Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bosanski_kralj

#3776 Re: Miralem Pjanić

Post by Bosanski_kralj »

Romanista 101% wrote:Normalna reakcija navijaca nista tu nije cudno. Roma je za sve njene navijace iznad reprezentacije, iznad svega. Prvo Roma, pa poslije sve ostalo.
Je li tako i kod tebe? :oops:
IcedMFEarth

#3777 Re: Miralem Pjanić

Post by IcedMFEarth »

Roma uber alles :D
bosn.om

#3778 Re: Miralem Pjanić

Post by bosn.om »

Zato sto vi svi zaboravljate jednu stvar, jer se talijanski fudbal manje prenosi posljednjih godina: Kao prvo, da je jaci od svih ostalih liga, na svakom nivou, a drugo, da je interes za fudbal, za svoj klub jedna totalna ludnica dole, nema drzave u Evropi da se to moze imalo uporediti. Oni disu fudbal, u dubini duse, sve ostalo je nebitno, to je ludnica. Stadioni su mozda prazniji, klubovi su morali raspustiti nekoliko svjetskih zvijezda, Talijanska Fudbalska Liga je mozda zakasnila s nekim osnovnim marketingskim potezima promocije u inostranstvu naspram Engleza, jer je kompletna drzava u dubokoj ekonomskoj krizi vec 10 godina, ali ne varajte se, fudbal je dole nesto neshvatljivo, druga religija, socijalna ludnica. Kad se situacija imalo oporavi na ekonomskom nivou, pa mognu opet kupovati sta hoce, dominirace sve ponovo, kao i 80-90ih. Cak i sad, s polovnim igracima pariraju multimilijarderskim klubovima, to je podvig i dokazuje znanje.
Dr. Kuca

#3779 Re: Miralem Pjanić

Post by Dr. Kuca »

Mora mire koji misic nabacit, al posto mu je otac papi nece to nikad, tj poslusat Papetov savjet.
bosn.om

#3780 Re: Miralem Pjanić

Post by bosn.om »

Nabacio je vec dosta naspram Lyon-a, i vidi se po stabilnosti u duelima, ali da, trebace jos malo.
Creasy

#3781 Re: Miralem Pjanić

Post by Creasy »

Je l' ko gledao ovu emisiju o Pjaniću sad na BHT-u? E fakat mi se čini kao rega lik, pravo skroman... a što se igračkih kvaliteta tiče, mislim da je trenutno najbolji fudbaler BiH.

Stvarno zaslužuje svaki respect za ono što pokazuje na terenu i van njega. :thumbup:
soccerfan88

#3782 Re: Miralem Pjanić

Post by soccerfan88 »

Creasy wrote:Je l' ko gledao ovu emisiju o Pjaniću sad na BHT-u? E fakat mi se čini kao rega lik, pravo skroman... a što se igračkih kvaliteta tiče, mislim da je trenutno najbolji fudbaler BiH.

Stvarno zaslužuje svaki respect za ono što pokazuje na terenu i van njega. :thumbup:
Ma Pjana ce tek pokazati svoje pravo lice i sav svoj kvalitet kad Miske ode u penziju i dode neko malo mladji. Bio sam na tekmi u St. Louisu i Pjana i Medo su se satrali ispravljajuci greske i nedostatke Misketa(zbog brzine-fraer nakon 10 minuta se hladno setka po terenu :oops: ), Avdije( on se stvarno trudi al covjek jednostavno ne zna) i Visce dok se nije malo ustabilio. Svu snagu su trosili da isprave njihove greske i nisu se bas mogli 100% skoncentrisati na svoj posao. Ali meni je Pjana jedan od najdrazih ako ne i najdrazi (on i Dzeko su mi u 5 deka sto se kaze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) reprezentativac. Sad kad je tu Kolasinac dobio je malu konkurenciju ali je opet za klasu ispred. Jednostavno tako je momak skroman da ne mozes da ga ne volis. Ko neko malo dijete. :-D :-D :-D
Kanotic

#3783 Re: Miralem Pjanić

Post by Kanotic »

Mire kralj, normala lik, ali moram reći da je žalosno kako ova Prašović vodi intervju, pa jest ga jedno pet puta pitala o prelasku u drugi tim, te kako je biti rimski car i to joj je čitav intervju, ja bi je poslo u pm, bukvalno ga malterirala, et ko sve neće dobivat pare od telekoma da ide u Rim i pravi intervju. :-)
szlava

#3784 Re: Miralem Pjanić

Post by szlava »

Evo tko nije gledao cijela emisija :wink:

Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3785 Re: Miralem Pjanić

Post by Admir_1984 »

Kanotic wrote:Mire kralj, normala lik, ali moram reći da je žalosno kako ova Prašović vodi intervju, pa jest ga jedno pet puta pitala o prelasku u drugi tim, te kako je biti rimski car i to joj je čitav intervju, ja bi je poslo u pm, bukvalno ga malterirala, et ko sve neće dobivat pare od telekoma da ide u Rim i pravi intervju. :-)
još tri dana bila i sve se svelo na to hoce li negdje preci. ako emisija traje 46min, koji djavo ceš ti tamo tri dana, al ajd ima se može se

umjesto da približe preko Miralema Romu jo više, malo više trening centra, svakodnevnih navika, razgovora i sa drugim igracima, video reportaže trening centra, stadiona...sve se svelo na minutu razgovora sa trenerom, sa 5 navijaca u prolazu i pola sata o tome gdje ce dalje, hoce li, nece li
Logovan

#3786 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

szlava wrote:Evo tko nije gledao cijela emisija :wink:

:thumbup: :thumbup:
Creasy

#3787 Re: Miralem Pjanić

Post by Creasy »

Pa gdje će žena praviti intervju sa fudbalerom kad nema pojma o fudbalu... Da je otišao Baho umjesto nje, bila bi 15x bolja emisija.
ratamahatta

#3788 Re: Miralem Pjanić

Post by ratamahatta »

Dankesen :D
Static-X

#3789 Re: Miralem Pjanić

Post by Static-X »

TMeni fakat ne tako profesionalan interview od strane ove sto intervjuise.
A fakat smijesno mi par puta si rekli, Roma najbolji italijanski klub :lol:
Muhamed Đakmić

#3790 Re: Miralem Pjanić

Post by Muhamed Đakmić »

Dno dna, čuj šta radite tj.kakve taktike uigravate na treningu, i kakve kvalitete mora imati igrač da bi bio igrač Rome? :D
DonVitoN

#3791 Re: Miralem Pjanić

Post by DonVitoN »

I ova se ugurala pa evo i u nogomet :facepalm: dok je Baho bez angažmana. :cry:
Romanista 101%

#3792 Re: Miralem Pjanić

Post by Romanista 101% »

seljanka sa dna kace dosla prvi put u grad da napravi mahaluski intervju sa jedinim ciljem i pitanjem: gdje ides u januaru? cijeli intervju pokusava da izvuce nesto sto ne postoji samo da bi mogla da se hvali kako je prva saznala gdje ide Pjanic, Miralem je kulturno iskuliro i vise ga je umorio intervju nego trening ali dobro je ovo da svi vide kad neko sa Balkana pravi intervju u Evropi koja je razlika mentaliteta dan i noc.
suadfor

#3793 Re: Miralem Pjanić

Post by suadfor »

fola

sanela je odron. sve snobovska pitanja a pjani neugodno.
soccerfan88

#3794 Re: Miralem Pjanić

Post by soccerfan88 »

DonVitoN wrote:I ova se ugurala pa evo i u nogomet :facepalm: dok je Baho bez angažmana. :cry:
Kad ovako vidim intervju, tacno mi dode da u zemlju propadnem. O majko mila pa jel ovo normalno jos igdje u svijetu sem kod nas? Znaci smorila ga je. A na njemu se vidi da je fin pa ono kulturno odgovara na pitanja a Boga moli da mu se ova sto prije makne sa ociju. Ako nemamo sposobnog novinara da ode uradi normalan intervju sa igracem na Bosanski jezik (a imamo) , neka onda brate mili plate nekom stranom novinaru da to uradi za njih i nek nam samo prevod ubace. Jer ovakvi intervjui su dodijali i Bogu i narodu vise. Dobro se sjecan kad je nedavno sa Dzekom isti ovakav intervju napravila kad je ono Dzeko kasnio na pripreme i mahala nagadala da je zbog Izeta i da on i Spaha prave repku. :lol: :lol: :lol: I 1000 puta ga upitala jel zbog Izeta i jel on i Spaha prave repku. Dok Dzeki nije prekipilo i kaze on njoj "Jel ti stvarno mislis da ja i Spaha pravimo repku". Ona veli ne. Kaze on pa eto ti odgovoora. :D Odma odose na reklame :lol: :lol: :lol: :lol:
horion_bosona

#3795 Re: Miralem Pjanić

Post by horion_bosona »

je li se ova svojevremeno taslačila sa Brankovićem? :D :izet:

nešto mi mrsko gledati intervju, iako Mireta najviše cijenim od naših reprezentativaca
Romanista 101%

#3796 Re: Miralem Pjanić

Post by Romanista 101% »

bolje ti je ne gledaj neces nista propustiti
DonVitoN

#3797 Re: Miralem Pjanić

Post by DonVitoN »

Gdje su sada oni navijaci Rome sto su ga pljuvali na sve strane tj. docekali ispred auta kao čobani. :oops:
Romanista 101%

#3798 Re: Miralem Pjanić

Post by Romanista 101% »

coek se izvino i sad je sve O.K. :wink:
tataćusak

#3799 Re: Miralem Pjanić

Post by tataćusak »

Pjanić u prvih 11 standardno, Toti na tribinama :D
palermo

#3800 Re: Miralem Pjanić

Post by palermo »

stream ?