valencia joventut hendikep 11,5 1
valencia je u 5 od 7 domacih pobjeda isla preko ove granice. joventut ima nesto bolje partije na strani inace ali i zadnja 3 medjusobna duela su im otisla daleko preko ove granice. pa eto za danas bih ovo od spanaca izvukao
dortmund augsburg hendikep 0:1 1
po meni najsigurniji par danas. i u prvom dijelu sezone ih je sAm Auba razbio tako da i danas ocekujem laganih minimalno 2 razlike.
nadal wawrinka nece biti rezultat 3 0 ili 0 3 dakle u premieru tr2
ovo je po osjecaju. mislim da nece rafi biti tako lako kako se ocekuje i to je to. mislim da moze stanislas uzeti jedan set makar.
pekovic preko 19,5
veceras sudar sa portlandom i ne vidim drugu soluciju nego da nidzo predje

malo se pribojavam blowouta tj da stane ostatak ekipe minesote pa da ih portland nakarata ali i u tom slucaju nidzo opet igra i dobije nekih minuta tako da ga ocekujem da trpa nemilice veceras kao uostalom i svi ostali ponudjeni s te tekme ali on mi je jedini "sigurica".
portland minesota over 220 poena
ocekujem resetanje i da ne bude blowout i to je to.
benfika gil vicente 1
ovo je zicer s malom kvotom ali uhar je

razmisljao sam o ps2 ali kontam kup je pa mozda ga i prime nekim cudom. nisu primili gol odavno a i gil vicente dosta malo daje na strani ali opet ne bih da rizikujem.
porto maritimo 3+
maritimo je redovna musterija vec godinama ali samo eto pitanje je hoce li dovoljno zapeti porto da ih nakanta. ovo sam mislio oba nece dati gol ali naravno nema u ponudi
psv alkmar - alkmar daje gol
ne znam cemu ovolika kvota na alkmaru. gledao sam psv protiv ajaksa i bas su kriza. neuigrani totalno. mislim da cu cak na nekom listicu pokusati dvicu opaliti na njih. ocekujem da mogu zabiti gol.
city watford oba nece dati gol
samo nadanje
lazio juve - lazio daje gol
danas koliko se sjecam nece biti kielinija pa nekako ocekujem da ce to biti maler za juve makar da gol prime ako vec ne mogu da izgube

ovo je cisti osjecaj i nista vise.
ibisevic daje gol
covjek u formi

ocekujem danas da ce zabiti pa kako god
wolfsburg hanover x2
ocekujem hanover da se malo trzne u ovom drugom dijelu sezone a i wolfsburg da padne

a gdje ces bolji nacin nego ovako da se to desi

hanover sve poraze na strani ima a wolf kod kuce samo 2 kiksa. i ovo je po osjecaju
eh

kad bi sve oovo proslo kako bi to fino bilo

meni na listic s jacim ulogom idu wawrinka, valencia, porto i dortmund a onda veceras pekovic

samo trazim jos jedan koji bih mogao staviti ali eto... mozda nekoga napomenem ovako na nesto sto bi igrao. ovo je neki moj osjecaj za danas