Dobar "ženski" film
Moderator: _BataZiv_0809

preporucam slican:MyCore wrote:Film je dosta star ali vrlo vjerovatno da ste ga propustili
http://www.imdb.com/title/tt0221073/

bas sam i ja htio napisatiDasi wrote:
Ako ti se taj svidio pogledaj i Vengeance trilogiju od Chan wook Parka
Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0310775/
Oldboy (2003)
http://www.imdb.com/title/tt0364569/
Chinjeolhan geumjassi (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0451094/
Odavno nisam pogledao losiji film, katastrofa pravamuftija wrote:Odlican film.

Hahahaha neka uci nas momak sta su dobri filmovibez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
Aha,mjerilo kvaliteta ovdje su nam obn i ftv filmovi!
U svoje ime govorim :
Film sam odgledala usputno,rodica ustekala,srci tu kolu,lakiraj nokte i gledaj...Citav film je deŽavu ere "american high school" teme ,popularna klapa,streberi,vonabiZZ,growing pains, the SEX,Čijrlidrz,i naravno boys from the THEAM![]()
Malo prekrojen scenario,popularna muzika,scenografija i kostimografija je X-ta ruka....
Ako ti je 16 mozda ces i uhvatit sebe kako se tupavo smjehuljis,ubio si 2 sata.....dobar prolaz!
O jednoj jedinoj sceni iz tog filma neces razmisljati cim "cast" krene preko ekrana,a za 2 dana se neces ni sjecati da si ga pogledao,kao ni vecinu filmova slicne tematike...Da ne postavi ovaj trailer,ne bi ni ja
Sto se mene tice,odma nek ga hayat otkupi,pa nek pusta poslije zvijezda mozes biti ti ....a mi cemo se i dalje odusevljavati provlacenjem ljudi kroz analni otvor....Ta mi znamo, 5 filmova pogledali
Pre svega bih ti se zahvalio na link-ovima. Propisno sam se iscim'o oko "I Saw The Devil". Ispostavice se da mi se trud i nije bas puno isplatio. Postoji ovde par originalnih kadrova i trud rezisera ali ovo je daleko od ozbiljnog filma. Sve nekako i drzi vodu i ima nekih naznaka da bi ovo moglo biti gledljivo ostvarenje ali kada dodje do prvog susreta izmedju pozitivnog i negativnog lika, sve ono sto sledi je zesca smejurija, da ne kazem crtani film za odrasle. Mnogo nelogicnosti, nerealnih stvari (ipak nije ovo SF zanr), preterivanja u bespotrebnim i jeftinim hemoglobinskim scenama ipak nisu mogle da pokrpe jako neinventivan scenario. Pritom, da ne pominjem kosookog junaka koji je 3 u 1, miksovani sin Stallone-a, Willis-a i nenadYebivog Chuck Norris-a. Iz postovanja prema ljudima koji ce mozda odgledati ovaj film i koji su ljubitelji ovog zanra necu detaljisati da im ne bi pokvario uzitak. Da se razumemo, ovde nema nikakve zle namere, ovo je samo moje subjektivno misljenje o filmu. Potrosio sam dva sata svog zivota, sva sreca da nije prvi put...

Bez ikakvih pretenzija (kad sam vec tu), da citiram samog sebe. Mislim da je ovo je remake francuskog filma koji sam vec preporucio...deyan wrote:
Ne stavljaj nos gde ne treba jer to moze imati dalekosezne posledice.
Od govana se pita moze napraviti, ponekad. I pored skromnog budzeta talentovani reditelj moze svasta. Ima par propusta tu i tamo ali ne zameram. Drzi vas budnim, napetim, nervoznim i prosto ne osetite osamdesetak minuta uz TV. Odlican triler, velika preporuka !
E usra ti i sefa i stanicudeyan wrote:Pre svega bih ti se zahvalio na link-ovima. Propisno sam se iscim'o oko "I Saw The Devil". Ispostavice se da mi se trud i nije bas puno isplatio. Postoji ovde par originalnih kadrova i trud rezisera ali ovo je daleko od ozbiljnog filma. Sve nekako i drzi vodu i ima nekih naznaka da bi ovo moglo biti gledljivo ostvarenje ali kada dodje do prvog susreta izmedju pozitivnog i negativnog lika, sve ono sto sledi je zesca smejurija, da ne kazem crtani film za odrasle. Mnogo nelogicnosti, nerealnih stvari (ipak nije ovo SF zanr), preterivanja u bespotrebnim i jeftinim hemoglobinskim scenama ipak nisu mogle da pokrpe jako neinventivan scenario. Pritom, da ne pominjem kosookog junaka koji je 3 u 1, miksovani sin Stallone-a, Willis-a i nenadYebivog Chuck Norris-a. Iz postovanja prema ljudima koji ce mozda odgledati ovaj film i koji su ljubitelji ovog zanra necu detaljisati da im ne bi pokvario uzitak. Da se razumemo, ovde nema nikakve zle namere, ovo je samo moje subjektivno misljenje o filmu. Potrosio sam dva sata svog zivota, sva sreca da nije prvi put...[/i]

Ovaj film sam zaobišla u kinu zbog žanra. Skoro sam ga pogledala, zbog ove preporuke i zaista opravdava rečeno. Hvala!NekoIzMase wrote:Karta iz kina me podsjetila na ovaj film
Ne pamtim kada sam se posteno nasmijao nekom americkom filmu ali ovaj je bio

pogledala upravo i saw the devil na tvoju preporuku. dobro utrosenih dva sata, prebrutalno, super crni humor, iako fakat ima kliseja, ali sreca pa me koreanska melodrama iznimno zabavljaDasi wrote:E usra ti i sefa i stanicu![]()
Poceo sam pisati post u odbranu filma al sam odustao. Fakat nemam zivaca raspravljati i nametati svoj ukus drugima, al' si ga brate pretjerao sa poredjenjem SF-a, Stallone-a, Willis-a i nenadjebivog Chucka. Ako hoces neku real life dramu pogledaj http://www.imdb.com/title/tt0872022/ mada, ako budes trazio vjerovatno ces i tu naci dosta nelogicnosti.
Za The Proposition se slazem, extra film.
Za sve koji nisu gledali ovaj film preporuka da ga vecers pogledaju u 8 navece na TV1!deyan wrote:
E...za ovo se vec mogu posteno zahvaliti
(kad pomislim da mi je film stajao dve godine na disku a ja ga cool-irao - kakav propust !)
Ako ste se uzeleli dobrog western-a, onda je ovo film za vas.
Lepo je kada ne ocekujes nista o dobijes puno toga.
Sve je "pod konac", rezija, gluma, prica, kadrovi, ritam i sve deluje jako autenticno.
Stvar ima i um i dubinu.
Guy Pearce briljira...skoro kao i uvek...
Interesantan film
vec si drugi koji govori da je katastrofa od filmaBaltazar_khan wrote: upravo sam pogledao ovaj film, smeće kakvo odavno nije snimljeno. Gluma očajna žali bože sat i po izgubljenog vremena