Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quarterback wrote:Igor Todorovac je jako los covjek, poznajem ga licno vise godina, provodio je mobbing nad nizerangiranim od sebe, a ulizivao se svim viserangiranim, pored toga je i veliki nacionalista.
E fakat onako kada ga gledaš.....nakav mrzak, i kada se smije nekako odvratan. I ona mala Mirza isto isprdak, ružnije žensko odavno nisam vidio.
evo mene wrote:Taj Igor vam je Švrakićima bio draži od ljudi koji su bili sinonim Hayata (Adnan Rondić, Arduana Pribinja, Amina Gvozden, Aida Karamujić...)
Kako god Igor je jedini profesionalac na Hayatu, uopste neznam sta ce on tu na toj ofucanoj bijednoj TV.
Dijaspori samo pustaju sijelo iz nekog Njemackoj grdica na livadi kolo igra i ZMBT pobjednica (hahaha) roljka Anida Idrizovic kako pjeva dzigaru...koja fukarastinja od TV.
evo mene wrote:Taj Igor vam je Švrakićima bio draži od ljudi koji su bili sinonim Hayata (Adnan Rondić, Arduana Pribinja, Amina Gvozden, Aida Karamujić...)
Kako god Igor je jedini profesionalac na Hayatu, uopste neznam sta ce on tu na toj ofucanoj bijednoj TV.
I Igor koliko god težio profesionalizmu daleko je on od toga.Sjećam se u docembru ide emisija ZMBT kaže igor profesoru:
Vidi profesora mlati glavom
Dijaspori samo pustaju sijelo iz nekog Njemackoj grdica na livadi kolo igra i ZMBT pobjednica (hahaha) roljka Anida Idrizovic kako pjeva dzigaru...koja fukarastinja od TV.
Otkazujem cim mi istekne ugovor
smijesno je da neka trece razredna kafnaska pjevacica iz sandzaka koja je za pare pobjedila na ZBMT odjednom sjedi u ziriju i ocjenjuje raju...joj koji odron od tv treba ih ukinuti...
Cuj ove sto Igora hvali, hahahha ja ne znam sta ti gledas majketi. Pa onaj covjek je tako odvratan sa onom celavom glavom i ponasa se kao da je sve njegovo i prema onim takmicarima kao prema djeci. A onaj Svrakic je tobejarabi, mislim na onog direktora, celavog. Kako samo odvratan. fuj
Eh sad jako mi je bilo ruzno kod Igora kada tokom live nominacija kaze nekome ko npr. nije dobro cuo pitanje,ili nesto prica:
,,Halooo jesi ti dobro ?,, u fazonu kao da taj kome se obraca nije normalan i onaj cinicni smjeh...
moja žena prati seriju "Kad lišće pada" i koliko sam primjetio reklame ima za 5 sati programa. U tih sat vremena 5 ili 6 blokova reklama po tri i po minute čini 20 minuta reklame ili 1/3 emisije. Ne znam koliko RAK reklame dopušta ali mislim da je previše.
Hayat se vodi politikom: "Hljeba i igara", i izgleda da im dobro ide. Ovo je odraz našeg društva. Kad samo pogledam npr. neku emisiju na nekoj hrvatskoj televiziji i na Hayatu... Ne znam bi l' plakala, il' se smijala.
-maggie- wrote:Hayat se vodi politikom: "Hljeba i igara", i izgleda da im dobro ide. Ovo je odraz našeg društva. Kad samo pogledam npr. neku emisiju na nekoj hrvatskoj televiziji i na Hayatu... Ne znam bi l' plakala, il' se smijala.
Hayat najgledaniji, Avaz najcitaniji... kao sto kazes bas odraz naseg drustva.
-maggie- wrote:Hayat se vodi politikom: "Hljeba i igara", i izgleda da im dobro ide. Ovo je odraz našeg društva. Kad samo pogledam npr. neku emisiju na nekoj hrvatskoj televiziji i na Hayatu... Ne znam bi l' plakala, il' se smijala.
Hayat najgledaniji, Avaz najcitaniji... kao sto kazes bas odraz naseg drustva.
A svi se žale kako im ništa ne valja, a niko ništa ne bi da promijeni... Da su ljudi malo kulturniji i obrazovaniji ne bi ni pratli takve nebuloze, i automatski bi se i promijenio sadržaj na TV-u i u novinama... Ne kažu džaba: Kako posiješ, tako ćeš i požnjeti.
po meni je ovaj zadnji decko na audiciji u mostaru zasluzio karton ali mu ga ne dadose mamu li im rasisticku.
sejdic finci my ass, nema diskriminatornije zemlje na svijetu.
karanana wrote:po meni je ovaj zadnji decko na audiciji u mostaru zasluzio karton ali mu ga ne dadose mamu li im rasisticku.
sejdic finci my ass, nema diskriminatornije zemlje na svijetu.
samo njega sam vidjela i isto sam prokomentarisala
karanana wrote:vidilo se na faci voditelja da ce decka ispratiti iz studija prije negoli je i usao.
veceras nisam gledala, ali gledala sam jednu noc, bezveze je dijelio kartone... ljudima koji pojma o pjevanju nemaju
a ovog i zbunjuje i jos ga nagovara da pjeva kao da je na svadbi kakvoj odron
veceras svi odron bili. koliko sam ja vidio, a ukljucio sam se jedno 10 minuta u emisiju, samo je dao jedan karton i to za puno puno losiju izvedbu od ove zadnje.
Ovaj voditelj je vrh vrhova, al malo morgen, katastrofa od covjeka, kako samo izgleda, zar trebam reci.
Odron.
Gledam kad stignem, tj kad nema nista drugo, te ''zvijezde'' i ne znam kako on te kartone dijeli svima?
Anida Idrizović i Andan Jakupović su u hotelu Park u vogošći pjevali na proslavi BIH Teledoma i za jednu noć su uzeli 80.000KM, ništa neobično ako se plati porez. Ali, jeste porazno da su i jedno i drugo odbili da daju fening za Srebrenicu... Takav šljam nam proizvodi i servira Hayat produkcija.