmicu da odigraš!!!!!!!
- hypko_nurko
#3806 Re: Juventus FC
sta ti baljezgasvejza00 wrote:kad sam ja ovo napisao 29.11.2012. svi ovi mogu reci tzv navijaci juvea su poceli pljuvati po del pieru a sad vam kao zao sto ide, ma ko vas jebe niste ni zasluzili ovakvog igracavejza00 wrote:sve mogu shvatiti al da se ponasaju ovako sugavo prema svojoj najvecoj legendi i da mu daju ovako 2 min kad nema se sta vise uraditi to je sramota
ps iskreno cestitam na tituli zasluzila je to ova momcad, al njeni navijaci nisu
- Ciprol
#3807 Re: Juventus FC
doš'o iz budućnostihypko_nurko wrote:sta ti baljezgasvejza00 wrote:kad sam ja ovo napisao 29.11.2012. svi ovi mogu reci tzv navijaci juvea su poceli pljuvati po del pieru a sad vam kao zao sto ide, ma ko vas jebe niste ni zasluzili ovakvog igracavejza00 wrote:sve mogu shvatiti al da se ponasaju ovako sugavo prema svojoj najvecoj legendi i da mu daju ovako 2 min kad nema se sta vise uraditi to je sramota
- hypko_nurko
#3808 Re: Juventus FC
Ciprol wrote: doš'o iz budućnosti
jos samo da nam kaze ko je osvojio evropsko prvenstvo
- spree
#3809 Re: Juventus
ja mislim da hoce. uglavnom cut cemo se preko fb-a. imas gore link gdje smo se za ovo dogovorili.Sorel wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaa da sam znao doš'o bi'.................................
forza conte!
forza juve!!!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3810 Re: Juventus FC
Za mene je uvijek Del Piero bio Juventus
Drago mi je sto su uzeli titulu, ali njegov oprostaj mi je pokvario slavlje....
Opet...kada sve saberes imao je oprostaj iz snova.... sada da pitaju bilo kojeg igraca, da se oprosti sa Skudetom + postignutim golom ( NE IZ PENALA ) u svojoj oprostajnoj utakmici... i to u klubu u kojem je igrao haman 20 godina.... svi bi odmah potpisali
SVAKA CAST DEL PIERO I HVALA ZA SVE !!!
Ovo svi trebaju pregledati
Drago mi je sto su uzeli titulu, ali njegov oprostaj mi je pokvario slavlje....
Opet...kada sve saberes imao je oprostaj iz snova.... sada da pitaju bilo kojeg igraca, da se oprosti sa Skudetom + postignutim golom ( NE IZ PENALA ) u svojoj oprostajnoj utakmici... i to u klubu u kojem je igrao haman 20 godina.... svi bi odmah potpisali
SVAKA CAST DEL PIERO I HVALA ZA SVE !!!
Ovo svi trebaju pregledati
- burgundy
#3811 Re: Juventus
Alex Del Pierro
Legenda,igracina,kapiten,ljudina.Zaista tuzan dan za talijanski fudbal danas.
Legenda,igracina,kapiten,ljudina.Zaista tuzan dan za talijanski fudbal danas.
- vejza00
#3812 Re: Juventus FC
izvinjavam se napiso sam komentar 2011, a samo pogledajte kakve ste vi komentare baljezgali protiv del pieradoš'o iz budućnosti
- I am Happy
#3813 Re: Juventus
Alex oficijalna FB stranica
NOTHING CAN BE BETTER THAN...
Than 8 scudettos.
Than a promotion from serie B.
Than Coppa Italia (let's hope two)
Than 4 Italy Super Cups.
Than Champions League
Than Europa Super Cup.
Than Intercontinental Cup.
Than a goal scored to Fiorentina.
Than a Del Piero style goal.
Than a goal in Tokyo.
Than my tears.
Than a goal in Bari.
Than a back-heel volley goal in derby.
Than a goal for Avvocato.
Than a tongue stuck out in a game against Inter.
Than an assist to David.
Than a goal number 187.
Than a goal in Germany.
Than Berlin.
Than a goal scored to Frosinone.
Than top goalscorer title in serie B.
Than top goal scorer in serie A.
Than a standing ovation at Bernabeu
Than 704 matches in black-n-white jersey.
Than 289 goals.
Than a free kick scored that meant scudetto.
Than a goal against Atalanta.
Than any record.
Than jersey number ten with the name Del Piero.
Than captain's band.
Nothing, but... what you have given me in these 19 years.
I'm happy that you have smiled, cheered, cried, sung, shouted for me and with me.
No color will ever be brighter for me than black and white.
You've made my dream come true. More than any other thing, today I just want to say THANK YOU.
Always by your side
Alessandro
NOTHING CAN BE BETTER THAN...
Than 8 scudettos.
Than a promotion from serie B.
Than Coppa Italia (let's hope two)
Than 4 Italy Super Cups.
Than Champions League
Than Europa Super Cup.
Than Intercontinental Cup.
Than a goal scored to Fiorentina.
Than a Del Piero style goal.
Than a goal in Tokyo.
Than my tears.
Than a goal in Bari.
Than a back-heel volley goal in derby.
Than a goal for Avvocato.
Than a tongue stuck out in a game against Inter.
Than an assist to David.
Than a goal number 187.
Than a goal in Germany.
Than Berlin.
Than a goal scored to Frosinone.
Than top goalscorer title in serie B.
Than top goal scorer in serie A.
Than a standing ovation at Bernabeu
Than 704 matches in black-n-white jersey.
Than 289 goals.
Than a free kick scored that meant scudetto.
Than a goal against Atalanta.
Than any record.
Than jersey number ten with the name Del Piero.
Than captain's band.
Nothing, but... what you have given me in these 19 years.
I'm happy that you have smiled, cheered, cried, sung, shouted for me and with me.
No color will ever be brighter for me than black and white.
You've made my dream come true. More than any other thing, today I just want to say THANK YOU.
Always by your side
Alessandro
- Atticus Finch
#3814 Re: Juventus FC
Ajd zaobiđi svega ti. Ko je baljezgo i pljuvao Del Piera? Smiješan si ko i tvoj klub. Ajd živio.vejza00 wrote:izvinjavam se napiso sam komentar 2011, a samo pogledajte kakve ste vi komentare baljezgali protiv del pieradoš'o iz budućnosti
- I am Happy
- spree
#3816 Re: Juventus
djaba sve sto se desavalo danas, djaba ovi tekstovi sa stranica. ja jos uvijek vjerujem da se alex nece oprostiti i da ce odigrati jos 1 sezonu.
- I am Happy
#3817 Re: Juventus
I ja se ne mogu pomiriti sa ovim oprostajemspree wrote:djaba sve sto se desavalo danas, djaba ovi tekstovi sa stranica. ja jos uvijek vjerujem da se alex nece oprostiti i da ce odigrati jos 1 sezonu.
Ostaje da se nadamo.... mada tesko
- vinnie_jones
#3818 Re: Juventus
E jbm miša nisam znao da se kralj oprašta da ga makar ispoštujem preko tv-a...
Sjećam se kao juče, izmjena Baggio <-> Neki Momak iz Padove i komentator kaže: "veliki talenat, stručnjaci predviđaju da je naslijednik Roberta, budući kralj Apenina"
(možda i nije bila baš ta izmjena ali ovako ljepše zvuči).
Velik momenat, antologijski, nešto kao kad Raul sa 17 godina trpa Ferencvaroš a Baho mudro zaključi: "pred ovim momkom je velika budućnost" a ti znaš da gledaš nešto čarobno o čemu će se nekada poslije pričati.
Majstor, Igračina, kralj, sega mega car, prčuladija ga oponaša na igralištu, jede loptu sve joj zna, a najbolje mu idu slobodnjaci, momenat fudbalske magije kada je kralj preko živog zida zavlači u rašlje. Nije poenta da ga Viali, Ravaneli, Trezege ili ko već zabije iz kontre ili izigrane akcije. Fol je da ih odbrana zaustavi prekršajem da bi Alex imao priliku da nas počasti još jednom majstorijom. Nešto kao Babe Ruth samo što ne pokazuje rukom putanju lopte, nego pogleda - i zabije ga. Sa 20, 30m, iz mrtvog ugla, od aut linije, nikakav problem, živa preteča PES-a.
Prije 10-ak godina kada je blago krizirao sa formom, gledam sa rajom utakmicu, izmjena u 2. poluvremenu, Juve gubi Car izlazi a razmažena publika na onom usranom, vječito praznom Dele Alpiju mu zviždi ali kao da se čuje njegova pjesma u daljini. I stvarno kop mu pjeva dok delegati protestuju. Poslije izmjene Del Piero se okreće prema kopu i otpozdravlja a jaran se smješka i govori mi: "ovo isto k'o kod nas kad čitav stadion nekome zviždi a samo mu mi u kopu pjevamo".
I stvarno jeste tako jer samo prava raja zna u čemu je trik...zato i pjeva Majstorima.
Ciao Capitano!
Sjećam se kao juče, izmjena Baggio <-> Neki Momak iz Padove i komentator kaže: "veliki talenat, stručnjaci predviđaju da je naslijednik Roberta, budući kralj Apenina"
(možda i nije bila baš ta izmjena ali ovako ljepše zvuči).
Velik momenat, antologijski, nešto kao kad Raul sa 17 godina trpa Ferencvaroš a Baho mudro zaključi: "pred ovim momkom je velika budućnost" a ti znaš da gledaš nešto čarobno o čemu će se nekada poslije pričati.
Majstor, Igračina, kralj, sega mega car, prčuladija ga oponaša na igralištu, jede loptu sve joj zna, a najbolje mu idu slobodnjaci, momenat fudbalske magije kada je kralj preko živog zida zavlači u rašlje. Nije poenta da ga Viali, Ravaneli, Trezege ili ko već zabije iz kontre ili izigrane akcije. Fol je da ih odbrana zaustavi prekršajem da bi Alex imao priliku da nas počasti još jednom majstorijom. Nešto kao Babe Ruth samo što ne pokazuje rukom putanju lopte, nego pogleda - i zabije ga. Sa 20, 30m, iz mrtvog ugla, od aut linije, nikakav problem, živa preteča PES-a.
Prije 10-ak godina kada je blago krizirao sa formom, gledam sa rajom utakmicu, izmjena u 2. poluvremenu, Juve gubi Car izlazi a razmažena publika na onom usranom, vječito praznom Dele Alpiju mu zviždi ali kao da se čuje njegova pjesma u daljini. I stvarno kop mu pjeva dok delegati protestuju. Poslije izmjene Del Piero se okreće prema kopu i otpozdravlja a jaran se smješka i govori mi: "ovo isto k'o kod nas kad čitav stadion nekome zviždi a samo mu mi u kopu pjevamo".
I stvarno jeste tako jer samo prava raja zna u čemu je trik...zato i pjeva Majstorima.
Ciao Capitano!
- Atticus Finch
- alijagoro
#3822 Re: Juventus
Odlicna slika velikog majstoraplain vanilla wrote:
- Atticus Finch
#3823 Re: Juventus
Hahahahahah sad sam vidio tu sliku, htjedoh je okačiti, bio si brži.

- Comrad
#3825 Re: Juventus
Jednostavno jednom rjecju gospodin. Nikakva mrlja, nista...ne poznajem osobu koja je rekla, ma sta ce delpa, ovo, ono...nema ga. Svi ga, ako nista postuju, bili to fanovi milana, lazia, rome, reala, uniteda, bayerna itd.
Meni Juve nece biti isti bez njega, ali sta se moze, morao je doci i taj dan.
Meni Juve nece biti isti bez njega, ali sta se moze, morao je doci i taj dan.