Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
THINK PINK
#3776 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
sviđa ti se voćnjak?[/quote]
Svidza naravno , sta ima lose u vocnjaku , jestel prolazili Italijom svi voćnjaci su pored autoputa , zemlja pjesak , sve sto jedemo dobivamo dubrenjem , sta fali vocnjaku kod nas je 100 % prirodnije , ne leti olovo amosferom , a ima hadis gdje se kaze da je sudnji dan i da imas vremena da zasadis vocku zasadi je tako da je svaki drugi kometar suvisan.
Svidza naravno , sta ima lose u vocnjaku , jestel prolazili Italijom svi voćnjaci su pored autoputa , zemlja pjesak , sve sto jedemo dobivamo dubrenjem , sta fali vocnjaku kod nas je 100 % prirodnije , ne leti olovo amosferom , a ima hadis gdje se kaze da je sudnji dan i da imas vremena da zasadis vocku zasadi je tako da je svaki drugi kometar suvisan.
- fidoremilienko
#3777 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne provalju se, ziv bio. Cuj u Italiji vocnjaci pored AP-aTHINK PINK wrote: Svidza naravno , sta ima lose u vocnjaku , jestel prolazili Italijom svi voćnjaci su pored autoputa , zemlja pjesak , sve sto jedemo dobivamo dubrenjem , sta fali vocnjaku kod nas je 100 % prirodnije , ne leti olovo amosferom , a ima hadis gdje se kaze da je sudnji dan i da imas vremena da zasadis vocku zasadi je tako da je svaki drugi kometar suvisan.
Drugo, ne moze ti vocka uspjeti tu, zbog blizine aerodroma+autobuskog terminala. Strucnjak.
Nije fazon da vocka rodi, vece je pitanje kakvo je voce.
- FOČANSKI PROPISI
#3778 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
GRIJEŠIŠ.Superhik_ wrote:e šefe na krivoga si se namjerio. poznajem ja dotičnog bolje od tebe. uspješan poduzetnik kao i brat mu.FOČANSKI PROPISI wrote:Ima razlike.Ovaj naš nije beg,nego prvatni poduzetnik koji usplešno zapošljava desetine radnika i brine o "vašim" iznemoglim roditeljima.Superhik_ wrote:
jel to brat alije budnje? inače poštenjačina ko i brat mu....
inače sinčina alije budnje, muamer budnjo, je bio u vašoj stranci dok se još podrinjska zvala. ispravi me ako griješim.
-
SBB BIH ILIDZA
#3779 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ilidza mi sada liči na staru Grčku, politička situacija me podsjeća na događaj kad su Perzijanci dosli pred zidine i kad su Grci vidjeli da će Atena pasti onda su neke grčke vođe predložile: hajmo svi izginuti na zidinama Atene, onda je jedan pametni Temistoklej rekao: Atena je hrpa kamenja, zidina, kuća a ono što je važno to je duh grčki i duh slobode koji mi nosimo, idemo mi na Salaminu pa ćemo napraviti sebi lađe a pošto Perzijanci ne znaju ratovati na moru mi ćemo njih tamo pobijediti i ponovno ćemo obnoviti i napraviti još ljepšu Atenu. U ovoj priči Perzijanci bi trebali biti SDA a ratovanje na moru bi moglo označavati poštenu, fer i na programskim ciljevima zasnovanu političku utakmicu a ne kampanju prepunu podvala, obmana i laži kako su oni za svojih 20 godina postojanja navikli da imaju. SBB BiH će svojim programom potopiti njihovu lađu sa sve kapetanom Memićem i pruziti život građanima kakav zaslužuju da žive u 21. vijeku.
- FOČANSKI PROPISI
#3780 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Drugog,a malo i prvog.Superhik_ wrote:glede prvog ili drugog?FOČANSKI PROPISI wrote: GRIJEŠIŠ.
- FOČANSKI PROPISI
#3781 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
SBB BIH ILIDZA wrote:Ilidza mi sada liči na staru Grčku, politička situacija me podsjeća na događaj kad su Perzijanci dosli pred zidine i kad su Grci vidjeli da će Atena pasti onda su neke grčke vođe predložile: hajmo svi izginuti na zidinama Atene, onda je jedan pametni Temistoklej rekao: Atena je hrpa kamenja, zidina, kuća a ono što je važno to je duh grčki i duh slobode koji mi nosimo, idemo mi na Salaminu pa ćemo napraviti sebi lađe a pošto Perzijanci ne znaju ratovati na moru mi ćemo njih tamo pobijediti i ponovno ćemo obnoviti i napraviti još ljepšu Atenu. U ovoj priči Perzijanci bi trebali biti SDA a ratovanje na moru bi moglo označavati poštenu, fer i na programskim ciljevima zasnovanu političku utakmicu a ne kampanju prepunu podvala, obmana i laži kako su oni za svojih 20 godina postojanja navikli da imaju. .
-
SBB BIH ILIDZA
#3782 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Savez za bolju budućnost BiH je ozbiljan politički projekat koji okuplja kreativne, sposobne, hrabre i uspješne ljude u svim oblastima društvenog života, nudi porgrame i ideje za izlaz iz ekonomske i poltičke krize, trasira puteve u bolju i sigurniju budućnost Bosne i Hercegovine i koji se, zahvaljujući takvim karakteristikama, nakon proteklih općih izbora pozicionirao kao lider opozicije. Savez nije alternativa vladajućim političkim partijama, već je alternativa stanju u zemlji. Izborni rezultat Saveza na općim izborima 2010. godine, pokazao je da se Savez etablirao kao stranka političkog centra, čije su ideje dobile pravo građanstva i u svijesti velikog broja građana BiH, koji su Savezu dali svoj glas. Da nije bilo brutalne izborne krađe glasova, taj izborni rezultat bi bio znatno povoljniji. Nema ni jednog razloga da na svojim prvim lokalnim izborima SBBBIH ne bude prvi, tj. pobjednik. Općinska organizacija SBBBiH Ilidža je spremna za preuzimanje odgovornosti za kreiranje ambijenta u Općini Ilidža, koji će omogućiti kvalitetniji život građana i efikasnije rješavanje njihovih potreba, u skladu sa zakonom utvrđenim nadležnostima jedinica lokalne samouprave. Općinski odbor i Općinski izborni štab, poziva sve građane Općine Ilidža, s pravom glasa, posebno one koji nisu izašli na protekle opće izbore, ili nisu izlazili na prethodnim izborima, da Savezu i njegovim kandidatima ukažu povjerenje i tako zajedno otvorimo novu stranicu u daljem razvoju i napretku Općine Ilidža, jer su Savez i OO SBBBiH Ilidža, sa svojim kadrovima i idejama spremni preuzeti odgovornost za unapređenje kvaliteta života svih građana i u ovoj, kao jednoj od veoma bitnih lokalnih zajednica u BiH.
-
zeljo1984
#3783 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jeli neko analizirao liste za vjecnike...ko je po vama top izbor...vidim u sda ima prelaznika poput muhovica koji je ranije bio sbih. sdp ke nakitio dosta..sbih je uzeo par iz sda...godinjak-delic ...ljudi imal ko da valja de malo prepirucite..kampanje su pocele na fejsu i telefonima...svako malo neko prosi za glasove
- FOČANSKI PROPISI
#3784 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Meša Selimović kaže:Superhik_ wrote:e šefe na krivoga si se namjerio. poznajem ja dotičnog bolje od tebe. uspješan poduzetnik kao i brat mu.FOČANSKI PROPISI wrote:Ima razlike.Ovaj naš nije beg,nego prvatni poduzetnik koji usplešno zapošljava desetine radnika i brine o "vašim" iznemoglim roditeljima.Superhik_ wrote:
jel to brat alije budnje? inače poštenjačina ko i brat mu....
.
Svaki čovjek je zatvorena kutija.
naš narod veli:
Da bi za nekoga rekao da ga poznaješ,moraš s njim bar kg soli pojesti
- FOČANSKI PROPISI
#3785 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Za ne upućene BNS i KEREŠ JASMIRzeljo1984 wrote:Jeli neko analizirao liste za vjecnike...ko je po vama top izbor...vidim u sda ima prelaznika poput muhovica koji je ranije bio sbih. sdp ke nakitio dosta..sbih je uzeo par iz sda...godinjak-delic ...ljudi imal ko da valja de malo prepirucite..kampanje su pocele na fejsu i telefonima...svako malo neko prosi za glasove
-
THINK PINK
#3786 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Joj pa lahko je to provjerit kad rodi voce uradi se analiza , pa cete vidjet da je to ok, jbg zao mi Vas je vi mislite da su vitamini samo oni razmuceni sokovi sto se prave od suhe materije tikve pa se doda neka aroma , pa i silaza u doglodima je pored puta pa pijete mlijeko iz krava koje to jedu i isporučuje se milkosu, al ok razumjem vasi su razlozi bukanje i rikanje u ono u sta se ne razumjete.
Bolje Vam je da vam djeca jedu voce iz vocnjaka izmedzu cesta nego bilo sta da kupe u granapu.
haha al me nasmija SBB BIH .... jucer im covjek napiso kakvi su oni danas neke tu pamflete pisu kako su dobri...
na to im covjek moze samo reci 4,8 Njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bolje Vam je da vam djeca jedu voce iz vocnjaka izmedzu cesta nego bilo sta da kupe u granapu.
haha al me nasmija SBB BIH .... jucer im covjek napiso kakvi su oni danas neke tu pamflete pisu kako su dobri...
na to im covjek moze samo reci 4,8 Njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
zeljo1984
#3787 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A sta se moze ocekivati od stranke u cijim se saopcenjima i medijima za Fahra koriste iskljucivo nazivi LIDER,UTEMELJITELJ,OSNIVAČ,DONALD TRUMP,UGLEDNI PRIVREDNIK.... mislim da ovi na Ilidži mogu mu dati titulu CEZAR obzirom da ovako dobro su upuceni u historiju pa nam je ovdje slikovito objašnjavaju...SBB BIH ILIDZA wrote:Ilidza mi sada liči na staru Grčku, politička situacija me podsjeća na događaj kad su Perzijanci dosli pred zidine i kad su Grci vidjeli da će Atena pasti onda su neke grčke vođe predložile: hajmo svi izginuti na zidinama Atene, onda je jedan pametni Temistoklej rekao: Atena je hrpa kamenja, zidina, kuća a ono što je važno to je duh grčki i duh slobode koji mi nosimo, idemo mi na Salaminu pa ćemo napraviti sebi lađe a pošto Perzijanci ne znaju ratovati na moru mi ćemo njih tamo pobijediti i ponovno ćemo obnoviti i napraviti još ljepšu Atenu. U ovoj priči Perzijanci bi trebali biti SDA a ratovanje na moru bi moglo označavati poštenu, fer i na programskim ciljevima zasnovanu političku utakmicu a ne kampanju prepunu podvala, obmana i laži kako su oni za svojih 20 godina postojanja navikli da imaju. SBB BiH će svojim programom potopiti njihovu lađu sa sve kapetanom Memićem i pruziti život građanima kakav zaslužuju da žive u 21. vijeku.
-
SBB BIH ILIDZA
#3788 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kandidat za Općinskog načelnika: doc.dr. Rasim Lakota
1. Muharemović Enver - dipl.ing.mašinstva, direktor Famos gradnje - predsjednik Općinskog odbora
2. Milišić Ajla - student, radila kao novinar - voditelj na TV Hayat
3. Oručević Mirsad - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor o.r MAK - potpredsjednik Općinskog odbora
4. Mulić Selma - apsolvent na Fakultetu zdravstvenih studija, urednik jutarnjeg programa TV Alfa
5. Kovačević Dragana - dipl.ecc - potpredsjednica Kantonalnog odbora
6. Sinanović Vedad - student - sekretar SBB BiH, predsjednik Foruma mladih, predsjednik Mjesnog odbora Rakovica
7. Nalbantić Ihsan - dipl.ecc, šef sektora održavanja P.C UNITIC
8. Mujanović - Gibanica Razija - košarkašica, osvajač olimpijske medalje
9. Mihajlović Goran - ugostitelj, pripadnik Armije RBiH
10. Džehović Sulejman - penzionisani oficir Armije RBiH, više puta usmeno i pismeno pohvaljivan za ratni angažman
11. Spahić Jasminka - tekstilni inžinjer - član Izvršnog odbora
12. Krušćica Nermir - fizioterapeut, privatni poduzetnik - član Kantonalnog odbora
13. Hadrović Faik - prof. geografije, predsjednik Mjesnog odbora Sokolović Kolonija
14. Begović Mirsada - vlasnik i direktor firme VESPROM
15. Mujkanović Almir - vlasnik i direktor fabrike za proizvodnju pločastog namještaja "Supellex"
16. Tirić Hase - direktor J.U. Terapijska zajednica "Kampus" u Rakovici, proslavljeni komandant Crnih labudova
17. Vejzović Suada - penzioner, u ratu ranjena kao pripadnik Armije RBiH
18. Demir Muamer - mr.poljoprivrede, prvatni poduzetnik
19. Pljakić - Bahtijarević Jasmina - dipl.ing.arhitekture, šef sektora pripreme u firmi Intergeoss Trocal
20. Hrnjić Merisa - mr.obrazovanja, zamjenik direktora J.U KSRC Hrasnica
21. Jajagić Dino - dipl.pravnik, pripravnik u porodičnoj advokatskoj kancelariji
22. Kubur Sadija - vozač u KJKP Park
23. Tahmaz Ševala - profesor arapskog jezika
24. Jasavić Sadrija - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor fabrike PVC prozora i vrata "JASA - Rehau"
25. Avdibegović Remzija - mr. sigurnosti, šef službe mehanizacije u KJKP Rad
26. Fočo Semira - prof. engleskog jezika
27. Hasnić Sulejman - prof. bosanskog jezika i književnosti
28. Salman Edin - vlasnik i direktor firme Ilirik u Butmiru
29. Hanić Sanela - mr.ecc, zaposlena u računovodstvu J.U Dom zdravlja K.S
1. Muharemović Enver - dipl.ing.mašinstva, direktor Famos gradnje - predsjednik Općinskog odbora
3. Oručević Mirsad - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor o.r MAK - potpredsjednik Općinskog odbora
4. Mulić Selma - apsolvent na Fakultetu zdravstvenih studija, urednik jutarnjeg programa TV Alfa
6. Sinanović Vedad - student - sekretar SBB BiH, predsjednik Foruma mladih, predsjednik Mjesnog odbora Rakovica
10. Džehović Sulejman - penzionisani oficir Armije RBiH, više puta usmeno i pismeno pohvaljivan za ratni angažman
12. Krušćica Nermir - fizioterapeut, privatni poduzetnik - član Kantonalnog odbora
13. Hadrović Faik - prof. geografije, predsjednik Mjesnog odbora Sokolović Kolonija
15. Mujkanović Almir - vlasnik i direktor fabrike za proizvodnju pločastog namještaja "Supellex"
16. Tirić Hase - direktor J.U. Terapijska zajednica "Kampus" u Rakovici, proslavljeni komandant Crnih labudova
19. Pljakić - Bahtijarević Jasmina - dipl.ing.arhitekture, šef sektora pripreme u firmi Intergeoss Trocal
21. Jajagić Dino - dipl.pravnik, pripravnik u porodičnoj advokatskoj kancelariji
24. Jasavić Sadrija - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor fabrike PVC prozora i vrata "JASA - Rehau"
-
SBB BIH ILIDZA
#3789 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
THINK PINK wrote:Joj pa lahko je to provjerit kad rodi voce uradi se analiza , pa cete vidjet da je to ok, jbg zao mi Vas je vi mislite da su vitamini samo oni razmuceni sokovi sto se prave od suhe materije tikve pa se doda neka aroma , pa i silaza u doglodima je pored puta pa pijete mlijeko iz krava koje to jedu i isporučuje se milkosu, al ok razumjem vasi su razlozi bukanje i rikanje u ono u sta se ne razumjete.
![]()
![]()
Rakovački kandidatu SDA pročitaj demanti Općinskog odbora i kontaktraj sve ljude koje je naveo psihički neuravnoteženi Ekrem Čelebić. Svoj intelekt si pokazao time što podržavaš aktuelnog načelnika i nepoznavanjem elementarnih činjenica o načinu zagađivanja voća, povrća i ljekobilja otrovnim derivatima izduvnih gasova.
-
THINK PINK
#3790 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
zeljo1984 wrote:A sta se moze ocekivati od stranke u cijim se saopcenjima i medijima za Fahra koriste iskljucivo nazivi LIDER,UTEMELJITELJ,OSNIVAČ,DONALD TRUMP,UGLEDNI PRIVREDNIK.... mislim da ovi na Ilidži mogu mu dati titulu CEZAR obzirom da ovako dobro su upuceni u historiju pa nam je ovdje slikovito objašnjavaju...SBB BIH ILIDZA wrote:Ilidza mi sada liči na staru Grčku, politička situacija me podsjeća na događaj kad su Perzijanci dosli pred zidine i kad su Grci vidjeli da će Atena pasti onda su neke grčke vođe predložile: hajmo svi izginuti na zidinama Atene, onda je jedan pametni Temistoklej rekao: Atena je hrpa kamenja, zidina, kuća a ono što je važno to je duh grčki i duh slobode koji mi nosimo, idemo mi na Salaminu pa ćemo napraviti sebi lađe a pošto Perzijanci ne znaju ratovati na moru mi ćemo njih tamo pobijediti i ponovno ćemo obnoviti i napraviti još ljepšu Atenu. U ovoj priči Perzijanci bi trebali biti SDA a ratovanje na moru bi moglo označavati poštenu, fer i na programskim ciljevima zasnovanu političku utakmicu a ne kampanju prepunu podvala, obmana i laži kako su oni za svojih 20 godina postojanja navikli da imaju. SBB BiH će svojim programom potopiti njihovu lađu sa sve kapetanom Memićem i pruziti život građanima kakav zaslužuju da žive u 21. vijeku.
Pa poznato je da miševi mogu potopiti lađu , ako ste se bavili istorijom mačke su bile na brodovima da bi tjerale miševe jer miševi izgrizu na nekim mjestima lađe i potope ih , hočeš da kažeš u ovoj priči da su SBB ILIDŽA MIŠEVI ?
-
zeljo1984
#3791 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
SBB BIH ILIDZA wrote:Kandidat za Općinskog načelnika: doc.dr. Rasim Lakota
E POGLEDAH SAD MAKSUZ BIOGRAFIJU OSNIVAČA NA ZVANICNOM WEB-U ISTOG ONOG KOJI JE OBJAVLJIVAO OCJENE B.IZETBEGOVICA U AVAZU... GOSPODIN SE JOS NIJE UDOSTOJIO DA STAVI MAKAR KOJU JE SREDNJU SKOLU ZAVRSIO...AKO JE ZAVRSIO IKAKO
- _Alcatraz_
#3792 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Opcina na celu sa nacelnikom pravi dzamiju?THINK PINK wrote:
Čak se i džamija pravi na ulazu kod stupa nek vide ljudi da smo pravi domaćini sad treba pored svake zastave napravit po jednu džamiju za džemate nek se zna ko smo i šta smo... hehe
Uglavnom kako ja vidim ima se sluha za sve pozitivne stvari, a šta mi se najviše svidilo kod načelnika u nas ono za kerove, svi prave azile neke samo da uzimaju lovu , kampus (usput u kampusu u rakovici isto imaju tereni al vjerovatno uprava to naplačuje bez računa) fazoni i ostalo , a on sistemski rješava stvari i ne dozvoljava da iko precjenjuje svoj rad kroz udruzenje , u hrasnici 10 puta stavljaju park i razvale ga djeca ili odrasli , a čuo sam načelnika u izjavi da je rekao da neće da pravi više tako da se plaća par hiljada a djeca razvale nego da će dat invalidima da naprave od jakih materijala ( balvani, čelik - željezo - ne aliminij) pravi park da ga ne može niko ni razvalit.
Tebi nije dobro. Ne rise vise. Ne pravi se ni od para IZ nego su kuvajcani donirali pare za gradnju dzamije, ali IZi to nije dovoljno za zavrsetak radova nego traze jos love od arapa.
Zasto azil za pse nije napravljen u Rakovici kako je prvobitno bilo planirano i za sto je projekat uradjenu opcini koja nije cak ni u Federacija? Toliko o STALNOM zaposljavanju stanovnika opcine i hvaljenom nacelniku koja nas punom parom vodi u kameno doba.
Svidza naravno , sta ima lose u vocnjaku , jestel prolazili Italijom svi voćnjaci su pored autoputa , zemlja pjesak , sve sto jedemo dobivamo dubrenjem , sta fali vocnjaku kod nas je 100 % prirodnije , ne leti olovo amosferom , a ima hadis gdje se kaze da je sudnji dan i da imas vremena da zasadis vocku zasadi je tako da je svaki drugi kometar suvisan.[/quote]THINK PINK wrote:sviđa ti se voćnjak?
Rekao sam ja da ce se na kraju krajeva nacelnik u nas samo-prozvati DEDZALOM ili Antihristom
Last edited by _Alcatraz_ on 16/08/2012 17:02, edited 1 time in total.
- _Reds_
#3793 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kako idu izbori sve vise ovih politickih aktivnih na temi, tacno se vidi nivo aktivnosti koji je obrnuto progresivan broju dana do izbora.
- _Alcatraz_
#3794 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mediha je teska ljenguza, ali je bila zamjenik predsjednika Asocijacije mladih SDA ili sekretar mladih i "prva violina" mladih uz Irfana Đaltura (teskog neradnika i jednog od najnekulturnih stvorenja na ilidzi). Od tih mladih mogu samo nastati ljenivci i lazovi. Takvi su i podobni da rade u opcini uz profesora im Memica.JohnnyS. wrote:_Reds_ wrote:U SDA mi je sve jasno i poznato.
Kao sto je Mediha hajrovala stalni radni odnos u opstini.
- _Alcatraz_
#3795 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
SBB BIH ILIDZA wrote: Općinski odbor SBB BiH Ilidža se ograđuje od izjava gosp. Čelebić Ekrema te demantuje sve gore navedeno. 90% ljudi koji su pomenuti da su napustili SBB BiH su danas telefonski odlučno demantovali navode gosp.Čelebića a prof. dr Veljović je jutros lično došao u prostorije SBB BiH Ilidža kako bi pojasnio da navod gosp. Čelebića u njegovom slučaju nije istinit te da je on i dalje na raspolaganju SBB BiH. Ovakva odluka gosp. Čelebića je uslijedila nakon što je članstvo Mjesnog odbora Osjek čiji je bio predsjednik dva mandata pokrenulo postupak njegove smjene zbog zanemarivanja obaveza prema Mjesnom odboru, zbog nepojavljivanja na sjednicama Općinskog odbora, zbog neobavještavanja članstva o rokovima predviđenim za prijavu kandidata za Lokalne izbore 2012 godine (od 12 delegiranih članova M.O Osjek samo 3 člana su popunila neophodnu dokumentaciju zbog toga što ih gosp. Čelebić nije obavjestio na vrijeme). Gosp. čelebić je bio kandidat za Skupštinu K.S na Općim izborima 2010 godine na kojim je dobio povjerenje cca 1500 glasača, od toga cca 320 na prostoru Općine Ilidža odnosno 49 glasova sa prostora M.Z Osjek na kojoj stanuje. Protiv gosp. Čelebića je 2010 godine nakon Općih izbora bio pokrenut disciplinski postupak zbog nekorektnog ponašanja prema stranačkim kolagema sa liste za Kantonalnu skupštinu, taj krupni prekršaj mu je oprošten zbog dotadašnjeg rada i zalaganja u Općinskoj organizaciji Ilidža. Nakon posljednjih događanja unutar Izvršnog i Općinskog odbora koji su ocjenjeni kao pokušaj opstruiranja rada O.O SBB BiH Ilidža gosp. Čelebić i manja grupa ljudi oko njega su smijenjeni i na njihova mjesta su došli ljudi koji žele da rade na fer i korektan način bez podmetanja i isticanja ličnog interesa što je povrijedilo sujetu neostvarene ličnosti gosp. Čelebića koji sad traži krivicu u svima osim u samom sebi.
"Dipl. ing." ČEGA? Inzinjer univerzalac? Jaci je od Radoncica.@_reds_ wrote: Dipl.ing.Ekrem Čelebić
BEZOBRAZLUK samo da dodju do glasova, a onda ce biti "ko vas sisa"._Reds_ wrote:Kako idu izbori sve vise ovih politickih aktivnih na temi, tacno se vidi nivo aktivnosti koji je obrnuto progresivan broju dana do izbora.
Jaooo celebica jest se raspisao kao avaz.
Te sto su ostali @Tatina princeza ih je nazvala "fine cikice".
@Tatina princeza je potvrdila nase navode da tamo imaju dva klana i to fine cikice vs. sandzaklije
Gospodo iz SBB stranke imam pitanja za vas kad ste vec poceli pisati.
Da li su se tenzije u stranci smirile i jeste li sigurni da ce "fine cikice" podrzati i poticati građanstvo ilidze da glasaju za preostalog sandzakliju koji je ujedno i kandidat za nacelnika?
Da li ce Vas sekretar koji se ovdje javlja pod drugim imenima i sakuplja negativne poene, napokon smoci snage da se pojavi na forumu, predstavi ko je i zastupa interese SBB?
Prije nekoliko dana sam pitao raspisane forumasice SBB stranke @Tatina princeza i @Ajla Huseinovic da li ce njihov predsjednik mladih na ilidzi glasati za SBB kandidata ili za SDP Sinanovica (s kojim je pretpostavljam u rodu ili su komsije), ali su one naglo prestale da pisu i odgovora nisam dobio. Zamolio bih Vas da mi odgovorite pa makar i neiskreno.
Ako ovaj tekstopisac Celebic nije u pravu za ove sto su napustili stranku mozete li obajviti koliko koje struke imate na listi za vijece. Koliko je VSS, studenata, zrtava rata i sl.?
Koliko je uspjesnih biznismena? Ko su oni i koji je biznis u pitanju? Koji su brojevi na listi?
Last edited by _Alcatraz_ on 16/08/2012 17:04, edited 1 time in total.
- _Reds_
#3796 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Potpuno je jasno sto si ti ovdje, nema potrebe da objasnjavas sve si rekao svojim postovima. Maksuz si si registrovao da bi nas prosvijetlio Senaidom Memicem.THINK PINK wrote:nisam ja iz elana , ja sam iz ezoom da promovisem husu , iz avaza da promovisem faraona , iz ilidza ba da promovisem godinjaka , a najvise da blatim sve ostale ...
ne promovisem apsolutno nikog nego sam zadovoljan radom Senaida Memić-a i to cu isticat sve dok ne bude drugčije.
...![]()
![]()
A Mediha, to onda Dedic, jel, ako je ta, imam samo ovja komentar
@Alcatraz, ma nema pojma cega, ja sma samo ono kopirao.
- _Alcatraz_
#3797 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zar postoji neka druga?_Reds_ wrote: A Mediha, to onda Dedic, jel, ako je ta, imam samo ovja komentar![]()
![]()
![]()
Postenja mi nacelnikovog i kcerka vlasnika ASK radija (Amela Mirojevic) je zaposlena u Opcini kao pripravnik ili volonter.
I onda kazu ASK nije SDA i sl.
- _Reds_
#3798 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Haha, zar i ona u Opcini, ah da neki dan se slikala po Rakovici, sad mi je jasno. Pa sto ne radi ko starog, zar nije novinarka. Normalno da je ASK SDA, ko bi inache onakim glupsonima dao Ilidzu, tj. kablovsku na Ilidzi. Znaci ona pise one clanke u ime nacelnika._Alcatraz_ wrote:Zar postoji neka druga?_Reds_ wrote: A Mediha, to onda Dedic, jel, ako je ta, imam samo ovja komentar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postenja mi nacelnikovog i kcerka vlasnika ASK radija (Amela Mirojevic) je zaposlena u Opcini kao pripravnik ili volonter.
I onda kazu ASK nije SDA i sl.
Ovo mi je tek smijesno, cuj magistar obrazovanja.20. Hrnjić Merisa - mr.obrazovanja, zamjenik direktora J.U KSRC Hrasnica
Last edited by _Reds_ on 16/08/2012 17:28, edited 1 time in total.
-
THINK PINK
#3799 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da zbog toga sam se registrovao ( muski rod ) da vam skratim pogadzanje ko sam ,
Podrzavam Senaida Memića kao što ga podržava sav normalan narod , a sorry zao mi Vas je , azil ima na ilidzi provjerite samo nije kod vasih prijatelja Alcatraz i Reds pa se ne mozete talit pa kontate pare idu tamo nedze , ne idu azil za pse od ilidze je na Ilidzi , a niko ni vama ne brani da napravite neki privatni kao što ima onaj čovjek hotel privatni za pse samo nemojte prospiat nebuloze pa kad vam čovjek to presjece vi onda serete na njega a realan covjek
Zasucite rukave i radite , proslo je vrjeme humanitarne, sta se narodu prikazujete kao dobri a registrujete udruzenja i onda hapate..
Privatite .....
Podrzavam Senaida Memića kao što ga podržava sav normalan narod , a sorry zao mi Vas je , azil ima na ilidzi provjerite samo nije kod vasih prijatelja Alcatraz i Reds pa se ne mozete talit pa kontate pare idu tamo nedze , ne idu azil za pse od ilidze je na Ilidzi , a niko ni vama ne brani da napravite neki privatni kao što ima onaj čovjek hotel privatni za pse samo nemojte prospiat nebuloze pa kad vam čovjek to presjece vi onda serete na njega a realan covjek
Zasucite rukave i radite , proslo je vrjeme humanitarne, sta se narodu prikazujete kao dobri a registrujete udruzenja i onda hapate..
Privatite .....
- FOČANSKI PROPISI
#3800 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pozdrav za @Reds-a i @Alcatraz-a!