SDP

hizo ramidovic

#37926 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

kamen spoticanja wrote:rizo hamidovic ko da je pio u istoj kafani ko kemal malovcic
sta to fali kemalu malovcicu?
njegove pijesme i danas traju, rado se slusaju, tekstovi su mu za 10, tako da neznam u cemu je problem...
hizo ramidovic

#37927 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

bella_ciao wrote:Niko, stvarno niko
eto vidis. pa to i ja cjelo vrjeme govorim al haj ti to dokazi ovim sto mu zavide i sto ga mrze.
wolf07

#37928 Re: SDP

Post by wolf07 »

hizo ramidovic wrote:
kamen spoticanja wrote:rizo hamidovic ko da je pio u istoj kafani ko kemal malovcic
njegove pijesme i danas traju, rado se slusaju, tekstovi su mu za 10, tako da neznam u cemu je problem...
Kemala za predsjednika!
hizo ramidovic

#37929 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

wolf07 wrote:
hizo ramidovic wrote:
Kemala za predsjednika!
nije ti on otog posla, jarane.
vise ti on voli muziku, raju, teferic itako to.
bella_ciao

#37930 Re: SDP

Post by bella_ciao »

a znas se ti snjime? skemalom?
hizo ramidovic

#37931 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

bella_ciao wrote:a znas se ti snjime? skemalom?
znamo se otprije rata, ponekad se cujemo mobitelom (imamo isti mobitel ifon 5).
ko cojk je pravo dobar, a ko pjevac nema dalje: glas, muzika, tekstovi, zna napravit atmosveru na koncertima itd
madner

#37932 Re: SDP

Post by madner »

Reci mu da mu je Hare rekao da je ono bilo za kafu i da se ne sekira.
JedanMova

#37933 Re: SDP

Post by JedanMova »

hizo ramidovic wrote:
bella_ciao wrote:zajebavas hizo :lol:
ne zajebajem. ako sam nesto pogresno napiso o zlatku neka neko obori. koi to clan sdp-a ima njegove osobine i kvalitete, od strucnosti, morala, postenja pa do sposobnosti?
Apsolutno niko - takvog majka jednom radja...
Barem jednog po entitetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bella_ciao

#37934 Re: SDP

Post by bella_ciao »

hali gali halida :lol:

napravi drugu temu i objasni fino
Android Knego

#37935 Re: SDP

Post by Android Knego »

hizo ramidovic wrote:
ne zajebajem. ako sam nesto pogresno napiso o zlatku neka neko obori. koi to clan sdp-a ima njegove osobine i kvalitete, od strucnosti, morala, postenja pa do sposobnosti?
ma pusti hizo dusmane dusmana svuđže ima netreba njiha gledat...
nego haj priznaj upovjerenju da radis za Skrivenu kameru?
hizo ramidovic

#37936 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

Android Knego wrote:
hizo ramidovic wrote:
ma pusti hizo dusmane dusmana svuđže ima netreba njiha gledat...
nego haj priznaj upovjerenju da radis za Skrivenu kameru?
kakva bola sakrivena kamera, sta pricas?
ja samo kazem da za zlatka nema zamijene u sdp-u i da ce on ope bit predsednik stranke. nekim ovde je krivo sto je to tako, al mogu samo plakat i nista vise.
madner

#37937 Re: SDP

Post by madner »

Mislim da si sasvim realan i objektivan. Zlatko jeste svakako posebna klasa i samo rijetki imaju to samopouzdanje kao on.
hizo ramidovic

#37938 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

takvije ko on u sdp-u nema, zato ce on biti predsednik stranke idalje...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#37939 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

:D
hizo ramidovic wrote:takvije ko on u sdp-u nema, zato ce on biti predsednik stranke idalje...
da te nema trebalo bi te izmisliti :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#37940 Re: SDP

Post by JoseMujica »

mislom da SDP sad treba pravog menađera..nekoga ko zna posao i adete

moj bi prijedlog bio Safet Sušić
madner

#37941 Re: SDP

Post by madner »

Ma Safet je previse lucidan trener za stranku takvih potencijala kao sto je SDP.

Opet bi igrali bez ljevog beka, a predsjednistvo bi bilo Rin Tin Tin i Avdija. To je minimalno 150 000 glasova. :D
hizo ramidovic

#37942 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

nema nikake potrebe za menadjerom kad zlatko ito radi odlicno.
samo mu treba dati odresene ruke, a ne da ga ko dosad drugi potiskuju i sprecavaju da radi svoj poso kako najbolje zna.
sebija

#37943 Re: SDP

Post by sebija »

Ova se tema pretvorila u teferić. U to ime:

Samo nemojte da se ubijete alkoholom kao ovi iz SDA kad su slavili pobjedu kod Olova. Sve go mumin, hadžija, džematlija, uzorni član ummeta i vjernik, a hektolitri piva nestadoše dok si rek'o mito i korupcija.
hizo ramidovic

#37944 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

nije ovo nikakav teferic, jarugo.
svatasli da sdp nema dostojne zamjene za zlatka lagundziju. ako ima, recider nam ko je taj lik?
JedanMova

#37945 Re: SDP

Post by JedanMova »

sebija wrote:Ova se tema pretvorila u teferić. U to ime:

Samo nemojte da se ubijete alkoholom kao ovi iz SDA kad su slavili pobjedu kod Olova. Sve go mumin, hadžija, džematlija, uzorni član ummeta i vjernik, a hektolitri piva nestadoše dok si rek'o mito i korupcija.
To je bila bezalkoholna... al kaze ex. Reis da je ista ko i prava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daddy-kool

#37946 Re: SDP

Post by daddy-kool »

hizo ramidovic wrote:nije ovo nikakav teferic, jarugo.
svatasli da sdp nema dostojne zamjene za zlatka lagundziju. ako ima, recider nam ko je taj lik?
Slažem se. No, pošto je Zlatko odlučio da neće biti više predsjednik SDP, najbolje bi bilo da se udruže sa DF da Željko Komšić bude predsjednik.
hizo ramidovic

#37947 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

daddy-kool wrote:
hizo ramidovic wrote:nije ovo nikakav teferic, jarugo.
Slažem se. Međutim, pošto je Zlatko odlučio da neće biti više predsjednik SDP, najbolje bi bilo da se udruže sa DF da Željko Komšić bude predsjednik.
on jeste odlucio i to je poruka za javnost.
medzutim, kad dodze kongres, delegati ce trazit da on nastavi da bidne predsednik a on to nece moc odbit.
Gojeni H

#37948 Re: SDP

Post by Gojeni H »

Socijaldemokratija, voz kojeg je progutao ego

Da je SDP demokratska stranka i da ima lidera kome je uspjeh ideje i političke organizacije koju vodi na prvom mjestu, odmah po objavljivanju prvih privremenih rezultata u izbornoj noći 2010. godine, u prvoj rečenici pobjedničke TV poruke glasačima bi rekao nešto ovako:

"Kao lider najjače stranke u Bosni i Hercegovini prije svega želim da zahvalim glasačima na rekordnoj podršci, što se posebno odnosi na 86.000 glasača drugih stranaka koji su svoj glas dali našem kandidatu za Predsjedništvo BiH, te im svima zajedno poručujem da su danas izabrali i novog lidera SDP-a, kojem od ovog momenta prepuštam vođenje stranke."

U tom trenu stalo bi sve Bosni i Hercegovini. Slika na ekranu bi se zaledila od iznenađenja. Potom bi se na licima svih 270 hiljada glasača pojavio osmjeh dvostrukih pobjednika, a nepoznati broj "tuđih" glasača nehotično bi požalio što nije glasalo za stranku koju predvode takvi ljudi.

Čovjek koji je skupio više glasova od stranke čije ideje promovira, tu noć bi postao njen novi lider i sa većim autoritetom bi branio svoj zakonski i građanski neupitan izbor, konstitutivno sumnjivog morala.

Lider i ponosni vlasnik historijske političke rečenice tim potezom bi napravio prijeko potreban presedan u političkom životu BiH i stekao nepotrošivo poštovanje, kao prvi pravi "gospodin" političar u BiH i neko čije će se mišljenje uvijek i tražiti i uvažiti.

Rejting stranke nakon te jedne jedine rečenice instantno bi narastao, a SDP bi se postavio kao moralni stub političke scene u BiH.

kompletan tekst http://www.frontslobode.ba/vijesti/kome ... ogutao-ego
dustaban

#37949 Re: SDP

Post by dustaban »

Hajmo koju prozborit' o "reviziji clanstva".

To je najnoviji spin diktatora Lagumdzije, nebitan detalj na koji skrece paznju a sve sa ciljem da nadje nacin da, ako treba, promjeni clanstvo a da sam ostane!

Clanovi su, pretpostavljam, oni koji placaju clanarinu. Mozda je za clanstvo dovoljna i sama izjava, ne znam to treba provjeriti na koji se nacin postaje clanom stranke.
E sad... ako neko ima clansku kartu (dakle legitiman je clan stranke) a nije glasao za stranku ciju clansku kartu nosi (ko zna, mozda pojedinci imaju vise clanskih karti!) to ja smatram sasvim legitimnim nacinom izrazavanja neslaganja sa politikom vlastite stranke. Ne vidim u tome nikakvu izdaju. Ja cak mislim da mnoge perjanice SDP-a nisu dobili ni glasove svojih ukucana!

Revizija clanstva koju zagovara Lagumdzija je samo perfidan nacin da se kupi vrijeme i stranka svede samo na one koji NJEMU daju podrsku!

DAkle jos jedan podmukao plan ovog neunistivog predatora.
daddy-kool

#37950 Re: SDP

Post by daddy-kool »

hizo ramidovic wrote: on jeste odlucio i to je poruka za javnost.
medzutim, kad dodze kongres, delegati ce trazit da on nastavi da bidne predsednik a on to nece moc odbit.

Ako bude tako onda nema zime za SDP. :D

(neće onda biti doduše ni ostalih godišnjih doba, ali ako drugovi budu insistirali ...)
Post Reply