Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
čaika

#37876 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Pošto su vidjeli da je Šumska zemlja budućnosti i potentno tržište koje obećava bilionske zarade, CNN je odlučio da otvori šumski CNN = Vikom! Ja se nadam da nisu povezani sa mračnim umovima iz Budimpešte koji ruše Guardiana, ali to će šumska policija brzo otkriti.
CNN u BiH direktno iz Gradiške!

1. February 2013.

Televizijsko tržište Bosne i Hercegovine odnedavno je bogatije za još jednu TV stanicu – ni manje ni više nego CNN!

Ne radi se, međutim, o najpoznatijoj svjetskoj TV mreži, već televizijskoj stanici iz Gradiške, koja je, uprkos plagijatorskom nazivu, dobila dozvolu lokalnog suda, ali i Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) BiH, prenosi “Dnevni avaz”.

Kako je navedeno na internet prezentaciji televizije (cnn-rs.com), u toku je eksperimentalno emitovanje programa putem 10 predajnika u Republici Srpskoj.

Na pitanje kako je moguće da je ta TV stanica dobila odobrenje uprkos tuđem nazivu, u RAK-u su kazali da dozvole izdaju na osnovu sudskog rješenja o registraciji, što je CNN iz Gradiške i imao.

“Sud je taj koji odobrava ili ne odobrava naziv, a mi bez valjane sudske dokumentacije ne izdajemo dozvolu”, kazali su u RAK-u, dodajući da se ova televizijska stanica u proširenom nazivu zove Centralne nacionalne novosti.

Iako je u dozvoli za emitovanje navedeno da je direktor i glavni i odgovorni urednik CNN-a Anđela Perić :lol: :lol: :lol: :lol: , iza ovog TV projekta, kako prenosi “Avaz”, stoji kontroverzni Vinko Perić :lol: :lol: , direktor televizije Vikom. To dokazuje i isti kontakt telefon Vikoma i CNN-a, što je navedeno da na internet stranicama ovih televizija, ali i u dozvolama RAK-a. Perićeve fotografije, takođe, postavljene su i na stranici CNN-a, piše “Avaz”.

Perića je 2008. godine, neposredno uoči lokalnih izbora, CIK BiH skinuo s izborne liste i kaznio ga sa 10.000 KM, a RAK je televiziji “Vikom”, čiji je Perić vlasnik odrezao kaznu od 20.000 KM zbog emitovanja kontroverznog spota u kojem se osim njega pojavljuje i dvojnik doktora Dragana Dabića, alijas Radovana Karadžića.

Izvor: Nezavisne/Mondo
Neočekivano, neminovni proces raspada takozvane BiH pokrenuće Vikom televizija, tj. mr sc Vinko Perić glavom i Anđelinom sisom! Zulum Federalaca svima je težak, ali samo Vinko ima hrabrosti da povede šumski narod u slobodu!
DOKLE? KONTINUIRANOG HARAČENJA (svega pa i medija) IZ BLISKO-ISTOČNOG SARAJEVA :lol: :lol:
Objavljeno: 01:40 - 08.04.2013.

Da je Risto Đogo bio u pravu kada je govorio da „ovakva i nikad sastavljena BiH“ ne može opstati je i argument stalnih pretnji, pritisaka i pokušaja haračenja medija u Republici Srpskoj iz FBiH i BiH. Najnoviji primer: AMUS br: 83-GD/13 od 03.04.2013.
Zbog navodno njihovih FBiH (Bošnjačko-muslimanskih) autorskih prava, pa da ne poverujete kako je AMUS naveo u poslednjem dopisu i Svetskih autorskih prava? Ko je to u ime Sveta (RS, Rusije, Kine, Argentine . . . njima dao prava da nas iz RS harače i reketiraju?
Njima je verovatno krivo što njihovu FBiH neku malu šačicu autora i muzike mi ne emitujemo :lol: , pa hoće da nas prisile da emitujemo i još pri tome da mi njima plaćamo umesto oni nama kao marketing, propagandu i njihovu promociju. To su sve brutalne gluposti i bezobrazluci da naša objektivna javnost ne poveruje i više ne uvažava. Sad je na sceni pogrešno interpretiranje odgovorne osobe RAK-a i zastrašivanje RAK-om, koji istina za volju u poslednje vreme stvarno radi korektno svoj posao Regulatora.

Ovakvi potezi ne dobronamjernih trutova i haračlija u FBiH imaju dva cilja:
Ako uspiju zaplašiti kukavice i neinformisane, te potpišu AMUS-ove Ugovore, onda će AMUS-u morati plaćati debelu svotu novca svaki mesec nizašto. Mi iz RS emitujemo našu muziku koju su napravili naši kompozitori. Mislimo na Entitetsku RS teritorijalno i Dejtonski, a ne na nacionalnu. Normalno je da ono što emitujemo i plaćamo autorska prava. Mi emitujemo našu RS kulturu i muziku i plaćamo našim (RS) umjetnicima i izdavačkim kućama, kao i sva autorska prava srtancima i Svetu za strane serije i filmove, jer ne smemo emitovati drugačije. Ukoliko bi naši RS mediji, poltroni potpisali Ugovor i emitovali tu otetu, plagijatsku Bošnjačko-muslimansku muziku i Kulturu FBiH (protiv koje mi nemamo ništa) u Republici Srpskoj, time bi nesvesno uticali politički svojim medijima na neinformisani hrišćanski narod u RS. Time bi ti izdajnici direktno bili u funkciji Gadafijevih reči „Da će Evropa biti muslimanska bez mača“. (Nije slučajno smenjen Ministar kulture RS).
Ukoliko i dalje okupatori, nastave sa raznim pritiscima, Mi mediji iz Republike Srpske, kao i sav nevladin sektor, moramo sa našim vlastima i političarima ozbiljno pokrenuti , mirni demokratski razlaz i referendum o samostalnosti RS. Trećeg rešenja ne vidimo.

S poštovanjem!

UDRUŽENJE PRIVATNIH POSLODAVACA REPUBLIKE SRPSKE
Predsjednik predsjedništva Akademik Vinko Perić mr sc.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

REDAKCIJA ŠUMSKOG CNN DOGOVARA PLAN PRAĆENJA REFERENDUMA O NEZAVISNOSTI ŠUMSKE: ANĐELA PREDSJEDAVA
Image
veljaca

#37877 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

Čavić podsjetio Dodika da je javno priznao genocid u Srebrenici
Povodom gostovanja predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika u emisiji "Presing" na RTRS-u u kojoj je izjavio da bivši predsjednik RS-a Dragan Čavić treba da se odrekne potpisa sa izvještaja o Srebrenici i da se javno izvini srpskom narodu, jer su se, u međuvremenu, stekli novi uvjeti i dokazi u vezi sa događajima na srebreničkom području u julu 1995. godine, javnosti se pismom obratio Dragan Čavić.

Cijelu emisiju, koja je koncipirana kao dijalog-emisija radi suprostavljanja stavova različitih učesnika, obilježio je dijalog Milorada Dodika sa Draganom Čavićem, koji nije bio tu u studiju da demantuje njegove laži .

Milorad Dodik je kukavica koji nema hrabrosti da se javno suoči sa Draganom Čavićem o ovoj temi, ili bilo kojoj drugoj temi, jer zna da su u mojim rukama argumenti a u njegovim laži.

Zato o Draganu Čaviću , gdje god mu se ukaže prilika, drži monologe jer nema hrabrosti da se javno sučimo na bilo kojoj televiziji, ja kao bivši predsjednik RS a on kao sadašnji.

Prije svega, Dragan Čavić ima veze sa Izvještajem Komisije za istraživanje događaja u i oko Srebrenice iz 2004.godine onoliko koliko i Milorad Dodik.

Ovaj Izvještaj je usvojila Vlada RS na čelu sa Draganom Mikerevićem i nikakav potpis na taj dokument kojeg je usvojila Vlada RS nije stavio Dragan Čavić, tako da na poziv Milorada Dodika da Dragan Čavić povuče svoj potpis sa tog Izvještaja moj odgovor je jasan: Nemam šta povući, jer ništa nisam ni potpisao!

O Srebrenici sam javno rekao sve šta sam imao reći obraćanjem na RTRS u proljeće 2004. godine (prije punih 9 godina), što se može naći kao video snimak na YouTubeu i to je moja jedina veza sa Srebreničkim tragičnim događajima iz 1995.godine.

Ali zato je Milorad Dodik javno priznao da se u Srebrenici desio genocid, što ja za razliku od njega nikada nisam izjavio, a to možete pogledati na YouTubeu.

Milorad Dodik je jedini Srbin iz Republike Srpske, i to još u funkciji Predsjednika Republike Srpske, u intervjuu Senadu Hadžifejzoviću priznao da se u Srebrenici desio genocid. Ko ne vjeruje neka pogleda i posluša pravog Milorada Dodika.

Po meni, Milorad Dodik je počinio ekonomski genocid nad vlastitim narodom, a najnovija afera oko fabrike glinice Birač i Balkan Investment Banke, samo potvrđuje da sam u pravu.

On je lični prijatelj sa vlasnikom UKIO grupe iz Litvanije Vladimirom Romanovom. Romanov mu je davao donacije stotinama hiljada KM preko Birča i Balkan Investment Banke za njegov košarkaški klub Igokea.

Kredit koji je Dodik iz IRB dodjelio firmi čiji je suvlasnik njegov sin 'Fruit eco' isplaćen je upravo preko Balkan Investment Banke, uz to nije bilo dovoljno što je kredit dodijeljen već je naknadno i produžen grejs period ovoj istoj firmi.

Balkan investment Banka je otkupila obveznice u vrijednosti 7 miliona KM koje je emitovala "Kaldera" u vlasništvu Dodikovog bliskog prijatelja Milenka Čićića, a prije par mjeseci te iste obveznice je od Balkan Investment Banke otkupila Investiciono-razvojna banka RS. Da li se išta prethodno moglo dogoditi da Milorad Dodik nije uticao na Romanova da odobri ovakve aranžmane?

Zbog ovakvih aranžmana Balkan Investment Banka je propala pa je sada spašavaju isti oni koji su je i uništili na čelu sa Miloradom Dodikom. I što je najžalosnije, ne spasavaju je svojim parama nego parama građana.

I na kraju mogu samo reći da Milorad Dodik često govori laži o meni zbog toga što ja takođe često govorim istinu o njemu.

Na sreću, njegove laži nije teško demantovati.

U laži su uvijek bile kratke noge a Miloradove laži su ostale i bez nogu!", stoji u Čavićevom otvorenom pismu.

U pomenutoj emisiji Milorad Dodik je rekao: “Čavić je potpisao sramni izvještaj o Srebrenici da bi sačuvao političku fotelju. Da nije bilo tog sramnog i lažnog izvještaja, mnogo bi lakše bilo danas Radovanu Karadžiću i mnogim drugim ljudima u Haškom tribunalu”, ocijenio je Dodik.

On je rekao da međunarodna zajednica i Haški tribunal nisu imali nikakvih egzaktnih podataka i dokaza o tome šta se dešavalo u Srebrenici.

“Stranci i Bošnjaci pokušali su iskoristiti priču o Srebrenici kao dokaz da su Srbi počinili genocid u Srebrenici i zato je bio potreban Čavićev izvještaj koji prelazi famoznu cifru od preko 8.000 ubijenih u Srebrenici”, istakao je Dodik u Presingu, dok je cijela bh. javnost mogla čuti i vidjeti šta je Dodik rekao o tome šta se događalo u Srebrenici u julu 1995.

Dodik, kao i ostali koji negiraju genocid u Srebrenici su vrlo dobro svjesni da se on dogodio, a to dokazuju i presude suda u Hagu. Međutim, u zavisnosti od političkog momenta genocid priznaju ili ne priznaju.

....................

Koliko vidim - ostace Cavic bez odojka, mozda i dva .... Jedino ako PreCednik ne pokaze svoju velikodusnost, u trenutcima izmedju dvije oplodnje ....
antifascism

#37878 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by antifascism »

čaika wrote:Pošto su vidjeli da je Šumska zemlja budućnosti i potentno tržište koje obećava bilionske zarade, CNN je odlučio da otvori šumski CNN = Vikom! Ja se nadam da nisu povezani sa mračnim umovima iz Budimpešte koji ruše Guardiana, ali to će šumska policija brzo otkriti.
CNN u BiH direktno iz Gradiške!

1. February 2013.

Televizijsko tržište Bosne i Hercegovine odnedavno je bogatije za još jednu TV stanicu – ni manje ni više nego CNN!

Ne radi se, međutim, o najpoznatijoj svjetskoj TV mreži, već televizijskoj stanici iz Gradiške, koja je, uprkos plagijatorskom nazivu, dobila dozvolu lokalnog suda, ali i Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) BiH, prenosi “Dnevni avaz”.

Kako je navedeno na internet prezentaciji televizije (cnn-rs.com), u toku je eksperimentalno emitovanje programa putem 10 predajnika u Republici Srpskoj.

Na pitanje kako je moguće da je ta TV stanica dobila odobrenje uprkos tuđem nazivu, u RAK-u su kazali da dozvole izdaju na osnovu sudskog rješenja o registraciji, što je CNN iz Gradiške i imao.

“Sud je taj koji odobrava ili ne odobrava naziv, a mi bez valjane sudske dokumentacije ne izdajemo dozvolu”, kazali su u RAK-u, dodajući da se ova televizijska stanica u proširenom nazivu zove Centralne nacionalne novosti.

Iako je u dozvoli za emitovanje navedeno da je direktor i glavni i odgovorni urednik CNN-a Anđela Perić :lol: :lol: :lol: :lol: , iza ovog TV projekta, kako prenosi “Avaz”, stoji kontroverzni Vinko Perić :lol: :lol: , direktor televizije Vikom. To dokazuje i isti kontakt telefon Vikoma i CNN-a, što je navedeno da na internet stranicama ovih televizija, ali i u dozvolama RAK-a. Perićeve fotografije, takođe, postavljene su i na stranici CNN-a, piše “Avaz”.

Perića je 2008. godine, neposredno uoči lokalnih izbora, CIK BiH skinuo s izborne liste i kaznio ga sa 10.000 KM, a RAK je televiziji “Vikom”, čiji je Perić vlasnik odrezao kaznu od 20.000 KM zbog emitovanja kontroverznog spota u kojem se osim njega pojavljuje i dvojnik doktora Dragana Dabića, alijas Radovana Karadžića.

Izvor: Nezavisne/Mondo
Neočekivano, neminovni proces raspada takozvane BiH pokrenuće Vikom televizija, tj. mr sc Vinko Perić glavom i Anđelinom sisom! Zulum Federalaca svima je težak, ali samo Vinko ima hrabrosti da povede šumski narod u slobodu!
DOKLE? KONTINUIRANOG HARAČENJA (svega pa i medija) IZ BLISKO-ISTOČNOG SARAJEVA :lol: :lol:
Objavljeno: 01:40 - 08.04.2013.

Da je Risto Đogo bio u pravu kada je govorio da „ovakva i nikad sastavljena BiH“ ne može opstati je i argument stalnih pretnji, pritisaka i pokušaja haračenja medija u Republici Srpskoj iz FBiH i BiH. Najnoviji primer: AMUS br: 83-GD/13 od 03.04.2013.
Zbog navodno njihovih FBiH (Bošnjačko-muslimanskih) autorskih prava, pa da ne poverujete kako je AMUS naveo u poslednjem dopisu i Svetskih autorskih prava? Ko je to u ime Sveta (RS, Rusije, Kine, Argentine . . . njima dao prava da nas iz RS harače i reketiraju?
Njima je verovatno krivo što njihovu FBiH neku malu šačicu autora i muzike mi ne emitujemo :lol: , pa hoće da nas prisile da emitujemo i još pri tome da mi njima plaćamo umesto oni nama kao marketing, propagandu i njihovu promociju. To su sve brutalne gluposti i bezobrazluci da naša objektivna javnost ne poveruje i više ne uvažava. Sad je na sceni pogrešno interpretiranje odgovorne osobe RAK-a i zastrašivanje RAK-om, koji istina za volju u poslednje vreme stvarno radi korektno svoj posao Regulatora.

Ovakvi potezi ne dobronamjernih trutova i haračlija u FBiH imaju dva cilja:
Ako uspiju zaplašiti kukavice i neinformisane, te potpišu AMUS-ove Ugovore, onda će AMUS-u morati plaćati debelu svotu novca svaki mesec nizašto. Mi iz RS emitujemo našu muziku koju su napravili naši kompozitori. Mislimo na Entitetsku RS teritorijalno i Dejtonski, a ne na nacionalnu. Normalno je da ono što emitujemo i plaćamo autorska prava. Mi emitujemo našu RS kulturu i muziku i plaćamo našim (RS) umjetnicima i izdavačkim kućama, kao i sva autorska prava srtancima i Svetu za strane serije i filmove, jer ne smemo emitovati drugačije. Ukoliko bi naši RS mediji, poltroni potpisali Ugovor i emitovali tu otetu, plagijatsku Bošnjačko-muslimansku muziku i Kulturu FBiH (protiv koje mi nemamo ništa) u Republici Srpskoj, time bi nesvesno uticali politički svojim medijima na neinformisani hrišćanski narod u RS. Time bi ti izdajnici direktno bili u funkciji Gadafijevih reči „Da će Evropa biti muslimanska bez mača“. (Nije slučajno smenjen Ministar kulture RS).
Ukoliko i dalje okupatori, nastave sa raznim pritiscima, Mi mediji iz Republike Srpske, kao i sav nevladin sektor, moramo sa našim vlastima i političarima ozbiljno pokrenuti , mirni demokratski razlaz i referendum o samostalnosti RS. Trećeg rešenja ne vidimo.

S poštovanjem!

UDRUŽENJE PRIVATNIH POSLODAVACA REPUBLIKE SRPSKE
Predsjednik predsjedništva Akademik Vinko Perić mr sc.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

REDAKCIJA ŠUMSKOG CNN DOGOVARA PLAN PRAĆENJA REFERENDUMA O NEZAVISNOSTI ŠUMSKE: ANĐELA PREDSJEDAVA
Image
Jos su na logo stavili ono R, kao registred trademark :lol:
Image

Oni ko fol registrovali trademark CNN :-)
antifascism

#37879 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by antifascism »

Peric:
Ovu nažalost tačnu istinu navodimo bez primjese politike. Jednu od glavnih resursa Entiteta Republike Srpske, RTV FREKVENCIJE, u vreme Ministra za saobraćaj i veze RS Rajka Vasića 1997. godine su oteli okupatori, a ministarstvo za medije ukunuli te sve ingerencije i ovlaštenja preneli na zloglasnu "REGULATORNU AGENCIJU ZA MEDIJE" u BiH, 1999. godine. Prvo na tadašnji IMC, a zatim CRA, a sada poznatu kao zloćudni RAK za hrišćanske medije u RS i BiH.
:lol:
http://www.vikom.tv/
Alfons Kauders

#37880 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Image
dudlov

#37881 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

Alfons Kauders wrote:Image
:mrgreen:

Sent from my LG-P970
BHCluster

#37882 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Naslov nije uredu ovo je plegijat,
Film se zove:
Latinica: Kačavenda i 4S!
Ћирилица: Качавенда и 4С!
Chisum

#37883 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Evo ih k'o Ginsberg i Orlovsky.

One-night stand vladika.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#37884 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kačavenda je samo zloupotrebio preCedničku popularnost kako bi ovakvom slikom marketinški podržao svoj
hit video uradak.PreCednik nikada nije općio sa muškarcima,strašno je takvo nešto i pomisliti za čuvenog
"Pastuha iz Bakinaca",ultimativnu erotsku fantaziju desetina hiljada žena iz šumske,kako rotkinja tako i nerotkinja.
Mnoge nerotkinje ostvarile su svoje najluđe snove zahvaljujući preCednikovim ustavnim obavezama i dužnostima
oplaodnje,a ne treba sumnjati da preCednik nije zanemario ni ostatak ženske populacije u šumskoj. :oops:

Ne zaboravimo da je preCednik jedan od dva muškarca u šumskoj koji je nosilac ordena "Ron Jeremy" sa
zlatnim zracima,uz neodoljivog Miloša Šmitrana.Čak ni jedan Zmaj iz Šipova nije imao čast da ponese jedno
ovakvo priznanje. :mrgreen:
Tears

#37885 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tears »

Jaooj kako sam se ismejao neko vece Dodo gostuje u nekoj emisiji na rtrsu i tako ja gledam i skontam da iza njega sedi moja sestra , ismejao sam se ko nikad :D

A sto se tice dode , covek ce za mene uvek ostati ljud'na i dobar covek ! :)
prljavi Hare

#37886 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Tears wrote:Jaooj kako sam se ismejao neko vece Dodo gostuje u nekoj emisiji na rtrsu i tako ja gledam i skontam da iza njega sedi moja sestra , ismejao sam se ko nikad :D

Tačno,ko je to bolji od preCednika? :thumbup:

P.S.Sestra sjedila iza preCednika? :roll: Previše blizu,po mom mišljenju. 8-)
Co0l

#37887 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

Tears wrote:Jaooj kako sam se ismejao neko vece Dodo gostuje u nekoj emisiji na rtrsu i tako ja gledam i skontam da iza njega sedi moja sestra , ismejao sam se ko nikad :D

Neka te ne iznenadi ako za cca 9 mjeseci postanes ujko :D
Za svaku zensku osobu koja se nadje u krugu od 100 metara od preCednika postoji velika vjerovatnoca da zacne.Fizicki kontakt nije neophodan,preCednik oplodjuje i telepatski!
prljavi Hare

#37888 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Co0l wrote:

Za svaku zensku osobu koja se nadje u krugu od 100 metara od preCednika postoji velika vjerovatnoca da zacne.Fizicki kontakt nije neophodan,preCednik oplodjuje i telepatski!

Tačno.Jedna žena iz Nevesinja je pričala da je samo mahala zastavicom u znak pozdrava kada je preCednik bio
u posjeti,i ostala gravidna. :mrgreen:
seln

#37889 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:
Co0l wrote:

Tačno.Jedna žena iz Nevesinja je pričala da je samo mahala zastavicom u znak pozdrava kada je preCednik bio
u posjeti,i ostala gravidna. :mrgreen:
Ma, prdimahovina...zatrudnila je konobarica koja je skupljala case i sahane poslije Dodine gozbe.
Tears

#37890 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tears »

Ma sedela iza njega i uzivala , sto ja nisam bio na njenom mestu :D
Al najjaci mi je Mile kad zapeva majke mi :)
Sto jes jes ja bi voleo da Mile bude Predsednik Republike Srpske jos 100godina , kad bi se moglo :D
prljavi Hare

#37891 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

ejg8e4uz84z wrote:samo neka vas mile kara muslimajmuni ISRAEL I SRPSKA SU VEČNI :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo se još jedna nerotkinja istresla! :thumbup:

P.S.Izrael je privremen. :oops:
prljavi Hare

#37892 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Tears wrote:Ma sedela iza njega i uzivala , sto ja nisam bio na njenom mestu :D
Sto jes jes ja bi voleo da Mile bude Predsednik Republike Srpske jos 100godina , kad bi se moglo :D

Ma 100 godine ne može,svi imamo životni vijek,ali još 2-3 mandata sigurno. :thumbup:
seln

#37893 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Tears wrote:
I mi bi voljeli...ni NATO je nije tako sjebao. :D
Co0l

#37894 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

Bravo!Sa ovakvom omladinom buducnost nam je svijetla! :thumbup:

Uprati ovih dana ako bude na kakvoj televiziji vladika Kacavenda gostovao pa se prijavi da sjedis kod njega,nije bitno gdje ces sjedit,iza,ispred ili pored,uzivanje ce ti biti zagarantovano :D
prljavi Hare

#37895 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Co0l wrote:

Uprati ovih dana ako bude na kakvoj televiziji vladika Kacavenda gostovao pa se prijavi da sjedis kod njega,nije bitno gdje ces sjedit,iza,ispred ili pored,uzivanje ce ti biti zagarantovano :D
A možeš povesti sa sobom i dvojicu,trojicu drugova.Ne smeta. :mrgreen:
seln

#37896 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:
Co0l wrote:

tri prsta, cetiri mladica, prava mera.
Co0l

#37897 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

prljavi Hare wrote:
Co0l wrote:

:lol:

Vladika ne diskriminise,i prima i daje :thumbup:
mO k3

#37898 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Gledao sam isto ,ako ti je ona sestra na koju mislim ,nije loša :)))
Tears

#37899 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tears »

mO k3 wrote:

crnokosa s njegove desne strane :)

Cool znam da je svetla jer sam u njegovoj stranki :) ;-)
mO k3

#37900 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tears wrote:
mO k3 wrote:

crnokosa s njegove desne strane :)

Cool znam da je svetla jer sam u njegovoj stranki :) ;-)
Ona u zelenom??? :D :D
Locked