Pa zato smo mi pobijediliplain vanilla wrote:a mi odlicnuja71 wrote:Ali Azerbejdzanci su poslali dobru pjesmubosnovizija wrote:dala Azerbejđanu 8 bodova, a oni
000000
a mi ?![]()
a ne oni
Moderator: _BataZiv_0809
Pa zato smo mi pobijediliplain vanilla wrote:a mi odlicnuja71 wrote:Ali Azerbejdzanci su poslali dobru pjesmubosnovizija wrote:dala Azerbejđanu 8 bodova, a oni
000000
a mi ?![]()
505sCrtom wrote:Bugarska (2)
Holandija (8) Dijaspora
Italija (4)
Norveška (4) Dijaspora
Makedonija (12) Susjedi
Austrija (12) Dijaspora
Švedska (8) Dijaspora
Njemačka (7) Dijaspora
Slovenija (12) Susjedi
Turska (10) Dijaspora
Švicarska (12) Dijaspora
Grčka (3)
Francuska (5)
Srbija (12) Susjedi
Hrvatska (7) Susjedi
Albanija (7)
todd_smith wrote:cek malo, zar Maja nije rekla da smo favoriti
jasta, nemoj zabovariti Finsku i Danskuladyblue18 wrote:UK.plain vanilla wrote:
nego, iz koje ti zemlje glasas, da vidimo jesil nas slag'o?![]()
![]()
rekla sam ja ban cim su oni glasali.
Pokusavam da se ne nasmijem.Op3r4t0r wrote:Hvala, da ga odmah iskoristimzagazaga wrote:austrija......imate jedan unban od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hrvati jebo vam Tudjman mladji mater![]()
Koristim unban, hvala
Oni tek sad ustaju , prespavalijutarnji wrote:Pa kako crnogorci nisu uopste glasali? Sta, oni nisu Evropa?
jutarnji wrote:Pa kako crnogorci nisu uopste glasali? Sta, oni nisu Evropa?
Ne ucestvuju, njih nije stid reci da nemaju para za ovog kicha.jutarnji wrote:Pa kako crnogorci nisu uopste glasali? Sta, oni nisu Evropa?
Oni se nisu nikako takmicili, nemaju para i ljudi odustali. Samo, prosle godine su, ako se ne varam, glasali. Zasto nisu i ovejutarnji wrote:Pa kako crnogorci nisu uopste glasali? Sta, oni nisu Evropa?
E jebiga...ladyblue18 wrote:Pokusavam da se ne nasmijem.Op3r4t0r wrote:Hvala, da ga odmah iskoristimzagazaga wrote:austrija......imate jedan unban od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hrvati jebo vam Tudjman mladji mater![]()
Koristim unban, hvala![]()
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Op3r4t0r
14 dana
bosnovizija wrote:Azerbejđanu 8Edin H. wrote:Ima li neko rezultete kako smo mi glasali?
Srbiji 10
Sloveniji 12
pa nikad ne pobijedi najbolja pjesmaja71 wrote:Pa zato smo mi pobijediliplain vanilla wrote:a mi odlicnuja71 wrote: Ali Azerbejdzanci su poslali dobru pjesmu
a mi ?![]()
![]()
a ne oni
Impavidus wrote:Ovo njesra po običaju svake godine isto, nalože ljude par dana prije kao svima se sviđa naša pjesma fazoni, na kraju šipak.Još me i trznuše u jednom trenutku zaredaše neki bodovi.
![]()
U šta oni troše pare od pretplata, guzovizija prava.
Al' j.ebo to sve ismijah se noćas sa ovim komentarima.![]()
Sa-x
ako se ne takmicis, onda ne glasasdharma wrote:Oni se nisu nikako takmicili, nemaju para i ljudi odustali. Samo, prosle godine su, ako se ne varam, glasali. Zasto nisu i ovejutarnji wrote:Pa kako crnogorci nisu uopste glasali? Sta, oni nisu Evropa?
volio bih da znam koliko je nas kostalo sve ovoCrnogorci, koji ni prošle godine nisu imali svog predstavnika na “Eurosongu” i ovoga puta su kao razlog naveli nemogućnost da sakupe dovoljno financijskih sredstava kako bi održali izbor za predstavnika na ovom takmičenju, kao ni njegovo slanje u Njemačku.
Mile organizirao grupno glasanje u nadi da ce mu Azerbejdzan napraviti miletov put i miletovu naftnu industrijuEdin H. wrote:bosnovizija wrote:Azerbejđanu 8Edin H. wrote:Ima li neko rezultete kako smo mi glasali?
Srbiji 10
Sloveniji 12
A ovi poeni od jedan do sedam![]()
Koji djavo mi dajemo poene sovjetskom bloku, vala ne vjerujem da je iko nazvao za Azerbejdzan