Ko neznanje priznaje pola mu se dodajeagnostic_front wrote:Ja evo ne znam, a šta bi ti?
Demokratska fronta Željko Komšić
- nemampojma0
#37751 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#37752 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam!nemampojma0 wrote:Mislim da bi korektno bilo da vi, kao sveznalice, ponudite izlaz. Osim sto iz vas izbija mrznja i kompleksi koje vam je nabio Zeljko, nista niste ponudili kao ni vase centrale tj SDP i NS.
Evo, vi nadjite nacin da se s Dodikom i Covicem dogovorite, ali ne na stetu euroatlanskog puta drzave.
Stvarno mislite da vi kreirate i uticete na necije misljenje prosipajuci ovoliku zuc, ma hajte molim vas, pa ko bi normalan prihvatio stavove iznesene na taj nacin. Eksperti opste prakse uzneseni vlastitim nistavilom...
- Prpa.ba
#37753 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za pocetak prvo ne podrzavati izbor delegata iz HDZ i SNSD u mjeri vecoj nego sto HDZ i SNSD sami sebi mogu obezbjediti, pa onda tehnicki mandat dok se boje ne rastope kao i volja SNSD-a da opstruira NATO integracije. Ali, ne znam Senade, nije dobro da je drzava paralizovana, radi gradjana, moramo naci kompromis, eto sta bi ti uradio? 
- Kikibombona
#37754 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odgovor je sasvim jednostavan...nemampojma0 wrote:Mislim da bi korektno bilo da vi, kao sveznalice, ponudite izlaz. Osim sto iz vas izbija mrznja i kompleksi koje vam je nabio Zeljko, nista niste ponudili kao ni vase centrale tj SDP i NS.
Evo, vi nadjite nacin da se s Dodikom i Covicem dogovorite, ali ne na stetu euroatlanskog puta drzave.
Stvarno mislite da vi kreirate i uticete na necije misljenje prosipajuci ovoliku zuc, ma hajte molim vas, pa ko bi normalan prihvatio stavove iznesene na taj nacin. Eksperti opste prakse uzneseni vlastitim nistavilom...
Nas ustav je napravio ZAPAD i samo ZAPAD ima moc da prelomi kada se mi ne mozemo dogovoriti. Dakle, potrebno je maksimalno lobirati i sto cesce boraviti u Vasingtonu, Londonu, Berlinu, Parizu i Briselu. Potrebno je uvjeriti ZAPAD da zasluzujemo pomoc, da je pomoc nama interes ZAPADA.
To ne moze uraditi erdoganska SDA. Zasto bi bilo ko u Evropi podrzao stranku koja vise zajednickog ima sa AKP nego sa CDU? Zapravo, sa CDU nema bas nista zajednicko. SDA je civilizacijski bliza Aziji nego Evropi.
Zeljko Komsic je jedan obican panj limitiranih intelektualnih sposobnosti. Kalibar za lokalnog nivoa. Zato ne ide nigdje, cvrsto se drzi sarajevske mahale.
...
Nasa stranka je ideoloski i kulturoloski bliska Evropi. Bastine evropske vrijednosti. Nasa stranka zagovara multikulturlizam, liberalizam, suzivot.... zalaze se za jednakost svih etnickih, vjerskih ili seksusalnih skupina. Zalaze se istinski a ne deklerativno. I to je ljudima na zapadu poznato. Nisu budale, dobro znaju ko smo, sta smo i kakvi smo. U zapadnim ambasadama, sluzbama, rade ozbiljni ljudi koji na pravi nacin informisu svoje nadredjene. Pogledaj sta FT pise o Nasoj stranci u Sarajevu. Pogledaj koliko se zapadne ambasade angazuju da opstane vlada KS. Zasto? Zato sto su u NS prepoznali sebi bliske ljude, sa kojima se mogu poistovjetiti i koji zive evropski sistem vrijednosti.
Da je NS umjesto SDA, siguran sam da bi dobili odlucnu podrsku zapada. Pripadnici NS su obrazovaniji od SDA seljacina, nemaju jezicku barijeru.
Zapad ima moc da zavrne ruku Dodiku. Imaju milion nacina da ga pripitome. Jednostavno nece. Ne zele podrzati nekakvu erdogansku stranku, ne vide da je to puno bolje od putinovskog SNSD-a. Bas ih briga.
-
kluz franjo
#37755 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čuj žuč...
I djeca vam se smiju moj Reufe...
U svako sranje ugaziti, usrati i šefa i stanicu i sve vozove koji prođoše... i onda onako usran i u govnima do guše...
"Šta bi ti sada na mom mjestu uradio, Senade?"
Hebem ga... U Njemačku ne može.
Tamo i zahtjev za socijalu mora biti dostavljen kompletan, nikako redukovan, i lično potpisan - osim u slučajevima poslovne nesposobnosti.
Samo u tim slučajevima drugi potpisuju.
U svako sranje ugaziti, usrati i šefa i stanicu i sve vozove koji prođoše... i onda onako usran i u govnima do guše...
Tamo i zahtjev za socijalu mora biti dostavljen kompletan, nikako redukovan, i lično potpisan - osim u slučajevima poslovne nesposobnosti.
- ultima_palabra
#37756 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozda bi se i Zeljko dogovorio, samo da ga puste u sobunemampojma0 wrote:Mislim da bi korektno bilo da vi, kao sveznalice, ponudite izlaz. Osim sto iz vas izbija mrznja i kompleksi koje vam je nabio Zeljko, nista niste ponudili kao ni vase centrale tj SDP i NS.
- bunk
#37757 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da naravno.kluz franjo wrote:Čuj žuč...
Treba ostati u hladovini sa trenerkom i zurkom i fikusno dizati ruku za nip ..traziti najmanje imenioce ili jednostavno samo ispucavati otrovne strelice na svakog ko pokusa formirati vlast...
Previse vam je glava u pijesku il da kazem asfaltu Sarajevskom da vidite kako stvari doista stoje..
- nemampojma0
#37758 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Potpuno se slazem. Jedini koji trenutno s Amerima ima dobre odnose i cije stavove po pitanju NATO-a javno podrzavaju je upravo tebi omrazeni Komsic. Ali ti i ovaj hor forumskih baba narikaca to necete da vidite.Kikibombona wrote:Odgovor je sasvim jednostavan...nemampojma0 wrote:Mislim da bi korektno bilo da vi, kao sveznalice, ponudite izlaz. Osim sto iz vas izbija mrznja i kompleksi koje vam je nabio Zeljko, nista niste ponudili kao ni vase centrale tj SDP i NS.
Nas ustav je napravio ZAPAD i samo ZAPAD ima moc da prelomi kada se mi ne mozemo dogovoriti. Dakle, potrebno je maksimalno lobirati i sto cesce boraviti u Vasingtonu, Londonu, Berlinu, Parizu i Briselu. Potrebno je uvjeriti ZAPAD da zasluzujemo pomoc, da je pomoc nama interes ZAPADA.
To ne moze uraditi erdoganska SDA. Zasto bi bilo ko u Evropi podrzao stranku koja vise zajednickog ima sa AKP nego sa CDU? Zapravo, sa CDU nema bas nista zajednicko. SDA je civilizacijski bliza Aziji nego Evropi.
Zeljko Komsic je jedan obican panj limitiranih intelektualnih sposobnosti. Kalibar za lokalnog nivoa. Zato ne ide nigdje, cvrsto se drzi sarajevske mahale.
...
Nasa stranka je ideoloski i kulturoloski bliska Evropi. Bastine evropske vrijednosti. Nasa stranka zagovara multikulturlizam, liberalizam, suzivot.... zalaze se za jednakost svih etnickih, vjerskih ili seksusalnih skupina. Zalaze se istinski a ne deklerativno. I to je ljudima na zapadu poznato. Nisu budale, dobro znaju ko smo, sta smo i kakvi smo. U zapadnim ambasadama, sluzbama, rade ozbiljni ljudi koji na pravi nacin informisu svoje nadredjene. Pogledaj sta FT pise o Nasoj stranci u Sarajevu. Pogledaj koliko se zapadne ambasade angazuju da opstane vlada KS. Zasto? Zato sto su u NS prepoznali sebi bliske ljude, sa kojima se mogu poistovjetiti i koji zive evropski sistem vrijednosti.
Da je NS umjesto SDA, siguran sam da bi dobili odlucnu podrsku zapada. Pripadnici NS su obrazovaniji od SDA seljacina, nemaju jezicku barijeru.
Zapad ima moc da zavrne ruku Dodiku. Imaju milion nacina da ga pripitome. Jednostavno nece. Ne zele podrzati nekakvu erdogansku stranku, ne vide da je to puno bolje od putinovskog SNSD-a. Bas ih briga.
To o angazmanu "zapadnih ambasada" da opstane Vlada KS mozes macku o rep, radi se samo o jednoj ambasadi i to je zbog gej parade.
A ovo zadnje boldirano je teska smijurija, al ti slobodno nastavi sa svojom mastom, politika je nesto drugo.
O tvojim predrasudama i generalizacijama, ne vrijedi trositi rijeci.
Samo BiH, samo NATO
-
kluz franjo
#37759 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kada sve znate i sve vidite, što ne radite konačno nešto korisno?bunk wrote:Da naravno.kluz franjo wrote:Čuj žuč...
Treba ostati u hladovini sa trenerkom i zurkom i fikusno dizati ruku za nip ..traziti najmanje imenioce ili jednostavno samo ispucavati otrovne strelice na svakog ko pokusa formirati vlast...
Previse vam je glava u pijesku il da kazem asfaltu Sarajevskom da vidite kako stvari doista stoje..
Što maltretirate jadnog Senada?
"Meni (budžetskih) para, a mom Senadu dugog zdravlja i posla."
Pa nije se Senad bun'ke najeo - baš toliko.
-
criticos
#37760 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nemampojma0 wrote: Jedini koji trenutno s Amerima ima dobre odnose i cije stavove po pitanju NATO-a javno podrzavaju je upravo tebi omrazeni Komsic. Ali ti i ovaj hor forumskih baba narikaca to necete da vidite.
Vjerujem da se zezaš?
Ajde molim te pogledaj ove izjave iz 2011, kada mu iza leđa stoji prevoditelj i šapuće na uho, a on se obraća na jeziku našeg naroda. Tko ga može shvatiti ozbiljno u USA. Osnovnu prepreku jezičke barijere nije preskočio. Ma hajte molim vas.
- nemampojma0
#37761 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja evo svaki dan iscekujem da Nerko i Pedja drmnu sporazum o brzom prikljucenju drzave NATO-u i EU, zbog kojeg ce se Dodik i Sarovic natjecat u tome ko ce ga prije prihvatiti i potpisati, a Dragan kao europejac ce potpisat s obje ruke. Nakon toga ce Tramp da organizuje veselje sirom USA, a u Londonu, Berlinu i Parizu ce narod izaci na ulice i pjevati "Unite Europe", dok ce Moskva pokunjeno da proguta jos jednu knedlu.
Tad cemo svi skontati koliko ste bili u pravu i da Zeljko stvarno nema pojma, jer je sve tako jednostavno i moglo se zavrsit jos prije 10 mjeseci
Tad cemo svi skontati koliko ste bili u pravu i da Zeljko stvarno nema pojma, jer je sve tako jednostavno i moglo se zavrsit jos prije 10 mjeseci
- nemampojma0
#37762 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nesto si kaz'o?criticos wrote:nemampojma0 wrote: Jedini koji trenutno s Amerima ima dobre odnose i cije stavove po pitanju NATO-a javno podrzavaju je upravo tebi omrazeni Komsic. Ali ti i ovaj hor forumskih baba narikaca to necete da vidite.
Vjerujem da se zezaš?
Ajde molim te pogledaj ove izjave iz 2011, kada mu iza leđa stoji prevoditelj i šapuće na uho, a on se obraća na jeziku našeg naroda. Tko ga može shvatiti ozbiljno u USA. Osnovnu prepreku jezičke barijere nije preskočio. Ma hajte molim vas.![]()
![]()
https://vijesti.ba/clanak/457743/palmer ... i-retoriku
- Kikibombona
#37763 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic je druze limitiran, nema kapacitet za velike stvari. Fali inteligencije, jbg. Pogledaj Vucica, lik se svako malo sastaje sa svjetskim facama. Mozemo misliti o njemu sta zelimo, cetnik i fasista, ali je prodoran i sposoban, intelektualno superioran u odnosu na Komsica. I Komsic je valjda svjestan svojih kapaciteta i zbog toga se zabetonirao u Sarajevu. Ne moze daleko dobaciti, jednostavno nema kapacitet. Vjerujem da ima dobru namjeru, da nije lopov, ali jednostano nema mozak.nemampojma0 wrote:Potpuno se slazem. Jedini koji trenutno s Amerima ima dobre odnose i cije stavove po pitanju NATO-a javno podrzavaju je upravo tebi omrazeni Komsic. Ali ti i ovaj hor forumskih baba narikaca to necete da vidite.Kikibombona wrote:Odgovor je sasvim jednostavan...nemampojma0 wrote:Mislim da bi korektno bilo da vi, kao sveznalice, ponudite izlaz. Osim sto iz vas izbija mrznja i kompleksi koje vam je nabio Zeljko, nista niste ponudili kao ni vase centrale tj SDP i NS.
...
To o angazmanu "zapadnih ambasada" da opstane Vlada KS mozes macku o rep, radi se samo o jednoj ambasadi i to je zbog gej parade.
A ovo zadnje boldirano je teska smijurija, al ti slobodno nastavi sa svojom mastom, politika je nesto drugo.
O tvojim predrasudama i generalizacijama, ne vrijedi trositi rijeci.
Samo BiH, samo NATO![]()
Jesi procitao clanak FT o Nasoj stranci. Ljudi dobro znaju ko je ko u BiH. Svi znaju da je SDA erdoganska, islamisticka, kriminalna, nacionalisticka, da ne zive ni 'e' od evropskih vrijednosti. Nasa stranka je evropskog profila, ideoloski i kulturoloski dorasla Norveskoj ili Belgiji. Istinski se zalazu za jednakopravnost, dok se SDA zalaze lazno. Ogledalo SDA je ona zjaka Samra, to im je u prsima, sto bi rekli vjernici. Izrazito nazadan i kriminalan skup ljudi. Nemoj misliti da stranci to ne znaju, da su slijepi i budale.
Tvoj idol Komsic kaze da zapadne ambasade brane vladu koju vodi NS. Isto kaze Bakir. Isto je neki dan rekao Radoncic na N1. Rekao je da strane ambasade vrse pritisak da vlada opstane. Ovo je prvi put da se stranci zalazu za jednu kantonalnu vladu. Zapitaj se zasto.
Americki i drugi ambasadori se redovno druze sa liderima NS, iako je NS na drzavnom i entitetskom nivou jos uvijek mala stranka. Zar mislis da zapadni ambasadori ne vide da je njima po svemu bliza NS nego neke SDA seljacine, kriminalci, nacionalisti i vjerski fanatici?
- Better Man
#37764 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić je obična pudlica i privjesak Bakira Izetbegovića i SDA, kojeg Čović i Dodik ne bendaju ni 2%, niti ga žele za sagovornika u pregovorima. Lik je nedorastao poziciji koju obnaša. Prodao se za par fotelja i komad vlasti.nemampojma0 wrote:Ja evo svaki dan iscekujem da Nerko i Pedja drmnu sporazum o brzom prikljucenju drzave NATO-u i EU, zbog kojeg ce se Dodik i Sarovic natjecat u tome ko ce ga prije prihvatiti i potpisati, a Dragan kao europejac ce potpisat s obje ruke. Nakon toga ce Tramp da organizuje veselje sirom USA, a u Londonu, Berlinu i Parizu ce narod izaci na ulice i pjevati "Unite Europe", dok ce Moskva pokunjeno da proguta jos jednu knedlu.
- madner
#37765 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakve veze ima Zeljko sa pregovorima?
- nemampojma0
#37766 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@Kikibombona O idolima necemo, jer ih ja zarazliku od tebe nemam, a ti svoje ionako cesto mijenjas, al nejse...
Blago onom koga Pedja, Forto, Falatar i Sabina brane i hrane
Uzivajte jos kratko u svojim zabludama o vlastitoj naprednosti i bitnosti dok vas Konakovic, koji u cijelosti odgovara opisu koji si dao za SDA kadrove, jase.
Blago onom koga Pedja, Forto, Falatar i Sabina brane i hrane
Uzivajte jos kratko u svojim zabludama o vlastitoj naprednosti i bitnosti dok vas Konakovic, koji u cijelosti odgovara opisu koji si dao za SDA kadrove, jase.
Last edited by nemampojma0 on 16/08/2019 20:56, edited 1 time in total.
-
kluz franjo
#37767 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliki intelektualni i politički kapacitet moraš biti pa da bez pogovora prepustiš Bakiru redukovanom, da u tvoje i u ime tvoje koalicije samostalno pregovara i potpisuje sporazume.
Djeca vam se smiju moj Reufe...
- nemampojma0
#37768 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma hajdeBetter Man wrote:Komšić je obična pudlica i privjesak Bakira Izetbegovića i SDA, kojeg Čović i Dodik ne bendaju ni 2%, niti ga žele za sagovornika u pregovorima. Lik je nedorastao poziciji koju obnaša. Prodao se za par fotelja i komad vlasti.nemampojma0 wrote:Ja evo svaki dan iscekujem da Nerko i Pedja drmnu sporazum o brzom prikljucenju drzave NATO-u i EU, zbog kojeg ce se Dodik i Sarovic natjecat u tome ko ce ga prije prihvatiti i potpisati, a Dragan kao europejac ce potpisat s obje ruke. Nakon toga ce Tramp da organizuje veselje sirom USA, a u Londonu, Berlinu i Parizu ce narod izaci na ulice i pjevati "Unite Europe", dok ce Moskva pokunjeno da proguta jos jednu knedlu.
- nemampojma0
#37769 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E mo'š mislit to, a da ranije nisu sve koordinirali i dogovorili..stvarno sam odusevljen tvojim zakljuccima, ja se toga nikad ne bih sjetio. Svaka cast, majstorekluz franjo wrote:Koliki intelektualni i politički kapacitet moraš biti pa da bez pogovora prepustiš Bakiru redukovanom, da u tvoje i u ime tvoje koalicije samostalno pregovara i potpisuje sporazume.
Opet kazem, dobro si ti to skonto, majke mi. Trebao je Zeljko otic tamo i isprovocirat Covica, onemoguciti svaki dogovor, pa kad je bal nek je i maskenbal. Uostalom, ne znam sto svi poslanici i clanovi Predsjednistva BiH nisu ucestvovali u razgovorima i pregovorima, jer je sve to prejednostavno pa da malo zakompliciraju.
Okolo krusko, okolo...ljudi su unutra
-
putokaz1
#37770 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dino je legenda bolji čojk od Vujovića iako su oba košarkaši a za Žareta sam i navijao nekadnemampojma0 wrote:@Kikibombona O idolima necemo, jer ih ja zarazliku od tebe nemam, a ti svoje ionako cesto mijenjas, al nejse...
Blago onom koga Pedja, Forto, Falatar i Sabina brane i hrane![]()
- nemampojma0
#37771 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo i europejac zapjenio, stvarno je taj Komsic beznacajan lik.
http://www.bhrt.ba/hns-komsic-napao-tem ... retka-bih/
Mada je i on vama drazi od Komsica, vas nosi iracionalna mrznja, sto je pokazano i dokazano...Falatar pomagao, a Cengic zagovarao
Moji liberali i komunisti, blago vama
http://www.bhrt.ba/hns-komsic-napao-tem ... retka-bih/
Mada je i on vama drazi od Komsica, vas nosi iracionalna mrznja, sto je pokazano i dokazano...Falatar pomagao, a Cengic zagovarao
Moji liberali i komunisti, blago vama
-
kluz franjo
#37772 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znači sve je jasno.nemampojma0 wrote:E mo'š mislit to, a da ranije nisu sve koordinirali i dogovorili..stvarno sam odusevljen tvojim zakljuccima, ja se toga nikad ne bih sjetio. Svaka cast, majstorekluz franjo wrote:Koliki intelektualni i politički kapacitet moraš biti pa da bez pogovora prepustiš Bakiru redukovanom, da u tvoje i u ime tvoje koalicije samostalno pregovara i potpisuje sporazume.
Djeca vam se smiju moj Reufe...![]()
Opet kazem, dobro si ti to skonto, majke mi. Trebao je Zeljko otic tamo i isprovocirat Covica, onemoguciti svaki dogovor, pa kad je bal nek je i maskenbal. Uostalom, ne znam sto svi poslanici i clanovi Predsjednistva BiH nisu ucestvovali u razgovorima i pregovorima, jer je sve to prejednostavno pa da malo zakompliciraju.
Bakir je sve sa Željkom ranije "iskoordinirao i dogovorio", tako da su valjda zaključili da nema potrebe da Željko ide bilo gdje, "da se ne bi Čović možda isprovocirao", i time svaki dogovor bio onemogućen.
Pa čitate li i slušate li vi sebe?
Kakva žuč, kakvi bakrači... Cirkus, pajaci i smijeh djece.
Sve se ranije dogovorili i iskoordinirali Bakir "po kameri" i Željko "po prstima"...Nakon potpisivanja sporazuma Željko Komšić je kazao da će razgovarati lično sa Bakirom Izetbegovićem kako bi mu pojasnio dio koji se odnosi na Izborni zakon.
Ma hajte, molim vas...
- nemampojma0
#37773 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opet si u pravu, zadivljen sam tobom. Tacno je Zeljko trebao reci, sve smo ovo ja i Bakir dogovorili, da rastezemo Dodika.kluz franjo wrote:Znači sve je jasno.nemampojma0 wrote:E mo'š mislit to, a da ranije nisu sve koordinirali i dogovorili..stvarno sam odusevljen tvojim zakljuccima, ja se toga nikad ne bih sjetio. Svaka cast, majstorekluz franjo wrote:Koliki intelektualni i politički kapacitet moraš biti pa da bez pogovora prepustiš Bakiru redukovanom, da u tvoje i u ime tvoje koalicije samostalno pregovara i potpisuje sporazume.
Djeca vam se smiju moj Reufe...![]()
Bakir je sve sa Željkom ranije "iskoordinirao i dogovorio", tako da su valjda zaključili da nema potrebe da Željko ide bilo gdje, "da se ne bi Čović možda isprovocirao", i time svaki dogovor bio onemogućen.
Kakva žuč, kakvi bakrači... Cirkus, pajaci i smijeh djece.Sve se ranije dogovorili i iskoordinirali Bakir "po kameri" i Željko "po prstima"...Nakon potpisivanja sporazuma Željko Komšić je kazao da će razgovarati lično sa Bakirom Izetbegovićem kako bi mu pojasnio dio koji se odnosi na Izborni zakon.
Ma hajte, molim vas...
Sjajno zapazanje kolega, impresioniran sam tvojim britkim...jel bjese umom il jezikom, ma hajd kao da je vazno, naivni to cesto poistovijete.
Dobar je Memo
-
kluz franjo
#37774 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam presretan i prezadovoljan političkom činjenicom koju konačno i sami priznajete.nemampojma0 wrote:Opet si u pravu, zadivljen sam tobom. Tacno je Zeljko trebao reci, sve smo ovo ja i Bakir dogovorili, da rastezemo Dodika.kluz franjo wrote: Znači sve je jasno.
Kakva žuč, kakvi bakrači... Cirkus, pajaci i smijeh djece.Sve se ranije dogovorili i iskoordinirali Bakir "po kameri" i Željko "po prstima"...Nakon potpisivanja sporazuma Željko Komšić je kazao da će razgovarati lično sa Bakirom Izetbegovićem kako bi mu pojasnio dio koji se odnosi na Izborni zakon.
Ma hajte, molim vas...
Sjajno zapazanje kolega, impresioniran sam tvojim britkim...jel bjese umom il jezikom, ma hajd kao da je vazno, naivni to cesto poistovijete.
Dobar je Memo
Bakir i Željko su odličan tim. I tim koji tako dobro sarađuje ne treba mijenjati.
Imate sa koalicionim partnerima sve potrebne većine, a po sopstvenom mišljenju i neograničenu količinu političke mudrosti oličene u liderima Bakiru i Željku.
Samo naprijed i jedinstveno.
U jedinstvu SDA/DF/GS je snaga!
- nemampojma0
#37775 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno, samo dodaj jos i SBB i SPD. Sve sto je ozbiljno i vidi stanje u drzavi, a Dodik je vrlo slikovito to opisao u vecerasnjem intervjuu na RTRS, je jedinstveno i pokusava zaustaviti rasturanje drzave. A ovi usamljeni, nek se bave cukama, macama i gej paradama, ispunjeni vlastitom narcisoidnoscu i uvjerenjem da sve znaju.kluz franjo wrote:nemampojma0 wrote:kluz franjo wrote:
Ja sam presretan i prezadovoljan političkom činjenicom koju konačno i sami priznajete.
Bakir i Željko su odličan tim. I tim koji tako dobro sarađuje ne treba mijenjati.
Imate sa koalicionim partnerima sve potrebne većine, a po sopstvenom mišljenju i neograničenu količinu političke mudrosti oličene u liderima Bakiru i Željku.
Samo naprijed i jedinstveno.
U jedinstvu SDA/DF/GS je snaga!