edit:
minnie mi je uvijek bas bila simpa glumica.
Moderator: _BataZiv_0809
Jesteomar little wrote:ja ovaj nikad nisam vidjela. jel romantika?![]()

johnnykola wrote:
Isto na Pink World Cinema u 23.00:

pogledaj, pogledaj. ja pisem utiske da se zna da je tegoba, realizam i sva tezina ruzne i teske sudbine. procitaj sinopsis pa ces ubrati. nemoj ocekivati laganu subotnju zabavu, to zelim reci.Tito_i_Partija wrote:Jel' da gledam il' da ne gledam? U jednu ruku preporucujete film, al' brate prepadate me sa svojim utiscima.
Ljilja je k'o osvežavajuća kokakola na 35 stepeni za to šta je Hedjevih.omar little wrote:pogledaj, pogledaj. ja pisem utiske da se zna da je tegoba, realizam i sva tezina ruzne i teske sudbine. procitaj sinopsis pa ces ubrati. nemoj ocekivati laganu subotnju zabavu, to zelim reci.Tito_i_Partija wrote:Jel' da gledam il' da ne gledam? U jednu ruku preporucujete film, al' brate prepadate me sa svojim utiscima.

Koji je onda zanr, ako nije triler?Black swan wrote:dajte kliksacama da odredjuju filmske zanrove
Pregledaj, ali film jeste tezak i defitivno jedan od onih koje nikad neces zaboraviti.Tito_i_Partija wrote:Jel' da gledam il' da ne gledam? U jednu ruku preporucujete film, al' brate prepadate me sa svojim utiscima.
oono sto pise na imdb i ono sto je bila namjera rezizera scenaristeTito_i_Partija wrote:Koji je onda zanr, ako nije triler?Black swan wrote:dajte kliksacama da odredjuju filmske zanrove
Namjera rezisera je drugi par carapa od onoga sto je ostvario. Isto tako je i The Martian nominiran za najbolju komediju na Golden Globes-u, pa se svi redom sprdali s time. Ovaj film ni po kojim kriterijama nije horor.Black swan wrote:oono sto pise na imdb i ono sto je bila namjera rezizera scenaristeTito_i_Partija wrote:Koji je onda zanr, ako nije triler?Black swan wrote:dajte kliksacama da odredjuju filmske zanrove