nemoj me zezatiomar little wrote:salimo se, bolan, znamo da se sve zna samo te malo zezamo.
ma šalim se i ja, pišem onako da održim temu aktivnom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nemoj me zezatiomar little wrote:salimo se, bolan, znamo da se sve zna samo te malo zezamo.
ove sezone je zabranjeno svirati penal u korist barcelone.Vertig0 wrote:Tek sad vidjeh ovaj penal sto nije sviran Neymaru
Zar nije na prosloj prvenstvenoj sviran penal?5 0 5 wrote:ove sezone je zabranjeno svirati penal u korist barcelone.Vertig0 wrote:Tek sad vidjeh ovaj penal sto nije sviran Neymaru
nijeTomahawk11 wrote:Zar nije na prosloj prvenstvenoj sviran penal?5 0 5 wrote:ove sezone je zabranjeno svirati penal u korist barcelone.Vertig0 wrote:Tek sad vidjeh ovaj penal sto nije sviran Neymaru
mislim da je bio kup.Tomahawk11 wrote: Zar nije na prosloj prvenstvenoj sviran penal?
nijedan nije ni sviran.skenderija04 wrote:Barcelona ove sezone nije postigla niti jedan gol iz penala u prvenstvu.
Ejs...5 0 5 wrote:nijedan nije ni sviran.skenderija04 wrote:Barcelona ove sezone nije postigla niti jedan gol iz penala u prvenstvu.
U kupu promaseni s Atleticom i prije toga mislim jedan.5 0 5 wrote:mislim da je bio kup.Tomahawk11 wrote: Zar nije na prosloj prvenstvenoj sviran penal?
Ok, znaci diskusija je jedan ili nijedan....Tomahawk11 wrote:U kupu promaseni s Atleticom i prije toga mislim jedan.5 0 5 wrote:mislim da je bio kup.Tomahawk11 wrote: Zar nije na prosloj prvenstvenoj sviran penal?
ali zato jesu svirali mascheranu nepostojeci penal nekoliko minuta prije.sizifinho wrote:Ma dobro, mislim da to nije urota protiv Barce, već loše suđenje uopće u primeri. Pa ni Albi nisu ruku svirali i jasan crveni.
Najcudnije je sto su sad otvorili poseban slucaj za Bartomeua koji nije bio u predmetu Neymar.omar little wrote:a u picku materinu vise.
Tek je pocelo...Sada ce i Messi na sud, pa ce presuda. Sve su uvezali.omar little wrote:znam ja sta je njima cilj, providni su ko celofan, ali svejedno je frustrirajuce. messika sad u inat treba prestici kikija.