Hafis wrote:emil_L wrote:.ali i ja bi isto radio da sam u njegovoj poziciji (pokrenem diskusiju a neko me poklopi činjenicama..okreći temu na drugu stranu)..
Kojim činjenicama? Šupljim o ''poklapanju'' srednje Bosne, o predviđanjima skorog ''nestanka'', nekakvoj navodnoj majorizaciji, o nekakvih 75% Mostara (nemaš gdje zuba pošteno popraviti u tih tvojih ''75%'') i ostala nacionalistička preseravanja. I misliš da ću ja s takvim ozbiljno razgovarati.
Znam ja malo bolje ovaj naš mostarski mentalitet od tebe hercegovac, i u pravilu takve nacionaliste kao ti, nema ker za što ujesti. A ono bi poklapalo....o sebi se zabavi jadan ne bio. A sad nastavi 75%, srednja Bosna, majorizacija, UZP, dikela, opuzen...av av av...av...drž' ga Lila!
Oooooo roćkanee jesam li te ovo bihuzurio
Bi li me sad najradije strpo u kakav koncetracioni logor tipe Heliodrom, Dretelj, Gabela Vojno, samo da možeš?
Nemoj bolan roćkane ...ispadaš primitivan a znaš šta mahala kaže.."vidi ga ..Hrvat a primitivan"
Ali hajmo opet malo o činjenicama jer vidim da su ti izuzetno drage ba da ih na miru protabirimo..
a nu sada..
Šupljim o ''poklapanju'' srednje Bosne
Ko je gradnoačelnik Viteza? Bošnjak..jeli tako? Tako je.
Šta je još ostalo u srednjoj Bosni od bivše tzv. hzhb? Kiseljačka enklava..jeli tako? Tako je
Eto vidiš..činjenica
o predviđanjima skorog ''nestanka''
Kakvog nestanka "budibogstobom"? Estakvirula, čovjek poziva na nestanak. Seoba ..iliti "humano preseljenje" što je tvoj otac nacije zagovarao a ti provodio. A pozivajući se na vjerodostojne podatke katoličke crkve..u BiH je 1991 godine živjelo 720 "tisućahiljada" Hrvata a prema istom izvoru taj broj je danas 460 "tisućahiljada". Pa ti sad vidi..
Eto vidiš....opet činjenica
nekakvoj navodnoj majorizaciji
Pa drug moj o čemu onda Čović svaki dan priča..? Ako laže on lažem i ja

Znači opet činjenica. Jeli tako? Naravno da je tako
o nekakvih 75% Mostara
Nije to bolan roćko "nekakvih 75%". To je Mostar. Ali na tvoju žalost nije "stolni". Dakle opet činjenica.
nemaš gdje zuba pošteno popraviti u tih tvojih ''75%''
Ima bolan roćko već ti ne znaš. Dođi ponekad u Mostar, nemoj samo ćulit iza Huma. Majka mu stara nije više 93-ća. Neće ti bolan niko ništa. Bujrum na Musalu, popi kafu i pojedi ćevape opusti se malo..Objasni ljudima da je ovo sada "stolni" grad
ostala nacionalistička preseravanja
Uff roćko ..usra ga ti sad i šefa i stanicu..Jadan nisi bio u tvojih 25% nema se đe krmača očešat a da ne zapne za kukasti krst ili slovo U. I ti bi nekom pričo o nacionalizmu. Ako je još ostalo farbe od Međugorja, lijepo frču u ruke, očisti te fašističke ogavnosti pa se vrati da malo naprdivamo o nacionalizmu. Gdje bijaše roćko slatki 93-će da malo prozoveš nacionaliste? Nešto si mi šutio aaa roćko
I misliš da ću ja s takvim ozbiljno razgovarati.
Ma razgovarao bi ti ali te ja brzo poklopim činjenicama. Ako nije šta jasno samo javi roćko..rastabirit ću ti ja to na tanane baš ko i ovo iznad.
Znam ja malo bolje ovaj naš mostarski mentalitet od tebe hercegovac
Nemaš ti pojma o našem Mostarskom mentalitetu. Da bi taj mentalitet razumio u Mostaru moraš živjeti malo duže od 15 godina i ne dolazit u njeg samo heftično na tepu. To se ne pika.
i u pravilu takve nacionaliste kao ti, nema ker za što ujesti.
Koristeći tu logiku onda je u tvojih 25% sve gola bjeda i sirotinja? De se onda odluči ili su nacinalisti "ekonomski dominanti" ili su bjeda i sirotinja? Hebi ga ne može "obatroje"..
A ono bi poklapalo....o sebi se zabavi jadan ne bio
Upravo to i radim..bavim se sobom i svojom državom. a poklapanje je direktan proizvod upravo takvog pristupa. U svakom slučaju hvala na savjetu..uredno ćemo ga proslijediti
A sad nastavi 75%, srednja Bosna, majorizacija, UZP, dikela, opuzen
Naravno, zašto bježati od realnosti?
av av av...av
Lijepo ti stoji
drž' ga Lila
U mene je češće ..drž' ga Ivanka..ali eto šta kome odgovora, to su ipak vaše stvari.