sizifinho wrote:americko mainstrim sranje, odakle ti pravo to gledat!
kao sto si sam reko
jedini pravi ukus je moj ukus i niciji drugi
ovo sinoc poce gledati jer fakat jedno 15-ak godina ga nisam gledo, doso do pola i allah ima net
Moderator: _BataZiv_0809
sizifinho wrote:americko mainstrim sranje, odakle ti pravo to gledat!
probaj... veoma dobar animebeni-bu-man wrote:sizifinho wrote:jedini pravi ukus je moj ukus i niciji drugi
pogledaj attack on titans, vidjet ces kako crtani mere bit dobarrr
Joj ja sam jaranu moro 28GB Attack on Titan skinut al nikad nisam stigao da bacim pogled
Da nema pametnih tema i bilo bi sranje, a ovako malo dodaj filozofije i postane dobro. Najjaca epizoda je ona kad onaj napravi akumulator a u njemu paralelni univerzumsizifinho wrote:americko mainstream srsnje koje bih preporucio samo onima koji vole provlacenje pametnih tema kroz prosti humor... genijalna serija posebno pocetak trece sezonetriconja wrote:Jesi li gledao Rick and Morty? Isto dobar, zadire u dublje teme
Dzoni smije da vrijedja anonimuse, jer je clan forumske elite? Ja ne trazim da on bude baniran. Neka ga moderatori makar opomenu. Postoje neka pravila ponasanja. Ako ga netko moze tako brzo "isprovocirati" a on na to uzvraca uvredama, bolje bi bilo da suti. Mogao me je fino ignorisati. On i jeste pukao zato sto sam ja njega ignorisao, ali nije mi vise do prepiranja. Neka moderatori odluce i uvedu neki red. Ovdje ako izrazis svoj stav riskiras da ces biti izvrijedjan i popljuvan. Naucimo se malo kulturi, majka mu stara.sizifinho wrote:joj kakva primitivnost
sad ce jonny u banovice jer ga je tamo neki anonimus isprovocirao primitivnoscu
mrzim kad neko svoj "ukus" prezentira kao jedinstven i originalan... da neko voli samo marvel filmove, to je njrgovo pravo... ali nekim ljudima su tudja misljenja nemoguca za spojmit.
sacekaj ba dok mi se One Piece zavrsisizifinho wrote:probaj... veoma dobar animebeni-bu-man wrote:sizifinho wrote:jedini pravi ukus je moj ukus i niciji drugi
pogledaj attack on titans, vidjet ces kako crtani mere bit dobarrr
Joj ja sam jaranu moro 28GB Attack on Titan skinut al nikad nisam stigao da bacim pogled
Kakav je taj anime? Nesto dok sam trazio neki novi anime da pogledam bio je visoko rangiran ali sam tezak za otkrivanje novih stvari, vise volim cuti preporuku na forumu od naseg nego tamo na internetu od nekog malezijcabeni-bu-man wrote:
sacekaj ba dok mi se One Piece zavrsi
ne moze lik koji ne uvazava tudja misljenja kao validna, vec djelo pr-a pricat o ovakvim temama defflistopad wrote:Dzoni smije da vrijedja anonimuse, jer je clan forumske elite? Ja ne trazim da on bude baniran. Neka ga moderatori makar opomenu. Postoje neka pravila ponasanja. Ako ga netko moze tako brzo "isprovocirati" a on na to uzvraca uvredama, bolje bi bilo da suti. Mogao me je fino ignorisati. On i jeste pukao zato sto sam ja njega ignorisao, ali nije mi vise do prepiranja. Neka moderatori odluce i uvedu neki red. Ovdje ako izrazis svoj stav riskiras da ces biti izvrijedjan i popljuvan. Naucimo se malo kulturi, majka mu stara.sizifinho wrote:joj kakva primitivnost
sad ce jonny u banovice jer ga je tamo neki anonimus isprovocirao primitivnoscu
mrzim kad neko svoj "ukus" prezentira kao jedinstven i originalan... da neko voli samo marvel filmove, to je njrgovo pravo... ali nekim ljudima su tudja misljenja nemoguca za spojmit.
a u tom univerzumu frajer napravi akumulator koji ima univerzum u kojem ima akumulator sa univerzumom... i onda onaj kraj kad sve radi jer znaju "either you are or you arent"triconja wrote:Da nema pametnih tema i bilo bi sranje, a ovako malo dodaj filozofije i postane dobro. Najjaca epizoda je ona kad onaj napravi akumulator a u njemu paralelni univerzumsizifinho wrote:americko mainstream srsnje koje bih preporucio samo onima koji vole provlacenje pametnih tema kroz prosti humor... genijalna serija posebno pocetak trece sezonetriconja wrote:Jesi li gledao Rick and Morty? Isto dobar, zadire u dublje teme
solidan po mom misljenju, al savjetujem ti da skines sebi npr. prvu sezonu i sam odlucistriconja wrote:Kakav je taj anime? Nesto dok sam trazio neki novi anime da pogledam bio je visoko rangiran ali sam tezak za otkrivanje novih stvari, vise volim cuti preporuku na forumu od naseg nego tamo na internetu od nekog malezijcabeni-bu-man wrote:
sacekaj ba dok mi se One Piece zavrsi
Im'o sam dva problema sa tim:vicious wrote:Ovaj Get out mi je bio dobar, kako već neko napisa, sve negdje do zadnje trećine filma. Creepy atmosfera, napetost itd. sve super, ali zadnji dio kada se stvari kao počnu razmotavati mi je bio onako. Neuvjerljivo, nekako previše nategnuto.annoy wrote: Cijelo vrijeme kad sam gledala Get out, imala sam osjecaj da sam nesto slicno vec negdje vidjela, i bila uvjerena u to a nisam se mogla sjetiti koji je to film, sinoc se sjetih - Skeleton key
Major spoiler alert:Tito_i_Partija wrote:Im'o sam dva problema sa tim:vicious wrote:Ovaj Get out mi je bio dobar, kako već neko napisa, sve negdje do zadnje trećine filma. Creepy atmosfera, napetost itd. sve super, ali zadnji dio kada se stvari kao počnu razmotavati mi je bio onako. Neuvjerljivo, nekako previše nategnuto.annoy wrote: Cijelo vrijeme kad sam gledala Get out, imala sam osjecaj da sam nesto slicno vec negdje vidjela, i bila uvjerena u to a nisam se mogla sjetiti koji je to film, sinoc se sjetih - Skeleton key
1. Znam da moras nekako objasnit' publici zasto ta familija radi ono sto radi, al' uradili su to na bezveze nacin. Zasto bi vuk dao tako kompletnu ekspoziciju janjetu prije nego sto ga pojede? Nema smisla.
2. I sad mi ne ide u glavu zasto samo crnci dolaze u pitanje za transplantaciju. To mi je bilo malo k'o guranje teme rasizma nazor samo da se film na neki nacin prilagodi i profitira od ovog vremena gdje po vijestima policajci ubijaju crnce, Black Lives Matter i ostale pm.
Imao sam u osnovnoj i srednjoj koji su umislili da su reperi, pa to fura one fore jemericke od ljudi od boje (ne smijem se izrazavati negativno, mogu ban dobiti). Neki su i dan danas ostali takvi. Glavni fazon je gudraBlack swan wrote:Ukratko to je in
Spojler
Jeste li vi u razredu imali likove koji se loze da su crnci... Ja jesam
![]()
Ljudi koji ne znaju ni ko su ni sta su
Ja sam nanijetio da neko ne procita i cak naglasio da je spojler i stavio drugu boju teksta. Pametnom je i isaretom dovoljnoomar little wrote:ne znam samo ko vam je rekao da se bijela slova na plavoj pozadini ne vide.
SPOILER ALERTTito_i_Partija wrote:Ne mora japanac, sto ne bude opet bijelac?![]()
Sve u svemu, taj razlog je bezveze.
Ma hajte molim vas, nikad niste pozeljeli da ste vise obdareni dole?1Dante1 wrote:SPOILER ALERTTito_i_Partija wrote:Ne mora japanac, sto ne bude opet bijelac?![]()
Sve u svemu, taj razlog je bezveze.
pa sto bi bijelac ako moze crnacfrajer u filmu lijepo rekao da uzimaju tijela crnaca radi stereotipa, i jos je jedan rekao da je to in sada.
ja to vise vidim kao zajebanciju, kao crnci superiorna rasa, jer ipak je film jordana peelea