Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Halloween kills. Ono, nisam htio citati nikakve rivjue, gledati trejlere i sl. odem u kino bez velikog očekivanja i na kraju ostanem pozitivno iznenađen. Film bukvalno nastavlja na 2018 sto je dobro nema nekih experimenata poput Robovih verzija (koji je Btw usro franšizu malo je reci) Sve u svemu, atmosfera je tu, Michael na nivou, (možda ovaj put malo i pretjerano agresivan)
Sonac wrote: ↑22/11/2021 23:46
[youtube]https://www.imdb.com/title/tt9639470/[/youtube]
Wauuuuuuu, znaci nista ne gledajte, ni trejler, ni uloge, kritike.... nista, samo skinite i uzivajte.
Ovo sam zapamtio!
Prepoznah glumicu koja je glumila u onom filmcini The Witch (sve preporuke i za taj film).
Rothmans wrote: ↑25/10/2021 20:39
Halloween kills , njesra na kub . Fuck , koji gubitak vremena...
+1
preseravanje.
Truleks. 0vo treba zabraniti snimati jer se unistava sve ono dobro napravljeno, a oni s' goreg na jos gore. Kvare mi sjecanje na kultne nastavke koje sam gledao kao mladic.
ša bi sa prvim domaćim horor filmom ''jezero''.
je li se pojavio negdje ?
Bosanskohercegovački režiser Timur Makarević je u aprilu ove godine završio snimanje prvog bosanskohercegovačkog horor filma Jezero. Ovaj film jedva čekaju vidjeti brojni ljubitelji ovog žanra iz Bosne i Hercegovine.
Glavni likovi su Senad i Amela koji bježe i kreću da se vjenčaju u tajnosti u Bihaću. Žele da krenu s novim životom. Ipak put ispada komplikovaniji nego što su oni zamišljali... Uglavnom, dobacili su do jezera“.
Film je sniman u Jajcu, a inspiracija je bilo Plivsko jezero.