SDP

The BEN10

#37976 Re: SDP

Post by The BEN10 »

sebija wrote:Sutra Glavni odbor.

Molim Bakirove pacove da ne truju ovu temu. SDP i kad mu je najgore bolji je od vas. Vi ćete imati priliku da dokažete koliko ste (ne)sposobni u narednih nekoliko mjeseci, a onda ćete dobiti proteste koji će vam začepiti usta za sva vremena.
'što ove komunjare postadoše radikalni, Allahselamet. Gluho i ćoravo bilo. :roll:

bljedolika, smiri doživljaj
Panzer_Daddy

#37977 Re: SDP

Post by Panzer_Daddy »

Kad je vec u "stecaju"...kontam.... je li vrijeme pitati.....

Koliko kosta SDP ?
rajvosa1

#37978 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

Što mi reče jedan prijatelj: Da li je neko primijetio koliki je pad Damir Hadžić imao na ATP listi nakon izbora?
L u c i f e r

#37979 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Panzer_Daddy wrote:Kad je vec u "stecaju"...kontam.... je li vrijeme pitati.....

Koliko kosta SDP ?
1 pisljiva boba.
Marko Zarko

#37980 Re: SDP

Post by Marko Zarko »

Ide opet reket Damire, ideeeeeeee
sebija

#37981 Re: SDP

Post by sebija »

Pih, sve neiživljeno i zaluđeno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#37982 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Zakljucili su da su krivi mediji, SAD, politicki analiticari narod, engleska kraljica, svi sem njjih. I nastavili put u ambis jos vim ubrzanjem. Jedna dobra vijest za gradjane.
Innovation

#37983 Re: SDP

Post by Innovation »

sebija wrote:Pih, sve neiživljeno i zaluđeno.
Idi ti na temu o SDA, da te tu ne sekiraju. Tamo si makar rahat /ti si u napadu/. :maca:
rajvosa1

#37984 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

Innovation wrote:
sebija wrote:Pih, sve neiživljeno i zaluđeno.
Idi ti na temu o SDA, da te tu ne sekiraju. Tamo si makar rahat /ti si u napadu/. :maca:
@innovation - Ko bi do prije par godina rekao da ćemo biti na istoj strani? Šta crveni Kmeri uradiše
sebija

#37985 Re: SDP

Post by sebija »

Samo nastavite masturbatori. Jednom i vi u životu da mislite da ste važni. Nakratko.
rajvosa1

#37986 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

sebija wrote:Samo nastavite masturbatori. Jednom i vi u životu da mislite da ste važni. Nakratko.
I vi ste četiri godine mislili da ste važni. Niste masturbirali, nego nas jebavali u zdrav mozak. A svemu dođe kraj.
kamen spoticanja

#37987 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Moli se madner da nam sutra prenosi live desavanja na kongresu...dakle onaj dio koji se shapuche medju redovima :D
Styling

#37988 Re: SDP

Post by Styling »

rajvosa1 wrote:
sebija wrote:Samo nastavite masturbatori. Jednom i vi u životu da mislite da ste važni. Nakratko.
I vi ste četiri godine mislili da ste važni. Niste masturbirali, nego nas jebavali u zdrav mozak. A svemu dođe kraj.
Sjaši kurta da uzjaše murta.

Nje bitno ko te j*** bitno je da nije SDP.

Filozofija ti je za 10.
L u c i f e r

#37989 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Styling wrote:
rajvosa1 wrote:

Filozofija ti je za 10.
Nek ne sjahuje kurta.

Nema veze što te jebe.

Filozohvija za 11.
madner

#37990 Re: SDP

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:Moli se madner da nam sutra prenosi live desavanja na kongresu...dakle onaj dio koji se shapuche medju redovima :D
Ja nisam odavle. :D
kamen spoticanja

#37991 Re: SDP

madner wrote:
kamen spoticanja wrote:Moli se madner da nam sutra prenosi live desavanja na kongresu...dakle onaj dio koji se shapuche medju redovima :D
Ja nisam odavle. :D
znam ,zato i kazem :D
de nemoj da se ja guram...moram onda izaci na podne i na ikindiju pa cu propustiti ono bitno...a i mog'o bi me ko provalit :D
Styling

#37992 Re: SDP

Post by Styling »

L u c i f e r wrote:
Styling wrote:
rajvosa1 wrote: I vi ste četiri godine mislili da ste važni. Niste masturbirali, nego nas jebavali u zdrav mozak. A svemu dođe kraj.

Filozofija ti je za 10.
Nek ne sjahuje kurta.

Nema veze što te jebe.

Filozohvija za 11.
Nije SDP manje zlo od SDA, ali trebao onda birati nekoga ko nas neće j*****.
L u c i f e r

#37993 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Styling wrote: Nije SDP manje zlo od SDA, ali trebao onda birati nekoga ko nas neće j*****.
Ako u obje cipele imaš po jedan kamen

pa izvadiš jedan kamen iz jedne cipele

i to je napredak.
McMoy

#37994 Re: SDP

Post by McMoy »

rajvosa1 wrote: I vi ste četiri godine mislili da ste važni. Niste masturbirali, nego nas jebavali u zdrav mozak. A svemu dođe kraj.
Styling wrote:
L u c i f e r wrote:
Styling wrote: Sjaši kurta da uzjaše murta.

Filozofija ti je za 10.
Nek ne sjahuje kurta.

Nema veze što te jebe.

Filozohvija za 11.
Nije SDP manje zlo od SDA, ali trebao onda birati nekoga ko nas neće j*****.

Ovo bi komotno moglo na PF "Ljubav & Sex" :D
wolf07

#37995 Re: SDP

Post by wolf07 »

Ozbiljno sam zabrinut za mentalno zdravlje onih koji i dalje mlate praznu slamu o tome kako se SDP nesto "naj", "super" ili tek "bolje od SDA"!!! Pa ljudi dragi jeste li vi coravi kod svojih ociju? Da li vi znate, ili barem pretpostavljate, do koje mjere je SDP u stanju raspadanja k'o kakva lesina. Da li iko normalan ima danas odgovor na pitanje - sta je to SDP sad? Da li je to stranka Zlatka Lagumdzije (kao sto je to bio van svake sumnje do samih izbora), da li je to truplo oko kog ce tek sad poceti da se makljaju lesinari koje je Zlaja svojom rukom othranio, da li je to uopste politicki subjekat koji ce se precistiti i donijeti novu ideju u skoroj buducnosti s nekim novim snagama (mada niko ziv ne zna ni ko su, ni sta su te nove snage), da li je to neko ko ce se utopiti u DF....

Imate hiljadu briga i dilema oko neceg sto se zove SDP i vi ste od svega toga nasli da se raspravljate s ljudima koji su vam koliko juce upravo rekli sta ce da se desi!!!!! I vi opet imate obraza da kao bajagi nekome nesto britko odgovarate, da nesto negirate, dokazujete... Prizeljkujete propast aktuelne vlasti iz samo jednog razloga - jer je propao i SDP! Ja sam mislio da vam je onaj "teniser" jedini kojem je partija draza od drzave, ali izgleda da je ta vrsta tumora opasno nagrizla sve clanove i simpatizere. Moje misljenje je da je Zlaja othranio jednu plejadu govana kao sto je Hadzic, Masic, Selimovic, Kamocaj, Hadziomerovic... koji nikad i ni u cemu nisu bili uspjesni svojim licnim trudom, radom i zalaganjem (a i kako bi bili kad su se tek izlegli) vec su sve dobili "na pladnju"! E, sad kad su navikli na lagodan zivot i na hljeb bez motike nece biti nikakav problem da se medjusobno i poubijaju samo da zadrze kakve bilo privilegije, mada imaju veliki problem, mala bara - puno krokodila. Najvjerovatniji scenario unutar SDP-a u narednim danima glasi - zestoka bitka madju SDP klanovima (SA, TZ i vjerovatno Bihac, jer i onaj kreten Lipovaca ima o sebi misljenje kao da je Zlatko Lagumdzija himself). Zivi bili pa vidjeli!
Naslovnica

#37996 Re: SDP

Post by Naslovnica »

Očito je da je dezorijentisani SDP zakupio još medijskog prostora na kliksu, svaki dan izvještaji iz SDPove centrale o tome šta se dešava nakon izbornog kraha-debakla. Čudi me da su ohanuli sa Autocestama i Elektroprivredom, skontali da im ne pali šuplja i spinovanje.
I onda oni ljigavci sa pokrenise.ba klikaju i još više svojim lažnim komentarima srozavaju ionako srozani "ugled" SDPa.
Ne znam ko im je sve učestovao u predizbornoj kampanji i čija im je ideja ovo sa pokrenise.ba, ali očito je da ne postiže rezultat, dapače, još više se ogadite ljudima kada pročitaju nebulozne komentare LepogSaleta, boljševika, enne, winter25, artej39, dragon87, spamerka, super JA, i ostalih debilčića bez trunke dostojanstva i časti.
Prepoznajete li se bezlične ljudske spodobe, kako se ne stidite sami sebe?!

Image
L u c i f e r

#37997 Re: SDP

Post by L u c i f e r »

Naslovnica wrote:Očito je da je dezorijentisani SDP zakupio još medijskog prostora na kliksu, svaki dan izvještaji iz SDPove centrale o tome šta se dešava nakon izbornog kraha-debakla. Čudi me da su ohanuli sa Autocestama i Elektroprivredom, skontali da im ne pali šuplja i spinovanje.
I onda oni ljigavci sa pokrenise.ba klikaju i još više svojim lažnim komentarima srozavaju ionako srozani "ugled" SDPa.
Ne znam ko im je sve učestovao u predizbornoj kampanji i čija im je ideja ovo sa pokrenise.ba, ali očito je da ne postiže rezultat, dapače, još više se ogadite ljudima kada pročitaju nebulozne komentare LepogSaleta, boljševika, enne, winter25, artej39, dragon87, spamerka, super JA, i ostalih debilčića bez trunke dostojanstva i časti.
Prepoznajete li se bezlične ljudske spodobe, kako se ne stidite sami sebe?!

Image
:thumbup:
madner

#37998 Re: SDP

Post by madner »

Jedan je Zlaja, mag kralj šah. :D
kamen spoticanja

#37999 Re: SDP

madner wrote:Jedan je Zlaja, mag kralj šah. :D
Jel to direktan prenos? :D
It_is_a_Leclerc

#38000 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

S obzirom da je krajiški SDP protiv vanrednog kongresa, očekujem kandidaturu i uvjerljivu pobjedu Hamdije Lipovače na kongresu.

A to će tek biti cirkus i sveopća zabava.
Post Reply