Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hizo ramidovic wrote:nisi dobro upucen u desavanja u sdp-u. lagundzija ostaje precednik sdp-a, samo se ceka da se malo situvacija smiri zbog ovih izbora. i ceka se da se vidi koga ce sdp uzeti sa sobom u koaliciju za naredne 4 godine.
Što bi rek'o Englez i Amerikanac, bullshit.
sacekaj 20-tak dana pa ces vidjet. trebalo je da bakir h. preuzme tu duznost, ali se on dobrovoljno odreko i prepustio zlatku.
uzdravlje
hizo ramidovic wrote:sacekaj 20-tak dana pa ces vidjet. trebalo je da bakir h. preuzme tu duznost, ali se on dobrovoljno odreko i prepustio zlatku.
uzdravlje
Nećemo za 20 dana ništa vidjeti. Usaglašeni prijedlog Predsjedništva SDP-a za Glavni odbor je da organizuje vanredni kongres, što će ovi razmotriti u subotu. Zatim za pripremu kongresa, ako GO potvrdi prijedlog Predsjedništva, treba bar mjesec dana. Znači, pred kraj novembra ćemo znati ko je novi prezident i ko su novi članovi organa partije.
Last edited by sebija on 22/10/2014 18:59, edited 1 time in total.
hizo ramidovic wrote:sacekaj 20-tak dana pa ces vidjet. trebalo je da bakir h. preuzme tu duznost, ali se on dobrovoljno odreko i prepustio zlatku.
uzdravlje
Nećemo za 20 dana ništa vidjeti. Usaglašeni prijedlog Predsjedništva SDP-a za Glavni odbor je da organizuje vanredni kongres, a za njegovu pripremu treba bar mjesec dana. Znači, pred kraj novembra ćemo znati ko je prezident i ko su novi članovi organa partije.
to je prica za javnost, a kongres ce biti formalnost.
nemas pojma sta se iza brda valja...
Ja mislim da bi bilo idealno da se za novog precednika kandiduje Milorad Dodik. I da on bude i ovde precednik sviju nas. On jedini moze Salkinog malog da smjeni. Ne vidim ko bi mogao drugi da bude dodtojan kandidat.
Doduse ima i ona mala sto je upucase na Igmanu, ona je idealna...Emina, jel ono?
Adriatic wrote:Kakvi su im samo izrazi lica bili kad su izlazili sa sastanka
Sve osmijesi, ko da su pobijedili.
Bagra, jebe se njima.
Onaj Selimović glumi facu, ko si jebo te?
Ma sve potopiti, da im se ni trag ne zna.
Kakva obnova, izmjene .....ovo sve smrdi od glave do repa.
Što bi muslimani rekli - sve sami šejtani Treba ih kamenovati kao na hadžu
Bagra, jebe se njima. Onaj Selimović glumi facu, ko si jebo te?
On je rinakaš i najveći smrad koji se progurao preko Lagumdžijinog čmara, i zbog takvih kao što je Selimović SDP treba rasturiti na proste faktore i tek onda početi obnovu te uništene partije.
Sve upućuje da se čekao pad SDP-a da bi se moglo doprijeti do ovih kriminalaca iz Eroneta, jer ih je slučajni prolaznik itekako štitio.
Bagra, jebe se njima. Onaj Selimović glumi facu, ko si jebo te?
On je rinakaš i najveći smrad koji se progurao preko Lagumdžijinog čmara, i zbog takvih kao što je Selimović SDP treba rasturiti na proste faktore i tek onda početi obnovu te uništene partije.
Sve upućuje da se čekao pad SDP-a da bi se moglo doprijeti do ovih kriminalaca iz Eroneta, jer ih je slučajni prolaznik itekako štitio.
Iz mojih saznanja: potpuno tačno.
Plus Damir Hadžić kojem je prvo radno mjesto bilo načelnik opštine, a drugo ministar...
I njima slični kojih ima popriličan broj.
Zlaja se okruživao patuljcima da bi on bio što viši.
Meni ne slijedi ništa, ja nisam vezan ni sa kojom strankom.
sebija wrote:
A sudbina SDP-a nije u rukama takvih kao ti, tako da - što je babi milo, to joj se i snilo.
kamen spoticanja wrote:Zanimljiva mi bi recenica jednog solidno pozicioniranog lika iz vrhuske SDPa...kaze " koliko god bude partije bude, nama ce biti dovoljno"
A na tim osnovama i jesu mrtva raga
Kako te nije Boga strah takve izmišljotine pisati?
Nema Bog nista s tim sto je neko rekao, a covjek prenio... Veci je problem zasto je to neko rekao
iPod wrote:
- Veza između Stipe Prlića (prvoosumnjičeni, direktor "HT Eroneta) i moje obitelji datira od nekih osamdesetih godina. Moja majka je vjenčana kuma njegovoj supruzi - rekao je Damir Hadžić.
Jeb'o te, sinoc od 23:22 pa do jutros u 09:38 ni jedan post na ovoj temi... Vec sam se prepao da smo i mi k'o i Zlatko odustali od reformisanja (nije rasformiranja, op.a.) SDP-a. Dajte ljudi malo agilnosti, ozbiljnosti ...
PapakizSarajeva wrote:Jeb'o te, sinoc od 23:22 pa do jutros u 09:38 ni jedan post na ovoj temi... Vec sam se prepao da smo i mi k'o i Zlatko odustali od reformisanja (nije rasformiranja, op.a.) SDP-a. Dajte ljudi malo agilnosti, ozbiljnosti ...
wolf07 wrote:Kad procitam kako su nepismeni ljudi dali glas Bakiru I. i SDA, pa onda kad vidim gramatiku i pravopis nekih koji hvale Zlatka i SDP...
upravu si.
ja neznam bil se smijo il plako kad vidim kaki ne pismeni likovi fale lagundziju.
ne moj ga vise falit matereti
a sto ga nebi falijo?
ovo je forum i svak moze iznjet svoje misljenje. ja sam samo reko da je jedini spas za sdp da lagundzija dobije jos jedan mandat. zato sto je jedino on sposoban, strucan i jak da izvuce sdp iz ove krize.
ne zajebajem. ako sam nesto pogresno napiso o zlatku neka neko obori. koi to clan sdp-a ima njegove osobine i kvalitete, od strucnosti, morala, postenja pa do sposobnosti?