Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#37801 Re: Edin Džeko
Likovi su preozbiljni, shvataju situaciju preozbiljno.
-
Korisničkoime
#37802 Re: Edin Džeko
Bravo @jezu za komentar uzeo si mi rijec iz usta (tipkovnice) poletih da napisem, Euro u toku, Copa u toku, Pjanuc otisao u Juve, novi sistem u PL, prelazni rok u PL ma nema sta nema ali likovi ne mogu bez Dzeke.mO k3 wrote:Dobar postjeza u ledja wrote:Interesantno, cak i kad je Dzeko jedan od rijetkih igraca na planeti koji ne mora da razmislja o igranju fudbala, a ni o transferima, ovdje se i dalje svakodnevno vodi prica o njemu. Kako vam ne dosadi?![]()
Igra se EURO, igra se COPA, domaci klubovi se pripremaju za evropske kupove, Premijer liga se mijenja, klubovi dovode pojacanja, reprezentacija nema utakmicu na vidiku, Pjanic postao nas najistureniji reprezentativac sto se tice jacine kluba (da ne kazem najbolji, da se neki ne uvrijede), a ovdje se i dalje tema "Edin Dzeko" svakodnevno odrzava u vrhu podforuma. Sta je s vama jbt?
![]()
Kako god skoro 1600 stranica o njemu , pola kritika pola hvalospjevi iskreno mene boli za koga ce ko da glasa ,ali rekao sam to par stranica prije ja da sam na njegovom mjestu presutio bih ...
Suti ba @moke pola tvojih postova su laprdanja na ovoj temi ne znam koja ce tvoja svrha biti kada Dzeko okonca karijeru, oca mi mog bice tebi vise zao nego meni koji ga gotivi.
- Mali_Vuk
#37803 Re: Edin Džeko
Eno Asmirova i Lulićeva tema skoro ispale sa prve stranice 
Čaruga za ovu intervenciju
Kakve su se nebuoze bile pošle pisati, nevjerovatno
Čaruga za ovu intervenciju
Kakve su se nebuoze bile pošle pisati, nevjerovatno
- Troll_Happens
#37804 Re: Edin Džeko
http://www.klix.ba/sport/nogomet/neizvj ... /160624032
Sta reci jesmo opet u krivu kad decka kritikujemo sa pravom. I ove novinare ne kontam prvo su rekli da Spaleti racuna na njega 100% iducu sezonu a eto nije sigurno ni da li ce sad ostati u italiji...
Sta reci jesmo opet u krivu kad decka kritikujemo sa pravom. I ove novinare ne kontam prvo su rekli da Spaleti racuna na njega 100% iducu sezonu a eto nije sigurno ni da li ce sad ostati u italiji...
- ultima_palabra
#37805 Re: Edin Džeko
Da bi kritikovao, moraš znati nešto o nečemu. U suprotnom samo sereš.
-
Tuborg Na_Mozgu
#37806 Re: Edin Džeko
džeko prije amre vrhunski fudbaler sa amrom prosječan i svom sinu sam rekao džabe ti fakultet medicine ako naletiš na dilindaru postat čes dimnjačar, džeko ekvivalent za trubu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37807 Re: Edin Džeko
A i ovi u Romi blage veze nemaju. Kukaju kako nemaju para da se pojacaju, eto od Dzeke ce sigurno namiriti tu lovu
Zato su ''pametno'' potrosili pare od Pjanicevog transfera
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#37808 Re: Edin Džeko
Dzeko je od odlaska iz Zelje do nekih godinu dana prije dolaska u Romu bio uvijek u odlicnoj formi i ta forma mora da jebes mater jednom pasti i ta kriza mora doci. Normalno je sa ljudskog i psiholoskog aspekta kada dobijes dijete da ti se sve izvrne naopacke ali da bi to pojedine mlakonje shvatile treba ga prvo zabiti pa onda napraviti dijete pa kada se rodi biti odgovoran otac. Medjutim njegova losa forma u klubu se nikako nije manifestovala u reprezentaciji gdje je i kad je najlosiji u klubu u reprezentaciji opet najbolji i to jedino sto mene interesuje sto se tice Edina Dzeke. Njegova kriza ce proci i on ce sigurno odigrati jos 3-4 godine u visokom te kvalitetnom ritmu ali i da prestane igrati taj covjek je BH institucija koji je u svim segmentima zasluzio sve pohvale i kao igrac i kao covjek. Ovdje je zaista par ljudi bolesno i sa svojim komentarima mogu izazvati samo gadjenje bilo kojeg normalnog insana iz BiH a obicno kako to zivot pokazuje radi se o ljudima koji su prepuni frustracija, ljubomore i koji apsolutno ne kotiraju nigdje u drustvu niti ih iko hoce u drustvu i onda ovdje anonimno pokusavaju da budu na tronu. Iskreno mogu ih samo zaliti.Tuborg Na_Mozgu wrote:džeko prije amre vrhunski fudbaler sa amrom prosječan i svom sinu sam rekao džabe ti fakultet medicine ako naletiš na dilindaru postat čes dimnjačar, džeko ekvivalent za trubu.
- Troll_Happens
#37809 Re: Edin Džeko
Ja mislim da njemu ne prija italijanska liga. Vise mu lezi njemacka jer je tu bio najbolji. Zasto da se ne vrati tamo. Lige gdje se trci puno kao eng talijanska i spanska i gdje treba punotehnike nisu za njega. Podsjeca me na Sava Milosevica koji se samo podmetao da lopta odbijanjem ode u go. Doduse treba i to znati ali opet.....hrasno38 wrote:Dzeko je od odlaska iz Zelje do nekih godinu dana prije dolaska u Romu bio uvijek u odlicnoj formi i ta forma mora da jebes mater jednom pasti i ta kriza mora doci. Normalno je sa ljudskog i psiholoskog aspekta kada dobijes dijete da ti se sve izvrne naopacke ali da bi to pojedine mlakonje shvatile treba ga prvo zabiti pa onda napraviti dijete pa kada se rodi biti odgovoran otac. Medjutim njegova losa forma u klubu se nikako nije manifestovala u reprezentaciji gdje je i kad je najlosiji u klubu u reprezentaciji opet najbolji i to jedino sto mene interesuje sto se tice Edina Dzeke. Njegova kriza ce proci i on ce sigurno odigrati jos 3-4 godine u visokom te kvalitetnom ritmu ali i da prestane igrati taj covjek je BH institucija koji je u svim segmentima zasluzio sve pohvale i kao igrac i kao covjek. Ovdje je zaista par ljudi bolesno i sa svojim komentarima mogu izazvati samo gadjenje bilo kojeg normalnog insana iz BiH a obicno kako to zivot pokazuje radi se o ljudima koji su prepuni frustracija, ljubomore i koji apsolutno ne kotiraju nigdje u drustvu niti ih iko hoce u drustvu i onda ovdje anonimno pokusavaju da budu na tronu. Iskreno mogu ih samo zaliti.Tuborg Na_Mozgu wrote:džeko prije amre vrhunski fudbaler sa amrom prosječan i svom sinu sam rekao džabe ti fakultet medicine ako naletiš na dilindaru postat čes dimnjačar, džeko ekvivalent za trubu.
- Tito_i_Partija
#37810 Re: Edin Džeko
Kako je krenulo, James Pallotta ce za koju godinu dovest' Romu na nivo Parme. Cini mi se da taj covjek nema pojma sta radi.Tomahawk11 wrote:A i ovi u Romi blage veze nemaju. Kukaju kako nemaju para da se pojacaju, eto od Dzeke ce sigurno namiriti tu lovu![]()
- ultima_palabra
#37811 Re: Edin Džeko
Izgleda da ode i Radja.
- jethro
#37812 Re: Edin Džeko
Dino Radja?ultima_palabra wrote:Izgleda da ode i Radja.
- MOSALJOZE
#37813 Re: Edin Džeko
Pa šta će
Dok je imao za koga trčati(Miralema)bilo mu je dobro,sad i on vidio koliko je sati.
Dok je imao za koga trčati(Miralema)bilo mu je dobro,sad i on vidio koliko je sati.
- ljevoruki
#37814 Re: Edin Džeko
Chelsea se ne odbija, pogotovo ako igras u Romi. 
- BarbaDue
#37815 Re: Edin Džeko
Imal novosti za džeka, šta se priča po kuloarima?
- Point.
#37816 Re: Edin Džeko
Rece Irfan da ostaje u mrskoj Romi.
- hrasno38
- mO k3
#37818 Re: Edin Džeko
Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....
- jethro
#37819 Re: Edin Džeko
Nikada ne reci nikada....mO k3 wrote:Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....
- hrasno38
#37820 Re: Edin Džeko
jebo te koji si ti lik nevjerovatno!!!mO k3 wrote:Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....
- drug_profi
#37821 Re: Edin Džeko
Ma ni ja ne vjerujem.
Last edited by drug_profi on 30/06/2016 10:19, edited 1 time in total.
- mO k3
#37822 Re: Edin Džeko
Izvini Hrasno , moram ti reci Miralem je vrijedan i vise , al dzeko nehrasno38 wrote:jebo te koji si ti lik nevjerovatno!!!mO k3 wrote:Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....
To je moje mišljenje
- hrasno38
#37823 Re: Edin Džeko
Nije poenta koliko ko vrijedi jer to ne odlucujemo ni ti ni ja a sasvim sigurno nemamo ni refernece ama bas nikakve da to objektivno i kvalitetno procjenimo, nego je poenta da ti cekas ko zapeta puska da bi isao nesto kontra Edina ili da bi popiso bilo sta afirmativno sto pise o njemu. To sto ti radis i tvojih par istomisljenika je stvarno vise nego bolesno mada zaboli Edina i o tvom i o mom misljenju jer on je vec dobio milione koje ne moze potrositi do kraja svog zivota.mO k3 wrote:Izvini Hrasno , moram ti reci Miralem je vrijedan i vise , al dzeko nehrasno38 wrote:jebo te koji si ti lik nevjerovatno!!!mO k3 wrote:Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....
To je moje mišljenje
- mO k3
#37824 Re: Edin Džeko
Hrasno de pokušaj normalno komunicirati , nemoj da te čudi sto ideš raji na živac ...
I mani se tih priča miliona zaradio ima dobru djevojku ovo ono , iskreno mene to ne zanima kao i većinu ovdje
I mani se tih priča miliona zaradio ima dobru djevojku ovo ono , iskreno mene to ne zanima kao i većinu ovdje
- BarbaDue
#37825 Re: Edin Džeko
LoL koliko si puta do sada profilio u procjeni!?mO k3 wrote:Lol 28 miliona , nikada a možda ni tada ....