Pa to onda mozemo reci za apsolunto bilo kakvo simuliranje ili korektno osvanjanje lopte u 16tercuBHF_Manijak wrote:Jest kontradiktorno, ali nek ga, jebat ga sad!![]()
A i dalje osajem pri ubjedjenju da je ono penal i ne moze me tito ubejdit da nije! Pokosene noge Gomeza, pa nisam corav jebote! Ono Riberyovo u prvom je bilo smijesno, no nad Gomez je cist, a pojedinci nek se i dalje valjaju od sege. Pa jebote meni se smije lik, koji pretpostavljam da je simpatizer Reala, a kakav je sviran penal za Real nad Osasunom, to je Bogu plakat! Duel ramenima i tup, penal za Real. Koliko sami smijesnih se penala sviralo ove sezone, sto u ligama sto u LP, tako da ako je taj kriterij, onda bi i ovo veceras hladno se moglo svirati!![]()
@Ultima, nisam se usutario, ja sam proslih dana prico o tekmiI dao sam Realu sanse 60-40%, ponajvise radi Ronalda i Mourinha, oba tima imaju lose odbrane sto se i vidjelo veceras, strasne golmane, strasne navale itd...Sad su sanse 50-50% po meni, bice zanimljiv revans.
![]()
@Todd, kazem ti kad vidim kakvi su se penali svirali, onda je mogo i ovaj komotno.
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#3776 Re: Champions League 2011/12
- Distortion
#3777 Re: Champions League 2011/12
Jbga svjestan sam da se kotnra Barcelone ljudi sluze svim i svacim tako da 
- just principe
#3778 Re: Champions League 2011/12
kakav crni penal nad Gomezom..Uozbiljite se
- paravan
#3779 Re: Champions League 2011/12
pa i vidi se da mu ne ide hrvatskiganjeta wrote:Nije sin Nikole Bilića nego pokojnog Vladimira Bilića koji je izvršio samoubistvo, i Sarajlija je sa Bistrika.north wrote:Ovaj komentator je malo reći iritintan, negdje sam čuo da je on sin čuvenog Nikole Bilića, što bi značilo da je valjda sarajlija....jebem ga ja ako se u Sarajevu ikad govorilo kut, prigoda, greda....pa ni kardinal Puljić tako ne priča.....imam osjećaj da na silu delegat forsira, pa i na hrt-u ja mislim da m, zaleđe....pa i na hrt-u manje forsiraju takve izraze...
a tek što mu je fudbalsko znanje na zavidnom nivou, kakav debilizam od televizije i novinarstva
Ja čim sam vidio da on komentariše prebacio na rtrs, odličan bio komentator za divno čudo. Inače Bayern zasluženo dobio, Real nije zaslužio pičkastom igrom remi. Ovi što potenciraju penal nad Gomezom
. Marcelo start za tri utakmice suspenzije.
- Jack Be Nimble
#3780 Re: Champions League 2011/12
Da je ramos promasio loptu i pokupio igraca bio bi penal. Ili da je Ramos odradio sto jeste odradio a sudac nije Englez bio bi penal.
- BHF_Manijak
#3781 Re: Champions League 2011/12
Chuckie wrote:Al fakat ja neznam kako svi hvale tog Lahma, ali fakat lik nema mozga sekunde, ono kod gola je prosao ni on ne zna kako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majkemi ti ko da pratis skvos a ne fudbal! Pa sam si sebi dao odgovor, svi hvale Lahma, a tebi ne valja, znaci da je do tebe nesto. Momak je strasan bek i jedan od najbokjih u svijetu na svojoj poziciji, pa evo koliko sad mozes nabrojati bekvoa boljih od njega? Alves, Marcelo(MOZDA!), nekad bio Maicon, sad nije, Ramos? Daj dalje...
Liku "kicmu slomi" i kaze ne zna ni on kako je prosao! Lahm je godinama u vrhu i jedan od najboljih bocnih.
@HomeArt, ma ne kazem ja to, naravno da mu ne stoji i oni koi ga licno znaju kazu da se i on sam muci s tim jer mu to nije maternji, ali eto izabro je tako da prica, ko mu je kriv.
Znaci ako udaris loptu mozes i igraca hladno pokupiti kako hoces? Pa sjeti se duela Kompany i ne znam tacno koji igrac United, kad je ovaj crveni dobio a nije ni dirno igraca, pokupio samo loptu ali preostro isao tj s dvije noge.Jack Be Nimble wrote:Da je ramos promasio loptu i pokupio igraca bio bi penal. Ili da je Ramos odradio sto jeste odradio a sudac nije Englez bio bi penal.
Nebitno, ne zelim dalje da raspravljam, penal nije sviran i idemo dalje, eto nek se i dalje sviraju Barci, Unitedu, Realu itd....
-
todd_smith
#3782 Re: Champions League 2011/12
zasto bi ga svirali, kada nije ni postojao 
- Jack Be Nimble
#3783 Re: Champions League 2011/12
Ramos nije nista protiv zakona uradio, uzeo loptu klasicno ovih dana se vise nemoze vidjeti da neko u odbrani tako nesto radi. Mozda Carragher, treba sjediti i uciti od njih kako to rutinski obave.
- cikaBosanac
#3784 Re: Champions League 2011/12
Ma zgazit ce ih Real u Madridu, vidjet cete 
- Edinho2011
#3785 Re: Champions League 2011/12
Pa i prije ove utakmice se znalo da Bayern igra i da ce veceras igrati preko Robbena i Riberya.Mourinho je sa Coentraom (a ne sa Marcelom) upravo i pokusao da zatvori lijevo krilo Bayerna ali nije uspio, jer je ovaj ispadao ko' budala.PriNc_ba wrote:mrzim fkt i jedne i druge ali mislim da bajern nece ovde imati nikakve sanse. speshl fajv je ovo odradio inteligentno... testirao bajern da vidi njihovo najbolje moguce izdanje i kako ce igrati... sve sto su napravili napravili su preko riberya i robbena i lahma... stavit ce lassa kao flastera u madridu na riberya i marcela na robbena i to je to... jer bez njih dvojice nema ni alabe ni lahma ni gomesa... sumnjam da postoji ikakva sansa da se ponovi man utdnajradije bih bajerna nasuprot barce ali mi je tako djelovala ova vecerasnja tekma... iako vec 3 tekme zadnje reala sam gledao i nisu na nivou i u padu su forme... realno real sretno do gola webb komotno mogao pokazati jos koji zuti (Arbeloa , Ribery radi simulacija, Ronaldo radi simulacije) i sigurno su mogla biti makar 2 crvena na tekmi al eto...
Nista on veceras nije odradio inteligentno bas naprotiv !
- ultima_palabra
#3786 Re: Champions League 2011/12
Da rezimiramo... Madrid kukavičkom igrom u zadnjih pola sata nije zaslužio remi. U revanšu Bernabeu neće dopustiti nikakva povlačenja i oni će voditi igru... ako Bayern može zabiti gol ili dva iz kontre, a da ne primi tri ili više onda će zasluženo u finale.
- Edinho2011
#3787 Re: Champions League 2011/12
ultima_palabra wrote:Da rezimiramo... Madrid kukavičkom igrom u zadnjih pola sata nije zaslužio remi. U revanšu Bernabeu neće dopustiti nikakva povlačenja i oni će voditi igru... ako Bayern može zabiti gol ili dva iz kontre, a da ne primi tri ili više onda će zasluženo u finale.
Tako nekako.
-
Chuckie
#3788 Re: Champions League 2011/12
Ajde ba ne seri, do komentara kako je ono bio "čist penal nad Gomezom jer su ga dvojica pokupila" sam te smatrao ozbiljnim forumašem, ali sam bio u krivu, vidim da si na nivou kakvog prištavog pubertetlije. Čuj odnese mu čisto loptu i inercijom ostvari kontakt i penal je.BHF_Manijak wrote:Chuckie wrote:Al fakat ja neznam kako svi hvale tog Lahma, ali fakat lik nema mozga sekunde, ono kod gola je prosao ni on ne zna kako.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Majkemi ti ko da pratis skvos a ne fudbal! Pa sam si sebi dao odgovor, svi hvale Lahma, a tebi ne valja, znaci da je do tebe nesto. Momak je strasan bek i jedan od najbokjih u svijetu na svojoj poziciji, pa evo koliko sad mozes nabrojati bekvoa boljih od njega? Alves, Marcelo(MOZDA!), nekad bio Maicon, sad nije, Ramos? Daj dalje...
Liku "kicmu slomi" i kaze ne zna ni on kako je prosao! Lahm je godinama u vrhu i jedan od najboljih bocnih.
@HomeArt, ma ne kazem ja to, naravno da mu ne stoji i oni koi ga licno znaju kazu da se i on sam muci s tim jer mu to nije maternji, ali eto izabro je tako da prica, ko mu je kriv.
Znaci ako udaris loptu mozes i igraca hladno pokupiti kako hoces? Pa sjeti se duela Kompany i ne znam tacno koji igrac United, kad je ovaj crveni dobio a nije ni dirno igraca, pokupio samo loptu ali preostro isao tj s dvije noge.Jack Be Nimble wrote:Da je ramos promasio loptu i pokupio igraca bio bi penal. Ili da je Ramos odradio sto jeste odradio a sudac nije Englez bio bi penal.Ne poredim situaciju, vec ti hocu reci da iako loptu prije pokupis da ipak ne mozes ici u igraca kako hoces, veceras su dvojica Realovih bili na Gomezu.
Nebitno, ne zelim dalje da raspravljam, penal nije sviran i idemo dalje, eto nek se i dalje sviraju Barci, Unitedu, Realu itd....
- BHF_Manijak
#3789 Re: Champions League 2011/12
A sto me plaho boli genitalija kakvim me ti forumasom smatrasa. Jesam pubertetlija i imam tlinect godina, hajd ba vozdra, idi ganjaj Arsenal (jes da ih nema u LP, ali sad ce premier liga za vikend pa uzivaj).
Sam si sebe diskvalifoko iz diskusije sa onim da si igro Real 2/2!
O veliki poznavaoce fudbalske igre, kako smijesno.
NEgo sta veli Mourinho:"Zasluzili smo remi, kontrolirali smo utakmicu...". Koju li sam ja onda uakmicu gledo, nisam garant onu koju je Real kontroliso!
Sam si sebe diskvalifoko iz diskusije sa onim da si igro Real 2/2!
NEgo sta veli Mourinho:"Zasluzili smo remi, kontrolirali smo utakmicu...". Koju li sam ja onda uakmicu gledo, nisam garant onu koju je Real kontroliso!
- PriNc_ba
#3790 Re: Champions League 2011/12
vidjet cemo u uzvratu da li mu je ovo bilo testiranje igre bajerna i da li je bio eksperiment s coentraom cisto da isproba moze li u svakom smislu slabiji igrac od marcela zatvoriti robbena... i sami znate da murinjo jednom u 50 tekmi nesto pogrijesi ali ne slucajno nego namjerno jer uvijek razmislja 5 koraka unaprijed u odnosu na konkurenteEdinho2011 wrote:Pa i prije ove utakmice se znalo da Bayern igra i da ce veceras igrati preko Robbena i Riberya.Mourinho je sa Coentraom (a ne sa Marcelom) upravo i pokusao da zatvori lijevo krilo Bayerna ali nije uspio, jer je ovaj ispadao ko' budala.PriNc_ba wrote:mrzim fkt i jedne i druge ali mislim da bajern nece ovde imati nikakve sanse. speshl fajv je ovo odradio inteligentno... testirao bajern da vidi njihovo najbolje moguce izdanje i kako ce igrati... sve sto su napravili napravili su preko riberya i robbena i lahma... stavit ce lassa kao flastera u madridu na riberya i marcela na robbena i to je to... jer bez njih dvojice nema ni alabe ni lahma ni gomesa... sumnjam da postoji ikakva sansa da se ponovi man utdnajradije bih bajerna nasuprot barce ali mi je tako djelovala ova vecerasnja tekma... iako vec 3 tekme zadnje reala sam gledao i nisu na nivou i u padu su forme... realno real sretno do gola webb komotno mogao pokazati jos koji zuti (Arbeloa , Ribery radi simulacija, Ronaldo radi simulacije) i sigurno su mogla biti makar 2 crvena na tekmi al eto...
Nista on veceras nije odradio inteligentno bas naprotiv !
-
Chuckie
#3791 Re: Champions League 2011/12
Ja sam bar skupio malo muda pa uložio cenera na 2/2 čisto kvote radi, ne radi toga što sam smatrao da će ih Real pojest.BHF_Manijak wrote:Sam si sebe diskvalifoko iz diskusije sa onim da si igro Real 2/2!![]()
![]()
O veliki poznavaoce fudbalske igre, kako smijesno.
"Čist penal dvojica ga pokupila" hahahahahahaha
-
5 0 5
#3792 Re: Champions League 2011/12
mourinho se nada 1:0 2:0 ili 3:1 u madridu. (ne bih nikom pozelio '89. minutu utakmice protiv bayerna kod rezultata 1:0, pa cak ni 2:0)
- Edinho2011
#3793 Re: Champions League 2011/12
Nema sanse da je ono penal, prvo mu loptu izbise a onda jedan igrac u padu zakaci njega. Potpuno cista situacija !BHF_Manijak wrote:Cuj nije penal kad je Gomez od dovjice pokosen, joj sege ne mogu da vjerujem!![]()
![]()
![]()
Hoce li mi neko objasniti kako nije penal kad ti jedan igrac izbije loptu a drugi ti noge pokosi???![]()
![]()
Daj ba smijesni ste, penal ko suza, pokosen po nogama, dvojica igraca u njega naletila.
Pa koliko sam puta gledao da izvan 16 metara pokupe loptu pa onda igraca i ne svira se faul, a da sviraju penal. NEMA SANSE !
- simonese
#3794 Re: Champions League 2011/12
Bayern vako,Bayern nako,Bayern svakako
Hala Madrid bukvalno
Hala Madrid bukvalno
- Mračajski proto
#3795 Re: Champions League 2011/12
Može Bayern iznenaditi u Madridu, siguran sam. Jedan gol tamo ih može spasiti, ipak ova pobjeda kući obećava nešto. Ako su neki limari i amateri sa dna tabele u Primeri mogli dati gol Realu u gostima, može i Bayern sa ovako dobrom ekipom.
-
Chuckie
#3796 Re: Champions League 2011/12
Pusti dječaka, još nije došao do lekcije inercija.Edinho2011 wrote:Nema sanse da je ono penal, prvo mu loptu izbise a onda jedan igrac u padu zakaci njega. Potpuno cista situacija !BHF_Manijak wrote:Cuj nije penal kad je Gomez od dovjice pokosen, joj sege ne mogu da vjerujem!![]()
![]()
![]()
Hoce li mi neko objasniti kako nije penal kad ti jedan igrac izbije loptu a drugi ti noge pokosi???![]()
![]()
Daj ba smijesni ste, penal ko suza, pokosen po nogama, dvojica igraca u njega naletila.
Pa koliko sam puta gledao da izvan 16 metara pokupe loptu pa onda igraca i ne svira se faul, a da sviraju penal. NEMA SANSE !
-
5 0 5
#3797 Re: Champions League 2011/12
ovo je prva utakmica ove sezone (u cl) u kojoj za protivnika imaju jak tim (cak sta vise, prvi klub iz cetvorke). pored utakmica protiv barcelone veceras su prvi put testirani "na visokom" nivou. i izgubili su sve te utakmice (dvije od barcelone i sad od bayerna). i to govori nesto.Sarajevo_Grad wrote:Može Bayern iznenaditi u Madridu, siguran sam. Jedan gol tamo ih može spasiti, ipak ova pobjeda kući obećava nešto. Ako su neki limari i amateri sa dna tabele u Primeri mogli dati gol Realu u gostima, može i Bayern sa ovako dobrom ekipom.
Last edited by 5 0 5 on 18/04/2012 00:31, edited 1 time in total.
- HardCore
#3798 Re: Champions League 2011/12
LOL pa ovi dali 2 gola, jedan bio offsajd + sreca drugi, nafakau 90', i to na svom terenu, moš mislist kako ce sreca i nafaka tek posluziti realuSarajevo_Grad wrote:Može Bayern iznenaditi u Madridu, siguran sam. Jedan gol tamo ih može spasiti, ipak ova pobjeda kući obećava nešto. Ako su neki limari i amateri sa dna tabele u Primeri mogli dati gol Realu u gostima, može i Bayern sa ovako dobrom ekipom.
-
Chuckie
#3799 Re: Champions League 2011/12
Ama Real će ih tamo naguzit, budimo realni. 
- fosil
#3800 Re: Champions League 2011/12
Ne znam za penal, nisam vidio, napale me sove u neka doba. Ali vidio sam par krvnickih startova Realovih mesara, valjda im je to u krvi.
Mogo je celo i malo cesce za dzep da se uhvati. U svakom slucaju jedva cekam revans i vodju navijaca realovih Ultrasa. Covjek koliko se dere na onaj megafon i ne treba skupinu.