ti izgleda nisi svjestan koju si glupost provalio.Hafis wrote: Sorry, ali stvarno jesam, šta ću. Zajeb'o se i učio školu. Što je najgore, mislim da sam po stupnju akademskog zvanja zasigurno N01 na ovom forumu. Ali opet ste mi dragi
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
155_mm
#37776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Co0l
#37777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mora da i on cita Advance.hr 
-
emil_L
#37778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hafis wrote:Napamet otpjevan refren....samo da nešto napišeš u nedostatku jasnih argumenata. Šuplja za skakaće i brate.emil_L wrote: Očekivati od Bošnjaka da vam pruže ruku pomirenja dok vi slavite najodvratnije zločine kakve normalan ljudski um ne može ni zamisliti je kretenizam. Oni koji slave npr. "generala usranka" ili "pišopiju" ili Prlića i Tutu nisu ništa bolji od ove plejade monstruma. Čak šta više, gori su od njih samih i to hiljadama puta.
Prlić..Tuta...evo ne znamo šta ćemo više od slavljenja....svak se o svom poslu zabavio a ne oko Prlića.
Ali vi ste preko vode takvi, još živite u ratu. I to vas još jedino hrani u nemoći, osim mnogobrojnih hercegćetnićkih dnevnica na crno.
Uostalom...neka ostane i ovako, i bože podrži.. a tebe neka te tamo gdje si.
Što se tiče tvoje majorizacije, evo jedne od mnogobrojnih jelki na klinici...taze slikano:
Ako budeš legao za blagdane, obiće te Djed Mraz, i možda dobiješ i kesu s poklonima ako bez zamuckivanja izrecituješ: Radujte se narodi![]()
Ovaj refren ti i ptice na grani ponavljaju.Koliko ga je puta do sada Haški sud ponovio i vi bi ga trebali naučiti..ali kao što rekoše, nemaju svi ljudi isti kapacitet učenja. Zato ćete ovu lekciju ponavljati još duuuuugo vremena, sve dok je ne naučite i utvrdite. Pa ćemo onda o manjinskim pravima..Napamet otpjevan refren
Čuj u nedostatku argumenata...otrcana floskula kojoj se više i u Rodoču ismijavaju..samo da nešto napišeš u nedostatku jasnih argumenata.
Evo jeli ovo ispod dosta ili treba još argumenata..ako treba samo reci.ima ovog materijala toliko da ga mogu postavljati još najmanje deset dana (ili 111 godina koliko ono "uznici" ispušiše?)
Eto vidiš...svi argumenti jasno pobrojani i arhivirani (referenca o "tisućljetnoj uljudbi")Konkretnije, optuženi su, prema navodima, u okviru udruženog zločinačkog
poduhvata, počinili sljedeća krivična djela: progon (točka 1), ubistvo (točka 2), silovanje
(točka 4), deportaciju (točka 6), prisilno premještanje (točka 8 ), zatvaranje (točka 10) i
nehumana djela (točke 12 i 15) kao zločine protiv čovječnosti. Optuženi su i za teške
povrede ženevskih konvencija iz 1949. za sljedeća djela: hotimično lišavanje života (točka
3), seksualno zlostavljanje (točka 5), protivpravnu deportaciju, prisilno premještanje i
protivpravno zatočenje civila (točke 7, 9 i 11), nečovječno postupanje (točke 13 i 16), i
uništavanje i oduzimanje imovine širokih razmjera koje nije opravdano vojnom nuždom, a
izvedeno je protivpravno i bezobzirno (točke 19 i 22). Najzad, na teret im se stavlja
okrutno postupanje (točke 14 i 17), protivpravni fizički rad (točka 18), bezobzirno
razaranje gradova i sela (točka 20), uništavanje ili hotimično nanošenje štete ustanovama
namijenjenim religiji ili obrazovanju (točka 21), pljačkanje javne i privatne imovine
(točka 23), kao kršenje zakona i običaja ratovanja. Što se tiče opštine Mostar, tužilaštvo
navodi da su šestorica optuženih počinili protivpravni napad na civile (točka 24),
protivpravno terorisanje civila (točka 25), te okrutno postupanje opsadom istočnog
Mostara (točka 26), kao kršenje zakona i običaja ratovanja.
http://icty.org/x/cases/prlic/tjug/bcs/ ... ry_bcs.pdf
E tako a haj sada ti koji argument ili činjenicu... (ovo je samo hipotetički zahtjev jer znam da takvi kao ti bježe od argumentacije ko "đavo od krsta""..valjda lakše mlatiti šuplje o "ekonomskoj dominiaciji i potpori"
Međunarodni sud prave se ne slaže sa tobom ...ali tješi se valjda i vama valja nekako živjeti.Šuplja za skakaće i brate.
Ma hajde bježi..."dušica maja sjatkica" krivljavina na sve strane..A ko ono samo prije nekolika dana napravi donatorsku večeru za "aške uznike"? Ko je ono gostovao? A čiji se ono dresovi prodaše u donatorske svrhe? O tome nam malo pričaj...Prlić..Tuta...evo ne znamo šta ćemo više od slavljenja....svak se o svom poslu zabavio a ne oko Prlića
Reče čovjek koji ne dozvoljava da ukinu imena ulica nazvanih po zločincima ni manje ni više već iz II svjetskog rata!?Ali vi ste preko vode takvi, još živite u ratu.
A što se tiče nas..ma ne sekiraj se roćko dragi. Svaki put kad zakoračim u vaših 25% tu su razni kukasti krstovi na svakih par metara da me podsjete. Ili ako ništa sigurno ću naletiti na veliko slovo U. A ako i to zakaže, upalim televiziju (jes da nema rvacki kanal ali u nedostatku bolje valja i ova naša "muhađedinska") kad imaš šta vidjet.."za dom spremni" prilozi okupili sa svih strana.
Ovdje ste jedino vi u nemoći i to još od 93-će ali sabur.."sa'će treći"I to vas još jedino hrani u nemoći
Bog te mazno u vas sve na crno..ima li išta regularno osim naravno urednog djeljenja Bošnjačke sadake "ekonomsko-dominantnim"?osim mnogobrojnih hercegćetnićkih dnevnica na crno.
Šta će bolan ostati ovako? Svima je poznato da vam to i jeste cilj--da ostane ovako. Ali roćko dragi džaba se koprcate, nema od tog ništa. A ja ću naravno ostati gdje i jesam dok se za tebe takvo što ne može sa sigurnošću tvrditiUostalom...neka ostane i ovako, i bože podrži.. a tebe neka te tamo gdje si.
Lijepa jelka. Poznavajući vas ne bi me začudilo da ste i ovo negdje "pahnuli" pa dovukli u 25%Što se tiče tvoje majorizacije, evo jedne od mnogobrojnih jelki na klinici...taze slikano:
Odakle kod vas Djed Mraz? Niste valjda smakli "djeda božičnjaka"? 'bem ti lingivističku standardizaciju, svaki dan nešta novo izvalite..kad smo već kod tog...znaš čemu se i dan danas smijem .."krugovalna postaja"..raja prvo pomislila da se radi o nekakvoj novoj šprdanciji..kad oni fakat ozbiljni..Ako budeš legao za blagdane, obiće te Djed Mraz, i možda dobiješ i kesu s poklonima ako bez zamuckivanja izrecituješ:
Ali ipak bi bolje bilo da ovog đuturuma ovarišeš dole prema Ortiješu. Kažu mali Ićko nema za hurde već puru žvakolji onako "nasuho". A ćaće nema kući već tri mjeseca..karu komšije "ne smije...nookva puolicija pravi racije" (nije greška pri tipkanju, fakat ovako izgovaraju riječ policija)
-
emil_L
#37779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Apsolutnotravnik wrote:Multi-kulti opcija je najbolje rješenje za BiH, .
Ali prvo u Grudama pa ćemo onda "u nas"..
-
emil_L
#37780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ti si ih srušioHafis wrote:Steely Dan wrote:E tugo moja .........o radikalizmu prica onaj ko je srusio 80 dzamija i jedan od najstarijih i najljepsih mostova na svijetu . Halo Dretelj cujemo li se ovdje Ahmici kakvo je vrijeme doliHafis wrote:Ako bude novogodišnji izbor ''najžešće'' iliti najradikalnije tipkovnice na forumu, rođak @Steely Dan je bez premca![]()
Doduše ako potraje do Nove godine
Kakve ja imam veze s rušenjem džamija i mostova. .
I prije već što odgovoriš da je tebi tada bilo 12-13 godina ili da tu nisi bio nikako ili da si bio kuhar (standardni odgovori)..da ti kažem kako si ih srušio.
Srušio si ih podržavajući upravo politiku koju zastupaš. Srušio si ih ne čineći ništa dok su ti komšije odvodili po Heliodromima, Dreteljima Vojnom,Gabeli i ostalim koncetracionim logorima. Srušio si ih šuteći dok su one djevokčice od 12-13 godina starosti silovali po mašinskom i gimnaziji. Sa zemljom si ih sravnio dok ste pljačkali Bošnjačku imovinu i sabirali "ratni plijen" (što moj komša reče kad ga je drugi komšija pitao da mu vrati auto)..itd..itd..eto vidiš..a ako ne vjeruješ meni lijepo printaj presudu "aškim uzbicima" pa se vrati na sljedeću dozu terapije.
-
emil_L
#37781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne mogu se zlodjela šačice pojedinaca uporediti sa udruženim zločinačkim poduhvatom. To je i Haški sud detaljno objasnio i zbog tog "uznici" ispušiše 111 godina robijetravnik wrote:dede merdzane wrote:Žalosno je da uspostava normalne države ovisi o sljedbenicima ideja Tomašice i udruženog zločinačkog poduhvata.travnik wrote: Dakle, danas teško da može uspjeti neka zajednička opcija. Naposljetku, to pokazuju i izbori. Ako uključimo i RS, onda se i ovako komplicirane stvari dodatno kompliciraju.
Plus "humanitarnih projekata" Grabovice, Bikoša ili Uzdola.
- armin071
#37782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Inace su Grude poznate po svojoj raznovrsnosti stanovnistvaemil_L wrote:Apsolutnotravnik wrote:Multi-kulti opcija je najbolje rješenje za BiH, .![]()
Ali prvo u Grudama pa ćemo onda "u nas"..
-
emil_L
#37783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hafis wrote:Pa vidiš i sam da si smješan lik.Steely Dan wrote:E tugo moja .........o radikalizmu prica onaj ko je srusio 80 dzamija i jedan od najstarijih i najljepsih mostova na svijetu . Halo Dretelj cujemo li se ovdje Ahmici kakvo je vrijeme doliHafis wrote:Ako bude novogodišnji izbor ''najžešće'' iliti najradikalnije tipkovnice na forumu, rođak @Steely Dan je bez premca![]()
Doduše ako potraje do Nove godine
Ako je iko ovdje smješan onda si ti pokušavajući jeftinim forama relativizirati neoborive činjenice. Nevjerovatno koliko ličite na Srbe, izvirite malo bolan oz Dodikovog prkna. Udahnite malo svježeg zraka, možda će vam se neke stvarti tada same objaniti..
-
Hafis
#37784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vjerojatno su došli tobe. Vide i oni da ne mogu bez multi-kultiarmin071 wrote:Inace su Grude poznate po svojoj raznovrsnosti stanovnistva. Pa ja mislim da i prije rata tu nije zivjelo vise od 20-tak ljudi a da nisu katolici. I on sad hoce tu multi-kulti.
-
emil_L
#37785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
travnik wrote:Da je manje nacionalista poput tebe zastava bi spuštala za Ahmiće i u ŠB i diljem države, ali bi se isto spuštala i za Grabovicu. Problem nacionalista je što sve greške kod drugih vide, ističu i uveličavaju, a kod sebe ne vide, sakrivaju i opravdavaju.Steely Dan wrote:
Ma jasta eno u Sirokom Brijegu i danas placu za momkom kojeg ubise jer je dosao na utakmicu . A trobojnice se spustaju na pola koplja kada se obiljezava godisnjica Ahmica , rusenje Starog mosta i slicno .
ps Nisu ni sva jaja ista ni sve dlake na glavi nisu iste - prestanite sa tim frazama o prstima ruku koji nisu isti i dobrim i losim ljudima . Malo mi se prevrce zeludac od tih qouana kako nisu svi isti . Pa naravno da nisu ali zar to treba po milijarditi put ponavljati kao da je prvi i kao da je bas @Travnik ili Baboolal to otkrio .
Normalni ljudi govore o dobrim i lošim ljudima, a nacionalisti o dobrim i lošim narodima. To trebaš usaditi sebi u glavu i bit će ti lakše.
Aha a svi kukasti krstovi po 25% Mostara bi preko noći bili prefarbani,fašistička imena ulica bi bila promjenjena, DŽo Šimunić bi postao liberal a Mija Martina uvriježeni zagovornik ljudskih prava, Tompson bi gostovao u Beogradu pred prepunom dvoranom i pjevao "kud narodna vojska prođe"..
- travnik
#37786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
emil_L
????? O čemu ti....ne'ko ti dao tastaturu u ruke pa ljumaš k'o "cenzura" po asfaltu
????? O čemu ti....ne'ko ti dao tastaturu u ruke pa ljumaš k'o "cenzura" po asfaltu
-
emil_L
#37787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Logika???Hafis wrote:Koja zadivljujuća logika.Steely Dan wrote:
Covjek koji vrlo posprdno i zlobno prica o Zaljku Komsicu i Slavi Kukicu ima i te kakve veze sa rusenjem i paljenjem
Isto kao da si rekao: čovjek koji doručkuje u 8h ujutro ima itekakve veze s atentatom na Kenedija.
Gdje ti je ovdje logika poredeći "doručak u 8" sa promovisanjem politike koju ti zagovaraš?
Adekvatna "uporaba" bi bila nešto ovako..
Sjedi čovjek za doručkom u 8 i nije za ubistvo Kenedija ali eto kad ga je već Osvald rokno šta se tu može. Osvald nije ubica već se samo borio za svoj narod
-
Hafis
#37788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što se hero_pravi razmah'o
Mora da im još nisu crkavicu od oktoMbra isplatili, pa ujeda k'o sukerina, duša moja
Mora da im još nisu crkavicu od oktoMbra isplatili, pa ujeda k'o sukerina, duša moja
- Paranoid
#37789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hafise nešto se nesjećam tvog posta u poslednje vrijeme, a koji ima veze sa temom. Uglavnom svu raspravu vežeš za pojednice/forumaše ili svodiš priču o sebi ..Hafis wrote:Što se hero_pravi razmah'o![]()
Nevalja ti to...
-
emil_L
#37790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čuj o čemu? Čovjek odvali glupost i onda mene pita o čemu?travnik wrote:emil_L
Nije mi niko dao "tipkovnicu" (pričaj bree rvacki), sam sam je kupio vjerova ili ne. Da sam u 25% "vjerojatno" bi je mazno iz izloga ili tako nešto..
E sada o čemu ja..
Pišem o tvojoj provali i pokuašaju izjednačavanja npr. zločina u Ahmićima koji je dio UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA i gnusnosti šačice idiota koji su počinili zločin u Grabovici. O Uzdolu nemoj naprdivat jer postoji zvanična dokumentacija koja do u detalje objašnjava događaje u Uzdolu.
Eto a o čemu ti ..ćemer pa to ti je..
-
emil_L
#37791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima li kakvih argumenata?Hafis wrote:Što se hero_pravi razmah'o![]()
Poklopljen mada vas i nije teško "odradit"
-
emil_L
#37792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa šta može napisat? To mu je jedino preostalo, naprdivanje o "ekonomskoj dominaciji", "neograničenoj potpori", "Nevesinju", "krtoli" o sebi o meni..ali i ja bi isto radio da sam u njegovoj poziciji (pokrenem diskusiju a neko me poklopi činjenicama..okreći temu na drugu stranu)..Paranoid wrote:Hafise nešto se nesjećam tvog posta u poslednje vrijeme, a koji ima veze sa temom. Uglavnom svu raspravu vežeš za pojednice/forumaše ili svodiš priču o sebi ..Hafis wrote:Što se hero_pravi razmah'o![]()
Nevalja ti to...
- travnik
#37793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
K'o što su tvom bratu po nacionalističkoj ideologiji Šimuniću u 'Rvatskoj rekli da malo izuči povijest, deder i ti.....zločin se treba, neovisno tko ga je počinio i nad kim, osuditi i osim toga, n'akav tečaj humanosti ti ne bi škodio....naci-fašisti svih boja ne mogu to utuvuti u svoju tintaru jer od kamenja nema mjestaemil_L wrote:Čuj o čemu? Čovjek odvali glupost i onda mene pita o čemu?travnik wrote:emil_L
Nije mi niko dao "tipkovnicu" (pričaj bree rvacki), sam sam je kupio vjerova ili ne. Da sam u 25% "vjerojatno" bi je mazno iz izloga ili tako nešto..
E sada o čemu ja..
Pišem o tvojoj provali i pokuašaju izjednačavanja npr. zločina u Ahmićima koji je dio UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA i gnusnosti šačice idiota koji su počinili zločin u Grabovici. O Uzdolu nemoj naprdivat jer postoji zvanična dokumentacija koja do u detalje objašnjava događaje u Uzdolu.
Eto a o čemu ti ..ćemer pa to ti je..
-
Hafis
#37794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kojim činjenicama? Šupljim o ''poklapanju'' srednje Bosne, o predviđanjima skorog ''nestanka'', nekakvoj navodnoj majorizaciji, o nekakvih 75% Mostara (nemaš gdje zuba pošteno popraviti u tih tvojih ''75%'') i ostala nacionalistička preseravanja. I misliš da ću ja s takvim ozbiljno razgovarati.emil_L wrote:.ali i ja bi isto radio da sam u njegovoj poziciji (pokrenem diskusiju a neko me poklopi činjenicama..okreći temu na drugu stranu)..
Znam ja malo bolje ovaj naš mostarski mentalitet od tebe hercegovac, i u pravilu takve nacionaliste kao ti, nema ker za što ujesti. A ono bi poklapalo....o sebi se zabavi jadan ne bio. A sad nastavi 75%, srednja Bosna, majorizacija, UZP, dikela, opuzen...av av av...av...drž' ga Lila!
-
mezzo95
#37795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nek si im reko Hafise..poznati su oni nacionalisti..pogotovu ovi njihovi navijaci..zamisli imena RED ARMY..vodja im 'naki katolik..grb petokraka, djubrad nacionalisticka..Hafis wrote:Kojim činjenicama? Šupljim o ''poklapanju'' srednje Bosne, o predviđanjima skorog ''nestanka'', nekakvoj navodnoj majorizaciji, o nekakvih 75% Mostara (nemaš gdje zuba pošteno popraviti u tih tvojih ''75%'') i ostala nacionalistička preseravanja. I misliš da ću ja s takvim ozbiljno razgovarati.emil_L wrote:.ali i ja bi isto radio da sam u njegovoj poziciji (pokrenem diskusiju a neko me poklopi činjenicama..okreći temu na drugu stranu)..
Znam ja malo bolje ovaj naš mostarski mentalitet od tebe hercegovac, i u pravilu takve nacionaliste kao ti, nema ker za što ujesti. A ono bi poklapalo....o sebi se zabavi jadan ne bio. A sad nastavi 75%, srednja Bosna, majorizacija, UZP, dikela, opuzen...av av av...av...drž' ga Lila!
-
Hafis
#37796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Učini mi se napisa ti katolikmezzo95 wrote: .vodja im 'naki katolik..
I kakve veze imaju navijači Veleža s ovim likom iz istočne Hercegovine. Bolje da se nisi ni javljao...žali bože struje.
-
mezzo95
#37797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pratim ja tebe al ne pratis ti mene druze..ti o Boshnjackom nacionalizmu iz hercegovine, pa kontam da malo okrenem na zajebanciju (mada je istina sve sto sam napisao o vodji npr), dok te raja nije pocela provaljivati..ko biva ono, zezas se..Hafis wrote:Učini mi se napisa ti katolikmezzo95 wrote: .vodja im 'naki katolik..
I kakve veze imaju navijači Veleža s ovim likom iz istočne Hercegovine. Bolje da se nisi ni javljao...žali bože struje.
-
Hafis
#37798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne znam. kakve veze ima Red army s ovom pričom. Te navijačke priče su za maloljetnička prepucavanja. BiH nogomet, ''premier'' liga...tko još to prati..mezzo95 wrote: Pratim ja tebe al ne pratis ti mene druze..ti o Boshnjackom nacionalizmu iz hercegovine, pa kontam da malo okrenem na zajebanciju (mada je istina sve sto sam napisao o vodji npr), dok te raja nije pocela provaljivati..ko biva ono, zezas se..
Nego, koliko vidim ti si napisao da je vođa Red army ''katolik''.
Jesi li siguran da je taj lik stvarno vjernik, rimokatolik u pravom smislu te riječi?... ili ipak zaključuješ to po njegovom ''katoličkom'' prezimenu (bit će da je ovo drugo, jer imam osjećaj da se razumiješ u katoličku vjeru k'o Mara u krivu hargiju).
Nemoj se i ti također ljutiti, jer sam i ja okrenuo na zezanciju, da te raja na provale ovdje k'o mahalaša.
- Alfons Kauders
#37799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nije mi jasno zasto su srbi i hrvati tako osjetljivi na "katolik" i "pravoslavac"Hafis wrote:Ne znam. kakve veze ima Red army s ovom pričom. Te navijačke priče su za maloljetnička prepucavanja. BiH nogomet, ''premier'' liga...tko još to prati..mezzo95 wrote: Pratim ja tebe al ne pratis ti mene druze..ti o Boshnjackom nacionalizmu iz hercegovine, pa kontam da malo okrenem na zajebanciju (mada je istina sve sto sam napisao o vodji npr), dok te raja nije pocela provaljivati..ko biva ono, zezas se..
Jesi li siguran da je taj lik stvarno vjernik, rimokatolik u pravom smislu te riječi?... ili ipak zaključuješ to po njegovom ''katoličkom'' prezimenu (bit će da je ovo drugo, jer imam osjećaj da se razumiješ u katoličku vjeru k'o Mara u krivu hargiju).
Nemoj se i ti također ljutiti, jer sam i ja okrenuo na zezanciju, da te raja na provale ovdje k'o mahalaša.
ko god je malo putovao nasom divnom domovinom vrlo dobro zna da se za bosnjake redovno govori "muslimani" ili "balije"... a eto, kao politicki je nekorektno reci "katolik"
cak ima i bisera koji pricaju o Muslimanima ateistima (s velikim m)
-
mezzo95
#37800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne ljutim se ja druze sekunde, bas fino ljudekamo..a to on za sebe kaze da je katolik, nisam ga ja sad nesta peglo oko toga pa ti ne znam reci dokle je na skali od 1 do 10, il kako li se to vec mjeri. Samo sam skonto da vi katolici bas pazite to nesta..bilo da ste iz BiH, poljske, hrvatske, italije il chilea. I nemoj skretat s teme, zelio sam ukazati na toleranciju hercegovackih Boshnjaka, i kao primjer uzeo nesto iz navijackog miljea, koji ke generalno usko povezan sa desnicarskim idejama. Kad su tu tako mehki (ne zajebajem te radi "mahrame"), mozes mislit kako su ostale Boshnje fineHafis wrote:Ne znam. kakve veze ima Red army s ovom pričom. Te navijačke priče su za maloljetnička prepucavanja. BiH nogomet, ''premier'' liga...tko još to prati..mezzo95 wrote: Pratim ja tebe al ne pratis ti mene druze..ti o Boshnjackom nacionalizmu iz hercegovine, pa kontam da malo okrenem na zajebanciju (mada je istina sve sto sam napisao o vodji npr), dok te raja nije pocela provaljivati..ko biva ono, zezas se..