Husref je profil lika onog što radi na pijaci za tezgom, samo nešta viče, galami, jebe sve po spisku kad ne ide kome stigne od rezervnih igrača do onih što su na terenu, nervozan (osim kad igra kontra Pitara

). Bio mi je antipatičan ali hajde rekoh prošlu sezonu imao je uspjeha pa može mu se.
Ova sezona je katastrofalna. Logičan slijed događaja za Husrefa. Nie mi žao što je otišao jer je čovjek loš strateg i nema plana B. Dovoljno je samo da se protivnik zatvori i on nema pojma kako doći do gola. I što mi je posebno išlo na onu stvar je što je uvijek bio zadovoljan ili nezadovoljan rezulatatom, igrom svog tima, atmosferom, ovim onim ali niti jednom nije za sebe rekao da je loša taktika dovela do lošeg rezultata, al jbga sad. Sretno mu.
Azmir i Sloboda? Hm,
Čitam po drugim portalima kako ljudi pišu svakojake gluposti, uglavnom su to ljudi koji veze s mozgom nemaju, pa izmedju ostalog sad pišu da je SDA kriva što će Azmir sutra podnijeti ostavku, da je SDA poslala "inspekciju" jucer na stadion. Pazite "INSPEKCIJU" ne sudsku policiju i sudske izvršitelje da naplate 20k maraka koje Sloboda duguje Rudniku još od 2002. itd.
Jbte, i poslije toliko godina Azmirove borbe sa vjetrenjačama u gradskoj vlasti, moljakanja od gradske uprave do poreskih uprava, prošnje i trkom za sponzorima, "ratova" sa Sarajevskim klubovima, opet svu krivicu vide u Begi i SDA?!
Jbte ovo samo u Tuzli ima.
Dabogda ispali iz svih mogućih liga.
Ta će nam sport Tuzli?
Nek se djeca drogiraju, ha ja jeftinije je da kupe gudre kakve i nek se šoraju nego stadione praviti. Pametan Jasmin, ha ja. Ionako nije u njegovoj nadležnosti