Slazem se. Samo bi bilo koliko toliko lakse da igraju ova dvojica. Ali da ne prejudiciramo sacekajmo 13:00 pa cemo vidjeti kakve smo srece.Pitarrr82 wrote:iceman2010 wrote:Cijelo jutro molim Boga da ne dobijemo Portugal. Hebi ga ispali nam bekovi (papac i mujdza), a bas tu je portugal najjaci (nani i ronaldo). Strah me da ce nas ubiti po krilima ako njih izvucemo.
I da igraju obojica bilo bi tesko s njima...
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iceman2010
#3776 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
- ultima_palabra
#3777 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Očekujem bar po pet dobrih ponuda iz jakih klubova za Medunjanina i Mujdžu... a i Misketa, šta ima veze za godine 
- Infaze Studio
#3778 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Totalno je nebitno, ali da, jesu se nasmijali i pri pozdravljanju na kraju utakmice i , mada ovo ne znaci ama bas nista, bilo je mozda i malo neobicno da se Dzeko nasmije onako prilicno slatko pri tom pozdravu poslije tekme, ali to su kolege profesionalci koji jedan s drugim provode vise vremena nego sa ijednim drugim reprezentativnim kolegom, tako da nema zamjerki ako se neko i nasmije nakon poraza i sl.neo7 wrote:Ni Dzeki nije svejedno, da jeste ne bi igrao za reprezentaciju....
Inace, ova slika je PRIJE utakmice...jesi ih vidio da se ovako smiju POSLIJE UTAKMICE ?
- jeza u ledja
#3779 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne znam uopste sta se treba zamjerati Nasriju, lik je fauliran, pao je, dao nam gol, sta sad. Nije se bacio u prazno kao Menez.
Pade mi na pamet, i nama i Srbima je dohakao po jedan Samir.
Pade mi na pamet, i nama i Srbima je dohakao po jedan Samir.
- Obuca9
#3780 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vidim neki i dalje zamjeraju što smo igrali defanzivnije u drugom poluvremenu. A pitate li se, bar malo, da li to ima veze sa tim što su nas Francuzi natjerali da igramo defanzivnije? Koja to ekipa može svih 90 minuta dominirati protiv jedne Francuske, na njihovom terenu?
Davno je najbolji trener sa ovih prostora, Švabo rekao: "Mi uvijek zaboravljamo da tamo s druge strane terena postoji još jedna ekipa, koja isto tako želi pobjedu, koja isto tako ima svoju igru koju pokušava nametnuti nama".
Tako je i bilo u utorak, dok su naši imali snage diktirali su tempo, kasnije smo pali snagom, a Francuzi su krenuli na sve i ništa i logično je bilo da ćemo se malo povući. Nije tu stvar je li hoćeš ili nećeš, nego je li moraš ili ne moraš.
Davno je najbolji trener sa ovih prostora, Švabo rekao: "Mi uvijek zaboravljamo da tamo s druge strane terena postoji još jedna ekipa, koja isto tako želi pobjedu, koja isto tako ima svoju igru koju pokušava nametnuti nama".
Tako je i bilo u utorak, dok su naši imali snage diktirali su tempo, kasnije smo pali snagom, a Francuzi su krenuli na sve i ništa i logično je bilo da ćemo se malo povući. Nije tu stvar je li hoćeš ili nećeš, nego je li moraš ili ne moraš.
- Obuca9
#3781 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I još jedna stvar, vidim, šatro vam zasmetalo što se Dzeko kratko nasmijao dok se pozdravljao s Nasrijem, a kako vam nije zasmetalo što se ovaj čovjek u pozadini smije, evo skoro pola minute na pocetku klipa. Dok Pape sa suzama u očima priča u nepravdi, većina navijača (bar ja prvi, a vjeurjem i ostali) sa suzama u očima gleda u TV i sluša ga, ovaj se, bivši kapiten s ambicijama da bude budući selektor, u pozadini smije.
Možda sam i fulio, ako jesam izvinjavam se, ali sam jos pri prvom gledanju bio siguran da je bio on.
Možda sam i fulio, ako jesam izvinjavam se, ali sam jos pri prvom gledanju bio siguran da je bio on.
- shalla
#3782 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma niko ko se imalo kuži u fudbal ne može zamjeriti što smo se povukli, to je više nesvjesno u glavama igrača nego što je sama namjera selektora ili igrača. Uvijek je tako a pogotovo kad igraš u gostima i to protiv jedne od najboljih svjetskih ekipa (koliko god okrnjeni bili)...hz__semir wrote:Vidim neki i dalje zamjeraju što smo igrali defanzivnije u drugom poluvremenu. A pitate li se, bar malo, da li to ima veze sa tim što su nas Francuzi natjerali da igramo defanzivnije? Koja to ekipa može svih 90 minuta dominirati protiv jedne Francuske, na njihovom terenu?
Već sam napisao, ne znam da li sam presubjektivan ali ja se ne sjećam da je jedna od ekipa iz svjetskog vrha toliko dugo bila podređena na svom terenu, stvarno se ne sjećam a gledam fudbal jako dugo. Pitanje je da li mi možemo ponoviti takvu igru, da smo kompletni ne bih strahovao nimalo, čak bih vjerovao da možemo i bolje, ali ovako sa desetkovanom odbranom mislim da ćemo teško ponoviti igru kao u prvih 60-ak minuta
-
candy_Man
#3783 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ko se ba smije, samo se francuzi keslaju. fulo si ti zestokohz__semir wrote:I još jedna stvar, vidim, šatro vam zasmetalo što se Dzeko kratko nasmijao dok se pozdravljao s Nasrijem, a kako vam nije zasmetalo što se ovaj čovjek u pozadini smije, evo skoro pola minute na pocetku klipa. Dok Pape sa suzama u očima priča u nepravdi, većina navijača (bar ja prvi, a vjeurjem i ostali) sa suzama u očima gleda u TV i sluša ga, ovaj se, bivši kapiten s ambicijama da bude budući selektor, u pozadini smije.
- tazmaniaBAN4
#3784 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
OBAVEZNO POGLEDATI !!!
pogotovo ovi sto psuju Spahica!
na 3:45 faul nad Spahicem!

NEK SE STAVI OVAJ KLIP NA NASLOVNU !!!
pogotovo ovi sto psuju Spahica!
na 3:45 faul nad Spahicem!
NEK SE STAVI OVAJ KLIP NA NASLOVNU !!!
Last edited by tazmaniaBAN4 on 13/10/2011 11:36, edited 1 time in total.
-
Balkanski_sindrom
#3785 Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Zasto Spahic nije dao nikakvu izjavu nakon utakmice? Zasto nasi igraci nisu "protestovali" nakon onog smijesnog penala u najkriticnijem momentu za cijele kvalifikacije?
Zasto onako povrijedjen Hasagic staje na gol i bude zamijenjen na poluvremenu? (ko je dobro pratio utakmicu vidio je da je on na zagrijavanju ispred nase tribine sepao jos tada, mozda je sve samo gluma i navlakusa )...
Zasto je Susic pravio onako sumnjive i nerezonske izmjene, pogotovo onu Maltic za povrijedjenog Mujdzu? Zasto nasi igraci nisu dosli da se pozdrave sa nama a radili su to prije i kad bi smo gubili i dobijali?
Sta se desava, zasto svi sute??
Zasto onako povrijedjen Hasagic staje na gol i bude zamijenjen na poluvremenu? (ko je dobro pratio utakmicu vidio je da je on na zagrijavanju ispred nase tribine sepao jos tada, mozda je sve samo gluma i navlakusa )...
Zasto je Susic pravio onako sumnjive i nerezonske izmjene, pogotovo onu Maltic za povrijedjenog Mujdzu? Zasto nasi igraci nisu dosli da se pozdrave sa nama a radili su to prije i kad bi smo gubili i dobijali?
-
žuti
#3786 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
ja imam samo jedno pitanje.
Zašto je Spahic......... onako (naivno) napravio penal?
ali ZAŠTO??
Pa majka mu stara, zna se da ce svaki sumnjivi kotnakt svirati, a on se zajebava sa tom loptom na liniji?!
Vrlo, vrlo vrlo nesmotren potez, da ne kažem glup.
To nas je koštalo direktong plasmana na EURO.
Zašto je Spahic......... onako (naivno) napravio penal?
Pa majka mu stara, zna se da ce svaki sumnjivi kotnakt svirati, a on se zajebava sa tom loptom na liniji?!
Vrlo, vrlo vrlo nesmotren potez, da ne kažem glup.
To nas je koštalo direktong plasmana na EURO.
- Obuca9
#3788 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
...
Last edited by Obuca9 on 13/10/2011 11:30, edited 1 time in total.
- Obuca9
#3789 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Zaključak je jasan. Sušić, Spahić i Hasagić su KOS-ovci, srpski špijuni, plaćeni od Dodika da nas spriječe u odlasku na Euro.Balkanski_sindrom wrote:Zasto Spahic nije dao nikakvu izjavu nakon utakmice? Zasto nasi igraci nisu "protestovali" nakon onog smijesnog penala u najkriticnijem momentu za cijele kvalifikacije?
Zbog toga svu trojicu treba trajno protjerati iz države, oduzeti im državljanstvo i zabraniti da ikad više uđu u BiH.
Last edited by Obuca9 on 13/10/2011 11:43, edited 1 time in total.
- alcho
#3790 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ja bih jos dodao i slijedeca pitanja koja potkrepljuju zavjeru:
Zasto je komentator prestao da komentarise utakmicu, bas nakon sto je izgovorio tacno 12000 slova "A" u toku prenosa utakmice? Kakvo je ono svjetlo koje se pojavilo u 72. minuti na jugozapadnom nebu iznad pariza? Ko je tajanstveni brko koji je sjedio u trecem redu dijagonalno od desne gornje korner zastavice? Na zastavi Francuske se u sredini nalazi bijela boja, ista ona kojom se oznacava tacka za izvodjenje penala. Slucajnost?
Zasto je komentator prestao da komentarise utakmicu, bas nakon sto je izgovorio tacno 12000 slova "A" u toku prenosa utakmice? Kakvo je ono svjetlo koje se pojavilo u 72. minuti na jugozapadnom nebu iznad pariza? Ko je tajanstveni brko koji je sjedio u trecem redu dijagonalno od desne gornje korner zastavice? Na zastavi Francuske se u sredini nalazi bijela boja, ista ona kojom se oznacava tacka za izvodjenje penala. Slucajnost?
- Henry Chinaski
#3791 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ja mislim da su oni vanzemaljci. Pripremaju invaziju pa skreću pažnju sa sve češćih pojavljivanja NLO.
Mislim da trebamo biti zabrinuti.
Mislim da trebamo biti zabrinuti.
- just principe
- Henry Chinaski
#3794 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ali, da li je to stvarno njegova izjava? Ili je sve izrežirano od, već spomenutog brke, iz trećeg reda?
Pitanja se samo nižu...
Pitanja se samo nižu...
- Obuca9
#3795 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Šta pričaš bolan, što kvariš čovjeku teoriju, kako te nije stid.just principe wrote:ko kaze da Spaha nije dao nikakvu izjavu nakon utakmice
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26497
Admini brišite ovaj post, također redakciji SCSport treba zaprijetiti da obrišu ovu vijest, jer je očito da su izmislili intervju sa Dodikovim špijunom Spahićem.
- star(i)mo
#3796 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Sindrom, ne znam gdje si ti bio ali su se momci s nama na jugu pozdravili i dobili su "standing ovations" za onu "bitku" na Stade de France. Niko nije ocekivao od njih da ce pretrcati jos jednom citav stadion da se sa svima pozdrave. Ipak je u tom momentu razocarenje kod nasih igraca bilo preveliko. Danas se sigurno osjecaju posve drugacije, ponosno kao i svi mi u Parizu i pred malim ekranima.
- Obuca9
#3797 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Evo još jednog što mu ruši teoriju. Admini reagujte. Brišite postove od ovih trollova.
Pustite "sindroma" da sprovede istragu do kraja, da nam da odgovre na neodgovrena pitanja.
Sindrom izdrži !!!
Pustite "sindroma" da sprovede istragu do kraja, da nam da odgovre na neodgovrena pitanja.
Sindrom izdrži !!!
-
Balkanski_sindrom
#3798 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
ma daj stari, pretrcali su po 10 km i onda ne mogu 100 m da se simbolicno pozdrave...Meni zaista sve ovo smrdi.....OK svi smo razocarani i ubijeni u pojam ali taj mali gest je mogao smiriti i njih a i nas navijace,no oni ni mukajet jebiga....star(i)mo wrote:Sindrom, ne znam gdje si ti bio ali su se momci s nama na jugu pozdravili i dobili su "standing ovations" za onu "bitku" na Stade de France. Niko nije ocekivao od njih da ce pretrcati jos jednom citav stadion da se sa svima pozdrave. Ipak je u tom momentu razocarenje kod nasih igraca bilo preveliko. Danas se sigurno osjecaju posve drugacije, ponosno kao i svi mi u Parizu i pred malim ekranima.
-
Balkanski_sindrom
#3799 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
I moze li mi neko odgovoriti i na ova dva pitanja? ko je sve bio na klupi na toj utakmici ? Koliko igraca po pravilima smije da sjedi na ovakvim utakmicama?
Dakle ko je bio jos na kupi pored Begovica, Maletica i Zahirovica koji su usli?
Dakle ko je bio jos na kupi pored Begovica, Maletica i Zahirovica koji su usli?
-
Stari
#3800 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ja nisam nista reko .... a podrzavam nastojanja da se ova istraga razjasni do kraja ...
a ne sjecam se ko je sve bio na klupi
a ne sjecam se ko je sve bio na klupi
Last edited by Stari on 13/10/2011 11:47, edited 1 time in total.