omar little wrote:dajte mi nesto pre-victorian ili victorian england, spletke, parketi, lusteri, crinoline, nepregledni estates, baste, cvijece, potocici i toa da nije bas dibidus patetika romantika.

Moderator: _BataZiv_0809
omar little wrote:dajte mi nesto pre-victorian ili victorian england, spletke, parketi, lusteri, crinoline, nepregledni estates, baste, cvijece, potocici i toa da nije bas dibidus patetika romantika.

Upravo, oba bolja od Ljilje deset puta.I am Happy wrote:Pregledaj, ali film jeste tezak i defitivno jedan od onih koje nikad neces zaboraviti.Tito_i_Partija wrote:Jel' da gledam il' da ne gledam? U jednu ruku preporucujete film, al' brate prepadate me sa svojim utiscima.
U vrijeme kada sam gledao filmove naletio sam na jos dva odlicna film od Moodyssona i defitivno su top preporuka i ako nemaju bas neke wow ocjene na imdb.
http://www.imdb.com/title/tt0203166/?ref_=nm_knf_i3
http://www.imdb.com/title/tt0150662/?ref_=nm_knf_i1
Vjerovatno ce me podrzati i za ova dva filma forumasi koji su ih gledali.
Haris033 wrote:Malo predvidljiv, ali vrlo dobar triler

Trebao bi ti biti odličan, da sada ne spojlam ovdje.KB9 wrote:
dooobar film, pogotovo zbog toga jer nisam siguran da li mi je kraj odlican il nevjerovatno smece
kad skontas kraj je toliko logican da je totalno neocekivanderion wrote:Trebao bi ti biti odličan, da sada ne spojlam ovdje.KB9 wrote:
dooobar film, pogotovo zbog toga jer nisam siguran da li mi je kraj odlican il nevjerovatno smece

Ma mrsko miBanksy wrote:Vjerujem u tvoj ukus, ali kad bi još ubacio koju rečenicu... vako nako, tegoba, pitakitd.
Pa, nemoj da ti je mrskoJohn Cleese wrote:Ma mrsko miBanksy wrote:Vjerujem u tvoj ukus, ali kad bi još ubacio koju rečenicu... vako nako, tegoba, pitakitd.
![]()
![]()
Odličan, osvjezenje u kategoriji horora.relativno84 wrote:Haris033 wrote:Malo predvidljiv, ali vrlo dobar triler
Ne nadjoh bas previse elemenata zestokog horora, al' ajde, more se nekako poturit pod istog.karanana wrote:Solidna treba. Koja vas je scena najvise prepala u ovom hororu?
Sta to znaci?