Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

belfy

#37926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by belfy »

Hafis wrote: 19/01/2020 22:39
belfy wrote: 19/01/2020 22:21 jer onda "katolicki" ostaje besmisleno!? pa covjece, to je valjda po osnivacu tako nazvano, a ne rezervisano po vjeri. jel tako?
Daj bogati, otkud više izničete. škola nazvana po osnivaču.
Osnivač KŠC Sv. Josip je Vrhbosanska nadbiskupija, i da je nazvana po osnivaču onda bi se škola zvala Vrhbosanski nadbiskupski školski centar.
Međutim, škola se upravo zove po vjeri, i nosi upravo prefiks te vjere u svom imenu a ne naziv Biskupije.
Usput, naziv škole govori da je posvećena Sv. Josipu, ne Josipu Krašu ili Pejakoviću, već Marijinom zaručniku i Isusovom hranitelju.
nisi me morao citirati ni u ovom vala, ako vec nisi mogao podnijeti napisano. nek tebi ostane na promisljanje...
Hafis

#37927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Bloo wrote: 19/01/2020 22:30 [
Katolicki stoji ne jer se mogu upisivati samo. katolici vec jer je osnivac ko? Logika.
Osnivač je Vrhbosanska nadbiskupija.
A zašto ''stoji'' katolički a ne vrhbosansko-nadbiskupski, to mi stvarno nije jasno.
Što će naziv samo jedne vjere u nazivu te škole, a u nju idu djeca svih vjera.
To je onda trebalo nazvati katoličko-islamsko-pravolavni školski centar plus Sejdić/Finci.
Ili ukinuti to ''katolički'' koje unosi zabunu i nazvati je ŠC ''Sv. Josip''
Bloo
Globalna šefica

#37928 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Bloo »

Hafis wrote: 19/01/2020 22:45
Bloo wrote: 19/01/2020 22:30 [
Katolicki stoji ne jer se mogu upisivati samo. katolici vec jer je osnivac ko? Logika.
Osnivač je Vrhbosanska nadbiskupija.
A zašto ''stoji'' katolički a ne vrhbosansko-nadbiskupski, to mi stvarno nije jasno.
Što će naziv samo jedne vjere u nazivu te škole, a u nju idu djeca svih vjera.
To je onda trebalo nazvati katoličko-islamsko-pravolavni školski centar plus Sejdić/Finci.
Ili ukinuti to ''katolički'' koje unosi zabunu i nazvati je ŠC ''Sv. Josip''
Upoznat sa pojmom katolickog skolstva?
Dalje, pogledaj historijat gimnazije fra Dominika M u Sirokom. Od postanka (jaliti osnutka) do danas.

Ne unosi zabunu, samo.mozda tebi. A i tebi je mislim jasno, ali trolas bespotrebno.

Ostavi se KSCa u Sarajevu i ko pohada i zasto jer pojma nemas o cemu pricas.

:kakoste:
Hafis

#37929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ma dobro i kažeš. Besmislena rasprava.
Ja aludiram na jedno, a vi na nešto sasvim drugo, i opet ne stižemo nigdje.
Ne znam otkud ikako KŠC na temi Velikosrpska kuhinja s HDZ-ovim specijalitetima.
svi u napad

#37930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by svi u napad »

Bravo dragi Hafise. Jebi te dobre, merhametli, tolerantne i multi-kulti Bosnjake. Ovdje se grupa naivnih Bosnja trudi da okorjelom nacionalisti (da ne upotrjebim grublje rijeci) nesto dokaze i ubjedi ga da nije tako a on sa svojim nadmenim latinsko-skutorskim stavom se smije i nastavlja sa podjebavanjem naivnih forumasa. Stari i sikusni forumasi se vise uopste ne javljaju na njegove komentare.
Dakle po starom receptu ustasko-cetnicke bratije se stalno vodi zajebancija na racun stanja u glavnom gradu i umjesto da Hafis kao pravi katolik (ako je to uopste) zapita svog gospodara sta je sa bracom Hrvatima u manjem entitetu (za njegovu informisanost kao i za druge katolicke dusebriznike u Sarajevu zivi duplo vise Hrvata nego u cijelom RS). Hajmo malo guslati Hafisaga zasto Srbi nisu konstutivni u kantonima sa hrvatskom vecinom (znam nema potrebe jer su se uje i cetnici tako dogovorili pa ni kum Mile ne brine za njih pa sto bi onda Cirilicar imao neku ljubav za njih). Hajmo malo guslati Hafisaga o bosanskom jeziku kojeg ni ti ni tebi slicni ne priznaju i ne zovu ga tim imenom iako je tako i u ustavu napisano.
No nastavi ti prosipati spermu po naivnim Bosnjama koji nikako da se nesto nauce od neprijatelja ove drzave i kazu dosta je ove zajebancije. Kako neprijatelji ove drzave ne dozvoljavaju ikakve promjene i slobode na svojim teritorijama tako bi i Bosnjaci trebali isto uraditi pa da vidis cija majka crnu vunu prede. U Sarajevu 7 000 mrzitelja svoje domovine dolazi svaki dan iz RS na posao i uzima lovu i mjesta Sarajlijama. Nasuprot tome u RS nema ni 700 Bosnjaka neki posao. O Hercegovini ces nam ti napisati koliko Bosnjaka radi u kantonima sa vecinom bijelih carapa.
Eto toliko od mene a vi Bosnje nastavite se braniti od Hafisa i njemu slicnih uvjeravajuci ih (a oni to dobro znaju) da mi nismo kao oni. Zivjeli. :bih:
Hafis

#37931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

svi u napad wrote: 19/01/2020 23:20 Bravo dragi Hafise. Jebi te dobre, merhametli, tolerantne i multi-kulti Bosnjake. Ovdje se grupa naivnih Bosnja trudi da okorjelom nacionalisti (da ne upotrjebim grublje rijeci) nesto dokaze i ubjedi ga da nije tako a on sa svojim nadmenim latinsko-skutorskim stavom se smije i nastavlja sa podjebavanjem naivnih forumasa. Stari i sikusni forumasi se vise uopste ne javljaju na njegove komentare.
Dakle po starom receptu ustasko-cetnicke bratije se stalno vodi zajebancija na racun stanja u glavnom gradu i umjesto da Hafis kao pravi katolik (ako je to uopste) zapita svog gospodara sta je sa bracom Hrvatima u manjem entitetu (za njegovu informisanost kao i za druge katolicke dusebriznike u Sarajevu zivi duplo vise Hrvata nego u cijelom RS). Hajmo malo guslati Hafisaga zasto Srbi nisu konstutivni u kantonima sa hrvatskom vecinom (znam nema potrebe jer su se uje i cetnici tako dogovorili pa ni kum Mile ne brine za njih pa sto bi onda Cirilicar imao neku ljubav za njih). Hajmo malo guslati Hafisaga o bosanskom jeziku kojeg ni ti ni tebi slicni ne priznaju i ne zovu ga tim imenom iako je tako i u ustavu napisano.
No nastavi ti prosipati spermu po naivnim Bosnjama koji nikako da se nesto nauce od neprijatelja ove drzave i kazu dosta je ove zajebancije. Kako neprijatelji ove drzave ne dozvoljavaju ikakve promjene i slobode na svojim teritorijama tako bi i Bosnjaci trebali isto uraditi pa da vidis cija majka crnu vunu prede. U Sarajevu 7 000 mrzitelja svoje domovine dolazi svaki dan iz RS na posao i uzima lovu i mjesta Sarajlijama. Nasuprot tome u RS nema ni 700 Bosnjaka neki posao. O Hercegovini ces nam ti napisati koliko Bosnjaka radi u kantonima sa vecinom bijelih carapa.
Eto toliko od mene a vi Bosnje nastavite se braniti od Hafisa i njemu slicnih uvjeravajuci ih (a oni to dobro znaju) da mi nismo kao oni. Zivjeli. :bih:
Pa otkud tebe onda golube sivi.
Vidim ja, nisam ja tebi svatko, dok si mi ovoliki post posvetio.
No međutim, stvarno mi je žao, ali imam nakakvu tehniku brzog čitanja teksta, pa mi je odmah u moje plavo oko zapao nesrazmerno veliki broj ponavljanja etničkih i religijskih pojmova. Poučen bogatim iskustvom kod takvih slučajeva, odmah mi je zamirisalo na izvorni fašizam (jebat ga, mogu i ja te folove prodavati, ta nije to nečija ekskluziva), tako da te rođo nisam baš pročitao, ali sam podvukao inkriminirajuće pojmove.
Last edited by Hafis on 19/01/2020 23:31, edited 1 time in total.
Sanjarko

#37932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Ja sam ih pomenuo iz razloga zato sto sam htjeo da kazem da dosta djece Hrvatske narodnosti ali i skolskog kadra te iste narodnosti pohadza i predaje u KSC u Zenici, a ima ih i u drugim skolama itd. Htjeo sam da kazem da je mali procenat Hrvata u Zenici a i sto ih ima vecinom je starije demografski populacije. A ima ih zaposlenih u skolstvu od vrtica do fakulteta dovoljno kao i u drugim institucijama drzavnim.

Isto vazi i za Srbe i druge.

Nemozemo *Hafize* natjerati ljude da ostaju, stvoriti ih ako ih nema itd. A nakaradan ustav da se te pozicije neke moraju popuniti pa se poceli i Bosnjaci izjasnjavati kao Hrvati i Srbi da ih popune. Isto rade i Srbi u RS-u, ne znam za Hrvate.
Hafis

#37933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Sanjarko wrote: 19/01/2020 23:31 Nemozemo *Hafize* natjerati ljude da ostaju, stvoriti ih ako ih nema itd. A nakaradan ustav da se te pozicije neke moraju popuniti pa se poceli i Bosnjaci izjasnjavati kao Hrvati i Srbi da ih popune. Isto rade i Srbi u RS-u, ne znam za Hrvate.
Slažem se u potpunosti. Nekada nepotrebno forsiranje ''multietničnosti'' i popunjavanja zacrtanih etničkih ''kvota'' u sredinama u kojima je ona doista nestala ili nestaje (nebitno sad iz kojih razloga kojih ima više) djeluje otužno i proizvodi više štete nego koristi.
Hafis

#37934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

svi u napad wrote: 19/01/2020 23:20 O Hercegovini ces nam ti napisati koliko Bosnjaka radi u kantonima sa vecinom bijelih carapa.
O Hercegovini? Veoma rado.
Ogroman broj Bošnjaka radi u mjestima s vecinom bijelih carapa.. Razlog je jednostavan - hrvatska mladost odlazi u Njemačku, Austruju i iIrsku i ostavljaju prazna mjesta.
Dat ću ti primjer SKB Mostar, gdje je u zadnjih godinu dana primljeno na desetine Bošnjaka, i još će. 80% osoblja u zaštitarskim tvrtkama u ''hrvatskom'' tvrtkama čine Bošnjaci. Da ne nabrajam ostale djelatnosti, od taxija pa do trgovaca.
E sad za tebe pitanje antifašisto: koliko Hrvata radi u Hercegovini u mjestima s vecinom ljubitelja pilava? Niti jedan jedini. Znaš li zašto? Samo je pokoji umirovljenik još ostao.

Joj što ne mogu kore na rende. Negdje ono ispred dragstora s rajom uz pivušu načulo nešto pa dipli o tome.
512MB

#37935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Kolinda wrote: 19/01/2020 18:42 Ono se našlo buniti kako raspodjela vlasti nije poštena a na 50,1% Bošnjaka u predsjedništvu zauzimaju 66,66%, de mi sad slikovito, plastično, pisano pojasnite kako ovo????? Gdje su Hrvati???? Ko Hrvate zastupa. Ako netko kaže Željko, onda i ja kažem da ovih 50,1% zastupa Čović, ta nećemo valjda krvna zrnca brojiti 8-)
Dodik?
svi u napad

#37936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by svi u napad »

Hafis wrote: 19/01/2020 23:52
svi u napad wrote: 19/01/2020 23:20 O Hercegovini ces nam ti napisati koliko Bosnjaka radi u kantonima sa vecinom bijelih carapa.
O Hercegovini? Veoma rado.
Ogroman broj Bošnjaka radi u mjestima s vecinom bijelih carapa.. Razlog je jednostavan - hrvatska mladost odlazi u Njemačku, Austruju i iIrsku i ostavljaju prazna mjesta.
Dat ću ti primjer SKB Mostar, gdje je u zadnjih godinu dana primljeno na desetine Bošnjaka, i još će. 80% osoblja u zaštitarskim tvrtkama u ''hrvatskom'' tvrtkama čine Bošnjaci. Da ne nabrajam ostale djelatnosti, od taxija pa do trgovaca.
E sad za tebe pitanje antifašisto: koliko Hrvata radi u Hercegovini u mjestima s vecinom ljubitelja pilava? Niti jedan jedini. Znaš li zašto? Samo je pokoji umirovljenik još ostao.

Joj što ne mogu kore na rende. Negdje ono ispred dragstora s rajom uz pivušu načulo nešto pa dipli o tome.
S tobom je milina diskutovati. Uvijek dadnes prave podatke i dokaze za svoje tvrdnje. Hafise ja sam malo stariji i puno vise obrazovan od tebe tako da meni ne mozes supljake prosipati. Dakle nikakve cifre nego onako radi puno Bosnjaka ko vi otisli (a sta je bilo dok niste otisli?). Nego lisko jedna u kojoj su to opcini (izuzev istocnog Mostara) ljubitelji pilava u vecini. U Pocitelju su vecina (ima 32 stanovnika) al na zalost pripadaju opcini Capljina. Mozda te demens spopao dragi Hafise pa zaboravio ti o dogovoru Karadzica i Bobana na podjelu Hercegovine i ciscenju od Bosnjaka iz iste.
E sad ces ti spomenuti Konjic i Jablanicu. Konjic nije bio Hercegovina do vladavine poglavnika a onda je postao jer ne moze poglavnik biti iz Bosne pa tako je i Livno postalo Hercegovina. E u Jablanici vas je malo al i tamo imas par Hrvata koji rade onako kako Bosnje kod bijelih carapa vozaju taxije, malo ih begovi angazuju na poljoprivrednim i gradjevinskim radovima malo oko pecenja janjadi i slicno (nisu neki poslovi za tebe al za vecinu raje dobro da se prezivi). Hajd sad laku noc Hafise.
mO k3

#37937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

512MB wrote: 19/01/2020 23:58
Kolinda wrote: 19/01/2020 18:42 Ono se našlo buniti kako raspodjela vlasti nije poštena a na 50,1% Bošnjaka u predsjedništvu zauzimaju 66,66%, de mi sad slikovito, plastično, pisano pojasnite kako ovo????? Gdje su Hrvati???? Ko Hrvate zastupa. Ako netko kaže Željko, onda i ja kažem da ovih 50,1% zastupa Čović, ta nećemo valjda krvna zrnca brojiti 8-)
Dodik?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Kolinda

#37938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote: 20/01/2020 00:27
512MB wrote: 19/01/2020 23:58
Dodik?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Neka nama Mile, on i Želja u kombinaciji je nešto najbolje što se može dogoditi za BiH.
512MB

#37939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Super su oni, uvedeše nas u NATO, dok Akademika nema ni za traga. Eno ti na hb forumu kukaju što Turska OSBiH donira oružje u vrijednosti od 60 miliona 🙋‍♂️
Maraschino

#37940 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

512MB wrote: 20/01/2020 08:48 Super su oni, uvedeše nas u NATO, dok Akademika nema ni za traga. Eno ti na hb forumu kukaju što Turska OSBiH donira oružje u vrijednosti od 60 miliona 🙋‍♂️
Kazem ti ja, sutra da je referendum o ulasku u NATO, Z.Hercegovina bi glasala protiv samo da Bosnjacima shuknu. :izet:

Sva sreca pa se nece ni pitati.
Škobo Habu

#37941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote: 19/01/2020 23:52
Ogroman broj? Jebo te, pa to je zračna uzbuna za majorizaciju na "povjesnim prostorima". :rofl:

Argument o SKB-u ti je, ono, baš nikakav.
Znači, zdravo-razumski, gledano na SKB su PRINUĐENI da zapošljavaju medicinsko osoblje bošnjačke nacionalnosti jer ono hrvatsko diže sidro i odlazi tamo gdje su bolje plaćeni i gdje imaju bolje radne uslove?

Inače, da nije tako, spletom raznih okolnosti, medicinski tehničar iz Jablanice bi bio na kraju reda u matičnom kantonu kada je pitanje zapošljavanju u SKB-u, jer neki Mato iz Dobretića ima veće "povjesno pravo" na Stoni Grad.

Dalje, deder nam kaži koliko je to Bošnjaka zaposleno u javnim ustanovama u Stocu, Ljubuškom, Čapljini, da vidimo kako na tom planu napreduje "majorizacija"?
Kolinda

#37942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

512MB wrote: 20/01/2020 08:48 Super su oni, uvedeše nas u NATO, dok Akademika nema ni za traga. Eno ti na hb forumu kukaju što Turska OSBiH donira oružje u vrijednosti od 60 miliona 🙋‍♂️
Jedina strana u BiH koja je bez ikakve zadrške za NATO su Hrvati.
Pa Hrvatska je u NATO, EU itd.a to što ne koristite dovoljno svoje kapacitete pa niste u stanju shvatiti da je sutra referendum da bi većina bošnjačkih i srpski stranaka bila protiv ulaska u NATO ja vam pomoći ne mogu. Jednostavno Srbi bi čekali šta kažu u Beogradu a predstavnici dinastije Izetbegović bi osluškivli Ankaru jer su ipak njima ostavili Bosnu u amanet.
spreca

#37943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kolinda wrote: 20/01/2020 09:38
Pa Hrvatska je u NATO, EU itd.a to što ne koristite dovoljno svoje kapacitete pa niste u stanju shvatiti da je sutra referendum da bi većina bošnjačkih i srpski stranaka bila protiv ulaska u NATO ja vam pomoći ne mogu. Jednostavno Srbi bi čekali šta kažu u Beogradu a predstavnici dinastije Izetbegović bi osluškivli Ankaru jer su ipak njima ostavili Bosnu u amanet.
Koje razmisljanje...Hr u NATO a Turska nije :lol: ....Turska vise daje u NATO nego citav Balkan plus Slovenija ......jel bilo kakvog podsticaja za stocarstvo prosle godine :mrgreen:

A zaboravio si da Bake umalo ne razbi picku Dragoslavu u Bg kad su bili jer je izjavio da ce Hr u Bosni ravnati po Srbiji sto se tice NATOa :lol: :lol:
Kolinda

#37944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

spreca wrote: 20/01/2020 09:44
Koje razmisljanje...Hr u NATO a Turska nije :lol: ....Turska vise daje u NATO nego citav Balkan plus Slovenija ......jel bilo kakvog podsticaja za stocarstvo prosle godine :mrgreen:
Turska je izabrala Rusiju za saveznike i samim time njihova uloga u NATO je kompromitiran.
spreca

#37945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kolinda wrote: 20/01/2020 09:46
spreca wrote: 20/01/2020 09:44

Turska je izabrala Rusiju za saveznike i samim time njihova uloga u NATO je kompromitiran.
To te Erdogan zvao i reko...Turska je druga sila u NATOu posle Amera...nije Brko tako naivan kako se vama cini,ja sam mislio da je poglup ali kad pogledam dobro on igra ovu igru

A zaboravio si da Bake umalo ne razbi picku Dragoslavu u Bg kad su bili jer je izjavio da ce Hr u Bosni ravnati po Srbiji sto se tice NATOa :lol: :lol:
512MB

#37946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Nemoj samo te šuplje molim te :mrgreen: , ko da vas ne znamo, nadate se hinjski da baznian muzlims ne uđu u NATO a molite se gospi i navijate za kiflu što se naoružavaju ;-)

I da mogu nam pomoći itekako, čim je Željko ANP odnio u brisel ameri digli kočnicu => 60 miliona od turaka za vojsku, and counting...
duh_sa_sjekirom

#37947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by duh_sa_sjekirom »

spreca wrote: 20/01/2020 09:49 A zaboravio si da Bake umalo ne razbi picku Dragoslavu u Bg kad su bili jer je izjavio da ce Hr u Bosni ravnati po Srbiji sto se tice NATOa :lol: :lol:
A jesi naporan
Pa baš moraš podsjećati na to u svakom postu?
:D
spreca

#37948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

duh_sa_sjekirom wrote: 20/01/2020 10:24
spreca wrote: 20/01/2020 09:49 A zaboravio si da Bake umalo ne razbi picku Dragoslavu u Bg kad su bili jer je izjavio da ce Hr u Bosni ravnati po Srbiji sto se tice NATOa :lol: :lol:
A jesi naporan
Pa baš moraš podsjećati na to u svakom postu?
:D
Mora se :D ....treba njima nekima to napisati kao terapiju,citati svaki dan po tri puta prije i tri puta posle jela :lol:
Hafis

#37949 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

svi u napad wrote: 20/01/2020 00:11
S tobom je milina diskutovati. Uvijek dadnes prave podatke i dokaze za svoje tvrdnje. Hafise ja sam malo stariji i puno vise obrazovan od tebe tako da meni ne mozes supljake prosipati. Dakle nikakve cifre nego onako radi puno Bosnjaka ko vi otisli (a sta je bilo dok niste otisli?). Nego lisko jedna u kojoj su to opcini (izuzev istocnog Mostara) ljubitelji pilava u vecini. U Pocitelju su vecina (ima 32 stanovnika) al na zalost pripadaju opcini Capljina. Mozda te demens spopao dragi Hafise pa zaboravio ti o dogovoru Karadzica i Bobana na podjelu Hercegovine i ciscenju od Bosnjaka iz iste.
E sad ces ti spomenuti Konjic i Jablanicu. Konjic nije bio Hercegovina do vladavine poglavnika a onda je postao jer ne moze poglavnik biti iz Bosne pa tako je i Livno postalo Hercegovina. E u Jablanici vas je malo al i tamo imas par Hrvata koji rade onako kako Bosnje kod bijelih carapa vozaju taxije, malo ih begovi angazuju na poljoprivrednim i gradjevinskim radovima malo oko pecenja janjadi i slicno (nisu neki poslovi za tebe al za vecinu raje dobro da se prezivi). Hajd sad laku noc Hafise.
E ovako starino moja obrazovana. Lijepo si pitao:
''O Hercegovini ces nam ti napisati koliko Bosnjaka radi u kantonima sa vecinom bijelih carapa''
I još sam ti ljepše odgovorio. I normalno, tražio i od tebe podatak o stanju na terenu s većinom ljubitelja pilava (jebat ga, kad već voliš pomalo ujedati, dopusti to i meni).
I sad ti meni u odgovoru pilaviš našto o Počitelju, Karadžiću, Bobanu, doduše malo i natuknice o Konjicu i o jablaničkim begovima.
Ne znam brate, ali ti je tanahak taj fakultet s kojim se hvališ ako nemaš štogod konkretnije priložiti u odgovoru.
I još nešto, hajd ti meni starino obrazovana laganini u moj filter, nisam ti oprostio onaj raniji fašistički post,a vidim da edukativne mjere nemaju uspjeha.
spreca

#37950 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Svako ko ti zaljepi flaster na rikalo, ti ga u filter.....ljudi tebe argumentima a ti ih filterom :lol: i moja strina moze tako kao ti :mrgreen: e moj bElo chorapane :mrgreen:
Post Reply