Photo by Prelazzi
Dernek kreće za 5 minuta
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mustang1 wrote:Amidja hajmo mi ovako sljedece godine u TurskuIli Englesku
Makar i ne usli na stadion sta ima veze necemo biti jedini
Ima na olx krša da birašMustang1 wrote:Mi cemo sa Yugom i bit cemo na klixu.Ozbiljan sam
"Ne obraćam pažnju mnogo na to šta mediji pišu o meni. Ovdje nisam stigao zbog toga. Svi su mi, pred polazak u Liverpool, govorili da obratim pažnju na vas novinare ovdje, da ste opasni. Sve mi je to nebitno. Ja nisam nikakav Special One. Ja sam Normal One", rekao je Jurgen Klopp po dolasku u Liverpool 2015. godine.
A znate li ko je među prvima jutros nazvao Kloppa da mu čestita na tituli prvaka Evrope? Gospodin Josep Guardiola. Uostalom, Španac je prije nekoliko godina izjavio sljedeće:
"Klopp je vjerovatno najbolji menadžer na Planeti koji kreira tim koji konstantno napada. Ne vjerujem da postoji ijedan drugi tim, izuzev Kloppovog tima, koji napada na takav način, da je toliko fudbalera uključeno u napad. To su fudbaleri koji su spremni da se momentalno lansiraju prema naprijed i prema nazad. Kada Klopp kaže da je njegov fudbal poput heavy metala potpuno ga razumijem. Njegov fudbal je tako agresivan i to je ono što ljudi i navijači vole", rekao je Pep Guardiola.
Još davno, dok je trenirao Mainz, jedan novinar Bilda ga je prozvao "Harry Potterom njemačkog fudbala". Klopp se samo nasmijao na tu konstataciju, a onda je u svom stilu "ispalio":
"U početku me niko nije primjećivao. Nikada nisam želio da budem lik oko kojeg se vrti sva priča. Ali sam takav kakav sam. Da sam Mainz trenirao go, bez odjeće, niko me ne bi primjećivao", rekao je kroz smijeh Klopp.
U današnjem svijetu , reklo bi se izumrla vrsta"Najgore trenutke u fudbalu, najgore košmare, najteže situacije sam preživio u Mainzu. Nikada nisam igrao prvoligaški fudbal sa Mainzom, a onda sam kao trener prvo ispustio plasman u Bundesligu zbog samo jednog boda. Sljedeće godine sam plasman u Bundesligu ispustio zbog samo jednog gola, a onda smo se sezonu poslije napokon plasirali u Bundesligu. To su bili najteži trenuci u mom fudbalskom životu", prisjetio se Jurgen Klopp.
OptimističnoMustang1 wrote:Pa zamisli samo naslove na klixuBili bi popularniji od one plavuse, u nasem regionu

Bio na prethodnoj stranici.Edin H. wrote:Evo čekam bus, ima li kakav stream da vidim dokle su dogurali?
Jesi na Strandu nesrećoEdin H. wrote:Evo čekam bus, ima li kakav stream da vidim dokle su dogurali?
Nije loše ovo..Tomahawk11 wrote:
Evo neki neodgovorni pojedinci pale baklje.AmiĐa_Idriz wrote:Jesi na Strandu nesrećoEdin H. wrote:Evo čekam bus, ima li kakav stream da vidim dokle su dogurali?![]()
Eto ja popravio....HarunKovac wrote:
Jebo ga slika, sto nece da se ucita