Jesamganjeta wrote:Čuo je i Toma da ostaje.
Ne bih pisao o tome da covjek nije Zeljovac i da nije pricao o cinjenicama.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jesamganjeta wrote:Čuo je i Toma da ostaje.
To nema veze sa njegovim trenerskim umjecima.LSD wrote:Ma šta ti je, vrhunski trenerski magTomahawk11 wrote:Cuj Cala los trener![]()
Covjek je od onog rusvaja napravio ekipu koja je dosla u poziciju da se bori za titulu.....podsjeti nas, koliko ste ga puta dosad otjerali sa koševa
Pa što ga vec dva puta tjerate sa koševa, ako ima trenersko umjećeTomahawk11 wrote:To nema veze sa njegovim trenerskim umjecima.LSD wrote:Ma šta ti je, vrhunski trenerski magTomahawk11 wrote:Cuj Cala los trener![]()
Covjek je od onog rusvaja napravio ekipu koja je dosla u poziciju da se bori za titulu.....podsjeti nas, koliko ste ga puta dosad otjerali sa koševa
Tjerali su se i u Zelji, pa vracali.
Ko da je to nesto novo.
Ljupko Petrovićleškarenje wrote:![]()
![]()
Kako se onaj zove sto treninga ne odrza
Zato sto smo bilmeziLSD wrote:
Pa što ga vec dva puta tjerate sa koševa, ako ima trenersko umjeće![]()
Mi dobronamjerni susjedi mu dajemo još par mjeseci da pokazuje svoje "trenersko umjeće " i onda nogiranje, logicno![]()
Znate i sami da Janjoš nece docekati pocetak naredne sezone na klupi pitarlukaali dobro - vi furajte neku svoju pricu.
Ma ne zna to niko još 100% pregovara se...mada toliko je dobar taj momak, vrijedan, pošten, pa i da ne potpiše nebih se ljutio kao na neke. Koliko je skorman momak, juče nekako stidno proslavi onaj gol. Gledam sinoć iz kafane slike, i vidiš da se on ne uklapa sa onom bagromTomahawk11 wrote:Jesamganjeta wrote:Čuo je i Toma da ostaje.
![]()
Ne bih pisao o tome da covjek nije Zeljovac i da nije pricao o cinjenicama.
LazLSD wrote:Ljupko Petrovićleškarenje wrote:![]()
![]()
au, e ovo je meĆanjeLSD wrote:Ljupko Petrovićleškarenje wrote:![]()
![]()
hrasno38 wrote:Najjadniji navijaci na zemaljskoj kugli kad pobjede pjevaju o drugom klubu hehehehehhehe
lijek-za-sve wrote:pa pitaj svoju gay ekipu s juga
hrasno38 wrote:Ja mislim da cete "prekucati drugi dio". "pisati po sirotinji" i sve ono sto najavljujete godinam i godinama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego nadjoste li se u postovima poslije derbija.....hehe koji ste vi jadni pateticari i prije svega bezmudi ljudi!!!!
lijek-za-sve wrote: ma vase je modro proljece.....jer i svaka koka ubode koje zrno......i jadno ti je u gacama ako sta imas ,ako nemas tu je pitar da imas![]()
![]()
![]()
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”lijek-za-sve wrote:vidis ti kako koka zna kad ga pitar digne on ga i metne da koljena klecaju....hrasno38 wrote:tako je Pitar je tu da ga digne!!!![]()
![]()
samo cuvaj koljena
![]()
![]()
probala si ti to tako da znas
Mi samo tjeramo usred sezone. Ono kad zaredamo par losih rezultata pa kao alibi. Slicno kao i vi.LSD wrote:
Pa što ga vec dva puta tjerate sa koševa, ako ima trenersko umjeće![]()
Mi dobronamjerni susjedi mu dajemo još par mjeseci da pokazuje svoje "trenersko umjeće " i onda nogiranje, logicno![]()
Znate i sami da Janjoš nece docekati pocetak naredne sezone na klupi pitarlukaali dobro - vi furajte neku svoju pricu.
Bili posudjivao pare pod kamatu taj tvoj drug, sta kaze?kudrilo wrote:Mnogi me ovdje podsjećaju na mog druga, pitar je, kaže: sad bih potpisao da FKS osvoji pet titula pet narednih godina i šestu da ode u stečaj...
Pitam ga gdje je tu logika, kaže "pa vi Željovci bi pocrkali, Željo ne bi bio prvak, poslije toga može i stečaj..."
Tema je bila da li je kratkoročni uspjeh bitniji od dugoročne stabilizacije klubova.
kaze da je bio ofsajd ali da je Zeljo trebao dobiti crvenikudrilo wrote:Može li mi neko objasniti šta je zaključak genijalca Bore oko penala iz ofsajda Zrinjskog?
19DobrinjA87 wrote:kaze da je bio ofsajd ali da je Zeljo trebao dobiti crvenikudrilo wrote:Može li mi neko objasniti šta je zaključak genijalca Bore oko penala iz ofsajda Zrinjskog?![]()
![]()
STA BA OVAJ PRICA ****
RealnoBlueBlood wrote:kone slijedecu s Radnikom koji je najbolja gostujuca ekipa sa skorom 5-2-1 (14:6) na strani. Ako vi i krupa kiksate, mi uzmemo celika 3 razlike prezimicemo na 2.mjestu
Jel to ona utakmica kad ste nas ubili na terenu sa 0-0bjelave wrote: A na Kosevu, centra niste presli i nafakaski, ko zna po koji put, jedva bod iscupali.
a nisu nas na Kosevu pobijedili zadnjih 5 derbijabjelave wrote: A na Kosevu, centra niste presli i nafakaski, ko zna po koji put, jedva bod iscupali.
Masta moze svasta
Kad smo vec kod broja 5 koliko nam zadnjih sezona u supak zmirite?BlueBlood wrote:a nisu nas na Kosevu pobijedili zadnjih 5 derbijabjelave wrote: A na Kosevu, centra niste presli i nafakaski, ko zna po koji put, jedva bod iscupali.
Masta moze svasta![]()
ista situacija, isti protivnik samo zamijenjene uloge... penal na Lendricu ponisten zbog offside-aLSD wrote:19DobrinjA87 wrote:kaze da je bio ofsajd ali da je Zeljo trebao dobiti crvenikudrilo wrote:Može li mi neko objasniti šta je zaključak genijalca Bore oko penala iz ofsajda Zrinjskog?![]()
![]()
STA BA OVAJ PRICA ****
![]()
Boro je uspio sam sebe pobiti u jednoj recenici