Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5 0 5

#3776 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

palermo wrote: Pa jedan od razloga je svakako zato što su upravo Emir i Edin bili označene mete harange koja se vodila između ostalog i na stranicama ovog portala (madaje bilo mnogo gorih portala, istini za volju).
kako god. neka sad uziva u plodovima svoga rada. pardon, medijske nedokazane harange. :thumbup:
Crvena Tifoza

#3777 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Crvena Tifoza »

stalaktit wrote:Najjača ova ekipa koja viče da je branio familiju, kao da su mu brata u ratu napali, ili cipelarili kakvi huligani u podzemnoj ili nešto tako, pa se on jadnik žrtvovao. Kad ono braća i prijatelji mu pokušali nasilu ući u nekakvu VIP ložu, i sad je dovoljan povod za tuču što nisu mogli u VIP ložu. Alo.

Nema kod Švaba ništa guzovače. :D
luckylaka

#3778 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Da ponovimo...Baždarević: Ne slažem se sa brzom odlukom Bayera, branit ću Spahića koliko mogu :thumbup: :bih:
JThomas

#3779 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

stalaktit wrote:Najjača ova ekipa koja viče da je branio familiju, kao da su mu brata u ratu napali, ili cipelarili kakvi huligani u podzemnoj ili nešto tako, pa se on jadnik žrtvovao. Kad ono braća i prijatelji mu pokušali nasilu ući u nekakvu VIP ložu, i sad je dovoljan povod za tuču što nisu mogli u VIP ložu. Alo.
e to :D
Neil Robertson

#3780 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Neil Robertson »

Spaha glavu gore i ovo ce proci :wink:
5 0 5

#3781 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote:Da ponovimo...Baždarević: Ne slažem se sa brzom odlukom Bayera, branit ću Spahića koliko mogu :thumbup: :bih:
nema zime. na ljeto je vec u psg-u. safet ne zaboravlja svoje igrace. :thumbup: :lol:
luckylaka

#3782 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Jos jedan..."Žao mi je Spahića, svako od nas bi na njegovom mjestu branio svoju porodicu. Međutim, u Bundesligi ste javna ličnost i onda to sve ispada drugačije. Osim toga, ma koliko dobar bio, u Njemačkoj ne smiješ zaboraviti da si stranac. Da je ovo Nijemac učinio, ne bi se digla ovolika prašina. Međutim, klub je kao fol zbog medija, navijača i reputacije kluba napravio ovaj potez. Spahić nije imao šanse, žao mi je jer je bio njihov najbolji igrač i u 35. godini", izjavio je Glavaš.
Kikibombona

#3783 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kikibombona »

Ridjobrki wrote:
Tomahawk11 wrote:@Ridjobrki, da si ti u Njemackoj, vidio bi....oduzeli bi ti i zemlju i projekat.
Onda bi ovdje na forumu pokrenuli peticiju da te izbace iz Njemacke.
Suti, dobro je pa si u Bosni. Lahko ti je ovdje prosipati i mlatiti projektom po glavi :D
Druže, da sam u Njemačkoj i pokušavam otvoriti nekoliko radnih mjesta i donijeti investiciju toj općini načelnik lično bi mi uručio urbanističku dozvolu sedam dana nakon predanog zahtjeva. Ovdje mi službenik OSAM MJESECI traži dopune zahtjeva i nakon tih osam mjeseci kaže da općina nije nadležna i da sam trebao zahtjev predati u Kanton. U najboljem slučaju da je u pravu trebao mi je osam mjeseci ranije reći da nije nadležan. Ali ja sam bio u pravu i na kraju dobio svoje. S tim da je propala građevinska sezona i investicija došla u pitanje ali to nek on objasni ljudima koji čekaju posao.
Ma Ridjobrki, pricamo o Bosni. Ovdje su ljudi neprofesionalni i svjesno te jebu, ponekad mjesecima kao u tvom slucaju. Pa normalno da ces u jednom trenutku puci i jebati mu majku, onako instiktivno, bez da si prethodno donio odluku.

Svabe su ovdje radile svoj posao, a Emirovi jarani su se ponasali bahato. Emir je trebao smirti prijatelje a ne ljude koji rade svoj posao. Znas, zamisli da si zastitar i da imas pravilnik rada, pa ti dodje neki bogatas prosipati hirove ne postujuci tvoje radno mjesto. Pa ne znam brate, divim se reakciji zastitara.... U Rusiji ili nekoj slicnoj drzavi bi ga rastavili od batina.

Bila je situacija u mojoj firmi, zapadnjackoj sa sjedistem u BiH.... Jedan uposlenik koji se malo ufurao jer je hijerarhijski malo bolje rangiran, pokusao je uvesti djevojku u krug firme. Zastitar nije dopustio. Ovaj ga je verbalno napao i malo se naguravao sa njim. Kada je Svabo saznao, momentalno mu je urucio otkaz iako su iza njega stajali prilicno dobri rezultati. Nema zajebancije stari moj. Ovaj na Svabo je dobar, ali ako ne postujes pravila, dobijes jednu opomenu, druga ti znaci siguran otkaz. Ako je tezi ispad, otkaz momentalno. I naravno, firma je profitabilna, sto nije bio slucaj dok je nasa bagra upravljala i dok su radnici divljali po vlastitom nahodjenju.

Spaha je skupo platio glupost. Leverkuzen je veliki klub. Tamo je imao sve...... Nije to znao postovati i sada neka ide u Tursku, Rusiju i slicne drzave.... poludivlje....
groove

#3784 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

Ridjobrki wrote:
pirmin wrote:Galata, Fener ili Carsi...nista mu nece faliti kod Turaka. :thumbup:
I sva nacija da konačno pređe sa Aspirina C na Tylol Hot! :D :D :D

Ima li linkova na tu priču o Bešiktašu?
http://www.haberler.com/besiktas-tan-sp ... 73-haberi/
mO k3

#3785 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

lijek-za-sve wrote:
palermo wrote: Ta nismo svi pileće pameti da bi mogli zaboraviti harangu koja se vodila protiv njih dvojice prije, tokom i odmah poslije svjetskog prvenstva.
o cemu ti pricas? van terena a jednim i dijelom i na terenu upravo njih dvojica su problem,bili i bit ce....mogu oni u klubovima biti ronaldo i messi u jednom ali u repki to nisi niti ce kad biti....haj zdra˙o
Na Palerma ne obraćaj pažnju samo da ti to preporučim
Tomahawk11
Globalni moderator

#3786 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Jes, jes, Spahic i Dzeko su problem ove reprezentacije. Kad oni prestanu igrati, ima da deremo sve redom ;-)
Yebo njih dvojicu, yebo reprzentaciju, bitno je istjerati forumsku pravdu :thumbup:
palermo

#3787 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

mO k3 wrote: Na Palerma ne obraćaj pažnju samo da ti to preporučim
Potpuno ispravan stav. Ni ja na tebe ne obraćam pažnju :thumbup:
lijek-za-sve

#3788 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lijek-za-sve »

sto se ljutis kad covjek vidi ono bi trebalo svi koje vole ovu repku i drzavu...ako je za tebe bolje da se bije pogotovo van terena mjesto da pokaze koje i sta na terenu i time pomogne repki onda ti @palermo imas problem....
Last edited by lijek-za-sve on 12/04/2015 18:40, edited 1 time in total.
mO k3

#3789 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

lijek-za-sve wrote:sto se ljutis kad covjek vidi ono bi trebalo svi koje velo ovu repku i drzavu...ako je za tebe bolje da se bije pogotovo van terena mjesto da pokaze koje i sta na terenu i time pomogne repki onda ti @palermo imas problem....
:thumbup: :mrgreen: kratko i jasno .....
Mali_Vuk

#3790 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Image Image :D
palermo

#3791 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

lijek-za-sve wrote:sto se ljutis kad covjek vidi ono bi trebalo svi koje velo ovu repku i drzavu...ako je za tebe bolje da se bije pogotovo van terena mjesto da pokaze koje i sta na terenu i time pomogne repki onda ti @palermo imas problem....
Koji čo'jek ?

Pa Spaha se pokazao na terenu i pomogao reprezentaciji. Men se čini tako, tebi nije ??
lijek-za-sve

#3792 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lijek-za-sve »

Mali_Vuk wrote:Image Image :D
a ovo je predpostavljam rjesenje ili ?
Mali_Vuk

#3793 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

lijek-za-sve wrote:
a ovo je predpostavljam rjesenje ili ?
ili
lijek-za-sve

#3794 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lijek-za-sve »

@ palermo
pokazao jeste i pomogao ali kad to stavis na vagu sa onim sto nije onda se vracamo na ono sto sam rekao par postova prije,onda ne vise donjii nego gornji, i to je moje misljenje i moze se razlikovati od 99,9% vas ovde ali je to istina....
lijek-za-sve

#3795 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lijek-za-sve »

Mali_Vuk wrote:
ili
...da sjedne sam sa sobom i dobro razmisli o svemu,svojo karijeri,reprezentaciji i na kraju o sebi kao licnosti,jel malo?
Better Man

#3796 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Better Man »

missko wrote:Evo zbog ovoga Bayer nece nikada biti Bayern.
U Bayernu kad si mozes radit sta hoces i klub stoji iza tebe karaj maloljetnice, pali kuce da varas osiguranja pa varaj drzavi ne placajuci porez i opet ostajes dio kluba koji ti stiti ledja
Ja se sjećam kad je Bayern jednog od svojih najboljih igrača u to vrijeme (mislim da je riječ o Baslleru) zbog toga što je snimljen u gluho doba noći vani u provodu trajno suspendovao iz kluba, tako da ne stoji ta tvoja tvrdnja.
It_is_a_Leclerc

#3797 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Emir je za ligu Turske. Tamo se ionako ubijaju, udaraju, mlate, namještaju...
Korisničkoime

#3798 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisničkoime »

Better Man wrote:
missko wrote:Evo zbog ovoga Bayer nece nikada biti Bayern.
U Bayernu kad si mozes radit sta hoces i klub stoji iza tebe karaj maloljetnice, pali kuce da varas osiguranja pa varaj drzavi ne placajuci porez i opet ostajes dio kluba koji ti stiti ledja
Ja se sjećam kad je Bayern jednog od svojih najboljih igrača u to vrijeme (mislim da je riječ o Baslleru) zbog toga što je snimljen u gluho doba noći vani u provodu trajno suspendovao iz kluba, tako da ne stoji ta tvoja tvrdnja.
Sve se to desavalo izvan kluba ko sta radi u slobodno vrijeme i van prostorija kluba istoh ne zanima da se Spaha pobio u kaficu ne bi se Leverkuzen ni oglasio povodom toga medutim ovo se dogodilo na stadionu a i redar je bio njihov uposlenik da je Hones vrsio utaju sa novcem kluba izbrisali bi istog iz historije komplet.
biscanka2

#3799 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

Fußball-Bundesligist Bayer Leverkusen hat die vorzeitige Trennung von Abwehrspieler Emir Spahic vollzogen. Der bis 30. Juni 2016 laufende Vertrag mit dem 34 Jahre alten Bosnier wurde im gegenseitigem Einvernehmen mit sofortiger Wirkung aufgelöst.
Da u detalje ne prevodim - Emir Spahic se po zajednickom dogovoru sa klubom rastao.
U jednoj izjavi ( mislim ZDF sport ) njegov trener je rekao da je Emir i sam , kad je vidio video snimak, bio sokiran i dodao da ce po ovom pitanju sa klubskom postavom vidjeti sta ce dalje biti ali je naglasio da nezna dali ce Emir poslije ovog ispada uopste htjeti u klubu dalje ostati.
insomnia78

#3800 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

To se tako kaze
I ti ko dijete
Post Reply