Hvala puno, steta vake slike da se nemere otvoritdrug_profi wrote:Eto ja popravio....HarunKovac wrote:
Jebo ga slika, sto nece da se ucita
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- HarunKovac
#37801 Re: Liverpool FC
- Idemedosumom
#37803 Re: Liverpool FC
Prenosim čestitke od towelie-a:
cestitke svim navijacima LETS TALK ABOUT 6 TIMES BABY
-
°u°
- BHF_Manijak
#37805 Re: Liverpool FC
Al' gledaj kvarnjaka Sturridega na onoj slici u avionu sto je bakljicu pripremio.
Nego proslavilo se Amidja, kad pocinju pripreme za iducu sezonu?

Nego proslavilo se Amidja, kad pocinju pripreme za iducu sezonu?
- AmiĐa_Idriz
#37806 Re: Liverpool FC
Brt sad ćemo na odmor lagani, prozivka početkom julaBHF_Manijak wrote: Nego proslavilo se Amidja, kad pocinju pripreme za iducu sezonu?![]()
Pozdravi nam ahbaba i reci mu nek se registruje 'jope do 19/20 sezoneIdemedosumom wrote:Prenosim čestitke od towelie-a:
cestitke svim navijacima LETS TALK ABOUT 6 TIMES BABY
- AmiĐa_Idriz
#37807 Re: Liverpool FC
Roberto Firmino’s Champions League record:
- 24 appearances (20 starts)
- 14 goals
- 8 assists
- 1 Champions league winners medal

- BHF_Manijak
#37809 Re: Liverpool FC
Ti si falio legendo, komentari i analize. Nemoj se zajbavat, nego navrati cesce!

- AmiĐa_Idriz
#37810 Re: Liverpool FC
Da se ne ponavljam:vaučer wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BHF_Manijak wrote:Ti si falio legendo, komentari i analize. Nemoj se zajbavat, nego navrati cesce!![]()
Ko se ne sjeća kako je @vaučer šamarao neznalice u vakat Rodgersa ne brojimo ga kao dio forumskog rostera
- drug_profi
#37812 Re: Liverpool FC
Pretpostavljam da je vecina fanova Liverpola iz okoline doslo u grad na proslavu, a na YT streamingu u momentu dok sam ja gledao bilo je jos 2,5 miliona gledalaca, a nisu svi sigurno stigli ili nasli za shodno da gledaju.
Strahota je to.
Strahota je to.
- drug_profi
#37813 Re: Liverpool FC
A obzirom da sam ja stara olinjala komunjara, jedan od razloga zasto volim Liverpool je i ovo:
A Klopp je zaista vratio u Liverpul taj kolektivni trud.„Socijalizam u koji ja vjerujem zapravo nije politika, To je način života. To je humanost. Vjerujem da se jedino kroz kolektivni trud može živjeti i biti istinski uspješan, da svi rade jedni za druge, svatko svakome pomaže i svi dobiju svoj dio nagrada na kraju dana. Možda to znači tražiti puno, ali to je način na koji vidim nogomet i način na koji vidim život.“
Bill Shankly. „
- AmiĐa_Idriz
#37814 Re: Liverpool FC
drug_profi wrote:Pretpostavljam da je vecina fanova Liverpola iz okoline doslo u grad na proslavu, a na YT streamingu u momentu dok sam ja gledao bilo je jos 2,5 miliona gledalaca, a nisu svi sigurno stigli ili nasli za shodno da gledaju.
Strahota je to.
Merseyside police say more than three - quarters of a million people lined the streets of Liverpool for LFC victory parade.
Fuck
- Edin H.
#37815 Re: Liverpool FC
Klopp naprijed sa Milnerom, Hendersonom, Robertsonom drzi i dize pehar nekoliko puta, ono kao kod nas kada igraci pozdravljaju navijace.AmiĐa_Idriz wrote:drug_profi wrote:Pretpostavljam da je vecina fanova Liverpola iz okoline doslo u grad na proslavu, a na YT streamingu u momentu dok sam ja gledao bilo je jos 2,5 miliona gledalaca, a nisu svi sigurno stigli ili nasli za shodno da gledaju.
Strahota je to.Merseyside police say more than three - quarters of a million people lined the streets of Liverpool for LFC victory parade.
Fuck
- BHF_Manijak
#37816 Re: Liverpool FC
Zamisli tek da ligu uzmu... Pa ja mislim da bi rahmetlije, koje su nedavno odleprsale, ustale da posvjedoce tom historijskom momentu.
Last edited by BHF_Manijak on 03/06/2019 02:40, edited 1 time in total.
- drug_profi
#37817 Re: Liverpool FC
E ja vjerujem da je to navijacima i vaznije od UCL trofeja.
Mislim fin je on...ali.
Na sta bi ta proslava licila bogteneebo....
Mislim fin je on...ali.
Na sta bi ta proslava licila bogteneebo....
- AmiĐa_Idriz
#37818 Re: Liverpool FC
Fkt ne kontam šta je sa današnjim novinarstvom, zar je ljudima vrh informacija postala samo Wikipedia?
Od sinoć mediji vrte ploču kako Liverpool ipak neće imati priliku osvojiti jedini trofej koji mu fali u historiji (Svjetsko klupsko prvenstvo) s obzirom da se isto neće organizovati do 2021. I kontam wtf, kad kao razlog navode taj što će FIFA od 2021. organizovati drugačiji tip, ono nešto sa 10+ ekipa.
Aj dobro znam(o) to al ne kontam zašto bi pauzirala dvije godine jer postoje tri valjana razloga za FIFA-u zašto to ne bi radila:
a) keš
b) keš, i najvažniji od svih
c) keš.
I evo nije mi dao đavo mira
proguglam kad Wikipedia zaista kaže sljedeće tek 2021. godine. Aj dobro, pročešljam ove FIFA Media dokumente za javnost kad vidim u petak čini mi se u Parizu se sastaju glavešine. Otvorim raspored kad ono tačka br. 6. (<3) :

Dakle, po mojoj računici će biti prvenstva a na Wiki ga nema jer još domaćin nije određen. Cirkus.
Od sinoć mediji vrte ploču kako Liverpool ipak neće imati priliku osvojiti jedini trofej koji mu fali u historiji (Svjetsko klupsko prvenstvo) s obzirom da se isto neće organizovati do 2021. I kontam wtf, kad kao razlog navode taj što će FIFA od 2021. organizovati drugačiji tip, ono nešto sa 10+ ekipa.
Aj dobro znam(o) to al ne kontam zašto bi pauzirala dvije godine jer postoje tri valjana razloga za FIFA-u zašto to ne bi radila:
a) keš
c) keš.
I evo nije mi dao đavo mira

Dakle, po mojoj računici će biti prvenstva a na Wiki ga nema jer još domaćin nije određen. Cirkus.
-
todd_smith
#37819 Re: Liverpool FC
Vise nas kod Vjecne Vatre bilo za Duplu.AmiĐa_Idriz wrote:
- no_sekirli
#37820 Re: Liverpool FC
Nakon ponovnog gledanja, malo da prokomentiram. Nadam se da se boduje i ova utakmica, pošto vidim da rezultati nisu objavljeni.
5 - Becker, 3 - Matip-VVD (lapo-lapo), 1 - Mane
Odigrali smo rutinsku utakmicu, pametno i oprezno, sa kontroliranim puštanjem protivniku posjeda. U tome je uvelike doprinio onaj rani penal (čist kao suza, ali mi se nakon više gledanja čini da ga je Mane gađao baš tamo gdje je trebao, svaka mu čast), mada da je Tot krenuo u nekakvu ofanzivu, svjesni su da bi primili 5 komada u 5 minuta.
Salah osim penala očajan (mada i penal nije baš idealno izveden), čak se Mane 2 puta očigledno izderao na njega i ljutio, jer mu nije htio asistirati. Mane je izluđivao obranu, stvarno nekad imam osjećaj da lik zajebava protivnike i da hoće da ih može pretrčati kadgod i kakogod hoće. Odličan je bio.
Obrana je igrala savršeno, onih par udaraca koje su im prošli, Becker je odradio školski. Ne treba zaboraviti ni da je Matip asistirao za drugi gol
Bekovi su bili agresivni kad je trebalo, ali su više igrali obranu.
Firmino je bio nevidljiv, ali to je bilo i logično što zbog pauze, a što i zbog situacije da su njega zatvarali sa većom pažnjom od ostalih, jer su znali da je on jedini pravi kreativac. Izgubio je 2-3 lopte, ali ništa strašno, ozdravit će do super kupa garant
Srednji red nije pravio previše grešaka, osim što nismo navikli baš da imamo ovako mali posjed, pa se činilo da smo podređeni, ali ja mislim da je ono bilo planski, obzirom na rezultat. Fab i Hendo odlični, Gini također na visini zadatka.
Divocku svaka čast, iako sam i ja bio mišljenja da je talašika, ove prilike šta je dobio je iskoristio 150%, zabio kad god je trebalo zabiti, jedem sam svoje napisane riječi i kapa do poda gospodinu.
Klempo je kod kuće, sljedeće sezone PL, ništa manje
5 - Becker, 3 - Matip-VVD (lapo-lapo), 1 - Mane
Odigrali smo rutinsku utakmicu, pametno i oprezno, sa kontroliranim puštanjem protivniku posjeda. U tome je uvelike doprinio onaj rani penal (čist kao suza, ali mi se nakon više gledanja čini da ga je Mane gađao baš tamo gdje je trebao, svaka mu čast), mada da je Tot krenuo u nekakvu ofanzivu, svjesni su da bi primili 5 komada u 5 minuta.
Salah osim penala očajan (mada i penal nije baš idealno izveden), čak se Mane 2 puta očigledno izderao na njega i ljutio, jer mu nije htio asistirati. Mane je izluđivao obranu, stvarno nekad imam osjećaj da lik zajebava protivnike i da hoće da ih može pretrčati kadgod i kakogod hoće. Odličan je bio.
Obrana je igrala savršeno, onih par udaraca koje su im prošli, Becker je odradio školski. Ne treba zaboraviti ni da je Matip asistirao za drugi gol
Bekovi su bili agresivni kad je trebalo, ali su više igrali obranu.
Firmino je bio nevidljiv, ali to je bilo i logično što zbog pauze, a što i zbog situacije da su njega zatvarali sa većom pažnjom od ostalih, jer su znali da je on jedini pravi kreativac. Izgubio je 2-3 lopte, ali ništa strašno, ozdravit će do super kupa garant
Srednji red nije pravio previše grešaka, osim što nismo navikli baš da imamo ovako mali posjed, pa se činilo da smo podređeni, ali ja mislim da je ono bilo planski, obzirom na rezultat. Fab i Hendo odlični, Gini također na visini zadatka.
Divocku svaka čast, iako sam i ja bio mišljenja da je talašika, ove prilike šta je dobio je iskoristio 150%, zabio kad god je trebalo zabiti, jedem sam svoje napisane riječi i kapa do poda gospodinu.
Klempo je kod kuće, sljedeće sezone PL, ništa manje
- drug_profi
#37821 Re: Liverpool FC
Samo da nabacim neke fakte na koje sam naletio.
Matip je zabiljezio svoju prvu asistenciju u dresu Liverpula. Trebalo mu je preko 94 utakmce. Kakav momenat za skidanje junfa.
U sezoni 2018-2019. VVD ni jednom nije predriblan računajući sva takmičenjima u kojim je nastupao.
Origi je najefikasniji igrac Liverpula jer mu za gol ili asistenciju treba u prosjeku 84 minuta.
Matip je zabiljezio svoju prvu asistenciju u dresu Liverpula. Trebalo mu je preko 94 utakmce. Kakav momenat za skidanje junfa.
U sezoni 2018-2019. VVD ni jednom nije predriblan računajući sva takmičenjima u kojim je nastupao.
Origi je najefikasniji igrac Liverpula jer mu za gol ili asistenciju treba u prosjeku 84 minuta.
- zomri
#37822 Re: Liverpool FC
Bravo AđoAmiĐa_Idriz wrote:Fkt ne kontam šta je sa današnjim novinarstvom, zar je ljudima vrh informacija postala samo Wikipedia?
a) keš
c) keš.
I evo nije mi dao đavo miraproguglam kad Wikipedia zaista kaže sljedeće tek 2021. godine. Aj dobro, pročešljam ove FIFA Media dokumente za javnost kad vidim u petak čini mi se u Parizu se sastaju glavešine. Otvorim raspored kad ono tačka br. 6. (<3) :
To je taj istraživački duh koji se cijeni. Novinari strepite!
-
Teufik
#37823 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poseban pozdrav starom znalcu
- drug_profi
#37824 Re: Liverpool FC
I još pročitah ovo:
Liverpul bi sa 97 bodova (tj sa ovakvim omjerom) bio sampion u 116 od 119 odigranih sezona najviše lige Engleskog fudbala.
Evo prekontavam se, dva puta Siti imao više, i ko još?
Edit: Chelsea je imao 95 najviše. Znači ovaj treći je iz neke ranije istorije prije EPL i 3 boda za pobjedu.
Liverpul bi sa 97 bodova (tj sa ovakvim omjerom) bio sampion u 116 od 119 odigranih sezona najviše lige Engleskog fudbala.
Evo prekontavam se, dva puta Siti imao više, i ko još?
Edit: Chelsea je imao 95 najviše. Znači ovaj treći je iz neke ranije istorije prije EPL i 3 boda za pobjedu.
- King_Kenny
#37825 Re: Liverpool FC
Koliko se sjećam, neka sezona Liverpoola, 78., čini mi se....